oxin_rain Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 mono thn hmeromhnia???? parakseno! se prohgoumena modela, an perimenes ligo sou elege kai thn wra! an htan thn idia mera h anapanthth!! gia dokimase na perimeneis ligo, h na paiksei me ta deksia kai aristera tou joystick na doume ti tha ginei!? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Μηπως η αναπαντητη εγινε πριν τις 12?και στο Τ610 ετσι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimant Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 όχι, παιδιά κ εγώ κάτοχος 610 ήμουνα μέχρι πριν 5-6 ώρες κ τα ξέρω τα κόλπα. Όχι, μόνο ημερομηνία... ας το επιβεβαιωσουν κ οι υπόλοιποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 mou fainete den einai kai poloi on line tetoia wra gia na epibebaiosoun!!! me ta deksia kai aristera epekses? mhpws yparxei se tipota "prostheta" patwntas to antistixo koumpi? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 molis to eida kai sthn selida tou plaiso!~den arghsa, ekana thn on line paraggelia mou, kai anamenw!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimant Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 oxin_rain, tipota... me to deksia-aristera allazei kartella k den yparxei sta pros8eta... mikro to kako omws!! afou ola einai ok sti "lista olon" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αν πας πάνω στην αναπάντητη και περιμένεις δε σου εμφανίζει ώρα; Ούτε για κλήσεις που έγιναν την ίδια μέρα; :confused: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Ας συνεχίσουμε λοιπόν με τη μίνι-παρουσίαση και ας μπούμε σε πιο λεπτομέρειες… Φόρτισε το κινητό και το πήρα για κανά δυωράκι ακόμα στο χέρι μου και το εξάντλησα τελειώς το καημένο. Πάμε συνέχεια λοιπόν... 1.Κάμερα: Μπορώ να πω ότι δε με ικανοποίησε όπως περίμενα, είναι σχεδόν απίθανο να βγάλεις τέλεια φωτογραφία σε κλειστό χώρο (χωρίς ήλιο εννοώ) ακόμα και με έντονο φωτισμό δε βγαίνουν όπως θα έπρεπε, παρουσιάζουν έντονο κόκκο. Για σχετικά χαμηλό φωτισμό το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό με όποιο τρόπο κι αν βγάλεις (είτε φλας είτε νυχτερινή λήψη). Πολλές φορές στο κινητό μπορεί να τις δεις τέλειες αλλά στο pc φαίνεται η διαφορά 2.Ήχος-ακουστικό: Όσον αφορά τις κλήσεις ο ήχος είναι πραγματικά εντυπωσιακά καθαρός και δυνατός!! Σε σημείο που δεν αντέχεται στο τέρμα όπως έχω ας πούμε το 7250 που στο τέρμα και πολλές φορές δεν ακούω καλά, το ίδιο και στην ανοιχτή ακρόαση που στις κλήσεις πατάει ξεκάθαρα το 7250! 3.Ράδιο: Εδώ τελικά μάλλον υπερτερεί η εμπειρία δηλαδή η nokia, η πείρα τόσων χρόνων βλέπεται… Μπορείς να ακούγεται λίγο πιο καθαρά στο Κ700 αλλά ακούγεται μια σκάλα χαμηλότερα στην ένταση τόσο από τα ακουστικά όσο και από το μεγάφωνο. Απαίσια η εξυπνάδα των μηχανικών της SE να μη βάλουν τη δυνατότητα να αλλάζεις σταθμούς μέσω του handsfree, έτσι αν κάνεις κάτι άλλο στο κινητό, πχ. Πάιζεις κάποιο παιχνίδι απλά ατύχησες είσαι υποχρεωμένος να μείνεις στον ίδιο σταθμό μέχρι να τελειώσεις… τι θα κλήσεις τον ήχο;;; κι εδώ ατύχησες μιας και απανωτά τα χτυπήματα, ούτε ο ήχος χαμηλώνει όταν είσαι σε άλλο μενού πλην του ραδιοφώνου και της αρχικής οθόνης αναμονής, αυτό ειλικρινά δε ξέρω πως το σκέφτηκαν… Επίσης δε μπορείς να ονομάσεις τους σταθμούς όπως στα nokia. 4.Τα mp3-midi : Παίζουν άψογα από το μεγαφωνάκι αλλά αν βάλεις τα στέρεο ακουστικά, μου φαίνεται ότι κάπου χάνουν σε σχέση με το άριστο ηχητικό αποτέλεσμα που έχει το sl45 μου. Στο sl45 ακόμα και mp3 στα 64Κbit/s παίζουν πολύ καλά μη καταλαβαίνοντας την απώλεια ποιότητας, εδώ με mp3 στα 80Kbit/s ή αρχεία mp4 (AAC) καταλαβαίνεις αμέσως την απώλεια ποιότητας αφού σαν να υπάρχει ένα παράσιτο. Μεγάλο αρνητικό το ότι δε μπορείς να φτιάξεις δική σου λίστα για την αναπαραγωγή των mp3 και είναι πιο σημαντικό από όσο φαίνεται γιατί στον player μπαίνουν όλα τα αρχεία mp3, mp4, βίντεο που υπάρχουν στο κινητό, ακόμα και αυτά που έχει για ήχο κλήσης οπότε είναι κουραστικό να παρεμβάλλονται ανάμεσα στα τραγούδια σου άσχετοι ήχοι. Κι εδώ ισχύει η εξυπνάδα να μη μπορείς να δυναμώσεις-χαμηλώσεις αν δεν είσαι μέσα στον player ή στην αρχική οθόνη 5.Μηνύματα: Ο τομέας στον οποίο μάλλον υστερεί σημαντικά η SE, έλλειψη φακέλων, αρχείων κλπ, είναι γνωστή. Θετικά στοιχεία ότι δείχνει ώρα & ημερομηνία τόσο στα εισερχόμενα όσο και στα εξερχόμενα μηνύματα όπως κάνουν τα nokia. Επίσης πολύ καλή σκέψη να σου λέει στα εισερχόμενα όχι μόνο το πότε στάλθηκε από τον άλλο το sms αλλά και πότε το παρέλαβες εσύ!!! Δεν έχω ξαναδεί τη λειτουργία σε άλλο κινητό και με εντυπωσίασε! Η αναφορά παράδοσης ευτυχώς δε σβήνει αν δεν επιβεβαιώσεις με ΟΚ, κάτι που νομίζω γινόταν στα Τ610/630 αν δε κάνω λάθος;; Η δυνατότητα απεικόνισης των μηνυμάτων σε λίστα είτε μόνο με όνομα, είτε με όνομα&ημερομηνία-ώρα, είτε με όνομα και την αρχή κάθε μηνύματος δίνει πόντους! 6.Αρχεία κλήσεων: Επικρατεί ένας μικρός πανικός… δε δείχνει πόσες φορές κάλεσε ο καθένα, απλά γράφει 5 κλήσεις συνολικά και μέσα απλά τα ονόματα μη ξέροντας έτσι ποιος έκανε από πόσες. Σου μετράει όμως το σύνολο καθενός, άλλοτε δείχνει και ώρα άλλοτε όχι, η καλύτερα δείχνει ώρα αν πας στο μενού όλων των κλήσεων αλλά όχι αν πας συγκεκριμένα στις αναπάντητες, άλλοτε το αντίθετο, πραγματικά δε κατάλαβα τι παίζει… 7.Java: Μάλλον το δυνατό του σημείο μιας και είναι εντυπωσιακά γρήγορο στο φόρτωμα, στα ίδια παιχνίδια με το 7250 και φόρτωνε κάποια δευτερόλεπτα νωρίτερα, εκπληκτική ταχύτητα… θυμάμαι και τα siemens βέβαια που ήθελαν κανά 5λέπτο να φορτώσουν. Άψογα γραφικά όπως είχα πει, στα ίδια παιχνίδια με το 7250 η διαφορά είναι η μέρα με τη νύχτα, λογικό βέβαια τόσες χιλιάδες χρώματα διαφορά. 8.Διαχείριση αρχείων: Άψογος, δημιουργείς φακέλους, μεταφέρεις αρχεία εύκολα και γρήγορα, μου θύμισε τον explorer των siemens. 9.Τηλεφωνικός κατάλογος: Εκπληκτικά εύκολος στη χρήση, βολικός και γρήγορος στη προσπέλαση του, βάζεις εικόνες σε κάθε καταχώρησα που βγαίνει μαζί με το ονοματεπώνυμο και το σήμα του τηλεφώνου από όπου καλεί ο άλλος(κινητό, σταθερό κλπ) Τέλος για όσους θέλουν να κυκλοφορούν με 2 κάρτες sim ας το ξεχάσουν, η αφαίρεση της κάρτας sim είναι πραγματική ταλαιπωρία αφού είναι τρομερά δύσκολο να τη βγάλεις, ειδικά αν δεν έχεις νύχια δε βγαίνει με τίποτα. Το κινητάκι πραγματικά όσο περισσότερο το "παίζεις" τόσο πιο πολύ κολλάς μαζί του... ΥΓ1: Ώστε ήταν bug φίλε dimant αυτό με τις κλήσεις, λέω κι εγώ τι παίζει πια και δε μπορώ να καταλάβω... Το επιβεβαιώνω λοιπόν oxin_rain εμφανίζεται σε όλες τις κλήσεις αλλά όχι στις ανα κατηγορίες κλήσεις όσο και αν το αφήσεις lewton ΥΓ2: Φίλε Didime, ευχαριστώ! Ο αδερφός μου γιατί να το χαρεί;; α ναι ξέχασα δικό του είναι, εντάξει του το έδωσα λίγο να παίξει. Δεν είναι σαν εμένα αυτός, είναι μεγαλύτερος και πιο σοβαρός να παίρνει τηλέφωνα θέλει και κανά sms, τα άλλα δε τον ενδιαφέρουν. ΥΓ3: Alexkass java άψογη όπως έγραψα, παίζει τέλεια τα αυθεντικά Τ630 javakia αλλά σε ανάλυση 128*128 τα εκ nokia προερχόμενα. Το webviewer δε το δοκίμασα ούτε και το έχω νομίζω ΥΓ4: Η φωτεινότητα dinosss είναι άριστη, η οθόνη σε καθηλώνει στη κυριολεξία!! Στο απόλυτο σκοτάδι θα βγάλεις αλλά τι θα βγει είναι το θέμα... πιστεύω να έλυσα τις απορίες για να πέσω να κοιμηθώ και λίγο γιατί νύσταξα :zzz: . Τα λέμε αύριο παιδιά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Καλημερα,θα συμφωνησω σε ολα με τον pan82,το ραδιο οντως επρεπε να εχει λιγο ενταση παρα πανω,στο δρομο με θορυβο γυρω σου περιοριζεται πολυ η ακουστικη του,η καμερα του μετρια,η οθονη του παρα πολυ καλη, σε μενα ρε παιδια το joystic ειναι παρα πολυ ευαισθητο αν δεν προσεξω παει οπου θελει,και αντιθετα το πληκτρο στο πλαι για την καμερα θελει επιμονη για να παρει μπρος. Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Padia molis to pira.Protes entiposeis: Arxizo me ta ARNITIKA: Megali apogoitefsi oson afora tin entasi tou megafonou gia ixous kliseis-mp3-radio.Poli adinato re pedia.Oi ixoi kliseis isa pou akougonte.To antimetopizete kai eseis afto to provlima i mono ego? Mp3 den perasa akoma gia na do se ti entasi akougonte alla to radio isa pou akougete. 8ETIKA: 1.Tromeri piotita kataskevis.Apistefti.Porti fora vlepo toso kala kataskevasmeno kinito me korifea ilika kai executive design. 2.Ti legate gia krotous sta pliktra?????? kamia sxesi me tin alithia.Normal o ixos ton pliktron. 3.Menu: apla to korifeo menu ton t610-630 egine kalitero.Apla korifi.Iperplires.Efkolotato.Taxitato. 4.Othoni: katapliktiki gia kinito tis klasis tou.Apoliti efkrinia.Zontana xromata...apistefti leptomeria. 5.Camera: poli kali gia VGA.Se sinthikes mi eparkous photismou nai men voitha to photaki alla i SE isterei poli se sxesi me Nokia-Samsung sto night mode.To video eine kalitero apo oti tou 6230 se efkrinia. 6.Joystic: para poli kalo Lipon afta pros to paron.Tora to fortizo.Pio leptomeris analisi apopse. Pantos oso kai na enthousiatika me to kinito i entasi tou ixou klisis me apogoitefse para poli.Parakalo oi exontes to kinito na mou poun an antimetopizoun afto to provlima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αφού παλιότερα είχαν αναφάρει κάποιοι οτι έχει πολύ δυνατή ένταση γενικα. Και στο ράδιο και στα mp3. Μοιπως παίζει κάτι άλλο? (λάθος ρύθμιση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος millis (22 Ιούν. 2004 , 12:19) Padia molis to pira.Protes entiposeis: Arxizo me ta ARNITIKA: Megali apogoitefsi oson afora tin entasi tou megafonou gia ixous kliseis-mp3-radio.Poli adinato re pedia.Oi ixoi kliseis isa pou akougonte.To antimetopizete kai eseis afto to provlima i mono ego? Mp3 den perasa akoma gia na do se ti entasi akougonte alla to radio isa pou akougete. Pantos oso kai na enthousiatika me to kinito i entasi tou ixou klisis me apogoitefse para poli.Parakalo oi exontes to kinito na mou poun an antimetopizoun afto to provlima. Φίλε millis εγώ αντιθέτως μπορώ να πω ότι το μεγαφωνάκι είναι πολύ δυνατό και καθαρό, οι ήχοι κλήσεις ακούγονται αρκετά δυνατά αν και κυρίως ασχολήθηκα με mp3 ήχους αλλά και στα midi δεν υστερεί. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris 9 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 με για τα καινουργια κινητα αλλα δεν εχει πει κανεις ποιο απο τα δυο χρωματα εχει παρει(γυρω απο την οθονη) το γκρι ή το μπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Gri. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimant Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stevie (22 Ιούν. 2004 , 10:06) Καλημερα,θα συμφωνησω σε ολα με τον pan82,το ραδιο οντως επρεπε να εχει λιγο ενταση παρα πανω,στο δρομο με θορυβο γυρω σου περιοριζεται πολυ η ακουστικη του,η καμερα του μετρια,η οθονη του παρα πολυ καλη, σε μενα ρε παιδια το joystic ειναι παρα πολυ ευαισθητο αν δεν προσεξω παει οπου θελει,και αντιθετα το πληκτρο στο πλαι για την καμερα θελει επιμονη για να παρει μπρος. Δεν θελει κόπο, θέλει τρόπο!!! απλά πρέπει να την πιέσεις 2 δευτερόλεπτα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 R.T.F.M. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Δηλαδή τελεσίδικα δεν έχει κάρτα MMC??? Η μνήμη είναι ενσωματωμένη διαπιστωμένα? Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller (22 Ιούν. 2004 , 14:53) Δηλαδή τελεσίδικα δεν έχει κάρτα MMC??? Η μνήμη είναι ενσωματωμένη διαπιστωμένα? Με το συμπάθιο, αλλα εσύ είσαι απο άλλο ανέκδοτο!!!! :D :D :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Εντάξει ρε φίλε, επειδή είμαι από άλλο ανέκδοτο, γι'αυτό ρώτησα να μάθω. Έκανα search και δέ βρήκα κάτι στην απορία μου. ΕΣΥ... "Ο ΕΞΥΠΝΟΣ..." είναι ανάγκη να ειρωνέυεσαι? Ποίος θαρρείς πως είσαι? Άμα δε γουστάρεις, μήν απαντήσεις, δέ ρώτησα εσένα... Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. June 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Τέλος! Biller αποκλείεται με την αναζήτηση να μην βρήκες και για το θέμα αυτό. Έχει συζητηθεί άπειρες φορές και ήταν και η αρχή αρκετών flames. Πίσω στο θέμα του thread. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller (22 Ιούν. 2004 , 15:07) Εντάξει ρε φίλε, επειδή είμαι από άλλο ανέκδοτο, γι'αυτό ρώτησα να μάθω. Έκανα search και δέ βρήκα κάτι στην απορία μου. ΕΣΥ... "Ο ΕΞΥΠΝΟΣ..." είναι ανάγκη να ειρωνέυεσαι? Ποίος θαρρείς πως είσαι? Άμα δε γουστάρεις, μήν απαντήσεις, δέ ρώτησα εσένα... (Είσαι και καστρινός...ού) Όπα! Χαλάρωσε! Δεν είχα καμία πρόθεση να ειρωνευτώ κανέναν! Χούμορ κάνω φίλε μου! Αν θες το πιστεύεις να δεν θες... καλή καρδιά! Υ.Γ.: Μία απορία! Τί εννοείς με το: Είσαι και καστρινός! :o Και για να μήν μολύνω άλλο το thread στειλε μου pm αν θές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Pedia den 3ero ti simvenei alla akoute ena koufo pouxo me to k700. Opos egrapsa kai prin i entasi tou akoustikou ton ixon klisis-mp3 eine poli adinato.Lipon epilegeis tin max entasi tou ixou klisis kai meta paeis na epile3eis pion ixo klisis theleis.Eno epilegeis anaparagogi kai ton akous an pieseis to plaino pliktro + i entasi dinamonei perissotero.Den ftanei se ikanopiitika epipeda alla dinamonei.Pos ginete na exeis epile3ei to max entasi, na min exeis epile3ei klmakoti af3isi ixou kai na dinamonei apo plagia mono den 3ero......pantos mou tin espase poli afto.........tha xano tis mises kliseis gmt. P.S milo gia to akoustiko pou vriskete pano apo tin camera kai eine ipefthino gia tous ixous kliseis-radio-mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 By the way file biller nai den exei mmc-sd kartoules,gia na mhn meineis me thn aporia. :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Πρoτίμησε τους mp3 ήχους τότε φίλε milli που ακούγονται πάρα πολύ δυνατά και στη κυριολεξία ξεκουφαίνουν... Το joystick όντως είναι τόσο ευαίσθητο που σε κατευθύνει μόνο του πολλές φορές...΄ Πήραμε και τη vodafone σήμερα να μας στείλει τις ρυθμίσεις mms και μας είπε ότι το κινητό μας δε κυκλοφορεί ακόμα και δεν υπάρχουν ρυθμίσεις!! Στείλαμε από το site αυτές του Τ610 αλλά mms δε καταφέραμε να στείλουμε :( Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 εχει κανένας κανένα νέο για την vodafone πότε θα το φέρει; ρώτησα σήμερα και μου είπαν τέλος του μήνα. Επίσης, βγάλτε ρε παιδιά καμία φωτογραφία με την κάμερα του κινητού και βάλτε τη να δούμε ποιότητα. (και κανα βιντεάκι αν γίνεται!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts