daitalos Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Για τους χρηστες του Forum που χρησιμοποιουν Deltagapps σε LP-M-N roms ( N roms ισως υπαρξουν αργοτερα για omap4 πιθανα) μπορουν να παρουν τον pixel launcher ( Google Pixel Launcher addon for 5.0.2+: https://www.androidfilehost.com/?fid=745425885120694538 ) ...Φλασαροντας απλα το zip απο twrp & οριζεται ως προεπιλογη (εννοειται πλεον ο launcher γινεται εφαρμογη συστηματος μετα το flash απο recovery)...ΜΟΝΟ για Roms 5.0.2+ !! Το ιδιο ο Google Now Launcher (Google Now Launcher addon for 4.4.4+: https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224406579 απο kk 4.4.4 εως και Ν ) (η εγκατασταση των addons θα αντικαταστησει τον προεπ.εκτοξευτη αποθεματος) Deltadroid Gapps 6M : gapps 601 base by deltadroid (16/12/2016) : https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862689011 _ Deltadroid Nougat > Nougat Base Gapps package for 7.0.0: https://www.androidfilehost.com/?fid=457095661767123258 _ Nougat Base Gapps package for 7.1.1: https://www.androidfilehost.com/?fid=457095661767123674 Edited December 22, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ειναι ωρα νομιζω να φυγεις απο τη Slim Lp που ειχες βαλει τοτε και να πας στη Slim M6 official (unified) για να εχεις και συνεχεις ενημερωσεις & ολα τα χαρακτηριστκα της Marshmallow & μαλλον και Slim 7N σε λιγο... Επειδή δεν το έχω καλά το θέμα συν τον λίγο χρόνο, διστάζω λίγο. Όπως σου είχα πει κάποια στιγμή το τάμπλετ είχε βαρύνει. Έκανα κάποια βήματα με κάποιες εφαρμογές που είπες βγάζοντας παράλληλα FACEBOOK-MESSENGER & TWITER και όντως έστρωσε. Όταν το άνοιξα ξανά μετά από καιρό διαπίστωσα ότι πάλι ήταν βαρύ. Τα FACEBOOK υπήρχε και πάλι. Τα έβαλα και πάλι κάνοντας επιπλέον τα βήματα που μου είχες πει με τις 2 εφαρμογές. Με λίγα λόγια για ένα περίεργο λόγο το φορτώνει πάλι μετά από επανεκκίνηση βγάζοντας το μήνυμα ''Βελτιστοποίηση εφαρμογών 1 από 1'', όπου προφανώς εγκαθιστά και πάλι το facebook, όπου αργεί πολύ μέχρι να το κάνει για να ανοίξει. Μιλάμε για πάνω 3-4 λεπτά. Πληροφοριακά το αναφέρω πιο πολύ. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Επειδή δεν το έχω καλά το θέμα συν τον λίγο χρόνο, διστάζω λίγο. Όπως σου είχα πει κάποια στιγμή το τάμπλετ είχε βαρύνει. Έκανα κάποια βήματα με κάποιες εφαρμογές που είπες βγάζοντας παράλληλα FACEBOOK-MESSENGER & TWITER και όντως έστρωσε. Όταν το άνοιξα ξανά μετά από καιρό διαπίστωσα ότι πάλι ήταν βαρύ. Τα FACEBOOK υπήρχε και πάλι. Τα έβαλα και πάλι κάνοντας επιπλέον τα βήματα που μου είχες πει με τις 2 εφαρμογές. Με λίγα λόγια για ένα περίεργο λόγο το φορτώνει πάλι μετά από επανεκκίνηση βγάζοντας το μήνυμα ''Βελτιστοποίηση εφαρμογών 1 από 1'', όπου προφανώς εγκαθιστά και πάλι το facebook, όπου αργεί πολύ μέχρι να το κάνει για να ανοίξει. Μιλάμε για πάνω 3-4 λεπτά. Πληροφοριακά το αναφέρω πιο πολύ. Δεν χρειαζονται παρα μονο 3 αρχεια αμεσως απο τη συσκευη χωρις καθολου χρηση pc.1) Κατεβαζεις απο το playstore τον opera browser ...2)Παιρνεις το zip της twrp 3.0.2-8 απο εδω: https://www.androidfilehost.com/?fid=457095661767115021 3) Το τελευταιο weekly build zip της Slim M6 (unified) για espresso3g (p5100) απο εδω : https://slimroms.org/#/device/espresso3g .. 4) Το zip των Gapps 601base by deltadroid εδω: https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862689011 ...Μολις τελειωσεις τα 3 αρχεια βρισκονται στον φακελο download ( αν θες με τον διαχειριστη αρχειων τα μετακινεις στην sd η τα αφηνεις εκει ) > μπαινεις στη twrp που εχεις & φλασαρεις αμεσως τη νεα twrp unified 3.0.2-8 & Reboot on Recovery > 1) Wipe > swipe to factory Reset 2) Advanced wipe > Dalvik / System / Cache / Data 3) Format Data 4) Reboot on Recovery 5) Install > Install rom zip / Install Gapps zip 6) Wipe dalvik & Cache ΜΟΝΟ!!! & Reboot system .... ΤΕΛΟΣ! ( σημειωσε το post #1553 για να το κανεις οποτε θελεις χωρις να ρωτησεις ...Απλα αν υπαρξει νεοτερο αρχειο της slim θα κατεβασεις το νεοτερο)... (τη βελτιστοποιηση εφαρμογων βαλτη OFF & μην τη χρησιμοποιεις εχει επιπτωση στην αποδοση της συσκευης ) μπορεις να μπεις κι απο recovery > advanced wipe > wipe cache & dalvik ΜΟΝΟ!! & Reboot system... Edited December 22, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 diatalos γυρεύοντας πάμε και οι 2 μου φαίνεται!!:D Ας πάρω βαθιά ανάσα (πάρε και εσύ!!) και.... Odin αυτό που είναι υποτίθεται το τελευταίο 3.12.3 είναι οκ; http://odindownload.com/download/#.WFwbV7lcPIU Δεν νομίζω να κάνω κάτι σήμερα, αλλά το ετοιμάζω το πράμα.... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) diatalos γυρεύοντας πάμε και οι 2 μου φαίνεται!!:D Ας πάρω βαθιά ανάσα (πάρε και εσύ!!) και.... Odin αυτό που είναι υποτίθεται το τελευταίο 3.12.3 είναι οκ; http://odindownload.com/download/#.WFwbV7lcPIU Δεν νομίζω να κάνω κάτι σήμερα, αλλά το ετοιμάζω το πράμα.... Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται odin!! Ας το πάμε βήμα-βήμα για σιγουριά. Μπαίνω στην twrp 3.0.0-0 που έχω, επιλέγω install και από τον φάκελο που έχω τα 3 αρχεία στην sd επιλέγω την νέα TWRP_3.0.2-8.zip και ‘’swipe to confirm flash’’. Έτσι μέχρι εδώ; Edited December 22, 2016 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Να κανεις και τα απαραίτητα wipes όμως! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) diatalos γυρεύοντας πάμε και οι 2 μου φαίνεται!!:D Ας πάρω βαθιά ανάσα (πάρε και εσύ!!) και.... Odin αυτό που είναι υποτίθεται το τελευταίο 3.12.3 είναι οκ; http://odindownload.com/download/#.WFwbV7lcPIU Δεν νομίζω να κάνω κάτι σήμερα, αλλά το ετοιμάζω το πράμα.... Υπάρχει & νεότερη 3.12.5 .... Από το link που δίνω κάτω θα πάρεις όποια θέλεις.. Μετά την 3.09.0 όποια κι αν χρησιμοποιήσεις δεν παίζει σπουδαίο ρόλο (πάντως σε όλα τα αρχεία προτιμάμε πάντα τα νεότερα )...Τι να το κάνεις όμως το Odin ? Θέλεις να φλασαρεις τη TWRP common 3.0.2-8 μέ Odin ? Αν σε βολεύει κάντο κι έτσι (θα κατεβάσεις το αρχείο .tar-md5 εννοείται) All Odin Versions : https://androidmtk.com/download-odin-downloader-versions ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται odin!! Ας το πάμε βήμα-βήμα για σιγουριά. Μπαίνω στην twrp 3.0.0-0 που έχω, επιλέγω install και από τον φάκελο που έχω τα 3 αρχεία στην sd επιλέγω την νέα TWRP_3.0.2-8.zip και ‘’swipe to confirm flash’’. Έτσι μέχρι εδώ; Ακριβώς.. Μπαίνεις στη TWRP που έχεις τώρα, και βρίσκεις το πρώτο αρχείο που χρειάζεται τη νέα TWRP common (Unified) 3.0.2-8 καί τή φλασαρεις αμέσως( zip αρχείο εδώ !).. Μόλις τελειώσει το flash δεν χρειάζεται εδώ κανένα σκούπισμα, αμέσως θα πατήσεις Reboot on Recovery , και θα σου ανοίξει αμέσως στη νέα TWRP 3.0.2-8 ... Από εκεί πλέον ξεκινάς με το σκούπισμα από τα βήματα όπως στα έγραψα αριθμημένα 1,2,3,4,5 κοκ & το φλασαρισμα της rom & gapps (θα προσέξεις να φλασαρεις τις gapps ΑΜΈΣΩΣ μετά το φλασαρισμα της rom ) ... Απλά ακολουθα τα βήματα όπως τα γράφω ( ελπίζω ήδη να έχεις backup της Slim LP στή κάρτα SD !! κι όχι στήν εσωτερική γιατί θα σβήσει μετά το καθάρισμα! ) Τα 3 αρχεία μόλις τα κατεβάσεις με τον opera browser στη συσκευή σου, άνοιξε τον διαχειριστή αρχείων που έχεις καί κάνε μετακίνηση και των τριών στην κάρτα SD! ( Θα τα βρείς στο φάκελο download)... Αλλιώς ΔΕΝ θα μπορείς να καθαρίσεις στη recovery γιατί θα σβήσουν & δεν θα έχεις αρχεία για φλασαρισμα!! Edited December 23, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Οκ με γεια!!! Είμαι στο στήσιμο, το οποίο δεν ξέρω αν θα προλάβω να το κάνω αμέσως, οπότε μόλις έχω την 1η εικόνα ενημερώνω!! Ευχαριστώ!!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Στις επιλογές root τι να επιλέξω; ''Μόνο εφαρμογές'', ''Μόνο ADB'' ή ''Εφαρμογές ADB''; 2 φορές που χρειάστηκε κατά την διαδικασία για το φλασσάρισμα δεν έμπαινε σε recovery και έμενε κολλημένο στο samsung tab 2. Έκανα επανεκκινήσεις κρατώντας πατημένο το πλήκτρο έναρξης αλλά πάλι πήγαινε και κολλούσε εκεί. Μετά δοκίμασα να το βάλω σε odin mode όπου και μπήκε. Από εκεί έκανα (τυχαίο;;) επανεκκίνηση με το πλήκτρο εκκίνησης και μπήκα έτσι και στις 2 περιπτώσεις στην recovery. Αυτή τη στιγμή στήνεται αυτόματα (γιούπι!!!:D) το τάμπλετ (εφαρμογές κτλ) και θα δοκιμάσω ξανά να δω πως μπαίνει σε recovery. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Νεώτερα... Λίγο που το δοκίμασα δείχνει να δουλεύει μια χαρά. Σε recovery μπήκε κανονικά και πλέον ανοίγει από εντελώς κλειστό σβέλτα σε αντίθεση με την προηγούμενη slim που είχα, η οποία αργούσε απελπιστικά!! Αυτά προς το παρόν... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Στις επιλογές root τι να επιλέξω; ''Μόνο εφαρμογές'', ''Μόνο ADB'' ή ''Εφαρμογές ADB''; 2 φορές που χρειάστηκε κατά την διαδικασία για το φλασσάρισμα δεν έμπαινε σε recovery και έμενε κολλημένο στο samsung tab 2. Έκανα επανεκκινήσεις κρατώντας πατημένο το πλήκτρο έναρξης αλλά πάλι πήγαινε και κολλούσε εκεί. Μετά δοκίμασα να το βάλω σε odin mode όπου και μπήκε. Από εκεί έκανα (τυχαίο;;) επανεκκίνηση με το πλήκτρο εκκίνησης και μπήκα έτσι και στις 2 περιπτώσεις στην recovery. Αυτή τη στιγμή στήνεται αυτόματα (γιούπι!!!:D) το τάμπλετ (εφαρμογές κτλ) και θα δοκιμάσω ξανά να δω πως μπαίνει σε recovery. εφαρμογες & adb θα διαλεξεις γιατι αλλιως δεν θα αναγνωριζει τη συσκευη το pc εφοσον ο διαχειριστης δεν θα δινει δικαιωματα...Τα υπολοιπα που γρφεις οτι δεν εμπαινε σε rcecovery mod δεν τα καταλαβαινω : recovery mod > πατημενο το power button & volume button- (πλην)... ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νεώτερα... Λίγο που το δοκίμασα δείχνει να δουλεύει μια χαρά. Σε recovery μπήκε κανονικά και πλέον ανοίγει από εντελώς κλειστό σβέλτα σε αντίθεση με την προηγούμενη slim που είχα, η οποία αργούσε απελπιστικά!! Αυτά προς το παρόν... Μη φορτωνεις τη συσκευη με περιττες εφαρμογες.Μακρια απο εφαρμογες τυπου facebook & sosial media γενικα, η συγκεκριμενη συσκευη δεν εχει προβλημα επεξεργαστη ουτε μας ενοχλουν οι 2 πυρηνες αλλα η Ram! Στη Slim η ram ειναι περιπου στα 938mb και ειναι πολυτιμη για τη συσκευη αυτη..Κατεβασε τον kernel adiutor απο playstore για τη διαχειριση του πυρηνα της μπαταριας του swap & Zram κλπ...Αν δεν υπαρχει το widget καιρου πες μου να στο δωσω ....Τα updates θα τα παιρνεις απο εδω: https://slimroms.org/#/device/espresso3g υπαρχει νεοτερο τωρα η 1.17 build...Το κατεβαζεις στη συσκευη με εναν browser (opera beta προτεινω) και μπαινεις απο recovery και το φλασαρεις απλα, χωρις να καθαρισεις τιποτα! Καθε βδομαδα υπαρχει νεα ενημερωση (weekly builds) & περιμενουμε ισως και τη Nougat 7 σε λιγο καιρο... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νεο update της Slim M6 (unified) weekly builds - 6.0.1.build.1.17 για espresso3g & espressowifi 23/12/2016 : 6.0.1.build.1.17 espresso3g: https://slimroms.org/#/device/espresso3g _ 6.0.1.build.1.17 espressowifi : https://slimroms.org/#/device/espressowifi ( Ελεγχουμε ΠΑΝΤΑ να εχουμε τη τελευταια εκδοση της TWRP Common unified espresso για να μην εχουμε λαθη στα επερχομενα updates απο εδω: https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=48848&sort_by=date&sort_dir=DESC ) Edited December 23, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Λειτουργει σε καθε rom unified LP 5.1 - M6 (υπαρχει τωρα η εκδοση του και για KK roms)...Δεν υποστηριζει overclocking δουλευει ομως απολυτως ομαλα σε καθε rom unified espresso3g & espressowifi χωρις περιεργα κολληματα κλπ σε αντιθεση με τον πολυσυζητημενο dholmen M kernel ... Περισσοτερα στο thread του στο XDA εδω: http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-2/galaxy-tab-2-unified/kernel-anykernel-t3484739 ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [uNOFFICIAL] ResurrectionRemix v5.7.4 Μ6-Νεο Update 22.12.2016 _ ResurrectionRemix-Mespresso3g : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=129357 _ ResurrectionRemix-Mespressowifi : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=129355 Edited December 23, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Δεν έμπαινε σε recovery mode ( πατημενο το power button & volume button- (πλην) και κολλούσε με την οθόνη να γράφει samsung tab2. 2 φορές το έκανε στην αρχή. Μετά όλα ΟΚ, δηλαδή έμπαινε σε recovery mode κανονικά. Ποιος ξέρει... Από launcher σαν να προτιμώ εκ πρώτης όψεως τον slim από τον nova. Τι λες;; Αναβάθμιση δεν γίνεται σε 1.17 από τις ενημερώσεις; Θέλει με τον γνωστό πλέον τρόπο δηλαδή και χωρίς wipe cache, στησίματα από την αρχή κτλ;; Τόσο απλά δηλαδή! Με τον kernel adiutor τι μπορώ να κάνω;;:O Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Δεν έμπαινε σε recovery mode ( πατημενο το power button & volume button- (πλην) και κολλούσε με την οθόνη να γράφει samsung tab2. 2 φορές το έκανε στην αρχή. Μετά όλα ΟΚ, δηλαδή έμπαινε σε recovery mode κανονικά. Ποιος ξέρει... Από launcher σαν να προτιμώ εκ πρώτης όψεως τον slim από τον nova. Τι λες;; Αναβάθμιση δεν γίνεται σε 1.17 από τις ενημερώσεις; Θέλει με τον γνωστό πλέον τρόπο δηλαδή και χωρίς wipe cache, στησίματα από την αρχή κτλ;; Τόσο απλά δηλαδή! Με τον kernel adiutor τι μπορώ να κάνω;;:O Δεν μπορει να γινει συγκριση του Nova Launcher (ειδικα η νεα εκδοση με ολα τα χαρακτηριστικα του pixel) με κανεναν αλλον launcher(ναι ειναι καλος ο slim πολυ καλυτερος του trebuchet της cyanogen .Αν εχεις Nova σε πληρη εκδοση βαλτον)...Ενημερωση δεν γινεται μεσω ota στη slim weekly .Ειναι ομως πανευκολο.Κατεβαζεις με τον browser απευθειας στη συσκευη το zip και μπαινεις απο twrp και απλα φλασαρεις το νεο build χωρις να σκουπισεις απολυτως τιποτα(αμεσως reboot system)..Με τον kernel adiutor ρυθμιζουμε τον kernel (battery,swap,Zram,cpu πχ performance απο interactive κλπ)...Αν δεν θελεις μην το κατεβασεις..Αυτο που ειναι σημαντικο, θα επισκεπτεσαι οταν εχεις χρονο τη σελιδα : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=48848&sort_by=date&sort_dir=DESC και θα βλεπεις αν υπαρχει νεοτερη εκδοση της twrp , κι αν υπαρχει θα την παιρνεις αμεσως & μετα θα φλασαρεις το οποιο νεο update υπαρχει για να μην εχεις σφαλματα & προβληματα (καλυτερα παιρνεις το zip με τον browser , και μπαινεις απο twrp και το φλασαρεις απλα ( αν θελεις μπορεις να σκουπισεις απο advanced wipe > cache & dalvik ΜΟΝΟ!! )...Καθε 7 ημερες υπαρχει update slim (εξου και weekly) ενημερωση της twrp γινονται πολυ σποραδικα & πιο σπανια....Ειναι η καλυτερη rom Marshmallow 6 και η πιο Stable κατα τη γνωμη μου χωρις λαθη κλπ ...Τη καρτα SD να τη προσαρτησεις ως απ.χωρο για φωτο αρχεια βιντεο κλπ (αν θελεις μπορεις να την προσαρτησεις ως εσωτερικη αυξανοντας την Internal memory αλλα χρειαζεται πολυ καλη καρτα κλαση 10 & με μεγαλη ταχυτητα εγγραφης αλλιως οι εφαρμογες θα ανοιγουν πιο αργα)...Υποστηριζει multi window ( επιλογες προγραμματιστη > Λειτουργια πολλ.παραθυρων ) και οταν συνδεεις με pc , επιλογες προγραμματιστη > Επιλογη διαμορφωσης USB - MTP (Media Transfer Protocol) .... :) Edited December 24, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Γεια σας παιδιά και καλές γιορτές σε όλους μας. Έχω το p110. Το έχω κάνει root με βάση το ποστ 1553 πως θα προχωρήσω;;; Δεν έχω το twrp είχα κάνει root με το kingroot νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Γεια σας παιδιά και καλές γιορτές σε όλους μας. Έχω το p110. Το έχω κάνει root με βάση το ποστ 1553 πως θα προχωρήσω;;; Δεν έχω το twrp είχα κάνει root με το kingroot νομίζω. Μαλλον εγραψες λαθος τη συσκευη εννοεις το p5110?? Στο post #1553 δεν υπαρχει μεθοδος root ...Αυτο που χρειαζεται ειναι η εγκατασταση της TWRP Commnon unified 3.0.2-8 αν θελεις να προχωρησεις στην εγκατασταση καποιας απο τις νεες ενοποιημενες rom (δεν γραφεις αν αυτο θελεις)... Οποτε γραψε σωστα το ακριβες μοντελο σου και αν αυτο που θελεις ειναι να εγκαταστησεις μια νεα custom rom ... Edited December 26, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Ναι το p5110 έχω. Το έχω κάνει root με το kingroot, αν θυμάμαι καλά. Μέχρι εκεί. Θα ήθελα να του περάσω μια rom. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Ναι το p5110 έχω. Το έχω κάνει root με το kingroot, αν θυμάμαι καλά. Μέχρι εκεί. Θα ήθελα να του περάσω μια rom. Ευχαριστώ πολύ. Ωραια .. Ξερεις να χρησιμοποιεις μηπως το odin ? Αν οχι θα φλασαρεις με αλλον τροπο που θα σου γραψω τη twrp ...Αν γνωριζεις να χρησιμοποιεις το odin γινεται αμεσως..Γνωριζεις να χρησ. το Odin?? Edited December 24, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Το Odin από το pc. Το είχα χρησιμοποιήσει μία φορά πολύ παλιά. Πες μου και θα το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Το Odin από το pc. Το είχα χρησιμοποιήσει μία φορά πολύ παλιά. Πες μου και θα το κάνω. Υπαρχουν πολλοι τροποι εγκ. της twrp common unified...Eνας απλος ειναι το odin ...Kατεβαζεις τη τελευταια εκδοση εδω: https://androidmtk.com/download-odin-downloader-versions ...Eξαγεις το zip και τρεχεις ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ το .exe ....Xτυπας στο νταμακι AP ( η PDA ) το αρχειο .tar-md5 της twrp αφου εχεις ηδη ενωσει tablet-pc με καλωδιο usb σε download mod (εννοειται εχεις σωστους οδηγους & το pc αναγνωριζει τη συσκευη - θα γραψει πανω αριστερα added) χωρις να πειραξεις τιποτα αλλο απολυτως, ολα σε θεση default (το re-partition ατσεκαριστο! ) και πατας το start .Περιμενεις 1-2 λεπτα να τελειωσει και κανει reboot στη νεα twrp...Ενας δευτερος πολυ απλος τροπος αφου ηδη εχεις root οπως λες, κατεβαζεις το flashify απο το playstore ..Μολις το ανοιξεις δινεις permission που θα ζητησει και εκει που λεει zip πατας και ψαχνεις το zip της twrp που ηδη εχεις κατεβασει ( φλασαρει και .img αρχεια )...Ακολουθεις τις οδηγιες απλα , το φλασαρει και κανεις επανεκινηση στη νεα πλεον twrp...Αυτος ειναι ο ευκολοτερος τροπος εφοσον εχεις root ...Μπορεις να παρεις & backup πριν τη stock recovery ...Δες κι εδω στα ελληνικα : http://www.doctorandroid.gr/2013/07/recovery-kernel-rom-zip-flashify.html κι εδω το νημα του flashify στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2349847 (ειναι πανευκολο απλα ακολουθεις τις εντολες πατωντας στο zip και ψαχνοντας να το βρεις στα αρχεια που το κατεβασες) Τα αρχεια της twrp (τη νεοτερη παντα) ειτε το .tar-md5 για το odin , ειτε το αρχειο zip για το flashify θα τα κατεβασεις απο εδω : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=48848&sort_by=date&sort_dir=DESC (3.0.2-8 η τελευταια)...Κατι ακομα που πρεπει να ξερεις αν θελεις να πας σε μια custom rom ειδικα unified..Θα πρεπει στη συσκευη να εχεις τη τελευταια stock rom (4.2.2 Jb) κι οχι πχ την ICS 4.0.4 (τελευταιο bootloader) ...Mολις εχεις τη twrp common unified (νεοτερη παντα) θα εγκαταστησεις ευκολα πχ τη CM13 M6 official Nightly & θα παιρνεις ενημερωσεις μεσω OTA η τη Slim M6 official weekly η την omni M6... (ολα αυτα περιεχουν ρισκο & δεν εχω καμια ευθυνη αν δεν γνωριζεις πως να επαναφερεις τη συσκευη σε περιπτωση λαθους)..... Edited December 26, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Όλα καλά, αλλά έχω την 4.1.2. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161224/754858a2970c458fb8b1905182e1d439.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Απο οτι βλεπω εδω : http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-P5110/ η τελευταια ελληνικη εκδοση ειναι 4.2.2 ...Πως εσυ εχεις 4.1.2? πως ακριβως ειχες παρει τοτε την ενημερωση & πως φλασαρες το 4.1.2 ? με τι τροπο ? το σερβικο firmware εχεις? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- νομιζω το νεοτερο πιο σωστο ελληνικο ειναι το πρωτο εδω: http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-P5110/EUR/ μπορεις να φλασαρεις με odin... κι εδω: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-P5110 Edited December 24, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Είχα βάλει κάποτε το σερβικο, θα το πάρει το 4.2.2;;; Θα το δοκιμάσω με το odin γιατί ota δεν το κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Είχα βάλει κάποτε το σερβικο, θα το πάρει το 4.2.2;;; Θα το δοκιμάσω με το odin γιατί ota δεν το κάνει... Θα το παρει οπωσδήποτε αν δεν κανεις κανενα λαθος.Αυτο είναι το δικο του firmware ετσι κι αλλιως κι όχι αυτό το σερβικο που ειχες με kernel του 2013...Αυτό είναι το νεοτερο ελληνικο EUR: http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-P5110/EUR/ Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 (edited) Είμαστε οκ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161225/7c411d2684735bfc215eb1fb24370b06.jpg Τι κάνουμε τώρα;;; Θα ήθελα μια ρομ που να κάνει update ota. Να κάνω επαναφορά εργοστασιακων μετά την αναβάθμιση που έκανα;;; Edited December 25, 2016 by pepe1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts