stp7562 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 σκορ στο antutu με την official rom ψιλοκαθαρισμενη απο καποιες γκοογκλ εφαρμογες και ρουταρισμενη. 6502 :grin: εσεις τί σκορ πιανετε στα δικά σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verakii Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πριν λίγο καιρό είχα ξανά γράψει, είχα θέμα με τη δόνηση του κινητού που μία δούλευε μία όχι ! Το πήγα να το δουν μου είπαν να κανω εργοστασιακές ρυθμίσεις και πως το πιθανότερο ειναι να μου κάνουν το ίδιο αν το έστελναν στην αντιπροσωπία. Το έκανα λοιπόν μόνη μου, εδώ και 3 μήνες όλα κομπλέ. Χθες μετά από καιρό η δόνηση σταμάτησε να λειτουργεί εντελώς. Δε μπορώ να χρησιμοποιώ το κινητό στη σχολή και γενικότερα στο αθόρυβο και να έχω το νου μου αν μου έχει έρθει κάποιο μνμ ή το οτιδήποτε. Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω? Το έχει παρουσιάσει κάποιο κινητό ? Έχω απελπιστεί πλέον !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πριν λίγο καιρό είχα ξανά γράψει, είχα θέμα με τη δόνηση του κινητού που μία δούλευε μία όχι ! Το πήγα να το δουν μου είπαν να κανω εργοστασιακές ρυθμίσεις και πως το πιθανότερο ειναι να μου κάνουν το ίδιο αν το έστελναν στην αντιπροσωπία. Το έκανα λοιπόν μόνη μου, εδώ και 3 μήνες όλα κομπλέ. Χθες μετά από καιρό η δόνηση σταμάτησε να λειτουργεί εντελώς. Δε μπορώ να χρησιμοποιώ το κινητό στη σχολή και γενικότερα στο αθόρυβο και να έχω το νου μου αν μου έχει έρθει κάποιο μνμ ή το οτιδήποτε. Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω? Το έχει παρουσιάσει κάποιο κινητό ? Έχω απελπιστεί πλέον !! Είχα αναφέρει πάλι το ίδιο τότε αν θυμάμαι καλά πως μπορεί να έχει θέμα το Vibration Motor, να ήταν στα τελευταία του να τα έπαιξε και να κόλλησε τελείως. Αν είσαι εντός εγγύησης άστο να το δουν στο service αν όχι πάνε κάπου να το δούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verakii Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Άρα η μόνη λύση είναι να το πάω για service? Και όσο για τα τρομερά κολλήματα που τρώει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Άρα η μόνη λύση είναι να το πάω για service? Και όσο για τα τρομερά κολλήματα που τρώει? Πλέον δεν νομίζω να σου μένει και κάτι άλλο να δοκιμάσεις καθώς κάτι τέτοιο μου κάνει πολύ απίθανο να σχετίζεται με το λογισμικό αν μια δουλεύει και μία όχι. Όσο για τα κολλήματα το καλύτερο είναι να αλλάξεις το κακό εργοστασιακό που έχει η σάμυ με τις εφαρμογές που έχει μέσα και τρέχουν "βαραίνουν" πολύ την συσκευή. Το καλύτερο που έχω να σου προτείνω τώρα αν είσαι εντός εγγύησης πήγαινε το εκεί να το δουν και να το φτιάξουν και μετά προχωράς σε root και αλλαγή rom.(Το πρότζεκτ με την cm 11 πραγματικά δίνει νέα πνοή στην συσκευή!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Πριν μερικούς μήνες είχε σπάσει το digitizer της συσκευής μου και το άλλαξα και από άσπρο το έκανα μαύρο από την μπροστά πλευρά, δεν μου άρεσε αλλά το συνήθισα έτσι. Πριν περίπου 20 μέρες έχοντας κάποια λεφτά στο paypal είδα ότι ο πωλητής που είχα πάρει το μαύρο digitizer έχει διαθέσιμο άσπρο και σκέφτηκα να παραγγείλω να το κάνω όπως ήταν και όπως μου άρεσε, είχε πάρει και κάτι σκόνες ανάμεσα στο πάνελ της οθόνης και το digitizer και λέω ευκαιρία είναι! Σήμερα παρέλαβα το άσπρο και πήγα να το αλλάξω. Καθάρισα όλες τις παλιές κόλλες καθάρισα το πάνελ από τις σκόνες που είχαν κολλήσει και όλο το σασί της συσκευής έγινε καινούριο! Τοποθέτησα το digitizer και συναρμολόγησα το κινητό. Όλα ήταν τέλεια (το έκανα καινούριο σκέφτηκα) μέχρι που πάτησα το power και έκανε boot το κινητό και πήγα να το ξεκλειδώσω να δω πως είναι πλέον αλλά καμία απόκριση στην αφή. Δεν μπορεί δεν θα κούμπωσα σωστά την καλωδιοταινία και το ανοίγω πάλι. Κοιτάω και βλέπω πως είναι όλα καλά και βάζω πάλι την μπαταρία μήπως είχε κολλήσει και το ανοίγω, όμως πάλι τίποτα! Έτσι παίρνω το πολύμετρο και τσεκάρω τα 6 πιν που έχει η καλωδιοταινία. Όλα εντάξει, τσεκάρω και τους πυκνωτές που έχει πάνω το flex του digitizer όλα εντάξει, κοιτάω από τους πυκνωτές στα pin όλα καλά. Πηγαίνω το βλέμμα μου λίγο πιο πάνω και βλέπω ότι είχα κόψει καταλάθος το flex! Απογοήτευση! Δεν πειράζει θα βάλω το παλιό και θα πάρω άλλο λέω, ξανά λοιπόν όλη αυτή η διαδικασία και επιστροφή στο προιγούμενο καθώς το έβγαλα όσο πιο προσεγμένα μπορούσα μην ξανά χρειαστεί! Τελειώνει η διαδικασία και ανοίγω το κινητό όμως και πάλι τίποτα. Έλεγχος πάλι σε όλα με το πολύμετρο και όλα εντάξει. Παίρνω τον φακό και κοιτάω προσεκτικά το flex και αυτό εντάξει αλλά το touch δεν λέει να δουλέψει! Έτσι λοιπόν η συσκευή πάει στην άκρη μέχρι να έρθει από το "φίλο" κινέζο το νέο digitizer μήπως έπαθε κάτι και αυτό που είχα στο βγάλσιμο από το θερμοπίστολο πιστεύω. Αύριο περιμένω να παραλάβω και την νέα συσκευή μου. Αν και με το νέο digitizer που θα έρθει δεν δουλέψει τότε κάτι πειράχτηκε στην πλακέτα και μας άφησε χρόνους.. Θα συνεχίσω να ενημερώνω στο thread με νέα που θα έχω και θα δοκιμάζω τα project που υπάρχουν σε μια ίδια συσκευή που έχει η ξαδέρφη μου και τα δοκίμαζα παράλληλα με το δικό μου. Δεν ξέρω γιατί σας τα έγραψα αυτά απλά ίσως ένας επίλογος από την εμπειρία μου με αυτή τη συσκευή και μάλλον το τέλος χρήσης της αν δεν γίνει και με το νέο digitizer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Κρίμα που είχε αυτή την εξέλιξη. :( Εύχομαι με το νέο ανταλλακτικό να είναι πάλι λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Είναι κρίμα γιατί ότι και να έγινε η συσκευή από μόνη της δεν έπαθε τίποτα και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο αρκετές φορές! Ότι έπαθε εγώ φταίω 100%.. Αν το είχα με stock rom σίγουρα θα το είχα πετάξει στον τοίχο πολύ πιο μπροστά αλλά με το τελευταίο πρότζεκτ με την cm 11 έλεγα θα το βγάλω το 2015 σίγουρα με αυτό το κινητό! Και κάπου εκεί απογοητεύτηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp7562 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Γιαννη αν ηξερα θα σου προτεινα ντιτζιτάιζερ απο αγγλο, οπως παρελαβα και γω το δικο μου σε 6 εργασιμες. Ειχε και λογοτυπο tiger το οποιο ξεβαψα με ασετόν και απο κατω λογοτυπο samsung. Απο ιουνιο του 14 μεχρι στιγμης αψογο!! Καπου 10€ μαζι με τα κατσαβιδακια το ειχα παρει απο πωλητή απο το πορτσμουθ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Γιαννη αν ηξερα θα σου προτεινα ντιτζιτάιζερ απο αγγλο, οπως παρελαβα και γω το δικο μου σε 6 εργασιμες. Ειχε και λογοτυπο tiger το οποιο ξεβαψα με ασετόν και απο κατω λογοτυπο samsung. Απο ιουνιο του 14 μεχρι στιγμης αψογο!! Καπου 10€ μαζι με τα κατσαβιδακια το ειχα παρει απο πωλητή απο το πορτσμουθ. Καλημέρα δεν ειχα κανένα θέμα στο digitizer από Κίνα. Απλά δεν είχε άσπρο όταν είχα πάρει την πρώτη φορά και πήρα μαύρο. Τωρα γύρο στις 30 Απρίλη περιμένω να έρθει το νέο άσπρο να δοκιμάσω μήπως δουλέψει! Κατσαβιδακια και εργαλεία έχω δεν είναι πρόβλημα αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp7562 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Για να μην περιμενες τοσες μερες στο ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Για να μην περιμενες τοσες μερες στο ειπα. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα να πάρω από Αγγλία να μην περιμένω πολλές μέρες γιατί είδα και εγώ κοντά στα 10€ έχει αρκετά στο ebay. Απλά δεν είχα λεφτά στο Paypal και για το digitizer ίσα ίσα έφτασαν κάτι λεπτά έμειναν μέσα.. Οπότε αφού για την μεταφορά των χρημάτων θα έχανα τις μέρες λόγο τον εορτών τώρα και των αργιών είπα από κίνα αφού έφταναν και να ξεμπερδεύω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp7562 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Στο paypal συνδεεις την καρτα-λογ/μο σου απο την τραπεζα σου και τραβανε το υπολοιπο απο εκει. Ασε που δεν χρεωνεσαι και για το εμβασμα, ουτε περιμενεις 2-3 εργασιμες να φανουν τα λεφτα στο pp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Στο paypal συνδεεις την καρτα-λογ/μο σου απο την τραπεζα σου και τραβανε το υπολοιπο απο εκει. Ασε που δεν χρεωνεσαι και για το εμβασμα, ουτε περιμενεις 2-3 εργασιμες να φανουν τα λεφτα στο pp. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Έχω έναν λογαριασμό στην eurobank για το paypal και βάζω λεφτά μόνο όταν χρειάζομαι για το paypal και δεν είχε μέσα λεφτά ούτε πήγα τραπεζα να βάλω. Τέλος πάντων η παραγγελία έγινε απλά περιμένω τώρα να έρθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_xdr Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Γεια σας παιδια! Εχω το συγκεκριμενο κινητο και εχω ενα προβλημα με τα δεδομενα! Τα ενεργοποιω και δεν μου εμφανιζεται το συμβολακι πανω πανω με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω τα mb μου! Ειναι σαν να μην τα εχω ανοιξει καν!! Μπορει καποιος να με βοηθησει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Έχεις κάνει τις ρυθμίσεις για δεδομένα; Από ποιον πάροχο έχεις νούμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_xdr Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Εχω wind! Ψαχνοντας πατουσα διαφορα ομως δεν ξςρω τι ακριβως πρεπει να κανω στις ρυθμισεις! Μποεει: να μου πεις τι πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Εχω wind! Ψαχνοντας πατουσα διαφορα ομως δεν ξςρω τι ακριβως πρεπει να κανω στις ρυθμισεις! Μποεει: να μου πεις τι πρεπει να κανω; Κρατάς παρατεταμένα το σύμβολο με τα βελάκια από τα toggles (από εκεί που προσπαθείς αν ενεργοποιήσεις τα data δηλαδή). Στο μενού που θα σου ανοίξει, πάτα το "ονόματα σημείου πρόσβασης". Τώρα, αν θα δείς στη συνέχεια κάποιο ΑΡΝ που θα λέει Wind internet θα το πατήσεις και θα βάλεις τις ρυθμίσεις που θα σου δώσω στο τέλος του ποστ. Αν όμως δεν δείς κάτι τέτοιο, θα πατήσεις το αριστερό πλήκτρο του κινητού και θα επιλέξεις Νέο ΑΡΝ στο οποίο θα βάλεις πάλι τις παρακάτω ρυθμίσεις : PYΘMIΣEIΣ INTERNET PYΘMIΣEIΣ -> AΣYPMATA ΔIKTYA -> ΔIKTYA KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ -> ONOMATA ΣHMEIOY ΠPOΣBAΣHΣ-> MENOY (H' EΠIΛOΓEΣ) NEO APN ONOMA: WIND Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 TYΠOΣ APN: default OΛA TA AΛΛA ΣTOIXEIA MENOYN KENA Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_xdr Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ετσι ειναι οι ρυθμισεις αλλα και παλι τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Ετσι ειναι οι ρυθμισεις αλλα και παλι τιποτα! Είσαι σίγουρη ότι είναι όλες οι ρυθμίσεις ίδιες? Όταν ανοίγεις τα δεδομένα, το κυκλάκι δίπλα από το ΑΡΝ του internet χρωματίζει? Και κάτι άλλο, είχες πριν internet ή δεν δούλευε ποτέ? Edited April 19, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_xdr Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ναι ειναι ιδιες!και το εχω τικαρει!! Χρησιμοποιουσα το wifi και συνδεομουν ομως δεδομενα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει! Μονο μια φορα που επιχειρησα να μπω 0.facebook! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ειρηνη σε ποια θεση ειναι η καρτα; Στην 1 ή στη 2; Γιατι αμα ειναι στην 2η θελει και τις 2 ανοιχτες για δεδομενα ενω αμα ειναι στην 1η παιζει κανονικα(ετσι ειναι στο Galaxy S Duos 2 που εχω). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_xdr Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ειναι στην 2! Θα δοκιμαςω και θα σου πω! ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο εφταιγε! Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 (edited) καλημέρα παιδιά!!!!!!!!!!!!! είναι ιούνιος 2015 και λέω να πάρω μεταχειρισμένο φυσικά το κινητο για το οποίο τόοοοοσα γράφετε εδώ και βοηθάτε όλους μας και ευχαριστώ. η πρώτη μου "γνωριμία" με το s7562 ήταν τα απογοητευτικά σχόλια όσων το έχουν πάρει στο skroutz που έχει τη συσκευή αυτή. απογοητεύτηκα φυσικά και μπήκα εδώ ώστε να ενημερωθώ καλύτερα! απο χτές αργά το βράδυ ως τώρα το πρωί ΔΙΑΒΑΣΑ ολες τις σελίδες και τις 152....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΕΣ! κατάλαβα οτι για να μη σέρνετε(δεν εχω ακομα τη συσκευη θα την εχω εντος ημερων)πρέπει να πέρασουμε καποια rom και ως καλυτερη,και πιο προσφατη λετε για τη cosmic rom? (πιο πριν ηταν η pmp ultra ή pmp lighth 10.5?) δε ξερω περι cm11 αν ειναι rom κτλπ... ερωτησεις μου λοιπον/αποριες: 1) επίσημα ακομα εχει μεινει το κινητο στην εκδοση android 4.0.2 ice ...ktlp ktlp? δε πήρε την jelly bean? ανεπισημα μεχρι ποια εκδοση μπορουμε να βαλουμε και να ειναι τζιτζι οκ? ως kit kat πχ? ή jelly bean? με ελληνικα παντου και ολα να ειναι οκ εννοω. 2) ποια ειναι η καλυτερη rom λοιπον τελικα -για το κινητο αυτο-ως τωρα που ειναι ιουνιος 2015??? τελικα λινκς και πως θα το κανουμε κτλπ (υπαρχει -αν χρειαστω- φιλος απο αθηνα να μου τα κανει ολα αυτα γιατ ιεγω θα τα κανω θαλασσα? να πεταει το κινητο θελω! (εις αναγκη και επι..μικρο πληρωμη αμοιβης του... παρα να το εχω χελωνα το προτιμω! inbox οποιος θα θελει να με βοηθησει επι αυτου...) 3) τελευταιο επισημο filmware ειναι αυτο εδω? http://www.sammobile.com/firmwares/download/25033/S7562XXBML1_S7562OXXBML1_EUR/ αν ναι θα μου ζητηθει να το βαλω οταν το πιασω στα χερια μου για πρωτ ηφορα θα μου ζητηθει update ? δε ειναι root το κινητο που θα παρω... τι θα μου ζητηθει αν συνδεθω για πρωτ ηφορα ιντερνετ? εχω win7 στο pc θα βαλω kies ή μεσα απο το μενου του κινητου θα κανω ενημερωση αν εχει βγει κατι...? πως θα δω ποιο filmware θα εχει η συσκευη? ποια πρεπει να εχω? 4) αν κατεβασω οπως το παρω το κινητο μονο 4-5-6-7 εφαρμογουλες θα εχω προβλημα να σερνετε ...λετε? μακαρι να ειναι της παρτιδας συσκευης που δε εχει προβληματα..διοτι αλλοι εχουν αλλοι οχι απο οτι καταλαβα ...γενικα!!!!!! (το θελω το κινητο κυριως για ιντερνετ μονο και facebook) 5) απο οτι καταλαβα ηρθε ελλαδα το κινητο σεπτεμβρη με οκτωβριο 2012... με τιμη τοτε 299€ -285€ !!!!!!!!!!!(πανακριβο) πριν αποσυρθει απο την αγορα τελευταια του τιμή ηταν 130?|(απο ελληνικα μαγαζια εννοω-ετσι πληροφοριακα να ξερουμε...) 6) εχω δυο sim ultra sim μικρες πολυ....κανουν για τη συσκευη ή θα παω στους παροχους να μου δωσουν mini-sim? (εχω το "πλαισιο γυρω γυρω ωστε να "μεγαλωναν..αλλα δε θα εφαρμοζει πιστευω αυτο καλα στις υποδοχες...ετσι νομιζω δε ξερω!) στο manal pdf γραφει οτι κανουν και οι μικρες σιμ...ultra sim.. τελικα κανουν η οχι? η μία ειναι απο whats up καρτοκινητο δευτερουν θα την εχω και η αλλη της cyta.. (CYTA KINHTH) ποια ειναι τα apn τους? sim για 3g της cyta θα τη βαλω στη υποδοχη κατω? αν ναι εκει ειναι η υποδοχη sim1? 7) θα μου δωσουν θηκη πλατης σιλικονης και ζελατινες....υπαρχει κανεις που θα παραγγειλει (δυσκολο εν ετη 2015 πια...)απο εξωτερικο τη pu leather flip battery back case cover που ειναι οπως για το s3 που γραφετε καπου εδω μεσα σε παλιοτερα ποστ.. που ειναι μπομπατη θηκη...αν εχει καποιος ή υπαρχει ακρη επι αυτου inbox... (black χρωμα βασικα...) 8) ακουστικα hans-free ποια απ αυτα τα παρακατω μου προτεινετε? να εχει κουμπακι αποδοχης- τερματισμο κλησεως και φυσικα να ειναι μια χαρα ως ακουστικα περι του κινητου μας. http://www.e-shop.gr/samsung-stereo-headset-eo-eg900bw-white-bulk-p-TEL.018989 http://www.e-shop.gr/samsung-ehs64avfwe-stereo-hands-free-35mm-white-bulk-p-TEL.009808 καρτουλα μνημης αυτη καλη ειναι? http://www.e-shop.gr/kingston-mbly10g2-16gb-16gb-microsdhc-class-10-sd-adapter-usb-adapter-p-PER.552738 9)την ειδα τη συεκευη μας χτες μαλιστα σε γνωστ ηαλυσιδα καταστηματων σε εμπορικο κεντρο μεσα... πολυ μικρο κινητακι μου φανηκε...μικρη οθονη σχετικα..στα 129€ το ειχαν.... αλλα νομιζω εγραφε duos 2 ειχε βγει αλλο παρομοιο μοντελο "ανωτερο"? μου αρεσε που εγραφε οτι εχει 8αρα καμερα.... αλλα στα χαρακτηριστικα αλλου ηταν 5αρα... δε ξερω τι να πω.... εγω πιστευα γιατ ιτ οειχα δει σε γνωστους παλια παλια οτι το s7562 ηταν πιο μεγαλουτσικο....κατι με 4,5" δηλαδη..ετσι ειχα την εντυπωση...υπηρξε αλλο μοντελο παρομοιο μετα? πχ το 2013 με μεγαλυτερη οθονη? 10) καλωδιακι για συνδεση με το pc υπηρχε στο κουτι ή θα παρουμε εξτρα? (χρειαζετε αυτο )δωστε μου λινκ απο e-shop αν γινετε..ή plaisio ευχαριστω για το χρονο σας και συγνωμη για τα πολλα που εγραψα!!!!!!!!! (ελπιζω να μπαινουν ακομα παιδια εδω στο φορουμ αυτο να ανταλλαζουμε αποψεις αποριες βοηθειες...ωσοτου το πεταξω απ οτο παραθυρο και εγω!!!! προσωρινα τ οπαιρνω δε πιστευω να μεινω με αυτη τ ησυσκευη εν ετη 2015 που εχει μονο 768 mb Ram και με τα τοσα προβληματακια της συσκευης.....αν μπορεσω -δε κανω διαφημιση- θα παω μετα σε s5 ή σε ..lumia...με windows για εμπειρια και πιο γρηγορες αποκρισεις ολων!) καλη σας μερα! α! αν επισημα εμεινε στη ice 4.0.2 γιατι το αφησε στη μοιρα του η samsung? δε μπορει να σηκωσει μια jelly bean ή....kit kat?......θα μου πειτε που να τραβηξει με τη τοση λιγη ram.... Edited June 24, 2015 by gathens0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 @gathens0 πριν απαντήσω σε όλα αυτά τα ερωτήματα που έχεις θέσει, για τι τιμή μιλάμε θα το πάρεις το μεταχειρισμένο? Αν μιλάμε για γύρο στα 30ευρώ τότε μην το πολύ ψάχνεις πάρτο. Αν μιλάμε για πάνω από 30-35 το πολύ σου βάζω μην προβείς καν σε αυτή την αγορά! Το έχω στα χέρια μου από τον ιανουάριο του 13 και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολλές φορές συν ότι έχω αλλάξει digitizer 3 φορές! Είναι όμως μια παλιά συσκευή πλέον και τα ποσά που αναφέρω πάνω στα λέω γιατί εγώ δεν θα έδινα παραπάνω από αυτά τα ποσά για να την αποκτήσω αυτή την συσκευή πλέον! Σήμερα παρέλαβα το Blackview Breeze V2(κάνε μια αναζήτηση στο google θα το δεις το κινητό) στα μόλις 56,18€ το κινητό είναι απλά απίστευτο και γιαυτό συγκρίνω έτσι τις τιμές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts