Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα. το κινητο ποια εκδοση αντροιντ φοραει? ποσο σαρ εχει? αν το φορτωσω με καμμια 50αρια εφαρμογες θα κολλαει? ευχαριστω.

καλησπερα. το κινητο ποια εκδοση αντροιντ φοραει? ποσο σαρ εχει? αν το φορτωσω με καμμια 50αρια εφαρμογες θα κολλαει? ευχαριστω.

4.0.4 ;)

Θεωρώ ότι με μέσω όρο 40-50 εφαρμογές και βέβαια αναλόγως το μέγεθος τους, η ανταπόκριση θα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

το αφεντικο τρελαθηκε...οντως η wind το εχει στα 199...

το αστειο της υποθεσης ειναι οτι αυτη θα επρεπε να ειναι η τιμη του εξαρχης

Όντως η τιμή του στα 199 ευρώ είναι ικανοποιητική… αλλά βλέπω ότι και το siii mini έχει πέσει από 4-5 καταστήματα στα 269 ευρώ….. μεγάλο δέλεαρ….

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ S DUOS ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND (ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ) . ΕΧΩ 2 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.

1ο. Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 4GB ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΝΥΜΗ 1.78GB ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2.28GB???

2ο. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ WI-FI ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ. "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΦΑΛΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ" (ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ S3.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ S DUOS ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND (ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ) . ΕΧΩ 2 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.

1ο. Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 4GB ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΝΥΜΗ 1.78GB ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2.28GB???

2ο. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ WI-FI ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ. "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΦΑΛΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ" (ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ S3.

Σύντροφε Yaggi318 αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα για όσους δεν το έχουν ψάξει πολύ… διαβάζεις ότι έχει 4 giga μνήμη εσωτερική, ενώ βρίσκεις ότι έχει στην πράξη 1,78… και αναρωτιέσαι πότε την ροκάνισες….

Δυστυχώς από την μνήμη που σου ανακοινώνει η κάθε κατασκευάστρια εταιρία ένα μέρος καταναλώνετε από τα προγράμματα του κινητού… δυστυχώς στην περίπτωση του s duos το 55% της μνήμης απλά δεν είναι για εμάς διαθέσιμη..

Εκεί έχω και εγώ κάποιες αμφιβολίες για να το αγοράσω..

Edited by bromiaris
λαθος ονομα

Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως στρωσει και μην γραφεις με κεφαλαια

Same Sh..t , Different Day

Ειναι το μονο πραμα που μου την εσπασε. Γενικα ομως ποσο θα ψαξεις εδω ειχα ποσες μερες το εψαχνα και ολοι εδιναν 4gb μνημη. Θεωρω μεγαλο λαθος απο ολες εταιρειες αυτο. Στο S3 το οποιο εχει μνημη 16gb οταν το πρωτο ανοιξεις σου δινει διαθεσιμη μνημη περιπου 11.5gb. Επρεπε να υπηρχε σωστη πληροφορηση στο αγοραστικο κινο.

Ειναι το μονο πραμα που μου την εσπασε. Γενικα ομως ποσο θα ψαξεις εδω ειχα ποσες μερες το εψαχνα και ολοι εδιναν 4gb μνημη. Θεωρω μεγαλο λαθος απο ολες εταιρειες αυτο. Στο S3 το οποιο εχει μνημη 16gb οταν το πρωτο ανοιξεις σου δινει διαθεσιμη μνημη περιπου 11.5gb. Επρεπε να υπηρχε σωστη πληροφορηση στο αγοραστικο κινο.

Γιατί σου την έσπασε, έτσι συμβαίνει παντού. Δοκίμασες ποτέ να συγκρίνεις στον σκληρό δίσκο που αγόρασες την ονομαστική του χωρητικότητα με την πραγματική, όπως επίσης και τον υπολογιστή που αγοράζεις με 4 γίγα μνήμη ram πόση σου είναι διαθέσιμη τελικά. Ετσι συμβαίνει και με το κινητό θέλει κάποια μνήμη την οποία δεσμεύει για να λειτουργήσει. Σου λέει στα χαρακτηριστηκά της κάθε συσκευή τη "φοράει" σαν μνήμη και όχι πόση θα είναι διαθέσιμη μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού.

32άρα του έχω βάλει και πηγαίνει μια χαρά.
Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

Με 16αρα καρτα γεματη τα 10 GB παει καλα μεχρι να πιασεις τις 200 εφαρμογες, ε.... εκει αρχιζει τα κολληματα. Το κακο ειναι οτι δεν ασχολειται καποιος για μια custom rom μπας και βοηθησει. :(:(

ποσα γεματα γκιγκα εχεις φιλε?

Από τα 32(φαινομενικά, πραγματικά 29,6) τα 17 είναι γεμάτα.

Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

απ΄ οτι βλεπω δηλαδη πρεπει να ειναι γενικα σταθερο τηλεφωνο με σταθερο επεξεργαστη. απο μπαταρια κραταει μια μερα γεματη?

απ΄ οτι βλεπω δηλαδη πρεπει να ειναι γενικα σταθερο τηλεφωνο με σταθερο επεξεργαστη. απο μπαταρια κραταει μια μερα γεματη?

Σε σκληρή χρήση (4ωρο Football Manager και ενεργοποιημένα τα data) κλείνω την μέρα με 20% μπαταρία.

Γνώμη μου είναι ότι το μηνυμα βγαινει οταν δεν εχει καλο σημα. Στο σπιτι πιανει παντου, εκτος απο ενα σημειο, οπου βγαζει το μηνυμα και ζηταει password! Δεν κανω τιποτα και Μολις βρει καλο σημα συνδεεται μονο του, χωρις φυσικα να δωσω password.

Για τη διαθεσιμη μνημη, πολλα site εξωτερικου και ολα τα reviews γραφουν πλεον τη διαθεσιμη μνημη, η οποια και μας ενδιαφερει. Τι με νοιαζει ποσα gb χρησιμοποιει το λειτουργικο; Εγω θελω να ξερω ποση μνημη θα ειναι διαθεσιμη για μενα. Θα πρεπει οι εταιριες να υποχρεωθουν να αναφερουν και τα δυο νουμερα.

Η συσκευή έχει πράγματι πυξίδα;

Mε ενδιαφέρει να μάθω αν η εφαρμογή Compass λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ.

992

Καλησπέρα,

Από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος τις συγκεκριμένης συσκευής και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές... Δεν έχω ασχοληθεί λόγω έλλειψης χρόνου πολύ μαζί της αλλά εύκολα παρατήρησα το πρόβλημα που αναφέρει και ο Yaggi318

Εμένα η συσκευή συνδέεται κανονικότατα στο wifi του σπιτιού μου, χωρίς κανένα πρόβλημα... Όμως κάποιες φορές κατά την διάρκεια της πλοήγησης στο ίντερνετ (Opera, play market κτλ) χάνει την σύνδεση... Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του wifi βγάζει την ένδειξη "Παρουσιάστηκε σφάλμα πιστοποίησης" σαν σχόλιο στο wifi μου και πατώντας πάνω του επιλέγω "σύνδεση" και συνδέεται κανονικά χωρίς να μου ζητήσει τον κωδικό του... Επίσης αν κλείσω και ανοίξω ξανά το wifi του κινητού θα συνδεθεί μια χαρά...

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά τι του φταίει???

Για την ιστορία σας λέω ότι του έχω κάνει 2 φορές "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" και ότι η συσκευή είναι Ελληνική...

Πρόβλημα με την εφαρμογή της What's Up!

Στην 1η sim έχω cosmote, στην 2η What's Up.

Στην εφαρμογή της What's Up, μου βγάζει μήνυμα "η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές what's up.", και δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω, ακόμα και όταν έχω επιλεγμένη σαν κύρια την 2η sim!

Κανείς με το ίδιο πρόβλημα ή κάποια λύση διαθέσιμη?

Έλεγξε ποια κάρτα είναι επιλεγμένη για την χρήση Data!!! Αν χρησιμοποιείς την σύνδεση για την περιήγηση σου στο ιντερνετ είναι λογικό να σου βγάζει αυτό το μήνυμα...

Πρόβλημα με την εφαρμογή της What's Up!

Στην 1η sim έχω cosmote, στην 2η What's Up.

Στην εφαρμογή της What's Up, μου βγάζει μήνυμα "η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές what's up.", και δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω, ακόμα και όταν έχω επιλεγμένη σαν κύρια την 2η sim!

Κανείς με το ίδιο πρόβλημα ή κάποια λύση διαθέσιμη?

Πάιζει ρόλο σε ποια κάρτα έχεις δηλώσει σαν λειτουργία της , την υπηρεσία δεδομένων οπότε στην άλλη δεν μπορείς να έχεις internet (data) .Άλλαξε την ρύθμιση των καρτών και θα δουλέψει.Manual σελ. 42

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)