Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι μπορώ να το στείλω στην sd. Για να μην παιδεύομαι την βγάζω, την κουμπώνω στον υπολογιστή, περνώ το αρχείο και πίσω πάλι. Σωστό δεν είναι;; Είναι η σωστή αυτή η ρομ που έβαλα πιο πάνω; Recovery κρατώ την υπάρχουσα, έτσι; Στο τέλος θα γίνω εξπέρ!!!

Ναι ειναι λυση εκτακτης αναγκης & γινεται η με card reader η και αν κουμπωσεις την sd σε μια αλλη συσκευη....περιμενε να το βρω,,,,Η recovery δεν αλλαζει σε κατι,και δεν ειναι μικρη ουτε παλια η 3.0.0.0 & μπορει να φλασαρει χιλιαδες zip...οποτε θελεις ομως στελνεις ενα zip αλλης recovery &αλλαζεις κι αυτη....περιμενε...

:respect:

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είμαι έτοιμος με κατεβασμένη την ρομ που έβαλα πιο πάνω. Είναι σωστή;
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ναι ειναι λυση εκτακτης αναγκης & γινεται η με card reader η και αν κουμπωσεις την sd σε μια αλλη συσκευη....περιμενε να το βρω,,,,Η recovery δεν αλλαζει σε κατι,και δεν ειναι μικρη ουτε παλια η 3.0.0.0 & μπορει να φλασαρει χιλιαδες zip...οποτε θελεις ομως στελνεις ενα zip αλλης recovery &αλλαζεις κι αυτη....περιμενε...

Εδω: https://www.androidfilehost.com/?fid=24421527759883409 _και Gapps αυτες: https://www.androidfilehost.com/?fid=24459283995315205 _Μια που θα την κανεις τη δουλεια αυτη,στειλε στην sd κι αυτη για παν ενδεχομενο για να υπαρχουν πολλες λυσεις αναγκης...Ειναι το τελικο build 9 της slim stable 4.4.4 P5100 εδω : http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewdownload/1048-p5100/18008-slim-p5100-4-4-4-build-9-0-official-8289 _οταν τελειωσεις γραψε....

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτη ειναι αν την εχεις στην sd τα ιδια βηματα καθαρισμου οπως στο post #1212 πριν λιγο.....Αρχικη twrp > wipe > advanced wipe > ( dalvik cache - cache - system - data ) >swipe to wipe > πισω & swipe to factory reset > πισω & format data > γραφεις yes + enter & πατας κουμπι αρχικης twrp & περιμενεις & μηνυμα

Edited by daitalos

Είμαι έτοιμος!
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

καθαρισες ολα τα βηματα & πηγες αρχικη twrp δηλαδη?

΄Δεν έκανα τίποτε. Να κάνω το παρακάτω όπως το έγραψες;

Αρχικη Σελιδα TWRP : Πατας Wipe > Advanced Wipe > σημειωνεις τα : ( Dalvik cache - Cache -System - Data ) & Πατας ειπαμε το Swipe to wipe κατω δεξια & περιμενεις να τελειωσει το καθαρισμο > Πισω βρισκεις το Factory Reset & πατας swipe to factory reset & μολις τελειωσει βρισκεις το Format Data & γραφεις yes & πατας enter, ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΤΑΣ ΚΟΥΜΠΙ ΑΡΧΙΚΗΣ twrp & περιμενεις ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, & ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...αν καποια εχω γραψει με μικρα γραμματα εννοειται δεν κολλας σε αυτο,ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ install superuser κλπ το ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ & δεν δεχεσαι....

Edited by topet

΄Δεν έκανα τίποτε. Να κάνω το παρακάτω όπως το έγραψες;

Αρχικη Σελιδα TWRP : Πατας Wipe > Advanced Wipe > σημειωνεις τα : ( Dalvik cache - Cache -System - Data ) & Πατας ειπαμε το Swipe to wipe κατω δεξια & περιμενεις να τελειωσει το καθαρισμο > Πισω βρισκεις το Factory Reset & πατας swipe to factory reset & μολις τελειωσει βρισκεις το Format Data & γραφεις yes & πατας enter, ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΤΑΣ ΚΟΥΜΠΙ ΑΡΧΙΚΗΣ twrp & περιμενεις ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, & ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...αν καποια εχω γραψει με μικρα γραμματα εννοειται δεν κολλας σε αυτο,ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ install superuser κλπ το ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ & δεν δεχεσαι....

Ναι τα βηματα ειναι παντα ιδια,τα αρχεια αλλαζουν πχ τωρα δοκιμαζεις με το zip της lp 5.1.1...ΑΡΓΑ & ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ

Ναι την πήρε χωρίς σφάλματα!!!! Πέρασα και τα gapps χωρίς σφάλματα και αυτά. Να κάνω reboot;

Ναι την πήρε χωρίς σφάλματα!!!! Πέρασα και τα gapps χωρίς σφάλματα και αυτά. Να κάνω reboot;

κανονικα θα σου ελεγα αν δεν βιαζοσουν να κανεις πριν το install reboot in recovery αλλα αφου δεν εβγαλε σφαλμα ναι reboot system & αν σε ρωτησει wipe cache & dalvik cache ( MONO!) πατας ναι & reboot

Με γεια μου! Δούλεψε!!! Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου! Στην συνέχεια θα ενημερώσω για τις πρώτες εντυπώσεις!! Κάτι άλλο δεν νομίζω να έχουμε προς το παρόν, έτσι;

Με γεια μου! Δούλεψε!!! Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου! Στην συνέχεια θα ενημερώσω για τις πρώτες εντυπώσεις!! Κάτι άλλο δεν νομίζω να έχουμε προς το παρόν, έτσι;

εχει...επειδη τωρα απο τα διαφορα λαθη ισως η rom να εχει καποια lags θα βαλεις σε λιγο τη συσκευη σε recovery mod θα πατησεις wipe > advanced wipe και θα διαλεξεις ΜΟΝΟ!!! cache & dalvik cache & μετα κανονικα reboot system για να "καθαρισει" η μνημη απο τα σφαλματα...Στη συνεχεια στη rom θα ενεργοποιησεις τις επιλογες προγραμματιστη πατωντας 7 φορες στον αριθμο εκδοσης οπως εκανες χθες ,και μετα θα ενεργοποιησεις την προσβαση root (apps + adb) απο τις επιλ.προγραμματιστη γιατι αλλιως το pc δεν θα την αναγνωριζει & δεν θα μπορεις να χρησιμοποιησεις εφαρμογες root...Tα ΠΑΝΤΑ στη rom ρυθμιζονται,στο dock κατω μπορεις να προσθεσεις 5 κουμπια απο 3 που εχει τωρα (πισω,αρχικης,κλπ κλπ) μπορεις μετα αφου τη ρυθμισεις να κατεβασεις τον kernel adiutor απο playstore & θα σου εξηγησω πως θα ρυθμιζεις τη cpu & μπαταρια κλπ κλπ ..Οπως βλεπεις εχει ελαχιστες εφαρμογες για να μη γεμισει η μνημη σαβουρα & να μπορεις να κατεβασεις οποιες εσυ θελεις...θα κατεβασεις κι εναν διαχειριστη αρχειων που χρειαζεται οπψσδηποτε πχ τον es file explorer η οποιον θελεις....κανε αυτα & θα σου εξηγησω οτι αλλο θελεις να ρυθμισεις στη πορεια...αυτη τη στιγμη η rom δουλευει default cpu στα 1008 mhz οπως ειναι & σε stock & μπορεις να την πας & 1350 με τον kernel adiutor.....Καλοριζικη και κανε σε λιγο τον καθαρισμο cache & dalvik cache οπωσδηποτε να φυγουν καποια σφαλματα γιατι με τοσα λαθη η συσκευη εχει γεμισει διαφορα σαβουρες αρχεια... :) ( αν δεν απενεργοποιησεις απο ρυθμισεις > Νavigation > το SlimPIE η rom θα δειχνει το reset panel οπως οι kitkat roms κι οχι οπως οι lollipop στη μεση της οθονης...δοκιμασε το αυτο)

Edited by daitalos

Ωραία!! Προς το παρόν δείχνει ξυράφι! Θα το κάνω αργότερα ίσως ή αύριο. Σε ευχαριστώ και πάλι και θα ενημερώσω!!

Ωραία!! Προς το παρόν δείχνει ξυράφι! Θα το κάνω αργότερα ίσως ή αύριο. Σε ευχαριστώ και πάλι και θα ενημερώσω!!

η rom θα δειχνει σαν kitkat τις τελευταιες apps αν δεν απενεργοποιησεις απο ρυθμισεις > Navigation το SlimPIE ,δειχνει δηλ.με 2 τροπους....δοκιμασε το αυτο αν θες να δειχνει σαν lollipop.... με γεια σου & τα λεμε...

Θα δουμε εδω πως μπορουμε να φλασαρουμε την τελευταια CWM Recovery ( touch η κλασσικη) 6.0.2.7 στα P5100 & P5110.Το προβλημα ειναι πως πλεον δεν υπαρχει υποστηριξη .tar-md5 αρχειων απο τη CWM και το Odin δεν φλασαρει .img που μας δινει η cwm...Θα πρεπει λοιπον να μετατρεψουμε το .img σε .tar-md5 και υπαρχουν 1-2 λυσεις γι αυτο.Θα δουμε εδω τη λυση μεσω του terminal emulator ,και θα δωσω και link μιας ακομη λυσης την οποια θα πρεπει να διαβασει ο καθενας μονος του & να τη μελετησει γιατι ειναι δυσκολο να την εξηγησω απλα γραφοντας...Μεσω terminal emulator: Θα χρειαστουμε φυσικα το .img αρχειο της CWM απο εδω: http://www.clockworkmod.com/rommanager _Θα χρειαστουμε και το Flash_image.zip απο εδω: http://www.mediafire.com/download/rd918fwpzy6qv5y/flash_image.zip _Toν terminal emulator ειτε απο το playstore η απο εδω: http://www.mediafire.com/download/h08g78lpdnhtfws/Terminal+Emulator_1.0.41.zip _Πρωτα θα μετονομασουμε τη cwm recovery που εχουμε σε recovery.img ....Θα στειλουμε τα 2 αρχεια recover.img & Flash_image.zip στην SD Card...Θα ανοιξουμε τον terminal emulator που εχουμε στη συσκευη και θα χτυπησουμε : 1] su 2] mount -o remount rw /system 3] cat /sdcard/flash_image > /system/xbin/flash_image

# chmod 755 /system/xbin/flash_image 4] flash_image recovery /sdcard/recovery.img 5] mount -o remount ro /system

# reboot recovery _Aς εξηγησω : 1] θα αλλαξει η αδεια απο $ σε # δηλαδη με δικαιωματα (διαχ.) πλεον 2] προσαρτηση & αλλαγη δικαιωμ... 3] Aδεια για συν-ενωση αρχειων 4] διαταγη εγκαταστασης της recovery 5] Eπανεκκινηση σε recovery _Θα πρεπει η συσκευη να " βλεπει " την SD Card , υπαρχουν roms που ο kernel ισως δεν υποστηριζει τετοιες ενεργειες κλπ κλπ ....Eνας αλλος τροπος ειναι μεσω του Cygwin Linux tool , και μετατρεπει το .img σε .tar-md5 σε μερικα βηματα ( νομιζω 6-7 ) και θα διαβασει οποιος θελει και θα κατεβασει τα αρχεια εδω : http://www.w0lfdroid.com/2013/04/android-how-to-convert-img-recovery-to.html _Kαλη επιτυχια σε οποιον δοκιμασει και εννοειται ΚΑΜΙΑ ευθυνη δεν εχω εγω η & το site για οτιδηποτε κανει ο καθε ενας στη συσκευη του....Ολα αυτα εχουν μεγαλο ρισκο,και απλα μπορει ο καθε ενας να μεινει μακρια.... ( ειναι καλο να δει οποιος ενδιαφερεται & τον τροπο με το recovery flasher απο το playstore ( απαιτει Root εννοειται ) αφου εχει κατεβασει & το αρχειο της cwm απο το link πιο πανω,ειναι απλος & φλασαρει αρχεια .img )....

Edited by daitalos

Εως τωρα δεν αναφερθηκα σχεδον καθολου(εκτος μιας φορας νομιζω) στους kernels για τα tablet του forum(P5100 & p5110)..Δεν εγινε βεβαια τυχαια αυτο,καθως αποφευγω να παροτρυνω αλλους χρηστες (δεν γνωριζω ουτε την εμπειρια καθενος) να φλασαρουν kernel,καθως αντιθετα απο οτι πιστευουν ορισμενοι εντελως αφελως,ειναι μια απο τις πλεον επικινδυνες ενεργειες σε οποιαδηποτε συσκευη.Ιδιως αν ο χρηστης δεν εχει μεγαλη εμπειρια,ψυχραιμια & γνωσεις πως να επαναφερει τυχον λαθος.Θα δουμε ομως εδω εναν kernel { blackhawk Next kernel } ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ STOCK ROM Jb στα P5100 & P5110...STOP! This kernel supports ONLY Samsung Jelly Bean 4.1.x, 4.2.2, CM 10.1.x, 10.2, and 11.0 ROMs. It won't work on ICS, CM 9, CM 10.(αυτη η προειδοποιηση του προγραμματιστη μας λεει απλα πως ο kernel λειτουργει ΜΟΝΟΝ σε Samsung Jelly Bean 4.1.x,4.2.2,CM 10.1.x. & CM11 Roms.ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ σε ICS,CM9,CM10 !!!)...Αρα στα tablet μας P5100 & P5110 θα λειτουργησει ΜΟΝΟΝ στην 4.2.2 Jb Stock Rom και ΟΧΙ στην ICS!!...Ειναι απο τους καλυτερους kernel σε αυτη τη συσκευη σε stock rom,με μεγαλο Overclocking εως 1520 Mhz ,δουλευει καλα χωρις λαθη και φλασαρεται με την Philztouch blackhawk recovery για υποστηριξη f2fs κλπ.Ειναι διπλης εκκινησης,(dual boot)δηλαδη μπορείτε να έχετε Samsung JB και CM 10.1 ROM σε μία μόνο συσκευή ταυτόχρονα!!...Καποια χαρακτηριστικα: GPU: 153.6MHz, 307.2MHz, 384MHz και 512MHz, 307.2MHz ως η προεπιλεγμένη... CPU: 300MHz, 600MHz, 800MHz, 1.008GHz, 1.2GHz, 1.35GHz, 1.42GHz, 1.48GHz και 1.52GHz, κλειδωμένο στα 1.008GHz κατά την εκκίνηση....Θα φλασαρουμε πρωτα τη Philztouch blackhawk recovery ( με οποιον τροπο ξερει & προτιμα ο καθενας ) και αμεσως μετα μεσω της recovery θα φλασαρουμε τον blackhawk kernel & αμεσως απο πανω χωρις να βγουμε απο recovery!!! θα φλασαρουμε το proprietary-vendor-samsung.zip(blobs) για JB 4.2 stock, αρχειο για την καλυτερη συμβατοτητα & για να μην εχουμε προβληματα,και χωρις αυτο η συσκευη ισως δεν ξεκιναει(reboots ,να μην ξεκινα,παγωμα,κλπ κλπ)...Οποτε Philztouch 6.58.7 blackhawk recovery P5100 εδω: http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=9372 _Philztouch 6.58.7 blackhawk recovery P5110 εδω: http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=9373 _Blackhawk Next kernel κοινος για P5100 & P5110 εδω: http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=9076 _Και το αρχειο proprietary vendor samsung ( 4.2.2 Jb P5100 & p5110) αναγκαστικα εδω: http://d-h.st/Tpl4 _Αφου φλασαρουμε πρωτα τη recovery > Reboot on Recovery > flash kernel zip > flash proprietary vendor samsung zip > πριν την εξοδο > wipe cache & wipe dalvik cache ΜΟΝΟ !!! > Reboot τη συσκευη....Καλο ειναι πριν φλασαρουμε τον kernel να παρουμε ενα πληρες Nandroid backup για παν ενδεχομενο & μπορουμε πριν,χρησιμοποιωντας το flashify να παρουμε ενα backup την stock recovery & τον stock kernel της συσκευης αποθηκευμενα στην ext/SD....Ολα αυτα περιεχουν ΡΙΣΚΟ !! και δεν ειναι υποχρεωτικο να το κανουμε επειδη ισως το κανουν κι αλλοι...Η ευθυνη ειναι αποκλειστικα του καθενος,και φυσικα δεν εχω καμια ευθυνη παρα μονον για οτι κανω στις δικες μου συσκευες....(εφοσον η συσκευη μας ειναι Rooted καλο ειναι πριν οτιδηποτε να κανουμε μια σωστη εγκατασταση του busybox,προσωπικα σε samsung προτιμω το busybox stericson)....(τα αρχεια που εδωσα αφορουν μονο τα tablet p5100 & p5110 στην 4.2.2 Jb ).... [ εχουμε πλεον kernels για τα tablets p5100 & p5110 για ολες τις Roms KK- LP- MM.Πλεον αναβαθμιστηκε ο dholmen kernel και υποστηριζει τωρα τα tablets μας και στην 6.0.x Marshmallow]....YΓ: To overclocking εχει μεγαλη επιπτωση στη μπαταρια,καθως πλεον η Cpu δουλευει σε αλλους ρυθμους & χρονους απο οτι ηταν χρονισμενη εργοστασιακα!....

Άλλος ένας καλός kernel γιά τα Samsung Tablet's P5100 - P5110 - P5113 στήν Stock ROM 4.2.2 Jb...Ο PSN AGNI .....Μήν φλασαρετε αυτόν τον kernel αν δεν έχετε μια από αυτές τις συσκευές καί ΜΟΝΟ στή stock ROM Jb 4.2.2 !!! ...Με Overclocking ,με υποστήριξη EXT4 / F2FS (Flash-Friendly File System ) & δυνατότητα ρύθμισης όλων από την εφαρμογή του kernel με κάθε λεπτομέρεια χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουμε πχ τον kernel adiutor η κάποιο άλλο tool for cpu από το playstore...Ο kernel υπάρχει εδώ : http://d-h.st/KQB _Μπορεί να διαβάσει όποιος θέλει κι εδώ : http://mobdev.developer-works.com/article/34792836/%5BKERNEL%5D%5BAGNi%5D%5B+4.2.2+%5D+29-11-2014+AGNi+pureSTOCK+(ULTRA+SMOOTH)+%5BF2FS+EXT4%5D _Όλο το αρχείο τού F2FS FORMAT TOOL υπάρχει εδώ : http://d-h.st/users/psndna88/?fld_id=34001#files _Όλα τα αρχεία EXT4 FORMAT TOOLS εδώ: http://d-h.st/users/psndna88/?fld_id=34000#files _Περισσότερα μπορεί όποιος θέλει να διαβάσει εκτός του πιο πανω link και στο thread του kernel στο νήμα του XDA εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2744913 (closed thread)..._Το φλασαρισμα kernel είναι επικίνδυνο αντιθέτως από όσα εντελώς αφελώς πιστεύουν μερικοί... Καμία απολύτως ευθύνη δεν έχει κανείς άλλος παρά μόνον αυτός που εν γνώση του προχωράει στην ενέργεια αυτή... Όλα αυτά περιέχουν ρίσκο, και μπορούμε απλά να μείνουμε μακριά...

Edited by daitalos

Καλημέρα! Η LP δεν δίνει δυνατότητα να μπούνε οι εφαρμογές σε φακέλους; Δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Κατά τα άλλα δουλεύει πολύ καλά!!

Καλημέρα! Η LP δεν δίνει δυνατότητα να μπούνε οι εφαρμογές σε φακέλους; Δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Κατά τα άλλα δουλεύει πολύ καλά!!

καλημερα...Τον launcher εννοεις? ειναι οπως βλεπεις πολυ ανωτερος απο τον trebuchet της cm ...Πατωντας συνεχομενα την αρχικη σελιδα σου βγαζει τις ρυθμισεις & θα δεις & τους φακελλους...Αυτα που σου ειπα χθες τα εκανες? Προσωπικα παντως σου ειπα την εχω αλλαξει λιγο τη rom...πχ τον launcher τον εχω απεγκαταστησει εντελως (δεν χρειαζεται να το κανεις) και εχω κατεβασει τον Nova launcher ,εχω τη πληρη εκδοση σε ολες τις συσκευες & ειναι μακραν ο καλυτερος launcher...εχει καποιες ρυθμισεις η rom που αμφιβαλω αν τις εχεις βρει,θελει πολυ ψαξιμο αλλαζουν τα παντα...(απο Περιβαλλον χρηστη & Navigation θα βρεις πολλα )...Και equalizer εχω απεγκαταστησει αυτο & εχω το Viper4AndroidFX ( υπαρχει σε .apk αν το θες στο δινω,αυτο που υπαρχει τωρα απλα το απενεργοποιεις).....

καλημερα...Τον launcher εννοεις? ειναι οπως βλεπεις πολυ ανωτερος απο τον trebuchet της cm ...Πατωντας συνεχομενα την αρχικη σελιδα σου βγαζει τις ρυθμισεις & θα δεις & τους φακελλους...Αυτα που σου ειπα χθες τα εκανες? Προσωπικα παντως σου ειπα την εχω αλλαξει λιγο τη rom...πχ τον launcher τον εχω απεγκαταστησει εντελως (δεν χρειαζεται να το κανεις) και εχω κατεβασει τον Nova launcher ,εχω τη πληρη εκδοση σε ολες τις συσκευες & ειναι μακραν ο καλυτερος launcher...εχει καποιες ρυθμισεις η rom που αμφιβαλω αν τις εχεις βρει,θελει πολυ ψαξιμο αλλαζουν τα παντα...(απο Περιβαλλον χρηστη & Navigation θα βρεις πολλα )...Και equalizer εχω απεγκαταστησει αυτο & εχω το Viper4AndroidFX ( υπαρχει σε .apk αν το θες στο δινω,αυτο που υπαρχει τωρα απλα το απενεργοποιεις).....

θα χρειαστεις οπωσδηποτε εναν διαχειριστη αρχειων & αν κατεβασεις τον kernel adiutor θα σου πω πως θα ρυθμιζεις cpu swap gpu μπαταρια μνημη....τωρα δουλευει εντελως default η cpu στα 1008 mhz οπως στη stock & στη cm11 που ειχες... εγκατασταση μεσα απο internet καναμε χθες....δεν μου χει ξανατυχει...χαχχαχχχχ lol

Edited by daitalos

θα χρειαστεις οπωσδηποτε εναν διαχειριστη αρχειων & αν κατεβασεις τον kernel adiutor θα σου πω πως θα ρυθμιζεις cpu swap gpu μπαταρια μνημη....τωρα δουλευει εντελως default η cpu στα 1008 mhz οπως στη stock & στη cm11 που ειχες... εγκατασταση μεσα απο internet καναμε χθες....δεν μου χει ξανατυχει...χαχχαχχχχ lol

Tη βρηκες τη ρυθμιση? Σε περιπτωση που εχεις τον Nova σε pro βαλτον ειναι σαφως ανωτερος στα παντα & παει σφαιρα η συσκευη ....Να καθαρισεις αν δεν το εκανες MONO!! cache & dalvik για να μειωθουν τα οποια σφαλματα ειναι σημαντικο....

Γύρισα σπίτι πριν από λίγο! Ναι τον launcher εννοώ! Ναι βρήκα τις ρυθμίσεις με το πάτημα στην αρχική σελίδα, αλλά φακέλους δεν μπόρεσα να βρω κάτι για να δημιουργήσω, όπως και στην επιλογή με της εφαρμογές για να τις συμμαζέψω. Αν χρειαστεί και δεν βγάλω άκρη θα κατεβάσω τον nova που είχα και πριν. Κατά τα άλλα δουλεύει όντως εξαιρετικά!! Σφαίρα!!! Για μουσική λατρεύω το power amp. Θα μου χρειαστεί το Viper4AndroidFX μια που το power amp έχει δικό του equalizer; Αν ναι και δεν σου κάνει κόπο και εφόσον μου χρειάζεται μου το στέλνεις, αλλιώς άστο.;)

Μαζί μου με την εμπειρία που σου πρόσφερα τις προηγούμενες μέρες θα γίνεις καλύτερος!!:D

Κατέβασα το astro file manager για διαχειριστή αρχείων.

Μου χρειάζεται τόσο πολύ ο kernel adiutor; Βελτιώνει και άλλο τις επιδόσεις εις βάρος της μπαταρίας;; Λες να το δοκιμάσουμε και αυτό; Ότι πεις αν δεν βαρίεσαι μη μπλέξεις πάλι!:O Παρεμπιπτόντως η μπαταρία δείχνει μια χαρά.

Tη βρηκες τη ρυθμιση? Σε περιπτωση που εχεις τον Nova σε pro βαλτον ειναι σαφως ανωτερος στα παντα & παει σφαιρα η συσκευη ....Να καθαρισεις αν δεν το εκανες MONO!! cache & dalvik για να μειωθουν τα οποια σφαλματα ειναι σημαντικο....

Έκανα ότι μου είπες και τα παραπάνω και ενεργοποίησα τις ρυθμίσεις προγραμματιστή και το root κτλ! Είμαι καλός μαθητής ή θα μείνω στην ίδια τάξη;

Γύρισα σπίτι πριν από λίγο! Ναι τον launcher εννοώ! Ναι βρήκα τις ρυθμίσεις με το πάτημα στην αρχική σελίδα, αλλά φακέλους δεν μπόρεσα να βρω κάτι για να δημιουργήσω, όπως και στην επιλογή με της εφαρμογές για να τις συμμαζέψω. Αν χρειαστεί και δεν βγάλω άκρη θα κατεβάσω τον nova που είχα και πριν. Κατά τα άλλα δουλεύει όντως εξαιρετικά!! Σφαίρα!!! Για μουσική λατρεύω το power amp. Θα μου χρειαστεί το Viper4AndroidFX μια που το power amp έχει δικό του equalizer; Αν ναι και δεν σου κάνει κόπο και εφόσον μου χρειάζεται μου το στέλνεις, αλλιώς άστο.;)

Μαζί μου με την εμπειρία που σου πρόσφερα τις προηγούμενες μέρες θα γίνεις καλύτερος!!:D

Κατέβασα το astro file manager για διαχειριστή αρχείων.

Μου χρειάζεται τόσο πολύ ο kernel adiutor; Βελτιώνει και άλλο τις επιδόσεις εις βάρος της μπαταρίας;; Λες να το δοκιμάσουμε και αυτό; Ότι πεις αν δεν βαρίεσαι μη μπλέξεις πάλι!:O Παρεμπιπτόντως η μπαταρία δείχνει μια χαρά.

Έκανα ότι μου είπες και τα παραπάνω και ενεργοποίησα τις ρυθμίσεις προγραμματιστή και το root κτλ! Είμαι καλός μαθητής ή θα μείνω στην ίδια τάξη;

χαχαχχααχχχ ....To ViperFX μπορω να στο δωσω ειναι ελευθερο κι επιτρεπεται...Απλα ειναι κατ ευθειαν το .apk οποτε δεν θα χρειαστει να εξαγεις zip κλπ...Απλα το τρεχεις & ακολουθεις εντολες.Ειναι φοβερο,την αλλη εφαρμογη EQ που εχει η rom αφου εγκαταστησεις πρωτα το viper & δουλευει σωστα,θα την απενεργοποιησεις την παλια η & θα την σβησεις κατεβαζοντας απο playstore ενα εργαλειο remove apps system...Το ViperFX .apk εδω : http://d-h.st/nRJI .....Nαι αν εχεις Nova pro ασυζητητι τον κανεις default launcher αμεσως...Για μουσικη τι να το κανεις το καθε power amp ? Το εχω πριν χρονια παρει αλλα δεν το χρειαζομαι πλεον,θα κατεβασεις το Spotify και θα εχεις χιλιαδες τραγουδια & ραδιο ανα πασα στιγμη χωρις να φορτωνεις τη συσκευη η την sd τραγουδια κλπ....Τον kernel adiutor δεν ειναι υποχρεωτικο να τον εχεις αν δεν σε νοιαζουν μεγαλυτερες επιδοσεις & overclocking αλλα αν τον κατεβασεις θα σου εξηγησω μια μερα τι ακριβως & πως ρυθμιζεις....Ενταξει απο internet καναμε εγκατασταση recovery & rom ....Αν συνεχισεις & αρχισεις να φλασαρεις διαφορα αρχεια σιγα σιγα αν διαβαζεις κι ολας θα εξοικειωθεις,θελει χρονια & εμπειρια ολο αυτο...Ειναι σαν το ποδηλατο σου ειπα...Το μαθαινεις μια φορα & δεν το ξεχνας ποτε....(το viperfx ειναι επαγγελματικο εργαλειο δεν εχει σχεση με εφαρμογες τυπου power amp & αλλων τετοιων στο playstore & θελει προσοχη οταν ακους με ακουστικα ειναι πολυ δυνατο ειδικα αν ξερεις να το ρυθμισεις σωστα...υπαρχουν οδηγιες στο internet θα τις βρεις)... ( σε default cpu 1008 mhz δουλευει σφαιρα,αν το δουλεψεις & ρυθμισεις στα 1350 + καποιες ρυθμισεις παει πολυ σφαιρα)....lol

Edited by daitalos

Ξεχασα .....Οι επιδοσεις μπορει να αυξηθουν (οχι ομως με απολυτη λεπτομερεις οπως μεσω kernel adiutor) αν πας ρυθμισεις > performance...Η ισοροπημενη αποδοση ειναι balance ,η power save ριχνει τις επιδοσεις & σταματαει εφαρμογες παρασκηνιου κερδιζοντας πολυ μπαταρια,και αν το βαλεις performance αυξανει τις επιδοσεις....

Αυτό είναι το αρχείο για την απεγκατάσταση της εφαρμογής EQ; Ρωτώ επειδή έχει αρκετά με παραπλήσιο όνομα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumobile.manager.systemapp

Επίσης ποιο είναι το EQ (equalizer), γιατί δεν βρίσκω κάτι. Το μόνο που έχει είναι ένα AudioFx το οποίο έχει equalizer. Αυτό εννοείς;

Το power amp το χρησιμοποιώ γιατί έχω πολλά τραγούδια στην εξ. κάρτα μνήμης και θέλω να ακούω αυτά κυρίως και όχι τόσο από το διαδίκτυο, εκτός και αν αυτή τη δουλειά την κάνει και το viber4AndroidFX το οποίο κατέβασα και σε ευχαριστώ. Παρόλα αυτά το κινητό χρησιμοποιώ για να ακούω μουσική, αλλά θέλω να είναι στημένο σωστά και το τάμπλετ και ας μη το χρησιμοποιώ πολύ.

Τελικά δεν ήμουνα και τόσο κακός μαθητής από ότι κατάλαβα!!!:D

Κάτι άλλο άσχετο, αλλά ρωτώντας κανείς δεν χάνει. Κάποια στιγμή πήγα να βάλω μια ΝΑΝΟ SIM με αντάπτορα και επειδή δεν κούμπωνε καλά στον αντάπτορα μπήκε κάπως περίεργα. Δεν την ζόρισα για να μπει αλλά μετά δεν έβγαινε με αποτέλεσμα να την τραβήξω με τσιμπιδάκι. Δεν ένοιωσα να γίνεται κάποια ζημιά στους ακροδέκτες που έχει μέσα, αλλά από εκεί και μετά δεν διαβάζει SIM. Δεν σκάω πολύ όμως γιατί ποτέ δεν το δούλεψα με SIM, αλλά σκέφτομαι αν αξίζει να το στείλω πχ στην smart tec ή κάπου αλλού για να είναι σε όλα εντάξει; Να ασχοληθώ λες ή θα ανοίξω καμιά δουλειά;

Αυτό είναι το αρχείο για την απεγκατάσταση της εφαρμογής EQ; Ρωτώ επειδή έχει αρκετά με παραπλήσιο όνομα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumobile.manager.systemapp

Επίσης ποιο είναι το EQ (equalizer), γιατί δεν βρίσκω κάτι. Το μόνο που έχει είναι ένα AudioFx το οποίο έχει equalizer. Αυτό εννοείς;

Το power amp το χρησιμοποιώ γιατί έχω πολλά τραγούδια στην εξ. κάρτα μνήμης και θέλω να ακούω αυτά κυρίως και όχι τόσο από το διαδίκτυο, εκτός και αν αυτή τη δουλειά την κάνει και το viber4AndroidFX το οποίο κατέβασα και σε ευχαριστώ. Παρόλα αυτά το κινητό χρησιμοποιώ για να ακούω μουσική, αλλά θέλω να είναι στημένο σωστά και το τάμπλετ και ας μη το χρησιμοποιώ πολύ.

Τελικά δεν ήμουνα και τόσο κακός μαθητής από ότι κατάλαβα!!!:D

Κάτι άλλο άσχετο, αλλά ρωτώντας κανείς δεν χάνει. Κάποια στιγμή πήγα να βάλω μια ΝΑΝΟ SIM με αντάπτορα και επειδή δεν κούμπωνε καλά στον αντάπτορα μπήκε κάπως περίεργα. Δεν την ζόρισα για να μπει αλλά μετά δεν έβγαινε με αποτέλεσμα να την τραβήξω με τσιμπιδάκι. Δεν ένοιωσα να γίνεται κάποια ζημιά στους ακροδέκτες που έχει μέσα, αλλά από εκεί και μετά δεν διαβάζει SIM. Δεν σκάω πολύ όμως γιατί ποτέ δεν το δούλεψα με SIM, αλλά σκέφτομαι αν αξίζει να το στείλω πχ στην smart tec ή κάπου αλλού για να είναι σε όλα εντάξει; Να ασχοληθώ λες ή θα ανοίξω καμιά δουλειά;

Το "app" αυτο που εχει η rom νομιζω (το εχω απεγκαταστησει) λεγεται AudioFX ...Δεν υπαρχει αρχειο απεγκαταστασης γιατι δεν ειναι zip ,μπορεις να χρησιμοποιησεις μια εφαρμογη απο το playstore που σβηνει εφαρμογες συστηματος.Αυτη που μου δειχνεις ναι κανει,,,Αν δεν θελεις να τη σβησεις μπορεις να την απενεργοποιησεις (και καθε εφαρμογη) πηγαινοντας ρυθμισεις > εφαρμογες > ΟΛΑ ειναι καλυτερα να διαλεξεις,πατας πανω & βγαζει τις επιλογες & θα δεις γραφει απενεργοποιηση...Ετσι μπορεις οποτε θελησεις στο μελλον να την ξαναενεργοποιησεις παλι...Κοιτα να κανεις σωστη εγκατασταση του Viper , θα σε ειδοποιησει οτι χρειαζεται εγκατασταση καποιων drivers πατας ναι,το κανει μονο του & μετα σου λεει θελει επανεκκινηση....Στο UI Setting αν διαλεξεις Expert θα σου βγαλει φοβερες ρυθμισεις για τα παντα & FX Compatible Mode διαλεγεις καλυτερα compatible...Οσο για μουσικη δεν συγκρινεται κανενα με το Spotify γιατι τα τραγουδια οι μπαντες τα συγκροτηματα κλπ ειναι χιλιαδες...Μπορεις να κανεις λογαρισμο & να κανεις download σε λιστα δικη σου χιλιαδες τραγουδια η να ακους λιστες οποιου αλλου θες & ραδιο καλλιτεχνων κλπ κλπ...Η sim που λες μπορει να επαθε ζημια η και να ηταν μαπα..Πηρα μια φορα καινουργια την εβαλα να φτιαξω ενα δευτερο διαμερισμα με το minitool στο pc & μου εγραψε η καρτα ειναι κατεστραμενη...Την ειχα παρει καινουργια πριν ωρες...Ειδικα απο turbox & plaisio μακρια(samsung & sandisk μονο)....Στη rom αυτη δεν δοκιμασα να δω αν εχει υποστηριξη OTG ( θελει συμβατο kernel)....(και για να μην εχεις διαφημισεις πουθενα στη συσκευη, youtube browser κλπ ) κατεβασε το adaway που ειναι το ανωτερο adblock για android & ρυθμισε το σωστα ,εδω : http://d-h.st/rHmb ( σου δινω αυτα που επιτρεπεται απο το site ελευθερα).... browser σε αυτη τη συσκευη η καλυτερη επιλογη ειναι ο opera & μακρια απο chrome & firefox....Kατι τελευταιο που ξεχασα....Aν πας ρυθμισεις > εφαρμογες & διαλεξεις ολα θα βρεις μια εφαρμογη που λεγεται system Android webview (νομιζω εχει σημα το μπλε πλανητη οπως οι default browser)...Eπειδη ειναι παλια εκδοση την απενεργοποιεις & χτυπας στο playstore Συστημα Android Web View ( εχει σημα σαν τη ροδελα των ρυθμισεων) και κατεβασε αυτην ειναι η νεωτερη εκδοση....Εχει σχεση με τη ποιοτητα πχ των video στο youtube & πολλα αλλα , html5 κλπ κλπ.....

Edited by daitalos

Το "app" αυτο που εχει η rom νομιζω (το εχω απεγκαταστησει) λεγεται AudioFX ...Δεν υπαρχει αρχειο απεγκαταστασης γιατι δεν ειναι zip ,μπορεις να χρησιμοποιησεις μια εφαρμογη απο το playstore που σβηνει εφαρμογες συστηματος.Αυτη που μου δειχνεις ναι κανει,,,Αν δεν θελεις να τη σβησεις μπορεις να την απενεργοποιησεις (και καθε εφαρμογη) πηγαινοντας ρυθμισεις > εφαρμογες > ΟΛΑ ειναι καλυτερα να διαλεξεις,πατας πανω & βγαζει τις επιλογες & θα δεις γραφει απενεργοποιηση...Ετσι μπορεις οποτε θελησεις στο μελλον να την ξαναενεργοποιησεις παλι...Κοιτα να κανεις σωστη εγκατασταση του Viper , θα σε ειδοποιησει οτι χρειαζεται εγκατασταση καποιων drivers πατας ναι,το κανει μονο του & μετα σου λεει θελει επανεκκινηση....Στο UI Setting αν διαλεξεις Expert θα σου βγαλει φοβερες ρυθμισεις για τα παντα & FX Compatible Mode διαλεγεις καλυτερα compatible...Οσο για μουσικη δεν συγκρινεται κανενα με το Spotify γιατι τα τραγουδια οι μπαντες τα συγκροτηματα κλπ ειναι χιλιαδες...Μπορεις να κανεις λογαρισμο & να κανεις download σε λιστα δικη σου χιλιαδες τραγουδια η να ακους λιστες οποιου αλλου θες & ραδιο καλλιτεχνων κλπ κλπ...Η sim που λες μπορει να επαθε ζημια η και να ηταν μαπα..Πηρα μια φορα καινουργια την εβαλα να φτιαξω ενα δευτερο διαμερισμα με το minitool στο pc & μου εγραψε η καρτα ειναι κατεστραμενη...Την ειχα παρει καινουργια πριν ωρες...Ειδικα απο turbox & plaisio μακρια(samsung & sandisk μονο)....Στη rom αυτη δεν δοκιμασα να δω αν εχει υποστηριξη OTG ( θελει συμβατο kernel)....(και για να μην εχεις διαφημισεις πουθενα στη συσκευη, youtube browser κλπ ) κατεβασε το adaway που ειναι το ανωτερο adblock για android & ρυθμισε το σωστα ,εδω : http://d-h.st/rHmb ( σου δινω αυτα που επιτρεπεται απο το site ελευθερα).... browser σε αυτη τη συσκευη η καλυτερη επιλογη ειναι ο opera & μακρια απο chrome & firefox....Kατι τελευταιο που ξεχασα....Aν πας ρυθμισεις > εφαρμογες & διαλεξεις ολα θα βρεις μια εφαρμογη που λεγεται system Android webview (νομιζω εχει σημα το μπλε πλανητη οπως οι default browser)...Eπειδη ειναι παλια εκδοση την απενεργοποιεις & χτυπας στο playstore Συστημα Android Web View ( εχει σημα σαν τη ροδελα των ρυθμισεων) και κατεβασε αυτην ειναι η νεωτερη εκδοση....Εχει σχεση με τη ποιοτητα πχ των video στο youtube & πολλα αλλα , html5 κλπ κλπ.....

Το μεσημέρι θα απενεργοποιήσω το AudioFX και θα εγκαταστήσω βάση όσων είπες το viber4AndroidFX.

Το adaway το έχω ήδη κατεβασμένο.

Σχετικά με την SIM δοκίμασα και άλλες. Δεν είναι θέμα SIM. Η ζημιά έγινε με το που πέρασα την CM11. Τότε πήγα να δοκιμάσω μια SIM για να δω πως δουλεύει με την CM11 και έγινε η ζημιά. Παίζει να ήταν θέμα της CM11 και της LP που έβαλα τώρα και να μην έχει ζημιά το τάμπλετ; Δηλαδή κάτι να λείπει από την ROM;

Αναβάθμιση δεν παίρνει αυτή η rom; Ρωτώ γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάτι.

Να σημειώσω μου έκανε 2 φορές επανεκκίνηση κατά το άνοιγμα 2 εφαρμογών. Μετά δεν το έκανε ξανά. Το δίνω απλά σαν πληροφορία.

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.;)

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)