stef31nos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ενημέρωση, για όσους ψάχνουν extended battery για το S DUOS. Αγόρασα την παρακάτω απο το site τους ( Li-ION 3.8V 3,400mAh). Οι φωτογραφίες, για τον φίλο που τις ζήτησε..Η τιμή Eur 45.70..Παρέλαβα σε μία εβδομάδα και η μπαταρία γ@@@@@ει! 4-5 μέρες με κανονική χρήση, περίπου 3 με τα πάντα ανοιχτα συνεχώς! Επιτέλους, ησύχασα! :D http://www.mugenpowerpdabattery.com/zaspx/product_details.aspx?file=sh&productno=1562&PageNo=&sortby=sortid&orderby=desc&keyword=s%20duos http://www.amazon.co.uk/EB425161LU-Samsung-GT-i8190-Extended-Replacement/dp/B00AIHUMQC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Καλησπέρα, σε λίγες μέρες θα γίνω κι εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου, αντικαθιστώντας το SE Xperia Neo V που είχα μιας και αναζητούσα ένα 2καρτο με Android και μεγαλύτερη οθόνη..... Ελπίζω να ανταμειφθώ με το upgrade αυτό... .....τελικά, με την WIND που έμπλεξα για την παραγγελία του εν λόγω κινητού, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα το πάρω τελικά καθόσον κλείσαμε ήδη 7 μέρες χωρίς να μπορούν να μου πουν εάν είναι τελικά διαθέσιμο.......:blink: Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 .....τελικά, με την WIND που έμπλεξα για την παραγγελία του εν λόγω κινητού, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα το πάρω τελικά καθόσον κλείσαμε ήδη 7 μέρες χωρίς να μπορούν να μου πουν εάν είναι τελικά διαθέσιμο.......:blink: Χτες που ρώτησα για διαθεσιμότητα και εγώ στην wind με ενημέρωσαν ότι θα μπορούν να κάνουν παραγγελία από πρώτη του μήνα και μετά.. :hunter: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ενημέρωση, για όσους ψάχνουν extended battery για το S DUOS. Αγόρασα την παρακάτω απο το site τους ( Li-ION 3.8V 3,400mAh). Οι φωτογραφίες, για τον φίλο που τις ζήτησε..Η τιμή Eur 45.70..Παρέλαβα σε μία εβδομάδα και η μπαταρία γ@@@@@ει! 4-5 μέρες με κανονική χρήση, περίπου 3 με τα πάντα ανοιχτα συνεχώς! Επιτέλους, ησύχασα! :D http://www.mugenpowerpdabattery.com/zaspx/product_details.aspx?file=sh&productno=1562&PageNo=&sortby=sortid&orderby=desc&keyword=s%20duos Φιλε μου να σου πω την αληθεια προτιμω να παρω εναν φορτιστη εξωτερικο και 2 μπαταριες εξτρα και να τις αλλαζω παρα να γινει το κινητο τοσο χοντρο μαυτο το καπακι χαλαει τελειως η αισθητικη του....Βεβαια την δουλεια του την κανει οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREDRAKE Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 http://www.amazon.co.uk/EB425161LU-Samsung-GT-i8190-Extended-Replacement/dp/B00AIHUMQC O σκοπός της παράθεσης, ποιός είναι; Ειναι για αλλο κινητο αυτό που δείχνεις.. Παράθεση Τα μάτια των άλλων ειναι ο καθρέφτης που πρέπει να κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREDRAKE Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Φιλε μου να σου πω την αληθεια προτιμω να παρω εναν φορτιστη εξωτερικο και 2 μπαταριες εξτρα και να τις αλλαζω παρα να γινει το κινητο τοσο χοντρο μαυτο το καπακι χαλαει τελειως η αισθητικη του....Βεβαια την δουλεια του την κανει οκ! Όπως το λές είναι..Εμένα με ενδιέφερε η λειτουργικότητα περισσότερο απο την αισθητική του θέματος. Τώρα, αν προτιμάς να κουβαλάς στην τσέπη και μία δευτερη μπαταρία τι να πώ..Γούστα είναι αυτά, περι ορέξεως κολοκυθόπιττα. :lol: Παράθεση Τα μάτια των άλλων ειναι ο καθρέφτης που πρέπει να κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 O σκοπός της παράθεσης, ποιός είναι; Ειναι για αλλο κινητο αυτό που δείχνεις.. Εχουν το ιδιο μοντελο μπαταριας αυτα τα δυο κινητα τωρα για την πλατι δεν ξερω αν εφαρμοζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREDRAKE Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Εχουν το ιδιο μοντελο μπαταριας αυτα τα δυο κινητα τωρα για την πλατι δεν ξερω αν εφαρμοζει.... Δέν το νομίζω..Eχω την αίσθηση οτι οι πόλοι στο S3 mini είναι στην πάνω αριστερή, ενώ του Duos στην επάνω δεξια πλευρά της μπαταρίας (ας με διορθώσει σ'αυτό κάποιος που εχει και τα δύο κινητά στην κατοχή του..). Ακόμα όμως και να είναι ακριβές αντιγραφο, η πλάτη δεν θα κουμπώνει σίγουρα (άλλες διαστάσεις το καθε κινητό..) Edited January 31, 2013 by FIREDRAKE Παράθεση Τα μάτια των άλλων ειναι ο καθρέφτης που πρέπει να κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) ρε παλικάρια γιατι γράφει 70 χαρακτήρες στο sms???? κατι πρεπει να αλλάξω αλλα δεν θυμαμαι:O 2ο. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ WI-FI ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ. "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΦΑΛΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ" (ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ S3. και εγω το ιδιο παω για αλλο ρουτερ δεν μπορω να καταλάβω τι αλλο να φταίει Edited February 1, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 ρε παλικάρια γιατι γράφει 70 χαρακτήρες στο sms???? κατι πρεπει να αλλάξω αλλα δεν θυμαμαι:O Μηνύματα->Ρυθμίσεις. Πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων κειμένου (SMS) -> εισαγωγή λειτουργίας και τσεκάρεις αλφάβητο GSM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 .....τελικά, με την WIND που έμπλεξα για την παραγγελία του εν λόγω κινητού, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα το πάρω τελικά καθόσον κλείσαμε ήδη 7 μέρες χωρίς να μπορούν να μου πουν εάν είναι τελικά διαθέσιμο.......:blink: Εγώ να δεις!!! που περιμένω 15 μέρες και πάει από Τετάρτη σε Τετάρτη! :lol: Αν συνεχίσουν έτσι θα πάρουν τον π..λο!!! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Εγώ να δεις!!! που περιμένω 15 μέρες και πάει από Τετάρτη σε Τετάρτη! :lol: Αν συνεχίσουν έτσι θα πάρουν τον π..λο!!! :X A, κατάλαβα......τότε το ξεχνάω και πάω άμεσα να πάρω το Alcatel OT-997D που είναι με καλύτερα χαρακτηριστικά και στα ίδια λεφτά.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Σε όποιο κατάστημα WIND και να πήρα τηλ υπήρχε η ίδια απάντηση… δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Ο κωδικός είναι κλειδωμένος… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 εχθές το πήρα απο την WIND σε μαύρο.πολύ καλό κινητό παιδιά !!! αξίζει τα λεφτά του !!! 2 μειονεκτήματα βρήκα . 1 ) δεν υποστηρίζει adobe flash player 2) το ηχείο του δεν βγάζει αρκετη ένταση . αν αυτά τα θεματάκια λύνονται με κάποιο τρόπο ας με βοηθήσει κάποιος γιατί είναι το πρώτο μου android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 εχθές το πήρα απο την WIND σε μαύρο.πολύ καλό κινητό παιδιά !!! αξίζει τα λεφτά του !!! 2 μειονεκτήματα βρήκα . 1 ) δεν υποστηρίζει adobe flash player 2) το ηχείο του δεν βγάζει αρκετη ένταση . αν αυτά τα θεματάκια λύνονται με κάποιο τρόπο ας με βοηθήσει κάποιος γιατί είναι το πρώτο μου android Και για όσες ιστοσελίδες απαιτείτε ο adobe flash player τη γίνεται? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 εχθές το πήρα απο την WIND σε μαύρο.πολύ καλό κινητό παιδιά !!! αξίζει τα λεφτά του !!! 2 μειονεκτήματα βρήκα . 1 ) δεν υποστηρίζει adobe flash player 2) το ηχείο του δεν βγάζει αρκετη ένταση . αν αυτά τα θεματάκια λύνονται με κάποιο τρόπο ας με βοηθήσει κάποιος γιατί είναι το πρώτο μου android Απο ποιο καταστημα? γιατη κ εγω το περιμενω.....flash player απο οτι γνωριζω δεν παιζει κανενα κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ....flash player απο οτι γνωριζω δεν παιζει κανενα κινητο To SE Xperia Neo V που είχα έπαιζε..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 από ότι ξέρω δεν υπoστηρίζει flash το 4.1 ενώ το 4.0 ναι! Απλά πιθανώς η samsung δεν έβαλε τον flash στο κινητό και επειδή το google market δεν το έχει πια μόνο από ιστοσελίδες από τo ιντερνετ μπορεί να βρεθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ας μου πει καποιος pls ειναι DLNA ? εχει το AllShare της samsung ωστε να συνδεεται με αλλες συσκευες samsung?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ας μου πει καποιος pls ειναι DLNA ? εχει το AllShare της samsung ωστε να συνδεεται με αλλες συσκευες samsung?? Μπορείς να διαβάσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318400 :) Το τόπικ είναι για symbian βέβαια αλλά να πάρεις μια ιδέα.... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Τους κατοχουσ ρωταω αν το εχει καποιος χρεισιμοποιισει κ αν το υποστιρυζει το κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Τους κατοχουσ ρωταω αν το εχει καποιος χρεισιμοποιισει κ αν το υποστιρυζει το κιν Ναι, έχει DLNA. Μόλις το δοκίμασα σε μια τηλεόραση SONY. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ναι, έχει DLNA. Μόλις το δοκίμασα σε μια τηλεόραση SONY. Ευχαρηστω για την απαντηση ... επειδει το ειδα σε ενα καταστημα wind κ το δουλεψα λιγο το κινητο αλλα δεν ειδα να εχει την εφαρμογη AllShare εσυ εχεισ βαλει καποια εφαρμογη ...? πως το συνδεσες? Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ευχαρηστω για την απαντηση ... επειδει το ειδα σε ενα καταστημα wind κ το δουλεψα λιγο το κινητο αλλα δεν ειδα να εχει την εφαρμογη AllShare εσυ εχεισ βαλει καποια εφαρμογη ...? πως το συνδεσες? Thnx μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή AllShare από το google play.Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες εφαρμογές για αυτή.. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ευχαρηστω για την απαντηση ... επειδει το ειδα σε ενα καταστημα wind κ το δουλεψα λιγο το κινητο αλλα δεν ειδα να εχει την εφαρμογη AllShare εσυ εχεισ βαλει καποια εφαρμογη ...? πως το συνδεσες? Thnx Δεν κατέβασα τίποτα. Η εφαρμογή δεν υπάρχει σαν εικονίδιο στις εφαρμογές αν όμως πας ρυθμίσεις>διαχειριστής εφαρμογών>όλα θα δεις ότι υπάρχει το allshare service. Ανοίγοντας λοιπόν ενα αρχείο jpg ή mp3 θα δεις επάνω αριστερά στην οθόνη το σήμα του allshare. Το πατάς και αυτό είναι. Δυστυχώς η sony. τηλεόρασή μου δεν δέχεται αρχεία mp4 μέσω dlna. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts