Jump to content

Samsung Galaxy S III (made in....)

moure
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες λοιπον πηγα και αγορασα το gs3.

Οταν ανοιξα το κουτι στο μαγαζι για να κανω εναν ελεγχο οτι ολα ειναι καλα μπηκε μεσα ενας (ψαγμενος)κυριος γυρω στα 60 και μου ζητησε να βγαλω το καπακι να δει που ειναι φτιαγμενο.

Το δικο μου λοιπον γραφει made by samsung.

Μου ειπε οτι ειχε τσεκαρει αυτα που πουλαει το πλαισιο και εγραφαν ¨made in china¨και αλλα made in korea ή vietnam by samsung.

Το δικο σας λοιπον που γραφει οτι ειναι φτιαγμενο??

Χθες λοιπον πηγα και αγορασα το gs3.

Οταν ανοιξα το κουτι στο μαγαζι για να κανω εναν ελεγχο οτι ολα ειναι καλα μπηκε μεσα ενας (ψαγμενος)κυριος γυρω στα 60 και μου ζητησε να βγαλω το καπακι να δει που ειναι φτιαγμενο.

Το δικο μου λοιπον γραφει made by samsung.

Μου ειπε οτι ειχε τσεκαρει αυτα που πουλαει το πλαισιο και εγραφαν ¨made in china¨και αλλα made in korea ή vietnam by samsung.

Το δικο σας λοιπον που γραφει οτι ειναι φτιαγμενο??

απεξω λεει made in china. ακομα δεν τοχω ανοιξει . παω να φτιαξω μικρο σιμ.

Made in Korea by Samsung η συσκευη

Made in Korea η μπαταρία.

Yeeei δεν εχω κινεζιά εχω "κινεζιά" :lol::lol::lol:

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Το θεμα ειναι αν θα υπαρχουν και μικροδιαφορες αναλογα με το που εχουν κατασκευαστει.

Π.χ στα αυτοκινητα λενε οτι τα ιαπωνικα χοντα ειναι ανωτερα απο αυτα που κατασκευαζονται στην ευρωπη.

Στα κλιματιστικα υπαρχουν ιαπωνικα fujitsu που ειναι πολυ καλα αλλα και κινεζικα που ειναι κατωτερα

Ακομα και στα ελαστικα αυτοκινητων τα bridgestone που φτιαχνονται στην Κινα ειναι πολυ χειροτερα απο αυτα που φτιαχνονται σε αλλα εργοστασια και μαλιστα ειναι και πιο φτηνα!

Απο πλαισιο μπλε 16αρι made in korea. Ο 60χρονος οτι να ναι λεει.

Γιατι οτι να ναι?

Αφου ελεγε οτι ειχε και made in korea by samsung στο πλαισιο.

Ετσι δεν ειναι και το δικο σου?

Μπαταρία Cell Made in Japan - Assembled in vietnam

το τηλεφωνο λεει Made in Vietnam και ειναι και εμενα λευκο 32αρι.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

εμενα η μπαταρια ειναι made in Korea Finished in China και το κινητο made in Korea By Samsung το κινητο ειναι αγορασεμνο απο extrene-mobile.gr και ειναι γερμανικο με product code DBT
υπογραφή εκτός ορίων

Πάντως το που είναι φτιαγμένο το Σ3 είναι καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.

Εϊχαμε πάρει παλιά (ήμουν πολύ μικρή ίσως γυμνάσιο) 2 Σόνυ crt ολόιδιες και η μία ήταν Ιαπωνίας και η άλλη Σιγκαπούρης. Η πρώτη χάλασε 2 ή 3 φορές και πηγαινορχόταν στον μάστορα, η άλλη ζει και βασιλεύει. Ίσως η 1η να χρησιμοποιήθηκε περισσότερο αλλά το Ιαπωνίας δεν φάνηκε να έχει θετική διαφορά.

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Εμενα το φτιαξανε 30 παρθενες σουηδεζες, σας τρωω ολους !!!!!

Περα απο την πλακα δεν πιστευω οτι παιζει και κανενα ρολο το που κατασκευαζεται. Τα υλικα ειναι παντου τα ιδια απλως η συναρμολογηση γινεται στην Κινα. Δηλαδη αν γραφει made in Korea και στο φτιαξει κινεζος μεταναστης στην κορεα , δεν θα ειναι καλο ή εκει ο Κινεζος ειναι καλός .

Eχω το Galaxy 3 σε ασπρο που λεει "made in Korea" και ενας φιλος μου το εχει σε μπλε και γραφει "made by Samsung".Ισως να με πειτε τρελο η και ισως να μου φαινεται αλλα εχω παρατηρησει καποιες μικροδιαφορες στα χρωματα της οθονης μεταξυ των 2 συσκευων.Ας πουμε το λευκο σε μενα ειναι οντως λευκο.Ενω στου φιλου μου εχω παρατηρησει οτι γκριζαρει.Εννοειται οτι οι ρυθμισεις και στα 2 ειναι ακριβως οι ιδιες..

• 2 weeks later...
Μπορούμε να βρούμε με κάποιο τρόπο από ποια χώρα ήρθε το κινητό ?? : build number IMM76D.I9300XXALF2

Πολύ πιθανό να είναι αγγλικό, κι εγώ αυτό είχα, 3 αναβαθμίσεις πίσω... γράψε *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και γράψε αυτά που βγάζει.

- Alex

Πολύ πιθανό να είναι αγγλικό, κι εγώ αυτό είχα, 3 αναβαθμίσεις πίσω... γράψε *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και γράψε αυτά που βγάζει.

μπα....κάτι σε ρωσσο-ρουμανικο-κροατικο-γιουγκοσλάβικο μου φαίνεται από τα προσπέκτους που έχει μέσα...

AP: I9300XXALF2

CP: I9300XXLF2

CSC: I9300OXFALF1

Edited by CostasChem
S8+

μπα....κάτι σε ρωσσο-ρουμανικο-κροατικο-γιουγκοσλάβικο μου φαίνεται από τα προσπέκτους που έχει μέσα...

AP: I9300XXALF2

CP: I9300XXLF2

CSC: I9300OXFALF1

To OXF δεν ανήκει σε συγκεκριμένη χώρα, είναι multi csc (CNX COA ERO GBL MOT MSR MTL PMN SIM TMT TOP TRA) για τις χώρες στην περιοχή της ανατολικης ευρωπης. Δεν έχει σημασία ποια χώρα ακριβώς, αλλά ίσως να σε φωτίσει η Samsung αν τους δώσεις το imei του τηλεφώνου. Εγώ θα στοιχημάτιζα Ρουμανια ή πρώην Γιουγκοσλαβία. Πάντως είναι παλιό το firmware, πιστεύω ότι αν το συνδέσεις στο kies θα έχεις αναβάθμιση.

Edit: Οι χώρες της Βαλτικής είναι ΟΧΕ έκανα λάθος πριν.

Edited by Tyxerakias
- Alex

To OXF δεν ανήκει σε συγκεκριμένη χώρα, είναι multi csc (CNX COA ERO GBL MOT MSR MTL PMN SIM TMT TOP TRA) για τις χώρες στην περιοχή της ανατολικης ευρωπης. Δεν έχει σημασία ποια χώρα ακριβώς, αλλά ίσως να σε φωτίσει η Samsung αν τους δώσεις το imei του τηλεφώνου. Εγώ θα στοιχημάτιζα Ρουμανια. Πάντως είναι παλιό το firmware, πιστεύω ότι αν το συνδέσεις στο kies θα έχεις αναβάθμιση.

Edit: Οι χώρες της Βαλτικής είναι ΟΧΕ έκανα λάθος πριν.

Από το ΚΙΕS μου το βγάζει Βουλγαρία...οπότε είναι ευρωπαϊκό...δεν έχει αναβάθμιση, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με πολυνοιάζει...θα το κρατήσω 1-2 μήνες έτσι και μετά rooting και πάμε για άλλες rom...

S8+

Παιδια καλησπερα σε ολους,αν καποιος μπορει να πει υπευθυνα το εξης:στο sg3 ισχυει η διαφορετικη εκδοση που ειχαμε συναντησει στο sg2 με το χαρακτηριστικο γραμμα G? η εδω δεν υπαρχει?ευχαριστω

Παιδια καλησπερα σε ολους,αν καποιος μπορει να πει υπευθυνα το εξης:στο sg3 ισχυει η διαφορετικη εκδοση που ειχαμε συναντησει στο sg2 με το χαρακτηριστικο γραμμα G? η εδω δεν υπαρχει?ευχαριστω

Ακόμα δεν υπάρχει. Αλλά είμαι σίγουρος ότι η Samsung θα βγάλει εν καιρώ 800 διαφορετικές εκδόσεις.

- Alex

Made in Samsung το μπλε θηριο! :lol:

Made by samsung και το δικο μου μπλε galaxy.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...