GiannisSma Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το ξερω Γιαννη. 1,69gb εχει η συσκευη τα οποια διαχειριζομαστε με το παρτισιον κ το λινκ2sd. Η ραμ στο δικο μου ειναι σχεδον μονιμα γεματη και δεν ξερω πως να την αδειασω. Δες στο xda για την cosmic rom. Επίσης δες και τα pm σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelo_95 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπέρα... Έχω το S7562 rooted, το έκανα restore σε εργοστασιακες και τώρα ανοίγει, επιλέγω γλώσσα, wifi και μετά μένει μαύρη η οθόνη δείχνοντάς μου απλά την μπάρα πάνω με την μπαταρία και τα σχετικά! τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπέρα... Έχω το S7562 rooted, το έκανα restore σε εργοστασιακες και τώρα ανοίγει, επιλέγω γλώσσα, wifi και μετά μένει μαύρη η οθόνη δείχνοντάς μου απλά την μπάρα πάνω με την μπαταρία και τα σχετικά! τι να κάνω? δοκίμασε να περάσεις μια stock rom με odin ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelo_95 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Κοίταξε στα αρχεία που κατέβασα για να κάνω root είχε 2. Ένα stock recovery και ένα recovery σκέτο. Τώρα μου λες να περάσω το stock ή να κατεβάσω stock firmware? Έχω και μια ερώτηση πάνω σε αυτό. Baseband τώρα έχω S7562XXLJ3 άμα κατεβάσω firmware με S7562ODDBMF1 θα έχω θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Κοίταξε στα αρχεία που κατέβασα για να κάνω root είχε 2. Ένα stock recovery και ένα recovery σκέτο. Τώρα μου λες να περάσω το stock ή να κατεβάσω stock firmware? Έχω και μια ερώτηση πάνω σε αυτό. Baseband τώρα έχω S7562XXLJ3 άμα κατεβάσω firmware με S7562ODDBMF1 θα έχω θέμα? κατευθείαν rom ...ψάξε sammobile κατέβασε μια πρόσφατη (να είναι από ευρωπαϊκή χώρα ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 @Angelo_95 Κατέβασε από εδώ την τελευταία ελληνική baseband. Έχει και οδηγίες για το πως να κάνεις install. Μετά από αυτό δεν θα είσαι root και θα πρέπει να το ξανακάνεις αν θέλεις. Το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις και καμία ρομ για την συσκευή μας! Για οποιαδήποτε απορία πες μας εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelo_95 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 @Angelo_95 Κατέβασε από εδώ την τελευταία ελληνική baseband. Έχει και οδηγίες για το πως να κάνεις install. Μετά από αυτό δεν θα είσαι root και θα πρέπει να το ξανακάνεις αν θέλεις. Το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις και καμία ρομ για την συσκευή μας! Για οποιαδήποτε απορία πες μας εδώ. Το έκανα πέρασα όλα οκ.. Τώρα απλά θέλω να μου λύσετε αυτές τις απορίες: 1. Τι εφαρμογές να διαγράψω της συσκευής (πέρα από την σαβούρα της samsung που έχουν φύγει ήδη) έτσι ώστε να μην καεί πολύ μπαταρία 2. Μπορούν τα ακουστικά του iPhone 5 να παίξουν σε αυτό το κινητό? δεν εννοώ να ακούγονται αλλά το player τους. Ποιο πολύ το μικρόφωνο και μετά με ενδιαφέρουν τα άλλα. Ηχογράφηση που έκανα ακούγετε απλά ένας ήχος σαν υπερήχους. 3. Κάποια εφαρμογή που όταν κλείνω (την εφαρμογή) ή κλειδώνω το κινητό, να μην συνεχίζουν κάποιες εφαρμογές να τρέχουν? με λιστα εξαιρέσεων πάντα... 4. Εφαρμογές του τύπου Clean Master, Battery Doctorn τις περνάω ή όχι...? Αυτά προς το παρών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Το έκανα πέρασα όλα οκ.. Τώρα απλά θέλω να μου λύσετε αυτές τις απορίες: 1. Τι εφαρμογές να διαγράψω της συσκευής (πέρα από την σαβούρα της samsung που έχουν φύγει ήδη) έτσι ώστε να μην καεί πολύ μπαταρία 2. Μπορούν τα ακουστικά του iPhone 5 να παίξουν σε αυτό το κινητό? δεν εννοώ να ακούγονται αλλά το player τους. Ποιο πολύ το μικρόφωνο και μετά με ενδιαφέρουν τα άλλα. Ηχογράφηση που έκανα ακούγετε απλά ένας ήχος σαν υπερήχους. 3. Κάποια εφαρμογή που όταν κλείνω (την εφαρμογή) ή κλειδώνω το κινητό, να μην συνεχίζουν κάποιες εφαρμογές να τρέχουν? με λιστα εξαιρέσεων πάντα... 4. Εφαρμογές του τύπου Clean Master, Battery Doctorn τις περνάω ή όχι...? Αυτά προς το παρών... 1. Ότι άλλη εφαρμογή που δεν την χρησιμοποιείς όπως κάτι weather widgets, yahoo και google apps. 2. Τα ακουστικά από το 3G και 3Gs δούλευαν κανονικά σε εμένα χωρίς κανένα θέμα. 3.Greenify για να μπορείς να θέσεις σε αδράνεια ότι εφαρμογή έχεις κάνει εγκατάσταση εσύ και να μην τρέχουν όταν δεν τις δουλεύεις.(user apps δηλαδή, στην πληρωμένη έκδοση μπορείς και system apps) 4. Τέτοιες εφαρμογές δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το να σου δεσμεύουν ραμ. Μια μόνο που θα σου πρότεινα είναι το all in one toolbox για την λειτουργία που έχει ώστε να επιλέγεις ποιες εφαρμογές θα ξεκινήσουν κατά την έναρξη της συσκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelo_95 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 1. Ότι άλλη εφαρμογή που δεν την χρησιμοποιείς όπως κάτι weather widgets, yahoo και google apps. 2. Τα ακουστικά από το 3G και 3Gs δούλευαν κανονικά σε εμένα χωρίς κανένα θέμα. 3.Greenify για να μπορείς να θέσεις σε αδράνεια ότι εφαρμογή έχεις κάνει εγκατάσταση εσύ και να μην τρέχουν όταν δεν τις δουλεύεις.(user apps δηλαδή, στην πληρωμένη έκδοση μπορείς και system apps) 4. Τέτοιες εφαρμογές δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το να σου δεσμεύουν ραμ. Μια μόνο που θα σου πρότεινα είναι το all in one toolbox για την λειτουργία που έχει ώστε να επιλέγεις ποιες εφαρμογές θα ξεκινήσουν κατά την έναρξη της συσκευής! 1. Αυτό θέλω να μου πείτε περίπου... Γιατί στο System App Remover μου βγάζει 100+ εφαρμογές-widgets-ιδιότητες που άμα τις διαγράψω όλες τότε δεν θα ανοίγει καν το κινητό :P άσε που και άλλες με το όνομα που έχουν δεν καταλαβαίνω καν τι είναι. Πχ είχα διαγράψει καταλάθος κάτι και μετά δεν έκλεινε αυτόματα η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 1. Αυτό θέλω να μου πείτε περίπου... Γιατί στο System App Remover μου βγάζει 100+ εφαρμογές-widgets-ιδιότητες που άμα τις διαγράψω όλες τότε δεν θα ανοίγει καν το κινητό :P άσε που και άλλες με το όνομα που έχουν δεν καταλαβαίνω καν τι είναι. Πχ είχα διαγράψει καταλάθος κάτι και μετά δεν έκλεινε αυτόματα η οθόνη. Προσωπικά δεν μπορώ να σου πω τι να βγάλεις καθώς δεν θυμάμαι καν τι σαβούρα έχει μέσα το άθλιο stock touchwiz. Πρόταση μου είναι να πας σε μια custom rom θα δεις μεγάλη διαφορά!! Αφού το ψάχνεις και έχεις όρεξη για το κινητό ψάξε για cosmic rom ή ακόμα καλύτερα για την cm 11 όπου το πρότζεκτ είναι ενεργό και τρέχει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp7562 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Εγω θα περιμενω μεχρι να ολοκληρωσουν την cm11 και οταν θα δουλευει πληρως, θα περαστει αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Εγω θα περιμενω μεχρι να ολοκληρωσουν την cm11 και οταν θα δουλευει πληρως, θα περαστει αμεσα. Είναι ενεργό το πρότζεκτ πάντως και ο dev το δουλεύει. Έχει δώσει και τον κώδικα της ρομ και ασχολείται ακόμη ένας τώρα απλά αναμένουμε απντειτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akist25 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 παιδια καλησπερα νεος στο forum και νεος σε android,εχω ενα παλιο τηλ,που θελω να το κανω root και γενικα να το πειραξω οσο περνει για να μαθω την διαδικασια και την λειτουργια του android,λοιπον εχω ενα samsung s duos GT-S7562 ειναι στην 4,0,4,πειτε μου πως μπορω να το καμω root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 παιδια καλησπερα νεος στο forum και νεος σε android,εχω ενα παλιο τηλ,που θελω να το κανω root και γενικα να το πειραξω οσο περνει για να μαθω την διαδικασια και την λειτουργια του android,λοιπον εχω ενα samsung s duos GT-S7562 ειναι στην 4,0,4,πειτε μου πως μπορω να το καμω root? δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2644462 root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339711&page=148 #2208 πείσεις για την συσκευή ρωτάς http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339711 επίσης υπάρχουν πολλά video στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akist25 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ναι ξερω οτι εχει πολλα βιντεο στο yt αλλα ειναι ολα τα ειδια?θελω να πω δεν εχει δημασια αν εγω εχω ελληνικο τηλ?περναω οποια ipsw θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 ναι ξερω οτι εχει πολλα βιντεο στο yt αλλα ειναι ολα τα ειδια?θελω να πω δεν εχει δημασια αν εγω εχω ελληνικο τηλ?περναω οποια ipsw θελω? Διάβασε στις προηγούμενες σελίδες υπάρχουν οδηγίες λίγες σελίδες πίσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akist25 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Κοιταξτε τι μου βγαζει,και το odin δεν μου βγαζει τι rom ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ααα και η σελιδα για τους drivers δεν δουλευει http://forum.xdadevelopers.com/showthread.php?t=961956 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Κοιταξτε τι μου βγαζει,και το odin δεν μου βγαζει τι rom ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ααα και η σελιδα για τους drivers δεν δουλευει http://forum.xdadevelopers.com/showthread.php?t=961956 Δεν κατάλαβα πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου στο odin. Όσο για το link δεν έχει μια παύλα ανάμεσα στο xda-developers. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961956 και δουλεύει κανονικά για download σε εμένα. Αν δεν έχεις windows xp δεν χρειάζεται να περάσεις drivers, αν πάλι έχεις windows xp εγώ και με περασμένους drivers δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω δουλειά στα xp δεν δούλεψε ποτέ σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp7562 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Εχω περασει στο κινητο το superuser μεσω οδηγου απο youtube χωρις χρηση υπολογιστη, οποτε θεωρουμαι ροοταρισμενος. Απορια: εσεις για την αφαιρεση σαβουρας εφαρμογων οπως της σαμσουνγκ και καποια της γκοογκλ (περιπτερο,βιβλια κτλ) χρησιμοποιειτε καποια εφαρμογη custom ? με τον εργοστασιακο uninstaller δεν βγαινουν τελειως, και πολλες δε με αφηνει κιολας να τις διαγραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Νομίζω ότι η συσκευή ότι είχε να δώσει το έδωσε και πρέπει να πάμε σε κάτι άλλο πιό γρήγορο και πιό δυνατό. Άρχισε να με κουράζει! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Νομίζω ότι η συσκευή ότι είχε να δώσει το έδωσε και πρέπει να πάμε σε κάτι άλλο πιό γρήγορο και πιό δυνατό. Άρχισε να με κουράζει! :happy: Και εγώ έτσι πίστευα πως τελικά για τα σημερινά δεδομένα είναι πίσω η συσκευή αλλά με την cm11 που βγήκε το πρότζεκτ έδωσε πραγματικά νέα ανάσα σε αυτή την συσκευή που εδώ και τόσο καιρό με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dio Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 GiannisSMA έχεις περάσει την CM11; Πως είναι ; Το Bluetooth λειτουργεί; (για ομιλία) Άλλα θέματα έχει; link Κατεβασματος; Παράθεση Σταματήστε το Internet να κατέβω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) GiannisSMA έχεις περάσει την CM11; Πως είναι ; Το Bluetooth λειτουργεί; (για ομιλία) Άλλα θέματα έχει; link Κατεβασματος; Καλησπέρα @dio . Ναι την cm την χρησιμοποιώ από την πρώτη μέρα που βγήκε η RC1 και τώρα είμαστε στην RC2 με το bluetooth να δουλεύει για μεταφορά αρχείων(εικόνας και ήχου έχω δοκιμάσει μόνο και μόνο να δω αν δουλεύει αλλιώς δεν το χρειάστηκα ποτέ το bluetooth) τα θέματα που παραμένουν είναι τα εξής: Drain στην μπαταρία αν δεν προχωρήσεις σε κάποιες ρυθμίσεις ώστε να κλείσεις κάποια services από τις υπηρεσίες google play γιατί δεν αφήνουν την συσκευή να πέσει σε deep sleep, αν τα απενεργοποιήσεις τότε είναι εντάξει. Η κάμερα με το stock app της δουλεύει στα 3MP αλλά αν κατεβάσεις ένα άλλο app(vignette camera) τότε έχεις την δυνατότητα λήψης φώτο στα 5MP και τελευταίο που δεν δουλεύει ακόμα είναι το FM Radio. Όσο για το link της rom μπορείς να μπεις εδώ. και αν έχεις καμία απορία μπορείς να δεις και το Q&A της rom. Είναι αρκετές σελίδες να διαβάσεις και αν έχεις ασχοληθεί λίγο με το θέμα custom rom είναι εύκολο να την περάσεις και να δεις την διαφορά στην συσκευή! Αν παρόλαυτα θέλεις κάποια οδηγία εδώ είμαστε! :D Edit: Σήμερα βγήκε η RC3 έκδοση και την πέρασα το απόγευμα. Το πρόβλημα με το wakelock από τις υπηρεσίες google play παραμένει αλλά είπαμε πως είναι θέμα της google και όχι της rom. Όσο για το bluetooh υπήρχε ένα θέμα με το bluetooth για χρήση στις κλήσεις και έχουν γίνει αλλαγές σε αυτή την έκδοση αλλά ο dev χρειάζεται testers. Μέχρι στιγμής δείχνει να είναι πολύ σταθερή η rom και σε κάθε update φαίνεται διαφορά στην ταχύτητα αλλά σήμερα παρατηρώ ένα κλικ παραπάνω σε ανταπόκριση και ταχύτητα. Αυτά από εμένα σχετικά με την cm για την συσκευή μας. Edited March 23, 2015 by GiannisSma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp7562 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 μπράβο ρε Γιάννη που μας κράτος ενημερους. :up: ελπίζω όταν ολοκληρωθεί το πρότζεκτ, να μας πεις τις βέλτιστες ρυθμίσεις. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 μπράβο ρε Γιάννη που μας κράτος ενημερους. :up: ελπίζω όταν ολοκληρωθεί το πρότζεκτ, να μας πεις τις βέλτιστες ρυθμίσεις. :D Ελπίζω σύντομα να έχουμε την επόμενη έκδοση με fixed το ραδιόφωνο. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο από τον dev ότι δουλεύει πάνω σε αυτό αλλά πολλοί χρήστες το ζητάνε. Το Bluetooth λένε πως είναι εντάξει στις κλήσεις αλλά έχει θέμα στον διαμοιρασμό internet σε άλλες συσκευές και όταν παίζει γύρο στα 10-15 λεπτά μουσική και ακούς από το Bluetooth χάνει την σύνδεση. Τα θέματα που έχει η ρομ από την πρώτη στιγμή δεν τα θεωρούσα σοβαρά γιατί δεν με πειράζει καθόλου το 3mp στις φώτο ούτε το Bluetooth που δεν δούλευε για μεταφορά αρχείων στην αρχή ούτε ότι δεν έχει ραδιόφωνο. Βλέπω ότι η μπαταρία πάει άψογα! Η ανταπόκριση και η ταχύτητα είναι πολύ καλές και αυτά μου αρκούν καθώς κάνω την καθημερινή μου χρήση χωρίς προβλήματα και κολλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts