balakof Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pie13 ( 7 Ιούλ. 2004 , 22:58) Ρε παιδιά μια απορία! Το αγόρασα και εγώ το Κ700i δυστηχώς στην LIVE έκδοση...αλλά το έβαλα να το φορτίσω και όλα του τα φωτάκια παραμένουν ανοιχτά. Αυτό συμβαίνει σε όλα, ή έχει κάποιο πρόβλημα?? διαβασε την προηγουμενη σελιδα (44). μαλλον εχεις την "εξοικονομιση ενεργειας" ως επιλογη στον φωτισμο της οθονης. Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pie13 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Να ρωτήσω και κάτι άλλο...7 ώρες το έχω και φορτίζει, πόσες ώρες χρειάζετε η πρώτη φόρτιση?? Μπορεί να έχει αναφερθεί κάπου αλλά μου είναι αδιανόητο να διαβάσω 45 σελίδες! :D Παράθεση GATE13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pie13 ( 7 Ιούλ. 2004 , 23:54) Να ρωτήσω και κάτι άλλο...7 ώρες το έχω και φορτίζει, πόσες ώρες χρειάζετε η πρώτη φόρτιση?? Μπορεί να έχει αναφερθεί κάπου αλλά μου είναι αδιανόητο να διαβάσω 45 σελίδες! :D 8 wres mou eixan pei kapote sthn SE einai kalo na fortizetai gia prwth fora h mpataria.Vevaia edw sto forum oi apopsois diistantai :) Egw proteinw 7-8 wres prwth fora kai stis prwtes 3 fortiseis na to afhseis na svhsei to kinhto kai meta na to vazeis na gemisei.Kai ka8e fortish asto gia 4 wres mias kai anafer8hke kapoio bug . afta :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gepall ( 7 Ιούλ. 2004 , 15:41) παλια το δεξι κουμπακι σου ελεγε κληση με εμφανιση η αποκρυψη τωρα γιατι εξαφανιστηκε? :( :( :( Αν σχηματισεις μονος σου τον αριθμο και στη συνεχεια πατησεις το δεξι κουμπι, θα εχει την επιλογη για την αποκρυψη. Αν ομως πας απο το ευρετηρο και επιλεξεις ενα ονομα, στις επιλογες δεν υπαρχει κατι για αποκρυψη. Περιεργο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_bmw Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 paidia sorry alla na rwtisw kati poso exei stin ellada to k700 sim free mono siskeuh euxaristw Παράθεση Τα παντα για την Δορυφορικη και Επίγεια Ψηφιακή TV http://img126.imageshack.us/img126/5163/satfreaksbb2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroseva Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Sony Ericsson k700i sto PLAISIO : 355.08+18%=419e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mike_bmw ( 8 Ιούλ. 2004 , 01:13) paidia sorry alla na rwtisw kati poso exei stin ellada to k700 sim free mono siskeuh euxaristw Οι τιμές στην Ελλάδα ξεκινούν από τα 420€ χαμηλότερη η κανονική έκδοση και 390€ η live έκδοση! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diakalis Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 ( 8 Ιούλ. 2004 , 01:25) Οι τιμές στην Ελλάδα ξεκινούν από τα 420€ χαμηλότερη η κανονική έκδοση και 390€ η live έκδοση! Εγώ το αγόρασα από το Πλαίσιο 390 το Σάββατο. Non live συσκευή. Παράθεση http://a248.g.akamai.net/f/248/325/2h/www.opel.ie/content_data/GME/019/IE/en/GBPIE/vehicleimages/0B/design_main.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_bmw Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 euxaristw paidia gia tin grigori apantisi egw to pareigila me €330 non live apo germania Παράθεση Τα παντα για την Δορυφορικη και Επίγεια Ψηφιακή TV http://img126.imageshack.us/img126/5163/satfreaksbb2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Tυχερέ... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Ανέβασα καινούργια mp3 ringtones είναι στην υπογραφή μου ringtones στο 2 . 1) Tolis Boskopoulos-Stazeis erota 2) Dimitris Mitropanos-S'anazito sth Saloniki 3) Pasxalis Terzis - exw mia agaph 4) GreekFans (einai trelos o germanos) 5) NIKHTES-SIKOSETO (sikoseto to ga……) 6) sikose original greek euro 2004 (sikoseto sikoseto) 7) telikos euro 2004 goal aponomh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 re pedia pezi arhia sis afta den ine mono gia nokia kai an ta pezi einai grigora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Re paidia eseis pou to exete hdh, den mas exei pei kaneis poia SW Version exete....gia peite na tsekarw mhpws exei vgei kana upgrade... :) Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Software versions : R2A041 prgCXC125821_EU_1_C LCD : 200404231 Camera : 3.9 :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kyramas ( 8 Ιούλ. 2004 , 10:00) Software versions : R2A041 prgCXC125821_EU_1_C LCD : 200404231 Camera : 3.9 :) Γκαρσόν...! Μία απο τα ίδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timinio Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Ρε μάγκες, help!!! Τελικά αξίζει να πάρουμε το se k700 τώρα ή μήπως να περιμένουμε για κάποια αναβαθμισμένη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Giati na mhn to pareis kai oti anavathmisi kai vgei pas kai tin kaneis?? Ama skopeueis na to pareis den exei nohma na perimeneis na vgaloun anavathmisi... Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timinio Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αν και προγραμματιστής Η/Υ ποτέ δεν ασχολήθηκα με αναβαθμίσεις κινητού μέσω Η/Υ. Γίνεται εύκολα από τον φορητό μου ή θα πρέπει να απευθυνθώ κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 1. Ευχαριστώ για την απάντηση για τον φακό (πατάς το 5). Όμως έτσι πρέπει αν είσαι ας πούμε κάπου σκοτεινά και θέλεις φακό, να ανοίξεις την κάμερα και μετα να πατήσεις το 5. Χωρίς να ανοίξεις την κάμερα δεν γίνεται; 2. Υπάρχει τρόπος για screensaver να βάλουμε το ρολόι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 An exeis ton aparaithto "exoplismo" mporeis na kaneis aneta anavathmisi...alla afou den asxoleisai opws eipes, kalutera na to pas se ena SE Service Point, afou etsi ki alliws den xrewnesai.... :) Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 ααα...μια και είμαι εδώ. Πήρα την Live συσκευή. Να αγοράσω bluetooth για το pc μου ή επειδή είναι live δεν θα μπορώ να περνάω διάφορα αρχεία όπως mp3 κλπ; Συμφέρει να αγοράσω καλώδιο; Πάντως με infrared πέρασα ήδη κάποια παιχνιδάκια... Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Yiazzo gia screensaver to roloi pigeneis stis rithmiseis-othoni-fotismos kai vazeis automatic.Den to sinisto omos giati tha perioriseis to xrono diarkeias tis battery sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timinio Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Ευχαριστώ netboy. Μάλλον θα το αγοράσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Παιδιά, λέω να το πάρω. Σήμερα θα πάω στον ΟΤΕ να ρωτήσω λεπτομέρειες για την σύνδεση. Τι λέτε, αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaswn Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Τελικά αξίζει να πάρουμε το se k700 τώρα ή μήπως να περιμένουμε για κάποια αναβαθμισμένη έκδοση; Ο μόνος λόγος που θα άξιζε να περιμένεις είναι μόνο για να πέσει η τιμή. Αλλά αυτό όπως ίσως να γνωρίζεις δεν γίνεται γρήγορα αλλά μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα και αφού θα έχουν βγει νέες συσκευές οι οποίες θα στοιχειώνουν τα όνειρά μας. Το τηλεφωνάκι δεν παίζεται. Να το πάρεις αν έχεις την οικονομική δυνατότητα. Εμένα δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και θα κάνω κάποια στιγμή αναβάθμιση για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts