nick2crete Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Οχι παιδια ,το θεμα ρουτ το εχω παρατησει απο την 2η μερα ,διαβαζω και στο xda πολλα μπρικαρισματα απο σκαλισματα γενικα και δεν λεει ....κι εδω δεν εχουμε ουτε pc companion or seus support Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Οχι παιδια ,το θεμα ρουτ το εχω παρατησει απο την 2η μερα ,διαβαζω και στο xda πολλα μπρικαρισματα απο σκαλισματα γενικα και δεν λεει ....κι εδω δεν εχουμε ουτε pc companion or seus support Δεν έχουμε, και αν δημιουργηθεί κανένα θέμα τότε τι κάνουμε; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δεν έχουμε, και αν δημιουργηθεί κανένα θέμα τότε τι κάνουμε; Sony service η ζητας βοηθεια απο τους xda κι η πλακα ειναι αν εχεις κανει ρουτ η ξεκλειδωματα και τετοια χανεις και την εγγυηση Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Sony service η ζητας βοηθεια απο τους xda κι η πλακα ειναι αν εχεις κανει ρουτ η ξεκλειδωματα και τετοια χανεις και την εγγυηση Δλδ αν το συνδέσουμε στον υπολογιστή το pc companion δεν το αναγνωρίζει. Και κατι άλλο jb πότε θα πάρουμε, γνωρίζει κανείς; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Παιδες καλημερα..εγινα σημερα κατοχος του tablet.εχετε παρατηρησει καποιο προβλημα με την συνδεση σε δικτυα wifi της hol?δε μπορω με τιποτα να το συνδεσω εδω σπιτι. Μηπως εχουν γενικα τα xperia προβλημα με την hol γιατι και το xperia u της γυναικας μου δε συνδεεται με τιποτα ενω ενα lg και ενα samsung που εχω συνδεονται αμεσως. Εκανα το κινητο hotspot κ συνδεθηκε αμεσως.Σκεφτομαι μηπως το δωσω πισω αυριο. Συγγνωμη για τους τονους αλλα στελνω απο το κιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Παιδες καλημερα..εγινα σημερα κατοχος του tablet.εχετε παρατηρησει καποιο προβλημα με την συνδεση σε δικτυα wifi της hol?δε μπορω με τιποτα να το συνδεσω εδω σπιτι. Μηπως εχουν γενικα τα xperia προβλημα με την hol γιατι και το xperia u της γυναικας μου δε συνδεεται με τιποτα ενω ενα lg και ενα samsung που εχω συνδεονται αμεσως. Εκανα το κινητο hotspot κ συνδεθηκε αμεσως.Σκεφτομαι μηπως το δωσω πισω αυριο. Συγγνωμη για τους τονους αλλα στελνω απο το κιν. Εγώ πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα όπου και να συνδέθηκα...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Παιδες καλημερα..εγινα σημερα κατοχος του tablet.εχετε παρατηρησει καποιο προβλημα με την συνδεση σε δικτυα wifi της hol?δε μπορω με τιποτα να το συνδεσω εδω σπιτι. Μηπως εχουν γενικα τα xperia προβλημα με την hol γιατι και το xperia u της γυναικας μου δε συνδεεται με τιποτα ενω ενα lg και ενα samsung που εχω συνδεονται αμεσως. Εκανα το κινητο hotspot κ συνδεθηκε αμεσως.Σκεφτομαι μηπως το δωσω πισω αυριο. Συγγνωμη για τους τονους αλλα στελνω απο το κιν. Δοκιμασε να αλλαξεις το καναλι του ρουτερ... κλασσικο προβλημα στα xperia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Αλλαξα το κανάλι κ όλα εντάξει παίδες... ευχαριστώ!! Το μηχάνημα πολύ ωραίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Κανένα νέο με το root έχουμε βρε παιδιά ...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatis24 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Γεια σας παιδιά ,κανένα νέο για το 4.1.2 Για το Sony Xperia tablet s ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Φημες λεγανε για την προηγουμενη βδομαδα ...θα γινει και ξαφνικα ,συντομα ελπιζω , Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Φημες λεγανε για την προηγουμενη βδομαδα ...θα γινει και ξαφνικα ,συντομα ελπιζω , Άντε να Δούμε Νικόλα, μας έχουν σκάσει με αυτή την αναβάθμιση. Άντε μπας και το κάνουμε Και ROOT..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 ..λιγο υπομονη ακομη Κωστή Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το tablet. Υπάρχουν αρνητικά που έχετε εντοπίσει? απο μπαταρία πως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το tablet. Υπάρχουν αρνητικά που έχετε εντοπίσει? απο μπαταρία πως είναι? Το tablet είναι σούπερ, μόλις πάρει και jellybeam και γίνει και root θα πετάει. Από μπαταρία μου έχει πάει και δέκα ώρες συνεχόμενα στο ίντερνετ με 3g. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μια χαρά! Δεν υπάρχει κάτι να με προβληματισει δλδ?!? Απο lag πως παμε? Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Μια χαρά! Δεν υπάρχει κάτι να με προβληματισει δλδ?!? Απο lag πως παμε? Ευχαριστώ για την απάντηση Επιτέλους αναβάθμιση σε 4.1.1,τουλάχιστον σε εμένα που έχω το μοντέλο με το 3g. Android 4.1.1 upgrade Πληροφορίες για αυτή τη λήψη Android4.1.1 upgrade Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Tην εκανες ηδη Κωστα ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Tην εκανες ηδη Κωστα ? Ειναι ήδη on line και περιμένει το οκ Νίκο, ήρθε και για εσένα να το ξέρεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Ναι ,τωρα κατεβαινει :cool: EDIT: Περιμενα περισσοτερα ,καμια αλλαγη στο UI ισως λιγο πιο γρηγορο .. ,ασχετο αλλα απο χτες δεν μπορει να συνδεθει στα 5GHz ,κι αν αλλαξω περιοχη και καναλι συνδεεται το ταμπλετ αποσυνδεεται το Ζ κτλ ,στα 2,4GHz ολα καλα ,μπορει να φταιει και το AP (Netgear Wndr3700) Mισες δουλειες υπο πιεση Edited April 19, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Και εγώ το ξεκίνησα ήδη, κατεβαίνει αργά ίσως έχει μπόλικο πληθυσμό που κάνει αναβάθμισπάρεικο να κάνουμε και ένα θέμα μέσα στο XDA και να ζητήσουμε κάποιος να ασχοληθεί με το root. Το θέμα είναι να μη κάνει restart και παγώματα. Εμένα με ικανοποιεί, και νομίζω ότι θα παρει και άλλη αναβάθμιση, δική μου άποψη. Edited April 18, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Restart δεν μου ειχε κανει ποτε ,ελπιζω κι εγω οτι θα παρει κι αλλο update Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Δεν σου έκανε restart, πρέπει να είσαι από τους τυχερούς Νίκο, εμένα πολύ συχνά καθώς και πάγωμα και αναγκαζόμουν να κάνω soft reset. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 TV SideView for Tablet , Νεα εφαρμογη .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 TV SideView for Tablet , Νεα εφαρμογη .. Το είδα κι εγώ τι κάνει αυτό; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts