Jump to content

dnm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dnm

  1. πρώτη φορά το ακούω αυτό. Τι έχει σκοπό να κάνει η Κοσμοτέ; Υπάρχει πουθενά αυτό το νέο λογότυπο, γιατί δεν έχβ δει τίποτα?
  2. Επιτέλους ένα Philips της προκοπής μετά από τόσα χρόνια για μας τους νοσταλγούς! http://212.213.255.72/keepthls/pics/philips/philips-960_00.jpg General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2005, July Status Available Size Dimensions 95 x 47.5 x 23 mm, 90 cc Weight 95 g Display Type TFT, 256K colors Size 176 x 220 pixels - Screensavers and wallpapers - Downloadable logos Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3 Customization Download, order now Vibration Yes Memory Phonebook Yes Call records 30 received, dialed and missed calls Card slot SD/MMC - 32 MB built-in memory - 10 MB user memory Features GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots) Data speed 32 - 48 kbps Messaging SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging Clock Yes Alarm Yes Infrared port Yes Games Yes+ downloadable Colors 3 - Silver Sound, Titanium Tune, White Wide Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video(CIF), flash - Bluetooth - Java MIDP 2.0 - MP3 player - WAP 2.0 - T9 - Organizer - Calculator - USB port - Voice memo/dial Battery Standard battery, Li-Ion 1000 mAh Stand-by Up to 270 h Talk time Up to 4 h
  3. Παιδιά, μια πολυεθνική εταιρεία που εμπορεύεται συσκευές τεχνολογίας μέσω ίντερνετ (και κινητά βέβαια) και δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, πουλάει και κινητά της philips. Όσοι πιστοί... προσέλθετε στο http://www.pixmania.com
  4. Η Φίλιπς έχει σταματήσει να εισάγει τα κινητά της στην Ελλάδα εδώ και περισσότερο από 2 χρόνια - τουλάχιστον - το τελευταίο που φέραν στην Ελλάδα ήταν το τελευταίο ασπρόμαυρο xenium (δε θυμάμαι πιό μοντέλο). Μακάρι να ξαναέρθουν κάποια στιγμή τα Φίλιπς στην Ελλάδα και να ξυπνήσουν εκεί στην Φίλιπς Ελλάς, γιατί πραγματικά τα Φίλιπς είναι καλές εναλλακτικές λύσεις για κινητά με χαμηλό κόστος και σχετικά καλά χαρακτηριστικά. Όσο για το 760, είναι πανέμορφο και τα χαρακτηριστικά του (αν εξαιρέσουμε την έλλειψη μπλέ δοντιού) είναι πολύ καλά. Κρίμα...
  5. το κινητο είναι τέλειο! Ένα από τα πληρέστερα της αγοράς αυτή τη στιγμή. Η τιμή του δε νομίζω οτι είναι απαγορευτική, ειδικά δε για τα όσα προσφέρει... :)
  6. Didime είσαι θεός! Ξέρεις πώς έψαχνα ένα φλιπεράκι της προκοπής για να βάλω στο κινητό και να περνάει η ώρα...; Το Space Taxi Pinball είναι άψογο. Επίσης και το δεύτερο κομμάτι του Briefcase 3 ...κατάλαβες τι εννοώ ;-) (Λίγο άσχετο με ό,τι συζητάτε, αλλά δεν πειράζει)
  7. την σελίδα την έκανα με το FrontPage της Microsoft. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι η html με κάποιες προσαρμογές εξαιτίας των μικρών οθονών των κινητών (συγκρινόμενα με τους υπολογιστές πάντα). Τη γλώσσα θα τη δείτε ως cHTML ή και ως iHTML. Το ίδιο πράγμα είναι και τα δύο. Τα αρχεία που δημιουργείς για τη σελίδα σου τα ανεβάζεις σε έναν κοινό web server (δικό σου ή host) όπως θα ανέβαζες και μια σελίδα web. Οι σελίδες για τα κινητά είναι κι αυτές web σελίδες ουσιαστικά αλλά φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο ωστε να εμφανίζονται σε κινητά. Αυτή είναι η ουσία. Δοκιμάστε το... Ναι, αξίζει :)
  8. Διαδικασία ολοκληρώθηκε. Δοκίμασα να βάλω και μια νέα επαφή και όλα καλά. Τι ανακούφιση... :D Πάντως το κινητάκι λέει πολύ. Αυτό για όσους διαβάζουν αυτές τις σελίδες και σκέφτονται αν θα το πάρουν ή όχι (όπως κι εγώ πριν λίγες μέρες). Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι και που οι αρνητικές γνώμες μετριούνται στα δάχτυλα. :cool:
  9. Ναι, δίκιο έχεις...σιγά τη διαδικασία. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια :) :)
  10. Σ'ευχαριστώ φίλε lewton :) . Πραγματικά μου κακοφαίνεται (όπως είπες κι εσύ), αλλά θα το συνηθίσω κι αυτό υποθέτω... :o Αύριο (...ή μάλλον σήμερα) το πρωί θα το πάω για να μου περάσουν την R2L. Αν περάσω τώρα τις επαφές στη συσκευή θα σβηστούν με την αναβάθμιση. Να περιμένω;
  11. Έστω... η απορία μου όμως είναι γιατί δεν μπορώ να αποθηκεύσω τηλέφωνα στην κάρτα; Είναι bug του κινητού; Γιατί δεν διάβασα κάποιος άλλος να παραπονιέται για παρόμοιο πρόβλημα.
  12. σύμφωνοι, αλλά εγώ γιατί δεν μπορώ να αποθηκεύσω τηλέφωνα στην κάρτα; :)
  13. το κάνω για να μπορώ να έχω τα τηλέφωνα σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς αντιγραφές. Για να καταλάβω... αν τα τηλέφωνα δεν είναι στη συσκευή δεν μπορώ να αποθηκεύσω καινούργια στην κάρτα;
  14. δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. :wacko: θυμάμαι μου έκανε μια τέτοια ερώτηση όταν μπήκα στον κατάλογο για πρώτη φορά αλλά νομίζω οτι αυτό είναι για να περάσει τα τηλέφωνα από την κάρτα στη συσκευή και δεν θέλω κάτι τέτοιο... τα τηλέφωνα που επέλεξα να βλέπω είναι της κάρτας, στη συσκευή δεν αποθηκεύω ποτέ τηλέφωνα :o
  15. Καλησπέρα κι από μένα. Αγόρασα το K700 προχθές (και σε πολύ καλή τιμή μάλιστα οφείλω να πω). Είμαι ενθουσιασμένος με το τηλέφωνο, φοβερή οθόνη (αν και προέρχομαι από Nec400) πολύ καλές λειτουργίες. Είναι ένα υπερπλήρες κινητό για τον μέσο χρήστη. Θέλω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί συμβαίνει κάτι μυστήριο με τον τηλεφωνικο κατάλογο. Αποθήκευσα μερικά τηλέφωνα στη sim και όταν πήγα να τα βρω στον κατάλογο... δεν υπήρχαν. Το έκανα δεύτερη φορά και πάλι το ίδιο έγινε. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;
  16. εγώ έκανα και το βρήκα αρκετά εύκολο -ίσως επειδή γνωρίζω κάπως την html- μιας και η γλώσσα με την οποία γίνονται οι σελίδες είναι σαν την html αλλά κατάλληλα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των κινητών. Αν το σκέφτεσαι σου προτείνω να δοκιμάσεις, είναι αρκετά διασκεδαστικό... :)
  17. NEC Γιατί είναι εμφανίσημο χωρίς να είναι υπερβολικο, έχει ο,τι πραγματικά χρειάζομαι από ένα τηλέφωνο αυτή τη στιγμή και μου ήρθε σε πάρα πολύ καλή τιμή. Οφείλω όμως να μνημονεύσω εδώ και την παλιά μεγάλη αγαπημένη Philips που πάντα θα έχει μια θέση στην καρδιά μου.
  18. Πραγματικά πολύ εντυπωσιακή έκθεση. Samsung από το μέλλον. Πήγα κι εγώ σήμερα και δεν έλεγα να βγω (η φίλη μου χρειάστηκε να με πάρει σχεδόν σηκωτό!), δεν ήξερα τι να πρωτοδώ, τι να πρωτοδοκιμάσω. Κυρίως έπαθα πλάκα με τις κάμερες και τις οθόνες των συσκευών, αλλά και τους media players...! Μην το χάσετε όσοι μπορείτε! Αν δεν έχετε εισητήριο για ΟΑΚΑ, τουλάχιστον πηγαίνετε στο Θησείο να πάθετε άλλη μεγάλη πλάκα με τα FOMA κινητά της DoCoMo.
  19. εγώ συμφωνώ.πως περιμένουν να αναπτυχθεί το mobile internet αν δεν το κάνουν απόλυτα προσιτό;...
  20. Χαλαρώστε βρε παιδιά, δεν έχει νόημα αυτό το είδος αντιπαραθέσεων. Αλήθεια, ξέρει κανείς αν η cosmote επιτρέπει τη δοκιμαστικά χρήση του στα καταστήματά της όπως έκανε με τα nec; Αν το κάνει, θα ήθελα πολύ να το δουλέψω λίγο αν και μάλλον θα προτιμούσα και πάλι το N400 που έχω.
  21. εγώ παιδιά για να δω τις χρεώσεις χωρίς τον κίνδυνο εγκεφαλικού, μπήκα σε κανα δυο site και εγκεκριμένα και άσχετα, σημείωσα τα πάντα, τι έκανα, τι κατέβασα, τα πάντα και όταν έρθει ο αναλυτικός λογαριασμός θα δω τι παίζει.σωστά;
  22. δεν θα έχει πρόβλημα, απλά χρειάζεται μια απλή ενεργοποίηση
  23. Το ερώτημα είναι αν θα θελήσουν να βοηθήσουν και να σου πουν τις ρυθμίσεις, λόγω της δεδομένης υποστήριξης που πρέπει να δείξουν στα nec που βγήκαν εδώ. Φοβάμαι μη σου πουν δεν ξέρουμε...και τέτοια, και να σε παροτρύνουν να αγοράσεις κάποιο από τα τηλέφωνα που δίνει η εταιρεία. Ελπίζω κάποια στιγμή πάντως να απελευθερωθεί το imode για τους χρήστες όλων των συσκευών.
  24. Δε νομίζω να μπορείς, πρέπει να γίνει και εγγραφή στην cosmote. Αλλά δεν είναι χρονοβόρο, εφόσων έχεις αποκτήσει μια sim cosmote ειναι θέμα 10 λεπτών η ενεργοποίηση σε οποιοδήποτε κατάστημα dealer της cosmote.
  25. ποιός δίνει μία για τις συνδρομές των ελληνικών site; κάνε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα βρεις πάνω από 80,000 σελίδες σε όλον τον κόσμο για να μπαίνεις ελεύθερα, χωρίς συνδρομή και έχεις ό,τι γουστάρεις. Το i-mode δεν είναι ένα απλό μενού υπηρεσιών μέσω wap όπως τα υπόλοιπα. Εδώ μιλάμε για ίντερνετ. Ψάχτο λίγο μην είσαι αρνητικός.
×
×
  • Create New...