athens2004 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 H μεγαλύτερη απάτη του αιώνα μετά την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα λέγεται V***** L****** στην ουσία δεν προσφέρει τπτ. :lol: και όμως έχει πουλήσει τρελά . και το διαφημίζουνε !!! κιόλας Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να είχα το παλιό καλό 318 μου , παρά V**** L**** συσκευή . , , γιαυτό άλλη φορά παίδες - σύντροφοι προσέξτε ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ Παράθεση http://www.yamaha-motor-europe.com/Images/XT660X_tcm26-15493.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 καποτε ειχε πει ενας για πλακα οτι στελνεις κατι στο ιντερνετ και σου στελνει ενα μηνυμα και αυτο ηταν.περασε αναβαθμιση.ΛΟΛ καποιοι οχι μονο το πιστεψαν αλλα το ελεγαν και στους αλλους με συνεπεια οι new users να το χαβουν.ε κατι παρομοιο εχει γινει και με το bluetooth-αναβαθμιση .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε 1 στις 100 να γινει κατι τετοιο.Αν ειναι δυνατον ελεος πια.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tevatron Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος athens2004 (28 Σεπ. 2004 , 08:33) H μεγαλύτερη απάτη του αιώνα μετά την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα λέγεται V***** L****** στην ουσία δεν προσφέρει τπτ. :lol: και όμως έχει πουλήσει τρελά . και το διαφημίζουνε !!! κιόλας Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να είχα το παλιό καλό 318 μου , παρά V**** L**** συσκευή . , , γιαυτό άλλη φορά παίδες - σύντροφοι προσέξτε ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ Εμενα παντος που με βάλανε να διαλέξω μεταξύ των : τσαμπα VL ή 220 Euro κανονικο διάλεξα το VL κ δόξα το Θεό όλα πανε μια χαρα, δεν έχω παράπονο. Παράθεση Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel2000 (28 Σεπ. 2004 , 02:04) Re paidia mia erwthsh na kanw pou tha xei apanththei sigoura alla de vrhka kai tpt... Ena filaraki exei to k700i vodafone live,ginete na to kanei kanoniko? Exei bt adaptor,an ginete apo to spiti h prepei na paei se service. thanks! File prwta apo ola dwse sylhpitiria ston filo sou kai pes tou oti mas piasane ma**kes..(kai gw live to exw)deyteron OXI Den mporei na thn afairesh..h live ekdosh den afaireite gia thn wra..alla kai na bre8ei tropos to bluetoth den kanei afou kata thn allagh firmware to kinito einai kleisto ..8elei kalwdio..kai 8a xasei kai thn eggyhsh tou..asta brasta.. h**p://9volto.gr/catalog/default.php Στο μαγαζί αυτό ξεκλειδώνουν πάντοσ VL αν σε ενδιαφέρει ψάξτο. Παράθεση U Only Live Once!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος athens2004 (28 Σεπ. 2004 , 08:33) H μεγαλύτερη απάτη του αιώνα μετά την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα λέγεται V***** L****** στην ουσία δεν προσφέρει τπτ. :lol: και όμως έχει πουλήσει τρελά . και το διαφημίζουνε !!! κιόλας ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ Φίλε έχεις άδικο 100%. Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσά μου κάνει μια χαρά τη δουλειά της!!! :p :p Παίδες στην υπογραφή μου στην ενότητα Videoclips έχει κάποια βιντεάκια τραβηγμένα από Κ700i. Επίσης αν μου πείτε αναλυτικές οδηγίες για μετατροπή videos θα μπορέσω να σας φτιάξω μουσικά clips και όχι μόνο! ;) Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Κ700i ή Motorola Ε398? Συν και κατά για το καθένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fostirop (27 Σεπ. 2004 , 19:04) Nai, alla kseroume ti paizei me tin egiish? Kala diladi na dosoume mia "defteri efkeria" stin "ponemenh" :cry: siskevi mas na ksanaginei "nea" :wacko: alla meta h egiisoula mas ti ginete, sinexizei na isxiei h kanei ftera?!!!! :whistle: Φαντάζομαι ότι αν κάνεις την αλλαγή μόνος σου και είναι εμφανής (αν την κάνεις προσεκτικά δεν νομίζω ότι θα καταλάβει κανένας διαφορά αφού η πρόσοψη είναι αυθεντική ericsson - μου ήρθε μέσα σε κουτί με το logo της sony ericsson απ'έξω) λογικά δεν θα ισχύει η εγγύηση. Νομίζω όμως ότι αξίζει το ρίσκο. Σίγουρα μπορεί κάποιος να κάνει το ίδιο και σ'ένα εξουσιοδοτημένο service αλλά φαντάζομαι ότι η αλλαγή θα στοιχίσει κάτι παραπάνω (μάλλον γύρω στα 50 ευρώ αν κρίνω από άλλες εταιρίες).. Οσο για το που μπορείτε να την βρείτε, εγώ την πήρα από το Ebay. Δεν υπάρχει αλλού στην ελληνική αγορά (απ'όσο ξέρω). Δεν την έχω τοποθετήσει ακόμα αφού το κινητό μου είναι σε άψογη κατάσταση. Την πήρα προληπτικά. Ο πωλητής όμως μου είπε ότι είναι πολύ εύκολο. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος athens2004 (28 Σεπ. 2004 , 08:33) H μεγαλύτερη απάτη του αιώνα μετά την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα λέγεται V***** L****** στην ουσία δεν προσφέρει τπτ. :lol: και όμως έχει πουλήσει τρελά . και το διαφημίζουνε !!! κιόλας Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να είχα το παλιό καλό 318 μου , παρά V**** L**** συσκευή . , , γιαυτό άλλη φορά παίδες - σύντροφοι προσέξτε ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ Den nomizeis oti eise ligo skliros?... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens2004 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Κάθησε και σκέψου πραγματικά τι είναι αυτό που σου προσφέρουν , ,, :whistle: και πόσα χρήματα σε αναγκαζουν να πληρωσεις παραπάνω , , , και πως ''ευνουχίζουν τις συσκευες ,,,με σκοπό την τσέπη σου και θα καταλάβεις ότι αυτοί είναι σκληροι μαζί μας :lol: Παράθεση http://www.yamaha-motor-europe.com/Images/XT660X_tcm26-15493.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens2004 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Εντάξει εσύ είχες επιδότηση ,,,, 10 games & 5 ηχους & 5 wallpapers να κατεβάσεις ,, ,, έχεις ήδη πληρώσει την συσκευή . Γιά πές μου κάποιον που πάει τα ''σκάει '' για ποιό λόγο να το προτιμήσει το v**** l**** ,,,, πές μου 1 όχι πολλούς λόγους ,,,, Όλα είναι θέμα μαρκετινγκ,,, απλώς αυτό είναι πολύ επιθετικό . Παράθεση http://www.yamaha-motor-europe.com/Images/XT660X_tcm26-15493.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosg Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Kalispera, san prwin katoxos tou t610 eixa agorasei to kalwdio ma-620 infrared usb to opio douleye ok me to analogo software gia to t610 mou.. otan agorasa to k700i emina ligo ekpliktos otan ematha oti prepei na allaksw kalodio k na agorasw to 660 giati to 620 den ipostirize to k700.. to software pou iparxi sto site tis eterias pou ftiaxnei ta kalwdia ayta de litourgi me to diko mou kalodio.. by the way to kalwdio iperithrwn einai ena kalwdio pou de douleyei me sigkekrimeno software etsi arxisa na psaxnw apo edw k apo eki gia managers .. 2 vrika pou na litourgoun.. 1. floats mobile agent to opio sto 60% den htan manager k to xrisimopoiousa apla gia na stelnw sms 2. mobilemanager pou ayto evlepe ligo pio polla pragmata apto til alla k pali oxi ola.. erwthsh twra.. pezi kapio manager gia to k700i pou na kanei pliri diaxirisi k na xis ton pliri elenxo tou tilefonou? sto site tou FMA leei oti ine apolitos simvato me k700i alla oloi paraponiounte giati mallon den einai :/ kai kati asxeto* programataki gia na kanw backup ta arxia mou apto kinito mou sto pc gia na mi to kanw xirokinita iparxei? * Παράθεση 6510 kai ta miala sth dixromia! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (28 Σεπ. 2004 , 19:43) Φαντάζομαι ότι αν κάνεις την αλλαγή μόνος σου και είναι εμφανής (αν την κάνεις προσεκτικά δεν νομίζω ότι θα καταλάβει κανένας διαφορά αφού η πρόσοψη είναι αυθεντική ericsson - μου ήρθε μέσα σε κουτί με το logo της sony ericsson απ'έξω) λογικά δεν θα ισχύει η εγγύηση. Νομίζω όμως ότι αξίζει το ρίσκο. Σίγουρα μπορεί κάποιος να κάνει το ίδιο και σ'ένα εξουσιοδοτημένο service αλλά φαντάζομαι ότι η αλλαγή θα στοιχίσει κάτι παραπάνω (μάλλον γύρω στα 50 ευρώ αν κρίνω από άλλες εταιρίες).. Οσο για το που μπορείτε να την βρείτε, εγώ την πήρα από το Ebay. Δεν υπάρχει αλλού στην ελληνική αγορά (απ'όσο ξέρω). Δεν την έχω τοποθετήσει ακόμα αφού το κινητό μου είναι σε άψογη κατάσταση. Την πήρα προληπτικά. Ο πωλητής όμως μου είπε ότι είναι πολύ εύκολο. Μιχάλης :alien: e ok klain main as min isxiei h egiish meta pou tha to balo, tha to paragilo afou les mono sto net to vriskis mono pes mou mike poso pliroses kai se poses meres sto ferane ! na ksero.. :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 twra mou pekse poustia mixalh to site d 3ero giati ala to mesimeri litourgouse otan mpika paw na mpw edw 100% ORIGINAL SONY ERICSSON K700 K700i HOUSING/FACIA GBP 7.99 59m patao k dn anigh h selida to mesimeri anige pou to edixne analitika kai elege na to agoraso klp..des ligo an litourgi kai se sena opote mporeseis! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (28 Σεπ. 2004 , 17:35) Παίδες στην υπογραφή μου στην ενότητα Videoclips έχει κάποια βιντεάκια τραβηγμένα από Κ700i. Επίσης αν μου πείτε αναλυτικές οδηγίες για μετατροπή videos θα μπορέσω να σας φτιάξω μουσικά clips και όχι μόνο! ;) Ας τον βοηθήσει κάποιος γνώστης μια και καλλιτέχνης έχει διάθεση για προσφορά. :) :) :) Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tipota (28 Σεπ. 2004 , 18:02) Κ700i ή Motorola Ε398? Συν και κατά για το καθένα? Κ700 Τα + Πολυ ομορφο κινητο(προσωπικη αποψη) Παρα πολυ καλη ποιοτητα καυτασκευης Αξιοπιστο(με την r2l) :) Καλη καμερα σε συνθηκες καλου φωτισμου 41ΜΒ μνημης τα οποια μπορεις να κανεις οτι θες χωρις περιορισμους (μπορεις αν θελεις να τραβηξεις video ολη την μνημη) Συνδεσιμοτητα (b.t , irda ) MP3 Radio Υπαρχουν παρα πολλα παιχνιδια για το κινητο αν σε ενδιαφερουν (α ρε didimos :) ) Πολυ ευκολο menu Διαρκεια μπαταριας περιπου στις 4-5 ημερες ( με την προυποθεση οτι δεν θα παιζεις συνεχεια τα παιχνιδια ) Τα - Δεν παιρνει καρτα μνημης :( Η καμερα σε συνθηκες κακου φωτισμου ειναι για κλαματα :cry: Για το motorola μαλλον θα πρεπει να ρωτησεις στο forum της moto :) Υ.Γ αν ξεχασα κατι παιδια παρακαλω διορθωστε!!!!! :D Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος memix (29 Σεπ. 2004 , 05:18) Υ.Γ αν ξεχασα κατι παιδια παρακαλω διορθωστε!!!!! :D Αν δεν κανω λαθος, το motorola ΔΕΝ μπορει να τραβηξει βιντεο αλλα μονο να αναπαραγει (οπως το ν600) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Παιδιά σόρυ αλλά το τελευταίο με προβλημάτισε... Εχω υπέρυθρες ΜΑ 620 και το μεσημέρι θα πάω να πάρω το κ700ι. Θα συνδέεται κανονικά η πρέπει να πάρω άλλες υπέρυθρες????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Tha syndeetai alla kalytera ase tis yperythres kai pare BT adapter me 23€ apo TIM Center....;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 ok thanx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος memix (29 Σεπ. 2004 , 05:18) Διαρκεια μπαταριας περιπου στις 4-5 ημερες ( με την προυποθεση οτι δεν θα παιζεις συνεχεια τα παιχνιδια ) :p :p :p :p :p :p kalo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glav Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tipota (28 Σεπ. 2004 , 18:02) Κ700i ή Motorola Ε398? Συν και κατά για το καθένα? Τελικά ρε φιλαράκι ακόμη δεν κατάληξες ε? Πολύ αναποφάσιστο σε κόβω :D . Πάντως αν ακόμα δεν σε έχουμε πείσει εδώ μέσα για το k700, κάνε λίγη υπομονή και σε λίγο καιρό βγαίνουν και άλλα μοντέλα. :D Παράθεση iPhone 3G user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 kalispera paidia, erotisi diabasa kai diabazo ola ta nea giayto to kinito alla tha eithela na rotiso ki ego kati ti egine me aytous pou lene oti tha doun sto 9volto an bgainei i vl ekdosi? pige kanenas? den pige? ti ginete na mathoume ki emeis an bgaini ayti i anathematismeni vl eyxaristo!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 glav, ναι ρε φίλε, έκανα το λάθος και άρχισα να ψάχνω πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για κάθε ένα από τα κινήτα που μου κινούσαν το ενδιαφέρον και πραγματικά έχω κουραστεί και δεν ξέρω ποιό να πάρω ακόμα... Είμαι ανάμεσα σε motorola Ε938, Κ700i και siemens S65 με το τελευταίο να έχει και τις λιγότερες πιθανότητες να το αγοράσω. Είναι πραγματικά κούραση να ψάχνεις για κινητό πια :) Έτσι μου έρχεται να το ρίξω κορώνα-γράμματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 βάλε κορώνα το Κ700 και γράμματα το Κ700 σιγά μη μπλέξεις με motorola Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Έχω το τ610 και έχω τα εξής προβλήματα: 1). Αν αλλάξω κάρτα sim χάνονται τα μηνύματα 2). Δεν υπάρχει η δυνατότητα να ορίζεις επαναληπτικά π.χ. ανά έτος γενέθλια στο organizer του. 3). Όταν γράφεις με T9 και δεν υπάρχει η λέξη βγαίνει ένα σπαστικό μήνυμα "Δεν βρέθηκε η λέξη στο λεξικο" το οποίο ότι και να κάνεις πρέπει να το υποστείς για 2 δευτερόλεπτα. Από ότι διάβασα το 1 λυθηκε στο k700. Για τα άλλα δύο περιμένω να με διαφωτίσετε οι κάτοχοι για να αποφασίσω αν θα συνεχίσω με SE. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (29 Σεπ. 2004 , 19:03) Έχω το τ610 και έχω τα εξής προβλήματα: 1). Αν αλλάξω κάρτα sim χάνονται τα μηνύματα 2). Δεν υπάρχει η δυνατότητα να ορίζεις επαναληπτικά π.χ. ανά έτος γενέθλια στο organizer του. 3). Όταν γράφεις με T9 και δεν υπάρχει η λέξη βγαίνει ένα σπαστικό μήνυμα "Δεν βρέθηκε η λέξη στο λεξικο" το οποίο ότι και να κάνεις πρέπει να το υποστείς για 2 δευτερόλεπτα. Από ότι διάβασα το 1 λυθηκε στο k700. Για τα άλλα δύο περιμένω να με διαφωτίσετε οι κάτοχοι για να αποφασίσω αν θα συνεχίσω με SE. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. To 1 δεν νομίζω να υπήρχε ποτέ στο κ700, οπότε οκ. Για το 2 ισχύει και στο κ700 αλλά το λύνεις με 2-3 αντιγραφές της ημερομηνίας κάποιων γενεθλίων αλλάζοντας μόνο το 04 σε 05 σε 06 κτλ. ;) Όσο για το 3 το μήνυμα αυτό είναι λογικό να βγαίνει εάν δεν αποθηκεύσεις την άγνωστη λέξη αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαρκεί 2 sec ! Το κ700 είναι αρκετά γρήγορο ! Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts