memix Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Προσοψεις για αυτο το κινητο δεν υπαρχουν.Απο οτι θυμαμαι ειναι να βγει και σε ενα αλλο χρωμα το κινητο(προς το μπλε λιγο) αλλα θα καθυστερυσει ακομα.Τωρα αν θελεις να αλλαξεις το εξωτερικο μερος του κινητου λογικα θα πρεπει να γινεται σε επισημο service αλλα τι "σφαλιαρα" θα πληρωσεις δεν ξερω. :) Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Ερώτηση:Είστε ικανοποιημένοι απο την ενταση του ήχου του ακουστικού κατά τη διαρκεια συνομιλίας με καποιον σε μια κλήση??Γιατι εμένα μου φαίνεται αρκετα χαμηλο σε σχέση με προηγούμενα μοντελα(βλέπε Τ68ι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 sealover : Ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα από την ένταση του ήχου του ακουστικού. Ο ήχος είναι πάντα πεντακάθαρος και αρκετά δυνατός ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k ( 5 Σεπ. 2004 , 01:55) Wellcome to the club ! Καταρχήν υποθέτω πως τα ενεργοποίησες και τα 2 και δεν βρήσκει το ένα το άλλο :o Και αφού προσπερνάμε αυτό ξέρεις σίγουρα αν κάποιο από τα δύο ή και τα δύο bluetooth δουλεύουν ??? Το bluetooth στο pc το έχεις ξαναδουλέψει ? Αυτό του κινητού το δοκίμασες με κανένα άλλου κινητού ?? Βοήθησέ μας λίγο για να δούμε αν κάπου υπάρχει πρόβλημα και πού ;) Φίλε Double_K , το κινητό είναι εντάξει γιατί το ίδιο πρόβλημα είχα και με Τ630 παρόλο που το Τ630 "έβλεπε" άλλα κινητά με το BT. Τείνω να πιστέψω ότι φταίει ο φορητός και μάλιστα έχω ακούσει ότι τέτοια προβλήματα λύνονται κατεβάζοντας το SP2 των WinXP. Αλλά ρε παιδιά να περιμένω και 4 ώρες για να κατεβάσω το παλιοπακέτο πολύ δεν πάει!!! ΄Άσε που δεν μου περισεύει και χρόνος! Ακούω απόψεις για βοήθεια! Thanks! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Ρε παιδιά, διάβασα μερικές δεκάδες σελίδες και δεν το βρήκα πουθενά. Εάν αντιγράψω τις επαφές μου από το τηλέφωνο στη sim και κάθε επαφή έχει πολλά πεδία, αυτά πως γράφονται στη sim; Μήπως δεν αντιγράφονται όλα τα πεδία της κάθε επαφής; Αν ξέρει κάποιος να μου πει θα με έκανε ευτυχισμένο επειδή δεν είμαι σε θέση να το δοκιμάσω για το ενδεχόμενο σβησίματος των υπαρχόντων επαφών. :confused: Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azeppos Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefangsm ( 5 Σεπ. 2004 , 16:46) Ρε παιδιά, διάβασα μερικές δεκάδες σελίδες και δεν το βρήκα πουθενά. Εάν αντιγράψω τις επαφές μου από το τηλέφωνο στη sim και κάθε επαφή έχει πολλά πεδία, αυτά πως γράφονται στη sim; Μήπως δεν αντιγράφονται όλα τα πεδία της κάθε επαφής; Αν ξέρει κάποιος να μου πει θα με έκανε ευτυχισμένο επειδή δεν είμαι σε θέση να το δοκιμάσω για το ενδεχόμενο σβησίματος των υπαρχόντων επαφών. :confused: Πολυ απλα, αν τα περασεις απο το τηλ στην sim, πχ ΚΩΣΤΑΣ, θα εχεις στην sim, ΚΩΣΤΑΣ- ΚΩΣΤΑΣ 1, ΚΩΣΤΑΣ 2 κλπ. Δεν θα χαθουν τα τηλ αλλα ειναι λιγο σπαστικο, και οχι η sim δεν κραταει πολλαπλα πεδια ;) Παράθεση http://www.strikebc.gr/memoriam.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Thanks :) Κάτι άλλο τώρα, με το usb καλώδιο γίνεται αναβάθμιση του λογισμικού ή θέλει την βάση συγχρονισμού; Επίσης για να στείλουμε mms πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το gprs αν δεν κάνω λάθος, σωστά; Πάντως το δικό μου δεν κάνει restart κατά τον συγχρονισμό με το Outlook (δεν έκανα αναβάθμιση). Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Boss Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Aπο οτι ξέρω θες βάση συγχρονισμού για αναβάθμιση. Για τα mms δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση http://www.langkawi.dk/u242.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnm Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Καλησπέρα κι από μένα. Αγόρασα το K700 προχθές (και σε πολύ καλή τιμή μάλιστα οφείλω να πω). Είμαι ενθουσιασμένος με το τηλέφωνο, φοβερή οθόνη (αν και προέρχομαι από Nec400) πολύ καλές λειτουργίες. Είναι ένα υπερπλήρες κινητό για τον μέσο χρήστη. Θέλω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί συμβαίνει κάτι μυστήριο με τον τηλεφωνικο κατάλογο. Αποθήκευσα μερικά τηλέφωνα στη sim και όταν πήγα να τα βρω στον κατάλογο... δεν υπήρχαν. Το έκανα δεύτερη φορά και πάλι το ίδιο έγινε. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση http://www.mjhellas.gr/mjhellas1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Mήπως κοιτάς την μνήμη του τηλεφώνου και όχι της sim :) Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dnm ( 6 Σεπ. 2004 , 01:52) Θέλω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί συμβαίνει κάτι μυστήριο με τον τηλεφωνικο κατάλογο. Αποθήκευσα μερικά τηλέφωνα στη sim και όταν πήγα να τα βρω στον κατάλογο... δεν υπήρχαν. Το έκανα δεύτερη φορά και πάλι το ίδιο έγινε. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Πρέπει να πας στις επιλογές του ευρετηρίου και να βρεις κάπου που λέει κλήση από SIM, αντιγραφή από SIM κλπ Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnm Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. :wacko: θυμάμαι μου έκανε μια τέτοια ερώτηση όταν μπήκα στον κατάλογο για πρώτη φορά αλλά νομίζω οτι αυτό είναι για να περάσει τα τηλέφωνα από την κάρτα στη συσκευή και δεν θέλω κάτι τέτοιο... τα τηλέφωνα που επέλεξα να βλέπω είναι της κάρτας, στη συσκευή δεν αποθηκεύω ποτέ τηλέφωνα :o Παράθεση http://www.mjhellas.gr/mjhellas1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Κακώς. Έτσι χάνεις αρκετές από τις δυνατότητες του κινητού. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnm Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 το κάνω για να μπορώ να έχω τα τηλέφωνα σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς αντιγραφές. Για να καταλάβω... αν τα τηλέφωνα δεν είναι στη συσκευή δεν μπορώ να αποθηκεύσω καινούργια στην κάρτα; Παράθεση http://www.mjhellas.gr/mjhellas1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Boss Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Έχει δίκιο ο stefan. :cool: Eγω οτι έχω στη sim τα έχω και στη μνήμη του τηλεφώνου. Οπότε για να χάσω τις επαφές πρέπει να χάσω όλα τα κινητά μου μαζί με τις sim και να χαλάσει και το pc γιατί είναι και στο outlook :p Παράθεση http://www.langkawi.dk/u242.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnm Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 σύμφωνοι, αλλά εγώ γιατί δεν μπορώ να αποθηκεύσω τηλέφωνα στην κάρτα; :) Παράθεση http://www.mjhellas.gr/mjhellas1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Βάλτα και στο τηλέφωνο και στο pc όπως κάνουν σχεδόν όλοι γιατί η κάρτα μπορεί ανά πάσα στιγμή να χάσει τα πάντα χωρίς λόγο. Την έχω πάθει μια φορά. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnm Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Έστω... η απορία μου όμως είναι γιατί δεν μπορώ να αποθηκεύσω τηλέφωνα στην κάρτα; Είναι bug του κινητού; Γιατί δεν διάβασα κάποιος άλλος να παραπονιέται για παρόμοιο πρόβλημα. Παράθεση http://www.mjhellas.gr/mjhellas1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dnm ( 6 Σεπ. 2004 , 02:33) Έστω... η απορία μου όμως είναι γιατί δεν μπορώ να αποθηκεύσω τηλέφωνα στην κάρτα; Είναι bug του κινητού; Γιατί δεν διάβασα κάποιος άλλος να παραπονιέται για παρόμοιο πρόβλημα. Απλά δε γίνεται. Δεν είναι bug, απλά κανένα από τα τελευταία SE δεν το κάνει. Τώρα γιατί κανένας δεν παραπονιέται... ίσως γιατί έχει τόσα μειονεκτήματα η χρήση της SIM και έχουν τόσες δυνατότητες τα τελευταία SE σε αυτό το θέμα που ακόμα και όσοι είχαμε συνηθίσει σε αυτό από παλιότερα κινητά μας (πχ και εμένα μου κακοφάνηκε στην αρχή) δεν το χρειαζόμαστε πλέον. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnm Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Σ'ευχαριστώ φίλε lewton :) . Πραγματικά μου κακοφαίνεται (όπως είπες κι εσύ), αλλά θα το συνηθίσω κι αυτό υποθέτω... :o Αύριο (...ή μάλλον σήμερα) το πρωί θα το πάω για να μου περάσουν την R2L. Αν περάσω τώρα τις επαφές στη συσκευή θα σβηστούν με την αναβάθμιση. Να περιμένω; Παράθεση http://www.mjhellas.gr/mjhellas1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 5 Σεπ. 2004 , 02:26) Ως κινητό είναι γ@μάτο και μάλιστα είμαι στο τσακ να το πάρω, αλλά αντικειμενικά είναι ακριβό μιας και ότι κάνει το κάνουν (έστω και με χειρότερο τρόπο) τα αρκετά φθηνότερα Nokia 6230 και Siemens S65 που έχουν και έξτρα μνήμη. Δυστυχώς (και λέω δυστυχώς γιατί ήθελα να το πάρω) το S65 δεν υποστηρίζει mp3 playback αλλά ούτε έχει και ραδιόφωνο. Επίσης έχω ακούσει ότι η οθόνη του δεν είναι στα επίπεδα του Κ700 κι έχει σίγουρα χαμηλότερη ανάλυση. Οσο για την τιμή του, δεν ξέρουμε ακόμα αφού δεν έχει έρθει στην ελληνική αγορά (άσε πόσο πουλιέται έξω). Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Δε νομίζω να σβηστούν. Πέρνα τες! Στο κάτω κάτω χειροκίνητα έχεις σκοπό να τις περάσεις; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Boss Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Το s65 δεν είχε παγώσει η κυκλοφορία του και στα άλλα 65αρια λόγω ενος προβλήματος με την ένταση του ακουστικού? Στην αναβάθμιση χάνονται μόνο οι συντομεύσεις του joystick i think. Παράθεση http://www.langkawi.dk/u242.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnm Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Ναι, δίκιο έχεις...σιγά τη διαδικασία. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια :) :) Παράθεση http://www.mjhellas.gr/mjhellas1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dnm ( 6 Σεπ. 2004 , 02:50) Ναι, δίκιο έχεις...σιγά τη διαδικασία. Πάνε οι εποχές που όταν αλλάζαμε κινητό περνάγαμε τις επαφές μια μια. Μετά ήρθαν τα κινητά που κράταγαν τις επαφές στη μνήμη, οπότε μπορούσες να κάνεις αντιγραφή αυτόματα στη SIM και να τις πας από το ένα στο άλλο. Τώρα έχουμε τα κινητά που στέλνουν όλες τις επαφές το ένα στο άλλο (όσα το κάνουν τέλος πάντων :whistle: ) με bluetooth/ir, οπότε τις παίρνεις στο νέο σου κινητό ακόμα πιο άνετα και μάλιστα με όλα τα νούμερα σε κάθε όνομα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts