moure Δημοσιεύτηκε July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 26, 2012 Χθες λοιπον πηγα και αγορασα το gs3. Οταν ανοιξα το κουτι στο μαγαζι για να κανω εναν ελεγχο οτι ολα ειναι καλα μπηκε μεσα ενας (ψαγμενος)κυριος γυρω στα 60 και μου ζητησε να βγαλω το καπακι να δει που ειναι φτιαγμενο. Το δικο μου λοιπον γραφει made by samsung. Μου ειπε οτι ειχε τσεκαρει αυτα που πουλαει το πλαισιο και εγραφαν ¨made in china¨και αλλα made in korea ή vietnam by samsung. Το δικο σας λοιπον που γραφει οτι ειναι φτιαγμενο?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Χθες λοιπον πηγα και αγορασα το gs3. Οταν ανοιξα το κουτι στο μαγαζι για να κανω εναν ελεγχο οτι ολα ειναι καλα μπηκε μεσα ενας (ψαγμενος)κυριος γυρω στα 60 και μου ζητησε να βγαλω το καπακι να δει που ειναι φτιαγμενο. Το δικο μου λοιπον γραφει made by samsung. Μου ειπε οτι ειχε τσεκαρει αυτα που πουλαει το πλαισιο και εγραφαν ¨made in china¨και αλλα made in korea ή vietnam by samsung. Το δικο σας λοιπον που γραφει οτι ειναι φτιαγμενο?? απεξω λεει made in china. ακομα δεν τοχω ανοιξει . παω να φτιαξω μικρο σιμ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Made in Korea by Samsung η συσκευη Made in Korea η μπαταρία. Yeeei δεν εχω κινεζιά εχω "κινεζιά" :lol::lol::lol: Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Τηλέφωνο Made by Samsung Μπαταρία Cell Made in Japan/Assembled in China Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. July 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Το θεμα ειναι αν θα υπαρχουν και μικροδιαφορες αναλογα με το που εχουν κατασκευαστει. Π.χ στα αυτοκινητα λενε οτι τα ιαπωνικα χοντα ειναι ανωτερα απο αυτα που κατασκευαζονται στην ευρωπη. Στα κλιματιστικα υπαρχουν ιαπωνικα fujitsu που ειναι πολυ καλα αλλα και κινεζικα που ειναι κατωτερα Ακομα και στα ελαστικα αυτοκινητων τα bridgestone που φτιαχνονται στην Κινα ειναι πολυ χειροτερα απο αυτα που φτιαχνονται σε αλλα εργοστασια και μαλιστα ειναι και πιο φτηνα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εμένα το τηλέφωνο λέει Made in Vietnam και η μπαταρία επίσης made in Vietnam.. Είναι το 32αρι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Απο πλαισιο μπλε 16αρι made in korea. Ο 60χρονος οτι να ναι λεει. TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. July 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Απο πλαισιο μπλε 16αρι made in korea. Ο 60χρονος οτι να ναι λεει. Γιατι οτι να ναι? Αφου ελεγε οτι ειχε και made in korea by samsung στο πλαισιο. Ετσι δεν ειναι και το δικο σου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Το δικο μου ειναι απο πλαισιο μπλε made in korea. TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Μπαταρία Cell Made in Japan - Assembled in vietnam το τηλεφωνο λεει Made in Vietnam και ειναι και εμενα λευκο 32αρι. KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Cell made in Korea Finished in China και το κινητο made in Samsung Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 εμενα η μπαταρια ειναι made in Korea Finished in China και το κινητο made in Korea By Samsung το κινητο ειναι αγορασεμνο απο extrene-mobile.gr και ειναι γερμανικο με product code DBT υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Πάντως το που είναι φτιαγμένο το Σ3 είναι καθαρά για ψυχολογικούς λόγους. Εϊχαμε πάρει παλιά (ήμουν πολύ μικρή ίσως γυμνάσιο) 2 Σόνυ crt ολόιδιες και η μία ήταν Ιαπωνίας και η άλλη Σιγκαπούρης. Η πρώτη χάλασε 2 ή 3 φορές και πηγαινορχόταν στον μάστορα, η άλλη ζει και βασιλεύει. Ίσως η 1η να χρησιμοποιήθηκε περισσότερο αλλά το Ιαπωνίας δεν φάνηκε να έχει θετική διαφορά. Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Made in korea Samsung εμενα, κανενα παραπονο μεχρι τωρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Εμενα το φτιαξανε 30 παρθενες σουηδεζες, σας τρωω ολους !!!!! Περα απο την πλακα δεν πιστευω οτι παιζει και κανενα ρολο το που κατασκευαζεται. Τα υλικα ειναι παντου τα ιδια απλως η συναρμολογηση γινεται στην Κινα. Δηλαδη αν γραφει made in Korea και στο φτιαξει κινεζος μεταναστης στην κορεα , δεν θα ειναι καλο ή εκει ο Κινεζος ειναι καλός . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Eχω το Galaxy 3 σε ασπρο που λεει "made in Korea" και ενας φιλος μου το εχει σε μπλε και γραφει "made by Samsung".Ισως να με πειτε τρελο η και ισως να μου φαινεται αλλα εχω παρατηρησει καποιες μικροδιαφορες στα χρωματα της οθονης μεταξυ των 2 συσκευων.Ας πουμε το λευκο σε μενα ειναι οντως λευκο.Ενω στου φιλου μου εχω παρατηρησει οτι γκριζαρει.Εννοειται οτι οι ρυθμισεις και στα 2 ειναι ακριβως οι ιδιες.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Μπορούμε να βρούμε με κάποιο τρόπο από ποια χώρα ήρθε το κινητό ?? : build number IMM76D.I9300XXALF2 S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Μπορούμε να βρούμε με κάποιο τρόπο από ποια χώρα ήρθε το κινητό ?? : build number IMM76D.I9300XXALF2 Πολύ πιθανό να είναι αγγλικό, κι εγώ αυτό είχα, 3 αναβαθμίσεις πίσω... γράψε *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και γράψε αυτά που βγάζει. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) Πολύ πιθανό να είναι αγγλικό, κι εγώ αυτό είχα, 3 αναβαθμίσεις πίσω... γράψε *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και γράψε αυτά που βγάζει. μπα....κάτι σε ρωσσο-ρουμανικο-κροατικο-γιουγκοσλάβικο μου φαίνεται από τα προσπέκτους που έχει μέσα... AP: I9300XXALF2 CP: I9300XXLF2 CSC: I9300OXFALF1 Edited August 9, 2012 by CostasChem S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) μπα....κάτι σε ρωσσο-ρουμανικο-κροατικο-γιουγκοσλάβικο μου φαίνεται από τα προσπέκτους που έχει μέσα... AP: I9300XXALF2 CP: I9300XXLF2 CSC: I9300OXFALF1 To OXF δεν ανήκει σε συγκεκριμένη χώρα, είναι multi csc (CNX COA ERO GBL MOT MSR MTL PMN SIM TMT TOP TRA) για τις χώρες στην περιοχή της ανατολικης ευρωπης. Δεν έχει σημασία ποια χώρα ακριβώς, αλλά ίσως να σε φωτίσει η Samsung αν τους δώσεις το imei του τηλεφώνου. Εγώ θα στοιχημάτιζα Ρουμανια ή πρώην Γιουγκοσλαβία. Πάντως είναι παλιό το firmware, πιστεύω ότι αν το συνδέσεις στο kies θα έχεις αναβάθμιση. Edit: Οι χώρες της Βαλτικής είναι ΟΧΕ έκανα λάθος πριν. Edited August 9, 2012 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 To OXF δεν ανήκει σε συγκεκριμένη χώρα, είναι multi csc (CNX COA ERO GBL MOT MSR MTL PMN SIM TMT TOP TRA) για τις χώρες στην περιοχή της ανατολικης ευρωπης. Δεν έχει σημασία ποια χώρα ακριβώς, αλλά ίσως να σε φωτίσει η Samsung αν τους δώσεις το imei του τηλεφώνου. Εγώ θα στοιχημάτιζα Ρουμανια. Πάντως είναι παλιό το firmware, πιστεύω ότι αν το συνδέσεις στο kies θα έχεις αναβάθμιση. Edit: Οι χώρες της Βαλτικής είναι ΟΧΕ έκανα λάθος πριν. Από το ΚΙΕS μου το βγάζει Βουλγαρία...οπότε είναι ευρωπαϊκό...δεν έχει αναβάθμιση, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με πολυνοιάζει...θα το κρατήσω 1-2 μήνες έτσι και μετά rooting και πάμε για άλλες rom... S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παιδια καλησπερα σε ολους,αν καποιος μπορει να πει υπευθυνα το εξης:στο sg3 ισχυει η διαφορετικη εκδοση που ειχαμε συναντησει στο sg2 με το χαρακτηριστικο γραμμα G? η εδω δεν υπαρχει?ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παιδια καλησπερα σε ολους,αν καποιος μπορει να πει υπευθυνα το εξης:στο sg3 ισχυει η διαφορετικη εκδοση που ειχαμε συναντησει στο sg2 με το χαρακτηριστικο γραμμα G? η εδω δεν υπαρχει?ευχαριστω Ακόμα δεν υπάρχει. Αλλά είμαι σίγουρος ότι η Samsung θα βγάλει εν καιρώ 800 διαφορετικές εκδόσεις. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Made in Samsung το μπλε θηριο! :lol: Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Made in Samsung το μπλε θηριο! :lol: Made by samsung και το δικο μου μπλε galaxy. Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts