Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως κανω update???

Πας:

Ρυθμίσεις-->πληροφορίες συσκευής--> Ενημέρωση λογισμικού

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ με τη σειρά μου:

Επίσημη αναβάθμιση σε 4.1 υπάρχει περίπτωση να δούμε ;

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πας:

Ρυθμίσεις-->πληροφορίες συσκευής--> Ενημέρωση λογισμικού

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ με τη σειρά μου:

Επίσημη αναβάθμιση σε 4.1 υπάρχει περίπτωση να δούμε ;

Σύμφωνα με το παρακάτω, ναι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=351157

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμμ, στο άρθρο αυτό αναφέρεται μόνο η έκδοση WiFi

Για την έκδοση 3G ισχύει το ίδιο ή δεν θα αναβαθμιστεί ;

Χμμ, στο άρθρο αυτό αναφέρεται μόνο η έκδοση WiFi

Για την έκδοση 3G ισχύει το ίδιο ή δεν θα αναβαθμιστεί ;

Με πιάνεις αδιάβαστο αλλά δε θα είναι παράξενο να μην αναβαθμίσουν και το 3g;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους! Εχω το 5110.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στην Αυστρία και μου έβγαλε ειδοποίηση για update σε 4.1.1. Το έκανα μόλις γύρισα Ελλάδα, την Τετάρτη. Χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει πολύ μπορώ να πω ότι πάει καλύτερα από πριν. Κρατώντας το Home Button πατημένο, ξεκινάει το Google Now. Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις.

Γεια χαρα,

Υπαρχει περιπτωση να συνδεεται με TV ;

ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑ !!!

Πριν απο 1 λεπτο μεσω ΜΕΔΙΑ ΜΑΡΚΤ στα 260 με αντικαταβολη.αντε να δουμε ποσο καιρο θα κανει να ερθει...

Καλως το δεχτηκα !!!

Η συσκευασια αποστολης ΑΨΟΓΗ και εκανα λαθος χτες για την τιμη, 251ευρω τελικη με ΜΟΝΟ 2 ευρω εξοδα αποστολης (απο ΑΘΗΝΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ-ΚΡΗΤΗ) και αντικαταβολη ΤΣΑΜΠΑ !!!

τελικα το τσιμπησα απο τα public στα 249€ (με 1 χρονο εγγυηση :mad: )

4.0.4 εχω ακομα αλλα το ταμπλετακι ειναι μια χαρα :D

αν εξαιρεσεις βεβαια οτι δεν μπορω να μπω στην εφαρμογη samsung apps (service unvailable)

καλως σας βρηκα λοιπον!

Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

τελικα εγω με το 3g p5100 γιατι ρε παιδια απτην 4.0.3 μου λεει οτι δεν εχει αναβαθμισεις?

Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Καλησπερα σας

Στο μη 3g αν βάλουμε κάποιο στικακι 3g/4g παιζει το κανει εγκατάσταση στην usb θύρα?

Ευχαριστω

FIGE ILIE MOU

XIONAKI ELA

τελικα εγω με το 3g p5100 γιατι ρε παιδια απτην 4.0.3 μου λεει οτι δεν εχει αναβαθμισεις?

Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Δεν είναι "πρόβλημα". Η Samsung δε δίνει τις αναβαθμίσεις ταυτόχρονα, τις δίνει σταδιακά σε διαφορετικές χώρες και παρόχους. Εσείς έχετε προφανώς το sim free ελληνικό tab, με sales code EUR, για το οποίο δεν έχει βγει ακόμα η 4.0.4. Aν θέλετε επίσημη αναβάθμιση πρέπει να κάνετε υπομονή. Αλλιώς βάλτε μόνοι σας το firmware άλλης χώρας (θα χάσετε την εγγύηση).

H τελευταία 4.0.4 κατάλληλη για το Ελληνικό tab που μπορεί να δοθεί και στην Ελλάδα όταν ξυπνήσουν, είναι αυτή εδώ: http://www.hotfile.com/dl/171860492/60d1d6f/P5100XXBLH4_P5100OXXBLH3_NEE.zip.html (κωδικός samfirmware.com). Για την ώρα έχει βγει επίσημα μόνο στη Βοσνία και στη Σκανδιναβία.

Όσο για 4.1.1 ναι θα πάρετε, ήδη ετοιμάζεται η CLI5 για τη Γερμανία. Το πότε όμως θα φτάσει στην Ελλάδα είναι ακόμα άγνωστο.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Και εγω το πηρα χτες απο Media Markt...το θελω για επαγγελματικη χρηση και μπορω να πω οτι σημερα σε 3-4 πελατες που πηγα με βοηθησε αρκετα με video, pdf και εικονες....

Περιμενω την αναβαθμιση πως και πως

Να ρωτήσω κι εγώ γιατί με ενδιαφέρει! :) USB στικάκια τα διαβάζει κανονικά όπως ένα κοινό PC; Στικάκια 3G τα δέχεται; Για το WiFi λέω, το P5110.

Μαλλον το ταμπλετακι μου εχει ενα θεμα. Οσο εχω την οθονη αναμμένη το ταμπλετ παραμένει awake (media server) ακόμα και όταν έχω το wifi κλειστο. Αυτο καταναλωνει την μπαταρια πιο γρηγορα. Εψαξα για λυση σε διαφορα φορουμς αλλα ακρη δεν βρηκα . Ξερετε εσεις τιποτα για αυτο?
Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

Να ρωτήσω κι εγώ γιατί με ενδιαφέρει! :) USB στικάκια τα διαβάζει κανονικά όπως ένα κοινό PC; Στικάκια 3G τα δέχεται; Για το WiFi λέω, το P5110.

Πρέπει να πάρεις ένα καλωδιακι USB on the go για να σου διαβάζει στικακι. Εγώ το έκανα και πήγαν όλα τέλεια. Είδα και ταινία. Για στικακια 3g μερικές σελίδες πίσω κάποιος έλεγε ότι έπαιζαν κανονικά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρέπει να πάρεις ένα καλωδιακι USB on the go για να σου διαβάζει στικακι. Εγώ το έκανα και πήγαν όλα τέλεια. Είδα και ταινία. Για στικακια 3g μερικές σελίδες πίσω κάποιος έλεγε ότι έπαιζαν κανονικά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει

καλισπερα και απο μενα αυτο το εχει δοκιμασι κανεισ ?

Κι εγω το πηρα σημερα, πολυ καλο, μολις το ανοιξα μου εβγαλε την αναβαθμιση σε 4.0.4 και περιμενω οποτε ερθει η 4.1

ποια καρτα microsd προτεινετε; η οποια και να παρω θα δουλέψει;

Edited by johnnyar

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΣΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΑΝ DIGITAL STILL CAMERA ,ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΡΧΕΙΑ...

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by Superuser
Κεφαλαία Γράμματα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΣΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΑΝ DIGITAL STILL CAMERA ,ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΡΧΕΙΑ...

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Λοιπον πρεπει η ταμπλετα να συνδεθει σε υπολογιστη που εχει -το οποιο για να το εγκαταστησω επρεπε να απενεργοποιησω το antivirus- και τοτε μονο αναγνωριζεται σαν μεσο αποθηκευσης.Δηλαδη ειμαι σε 1 φιλο και θελω με το καλωδιο να συνδεσω την ταμπλετα μου με τον υπολογιστη του-χωρις εγκατεστημενο το samsung kies;απαλα...ΑΔΥΝΑΤΟΝ...

Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με κερνελ για να κάνουμε overclock έχει βρει κανείς τίποτα; νομίζω ότι η συσκευή χρειάζεστε ένα μικρό σπρωξιμο...

καλησπερα γιατι οταν συνδεω το tablet στον υπολογιστη δεν φορτιζει μεσω usb? υπαρχει καποια ρυθμιση γιατι οσο και να κοιταξα δεν βρηκα κατι.

και κατι αλλο. ο φορτιστης απο το ipad ταιριαζει στο tab2? επεσε ενας στα χερια μου και εκ πρωτης οψεως φαινονται ιδιοι. να δοκιμασω η θα γινει κατι?

Edited by jimmygtc

Καλημέρα σας,

Έχω μπερδευτεί λίγο έως πολύ.

Η έκδοση wifi μπορεί να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις ( εκτός από το skype ) με την κάρτα του δικτύου μου? Χρειάζεται κάτι ως πρόσθετο για να γίνει αυτό?

Το ρωτάω γιατί βρίσκω ότι υπάρχει και έκδοση wifi + 3g που υποστηρίζει την κάρτα του δικτύου αλλά είναι αρκετά πιο ακριβό από την απλή έκδοση wifi.

Ευχαριστώ

letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek

Doogee X5 Galicia

Καλημέρα σας,

Έχω μπερδευτεί λίγο έως πολύ.

Η έκδοση wifi μπορεί να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις ( εκτός από το skype ) με την κάρτα του δικτύου μου? Χρειάζεται κάτι ως πρόσθετο για να γίνει αυτό?

Το ρωτάω γιατί βρίσκω ότι υπάρχει και έκδοση wifi + 3g που υποστηρίζει την κάρτα του δικτύου αλλά είναι αρκετά πιο ακριβό από την απλή έκδοση wifi.

Ευχαριστώ

Το είπες και μόνος σου, δεν έχει κάρτα, πώς λοιπόν να πάρει τηλέφωνο; :) Όχι, δε μπορεί.

καλησπερα γιατι οταν συνδεω το tablet στον υπολογιστη δεν φορτιζει μεσω usb? υπαρχει καποια ρυθμιση γιατι οσο και να κοιταξα δεν βρηκα κατι.

και κατι αλλο. ο φορτιστης απο το ipad ταιριαζει στο tab2? επεσε ενας στα χερια μου και εκ πρωτης οψεως φαινονται ιδιοι. να δοκιμασω η θα γινει κατι?

Όχι δε φορτίζει. Φορτίζει δηλαδή αλλά ελάχιστα. Θέλει πρίζα.

Όσο για το φορτιστή είναι και οι δύο 30pin αλλά ασύμβατοι.

Edited by Tyxerakias
- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)