Karthan7 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ο βρε Νικο κριμα :( Δες στο ebay κατι θα βρεις ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ο βρε Νικο κριμα :( Δες στο ebay κατι θα βρεις ;) Θαναση φιλε μου δεν υπαρχει τιποτα ,κι η Sony εκει στον χαβα της ..εχω ενα φιλο στην Νεα Υορκη και σκεφτομαι να τον ενοχλησω .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Έψαξα στο aliexpress και στο Amazon αλλά δεν βρήκα τίποτα για το SGPT121E2. Θα έλεγα ότι δεν υπάρχει ανταλλακτικό γιατί είναι φρέσκο μοντέλο. Πιθανότητα σε λίγο καιρό θα υπάρχει. Το site που έχεις βάλει στο ποιο πάνω ποστ γράφει για LCD screen only, αν κατάλαβα καλά εσένα δεν έχει πρόβλημα η οθόνη αλλά το τζάμι, αν είναι έτσι θέλεις digitizer. Στο aliexpress και στο Amazon έψαξα για digitizer..... Μακάρι να τα καταφέρεις και να βρεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Έψαξα στο aliexpress και στο Amazon αλλά δεν βρήκα τίποτα για το SGPT121E2. Θα έλεγα ότι δεν υπάρχει ανταλλακτικό γιατί είναι φρέσκο μοντέλο. Πιθανότητα σε λίγο καιρό θα υπάρχει. Το site που έχεις βάλει στο ποιο πάνω ποστ γράφει για LCD screen only, αν κατάλαβα καλά εσένα δεν έχει πρόβλημα η οθόνη αλλά το τζάμι, αν είναι έτσι θέλεις digitizer. Στο aliexpress και στο Amazon έψαξα για digitizer..... Μακάρι να τα καταφέρεις και να βρεις. Θαναση επειδη εχω μπερδευτει λιγο εισαι σιγουρος γι αυτο ? γιατι digitizer εχω βρει και πολυ φθηνο μαλιστα για δες και πες μου σε παρακαλω ... http://www.repairsuniverse.com/sony-xperia-tablet-s-screen-replacements-repair-parts.html Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο :) Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η οθόνη δείχνει κανονικά και σου έχει σπάσει το εξωτερικό τζάμι αλλά παρόλα αυτά ακούει στα πατήματά. Καλά τα λέω? Το digitizer που ποσταρες τώρα δεν κάνει για το δικό σου γιατί είναι για το μοντέλο T111, T112, T113, T114, S1 Δες το ίδιο digitizer στο aliexpress http://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=digitizer%20for%20Sony%20tablet%20s είναι το ίδιο με αυτό που ποσταρες. Το δικό σου μοντέλο είναι το SGPT121E2 SGPT131E2 http://www.sony.gr/product/xperia-tablet-s Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο :) Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η οθόνη δείχνει κανονικά και σου έχει σπάσει το εξωτερικό τζάμι αλλά παρόλα αυτά ακούει στα πατήματά. Καλά τα λέω? Το digitizer που ποσταρες τώρα δεν κάνει για το δικό σου γιατί είναι για το μοντέλο T111, T112, T113, T114, S1 Δες το ίδιο digitizer στο aliexpress http://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=digitizer%20for%20Sony%20tablet%20s είναι το ίδιο με αυτό που ποσταρες. Το δικό σου μοντέλο είναι το SGPT121E2 SGPT131E2 http://www.sony.gr/product/xperia-tablet-s Θαναση οπως ακριβως τα λες ,να εισαι καλα φιλε που με ξεμπερδεψες ,μ'αρεσει που το ειδε κι ο φιλος στο καταστημα που το εχει παρει κι αυτος και δεν μου το ξεκαθαρισε .. Οποτε αλλαζουν τα δεδομενα ..θα ξαναρωτησω την Σονυ αν κι αυτοι ειναι ικανοι να τα δινουν πακετο με την οθονη ...στο alibaba ειχα δει προ ημερων αλλα δεν ασχοληθηκα γιατι δεν εχουν paypal κτλ Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ναι ρώτησε στη Sony για σκέτο digitizer. Συζήτηση γενικού περιεχόμενου... Το aliexpress (για το Alibaba δεν ξέρω) είναι ασφαλές στης συναλλαγές το θέμα είναι να βρεις καλό πωλητή, να έχει πολλές πωλήσεις και να έχει βαθμολογία πάνω από 90%, το 90% είναι καλό ποσοστό στο aliexpress. Κάνεις παραγγελία και βάζεις την πιστωτική κάρτα σου, τα στοιχεία της κάρτας τα κρατάει το aliexpress. Ο πωλητής στέλνει την παραγγελία. Όταν έρθει το δέμα σου το ανοίγεις και βλέπεις ότι είναι αυτό που αγόρασες-πλήρωσες. Τώρα πας πάλι στο aliexpress και δίνεις εντολή στο aliexpress να πληρώσει τον πωλητή. Αν υπάρχει πρόβλημα ενημερώνεις το aliexpress και αναλαμβάνει αυτό. Γενικά από αλλά παιδιά, μου έχουν πει ότι είναι ποιο ασφαλές και από το PayPal. Έχω κάνει 2-4 αγορές μικρής αξίας χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ευχαριστω Θανο ,θα ενημερωσω οτι νεο προκυψει Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καλώδιο για USB OTG? Γ**ω το βύσμα της Sony... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καλώδιο για USB OTG? Γ**ω το βύσμα της Sony... Ακριβό αλλά..... http://spectra.gr/index.php?id_product=1281&controller=product Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ακριβό αλλά..... http://spectra.gr/index.php?id_product=1281&controller=product 20€ για 10 πόντους καλώδιο με ένα βύσμα στην άκρη? Άρε sony... Έχει χάρη που το χρειάζομαι... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλημερα Καλο Μήνα,θα ηθελα την βοηθεια σας εαν ξερει καποιος βεβαια. Εχω το tablet xperia s με την τελευταια ενημερωση απο την sony και κατα καιρους το εβρισκα να εχει σβησει,αλλα οταν το αναβα δουλευε κανονικα. Χθες ομως οταν προσπαθησα να το ανοιξω,αναβει ξεκιναει, δειχνει για λιγο την οθονη δουλευουν ολα, αλλα αμεσως σβηνει. Μηπως ξερεται πως θα του κανω ενα hard reset ? Eυτυχως εχω ακομη εγγυηση αλλα επειδη ειμαι Ναξο,λεω μηπως γλυτωσω το πηγαινε ελα. Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Μέσα από το μενού πήγαινε φίλε μου και κάνε το reset. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goulias Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Καλημερα Κωστα ,καποιος στο xpblog λεει οτι το ξαναρουταρε με τον ιδιο τροπο θα ξαναδοκιμασω αργοτερα και θα σου πω πως κανουμε root στο tablet; καποιες οδηγιες στα ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Διάβασε το τοπικ, σελίδα 7 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oistrakh Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλησπέρα. Από χθες το ταμπλετ δεν ανοίγει. Πατάω το power, εμφανίζει το SONY μόνο (ούτε καν το xperia) και δε συνεχίζει. Δοκίμασα το συνδυασμό Power & Vol+, έψαξα και στο ιντερνετ για recovery mode αλλά ότι και να έκανα δεν γινεται τίποτα. Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό; Λέτε να ήρθε το τέλος του;:( Να το πάω στο σερβις ή τσάμπα κόπος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλησπέρα. Από χθες το ταμπλετ δεν ανοίγει. Πατάω το power, εμφανίζει το SONY μόνο (ούτε καν το xperia) και δε συνεχίζει. Δοκίμασα το συνδυασμό Power & Vol+, έψαξα και στο ιντερνετ για recovery mode αλλά ότι και να έκανα δεν γινεται τίποτα. Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό; Λέτε να ήρθε το τέλος του;:( Να το πάω στο σερβις ή τσάμπα κόπος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το παθαίνει εμένα αρκετά συχνά, πατάω κάνα δυο φορές τον συνδυασμό των πλήκτρων και τελικά ανοίγει volume -& power ή volume +& power. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oistrakh Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Το θέμα είναι ότι το έχω δοκιμάσει αυτό το συνδυασμό πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Μάλλον με βλέπω να περνάω μια βόλτα απ το σέρβις... Παράθεση Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oistrakh Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Το θέμα είναι ότι το έχω δοκιμάσει αυτό το συνδυασμό πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Μάλλον με βλέπω να περνάω μια βόλτα απ το σέρβις... Καλημέρα. Τελικά το ταμπετ θέλει αλλαγή μητρικής (κόστος πάνω απο 400€). Παράθεση Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλημέρα. Τελικά το ταμπετ θέλει αλλαγή μητρικής (κόστος πάνω απο 400€). Ασύμφορο..... Πόσα χρόνια το είχες; εγώ το δικό μου το έχω περίπου στα πέντε τώρα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oistrakh Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ασύμφορο..... Πόσα χρόνια το είχες; εγώ το δικό μου το έχω περίπου στα πέντε τώρα. Δυστυχώς 4 χρόνια... Παράθεση Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δυστυχώς 4 χρόνια... Κρίμα φίλε μου, τι να πω... Λυπάμαι. Εμένα ακόμη δείχνει σκυλί, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και η μπαταρία του βράχος. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts