Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε wipe cache & dalvik τίποτα απολύτως δεν σβήνει.. Άρα μάλλον εσβησες κι άλλα πράγματα κι όχι μόνο αυτό..Έχεις το backup του προηγούμενου build της slim ??

Ναι το έχω, δοκίμασα να το περάσω 2-3 φορές αλλά βγάζει ένα σφάλμα με κόκκινα γράμματα (δεν θυμάμαι τι έγραφε) και δεν κάνει τίποτε. Επειδή δεν έχω το τάμπλετ μαζί μου για να θυμηθώ ακριβώς, από όσο θυμάμαι όμως μέσω της twrp επέλεξα restore, μετά το αρχείο του back up και swip to flash ή κάτι τέτοιο.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι το έχω, δοκίμασα να το περάσω 2-3 φορές αλλά βγάζει ένα σφάλμα με κόκκινα γράμματα (δεν θυμάμαι τι έγραφε) και δεν κάνει τίποτε. Επειδή δεν έχω το τάμπλετ μαζί μου για να θυμηθώ ακριβώς, από όσο θυμάμαι όμως μέσω της twrp επέλεξα restore, μετά το αρχείο του back up και swip to flash ή κάτι τέτοιο.

Επειδη ισως εχει επιρεαστει το συστημα μετα απο τετοια λαθη, καλυτερα ειναι να κανεις restore το backup πρωτα και μετα θα φλασαρεις πανω του το νεο build χωρις να σκουπισεις τιποτα...(πριν απο αυτο,χρειαζεται πληρες σκουπισμα!)...Τωρα με προβληματιζει αυτο που λες οτι βγαζει λαθος στο restore(ισως επειδη θελει καθαρισμα πρωτα μετα απο τετοια λαθη)...Απλα πατας το restore, σε ρωταει απο ποιο partition (πχ micro sd) και μολις το επιλεξεις σερνεις δεξια αυτο που σου ειχα πει πως κανει ολη τη δουλεια (swipe to restore εδω σε αυτη τη περιπτωση)...Πριν απο ολα, θελω να κατεβασεις το νεο build 2.1 και τις νεοτερες Nano gapps απο opengapps (ARM 6 Nano) : http://opengapps.org/ _ και να στειλεις στην SD! και τα δυο αυτα zip & μολις τελειωσεις γραψε να σου πω πως προχωρας...Μην κανεις τιποτα αλλο!

:respect:

Οκ daitale ευχαριστώ. Το απόγευμα θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Οκ daitale ευχαριστώ. Το απόγευμα θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

ενταξει, κατεβασε τα αρχεια στειλτα στην sd! και γραψε να σου πω πως θα γινει γιατι κι εγω τωρα εχω δουλεια & δεν μπορω...οποτε το απογευμα η οταν μπορεις...

Τα gapps τα κατέβασα και προχωρώ...

''

Πάλι τα ίδια.. Βγάζει μήνυμα με κόκκινα γράμματα ''extractTarFork() process ended with ERROR: 255''

Edited by topet

Τα gapps τα κατέβασα και προχωρώ...

Πριν μερικες μερες εδωσε η Slim νεο Stable build , το 2.1 εδω για espresso3g (p5100) : https://slimroms.org/#/device/espresso3g

Δεν το εχεις κατεβασει αυτο? Αν οχι στειλτο κι αυτο στην SD ...(οσο για τη twrp ελπιζω να εχεις τη τελευταια twrp common 3.1.0-2 οπωσδηποτε )

Ναι τα τελευταία έχω και στα 2 twrp common 3.1.0-2 και 2.1. Πέρασα πάλι την 2.1 αλλά play store δεν υπάρχει.

Ναι τα τελευταία έχω και στα 2 twrp common 3.1.0-2 και 2.1. Πέρασα πάλι την 2.1 αλλά play store δεν υπάρχει.

Τα εχεις κανει σαλατα..Εγω δεν σου ειπα να κανεις τιποτα! Εχεις τωρα στην SD backup το περασμενο stable build 2 της slim?

Ναι έχω και το τελευταίο stable 2.1, το οποίο και έχω φλασάρει.

Μισό να σου πω τι έχω...

Ναι έχω και το τελευταίο stable 2.1, το οποίο και έχω φλασάρει.

Μισό να σου πω τι έχω...

Ανοιγει η νεα 2.1 αλλα δεν εχεις play store? Επειδη δεν φλασαρες τις gapps ...Θελουν φλασαρισμα !

Το παρακάτω αρχείο έχω BACKUP και με αυτό προσπαθώ να κάνω restore.

2016-12-23--02-19-01_slim_5100-userdebug_5.1.1_LMY49G_fc85419fc (2892 mb)

Τα gapps τα φλάσαρα αλλά θα το κάνω ξανά.

Το παρακάτω αρχείο έχω BACKUP και με αυτό προσπαθώ να κάνω restore.

2016-12-23--02-19-01_slim_5100-userdebug_5.1.1_LMY49G_fc85419fc (2892 mb)

Τα gapps τα φλάσαρα αλλά θα το κάνω ξανά.

Περιμενε να σου γραψω ακριβως τα βηματα που χρειαζονται γιατι πλεον εχεις κανει λαθη & δεν θα δουλευει σωστα!..Περιμενε να γραψω & θα ακολουθησεις ακριβως τα βηματα!

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περιμενε να σου γραψω ακριβως τα βηματα που χρειαζονται γιατι πλεον εχεις κανει λαθη & δεν θα δουλευει σωστα!..Περιμενε να γραψω & θα ακολουθησεις ακριβως τα βηματα!

Μπαινεις TWRP > Wipe > swipe to Factory Reset > Advanced wipe > Dalvik / System / Cache / Data > Format (γραφεις yes στο keyboard & πατας ναι) > Αρχικη TWRP & Reboot On Recovery .....Μολις κανει reboot στη recovery > Restore > Select storage > διαλεγεις απο πανω το backup & Swipe to Restore ....Μολις τελειωσει το restore > Reboot system να ανοιξει η παλια slim πουγ ειχες backup & περιμενε εκει και γραψε να σου πω πως θα φλασαρεις το νεο build...Μην κανεις τιποτα αλλο!

Μπαινεις TWRP > Wipe > swipe to Factory Reset > Advanced wipe > Dalvik / System / Cache / Data > Format (γραφεις yes στο keyboard & πατας ναι) > Αρχικη TWRP & Reboot On Recovery .....Μολις κανει reboot στη recovery > Restore > Select storage > διαλεγεις απο πανω το backup & Swipe to Restore ....Μολις τελειωσει το restore > Reboot system να ανοιξει η παλια slim πουγ ειχες backup & περιμενε εκει και γραψε να σου πω πως θα φλασαρεις το νεο build...Μην κανεις τιποτα αλλο!

Κάνω TWRP > Wipe > swipe to Factory Reset , μετά πάω πίσω για να κάνω Advanced wipe > Dalvik / System / Cache / Data >, αλλά αυτό το format (γραφεις yes στο keyboard & πατας ναι) που το βρίσκω; Δεν μου το δίνει....

Αχ που έμπλεξες πάλι!!!

Κάνω TWRP > Wipe > swipe to Factory Reset , μετά πάω πίσω για να κάνω Advanced wipe > Dalvik / System / Cache / Data >, αλλά αυτό το format (γραφεις yes στο keyboard & πατας ναι) που το βρίσκω; Δεν μου το δίνει....

Αχ που έμπλεξες πάλι!!!

Μετα το advanced wipe > dalvik / system / cache / data πατας το πληκτρο( < ) πισω στη recovery και θα δεις που γραφει format (τη recovery σου ειπα τη χειριζεσαι με τα πληκτρα πχ < πισω η το κεντρικο οπως στη ROM να σε παει στην αρχη της twrp !

TWRP > Wipe > swipe to Factory Reset , μετά πάω πίσω για να κάνω Advanced wipe > Dalvik / System / Cache / Data >,swipe to wipe και μετά πάω πίσω και επιλέγω το format; Το format μόνο εκεί το βρίσκω.

TWRP > Wipe > swipe to Factory Reset , μετά πάω πίσω για να κάνω Advanced wipe > Dalvik / System / Cache / Data >,swipe to wipe και μετά πάω πίσω και επιλέγω το format; Το format μόνο εκεί το βρίσκω.

Ναι αυτο που γραφει Format Data ειναι ...Μετα μολις τελειωσει το format πατας το κεντρικο κουμπι, σε παει κεντρικη σελιδα της twrp και διαλεγεις Reboot On Recovery & συνεχιζεις στο backup οπως στα εγραψα!

Edited by daitalos

Κάνω restore τώρα και ενημερώνω...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα βγάζει άλλο σφάλμα με κόκκινα γράμματα

extractTarFork() process ended with ERROR:255

Κάνω restore τώρα και ενημερώνω...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα βγάζει άλλο σφάλμα με κόκκινα γράμματα

extractTarFork() process ended with ERROR:255

Γιατι οταν εκανες το backup τοτε , εκανες καποια λαθος επιλογη που δεν γνωριζω..Αυτο ειναι το λαθος που σου βγαζει: https://forum.hovatek.com/thread-15953-post-92571.html#pid92571

Θα προσπαθησουμε να φλασαρουμε το νεο build χωρις το backup , αν δεν το δεχθει ουτε αυτο τοτε θα χρειαστει να φλασαρεις απο την αρχη τη stock rom πρωτα ...

Περιμενε να σου γραψω & θα ακολουθησεις ακριβως!

Αν βαριέσε ή αν έχεις τίποτε άλλο πιο σοβαρό να κάνεις άστο για άλλη στιγμή. Μη σε μπλέκω βραδιάτικα...

Γιατι οταν εκανες το backup τοτε , εκανες καποια λαθος επιλογη που δεν γνωριζω..Αυτο ειναι το λαθος που σου βγαζει: https://forum.hovatek.com/thread-15953-post-92571.html#pid92571

Θα προσπαθησουμε να φλασαρουμε το νεο build χωρις το backup , αν δεν το δεχθει ουτε αυτο τοτε θα χρειαστει να φλασαρεις απο την αρχη τη stock rom πρωτα ...

Περιμενε να σου γραψω & θα ακολουθησεις ακριβως!

TWRP > Wipe > swipe to factory reset > Advanced wipe > dalvik / system / cache / data / Internal storage > swipe to wipe > ΠΙΣΩ! & βρες το Format data > yes > Μολις τελειωσει και το format , πατας το κεντρικο πληκτρο και πας κεντρικη σελιδα twrp & Reboot on Recovery >. Install > Install 2.1 build slim & μολις τελειωσει αμεσως <πισω και Install gapps nano ...Μολις τελειωσει και τις gapps, > wipe cache & dalvik ΜΟΝΟ!! & reboot system

Τα έκανα όλα μια χαρά από ότι έδειξε και είμαι στο τελευταίο βήμα ''reboot system'' και όταν το επιλέγω μου δίνει επιλογή στην συρόμενη μπάρα ''swip to install TWRP App''. Είναι σωστό αυτό;

Τα έκανα όλα μια χαρά από ότι έδειξε και είμαι στο τελευταίο βήμα ''reboot system'' και όταν το επιλέγω μου δίνει επιλογή στην συρόμενη μπάρα ''swip to install TWRP App''. Είναι σωστό αυτό;

Μην το δεχθεις αυτο ! ( do not install) και προχωρας στο reboot system (θα το κανει μονο του)

Αυτό επέλεγα τις προηγούμενες φορές.... Για αυτό γινόταν μαντάρα; Είναι καινούρια επιλογή της νέας TWRP;

Όλα εντάξει!!! Σε ευχαριστώ και πάλι!!!;) Σου αρέσουν και εσένα όμως οι περιπέτειες!!!:D

Αυτό επέλεγα τις προηγούμενες φορές.... Για αυτό γινόταν μαντάρα; Είναι καινούρια επιλογή της νέας TWRP;

Όλα εντάξει!!! Σε ευχαριστώ και πάλι!!!;) Σου αρέσουν και εσένα όμως οι περιπέτειες!!!:D

Οχι δεν φταιει αυτο.Αυτο αν το επιλεξεις απλα θα σου εγκαταστησει την εφαρμογη twrp (την οποια μπορεις κι εσυ οποτε θελεις να κατεβασεις απο playstore ) αλλα ειναι εντελως αχρηστη σε αυτες τις rom πλεον και θα στην εγκαταστησει ως εφαρμογη συστηματος & δεν θα σβηνεται ...Οποτε μπαινεις πλεον σε recovery mode & δεις αυτο,θα επιλεγεις do not install....Τωρα περιμενε θα σου γραψω πως θα παρεις νεο σωστο backup (nandroid λεγεται) ...Αυτο το backup που εχεις πρεπει να το σβησεις η με εναν file explorer η κανοντας format την sd απο την αρχη (καλυτερα) αλλα οτι εχεις στην sd θα σβησει...Σου γραφω και αν προλαβαινεις σβησε το παλιο backup τωρα!

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι δεν φταιει αυτο.Αυτο αν το επιλεξεις απλα θα σου εγκαταστησει την εφαρμογη twrp (την οποια μπορεις κι εσυ οποτε θελεις να κατεβασεις απο playstore ) αλλα ειναι εντελως αχρηστη σε αυτες τις rom πλεον και θα στην εγκαταστησει ως εφαρμογη συστηματος & δεν θα σβηνεται ...Οποτε μπαινεις πλεον σε recovery mode & δεις αυτο,θα επιλεγεις do not install....Τωρα περιμενε θα σου γραψω πως θα παρεις νεο σωστο backup (nandroid λεγεται) ...Αυτο το backup που εχεις πρεπει να το σβησεις η με εναν file explorer η κανοντας format την sd απο την αρχη (καλυτερα) αλλα οτι εχεις στην sd θα σβησει...Σου γραφω και αν προλαβαινεις σβησε το παλιο backup τωρα!

TWRP > Backup > Select storage = sd > Οκ > Αριστερα βλεπουμε 5 επιλογες , τις βαζουμε ολες ΝΑΙ ....Επανω βλεπουμε γραφει: (Auto Generate) > ακουμπαμε με το δαχτυλο , και παταμε το ναι στο keyboard ...Τωρα ειναι ετοιμο να πατησουμε >. Swipe to backup ....Καλο ειναι η sd να ειναι αδεια εφοσον εχουμε νεα rom στη συσκευη η τουλαχιστον να εχει πολυ ανετο χωρο...

Έσβησα το Back up χωρίς να κάνω φορμάτ την κάρτα. Δεν ενδείκνυται έτσι; 6,5 gb έχει η κάρτα.

Τώρα στήνεται το τάμπλετ, οπότε μάλλον αύριο θα πάρω το Back up

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)