theo1973 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Συνοψίζοντας: 1) Καλώντας έναν αριθμό από τις επαφές, δε μπορεί να γίνει επιλογή από ποιά SIM θα καλέσει-->καλεί αυτόματα από την ενεργή. 2) Καλώντας έναν αριθμό από το αρχείο κλήσεων δεν (; ) γίνεται παρά το ότι δείχνει σε ποιά SIM έγινε η εισερχόμενη/από πoιά SIM έγινε η εξερχόμενη-->καλεί πάλι από την ενεργή SIM σε κάθε περίπτωση; 3) Σχηματίζοντας έναν αριθμό από την αρχή στον dialer δίνεται η δυνατότητα επιλογής από ποιά SIM να καλέσει "σέρνοντας" κάποια μπάρα; Ή δε γίνεται ούτε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Συνοψίζοντας: 1) Καλώντας έναν αριθμό από τις επαφές, δε μπορεί να γίνει επιλογή από ποιά SIM θα καλέσει-->καλεί αυτόματα από την ενεργή. 2) Καλώντας έναν αριθμό από το αρχείο κλήσεων δεν (; ) γίνεται παρά το ότι δείχνει σε ποιά SIM έγινε η εισερχόμενη/από πoιά SIM έγινε η εξερχόμενη-->καλεί πάλι από την ενεργή SIM σε κάθε περίπτωση; 3) Σχηματίζοντας έναν αριθμό από την αρχή στον dialer δίνεται η δυνατότητα επιλογής από ποιά SIM να καλέσει "σέρνοντας" κάποια μπάρα; Ή δε γίνεται ούτε αυτό; 1) ναι 2) ναι 3) έχει 2 κουμπιά ας πούμε και επιλέγεις εσύ από ποια σιμ θα γίνει η κλήση Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Και κάτι τελευταίο: η αλλαγή της ενεργής SIM από 1 σε 2 απαιτεί reboot της συσκευής αμέσως μετά για να επικυρωθεί; Αν η απάντηση και σε αυτό είναι "ναι" ευτυχώς που με διαφωτίσατε εγκαίρως. Δεν αποτελεί επιλογή το "dual sim" για μένα. Υ.Γ. Υπάρχει τέλος πάντων κάποια άλλη συσκευή με android σε dual sim η οποία να δουλεύει όσον αφορά τη λειτουργικότητα κλήσεων καλύτερα ή έστω κάποια συμπληρωματική εφαρμογή/άλλος dialer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Και κάτι τελευταίο: η αλλαγή της ενεργής SIM από 1 σε 2 απαιτεί reboot της συσκευής αμέσως μετά για να επικυρωθεί; Αν η απάντηση και σε αυτό είναι "ναι" ευτυχώς που με διαφωτίσατε εγκαίρως. Δεν αποτελεί επιλογή το "dual sim" για μένα. Υ.Γ. Υπάρχει τέλος πάντων κάποια άλλη συσκευή με android σε dual sim η οποία να δουλεύει όσον αφορά τη λειτουργικότητα κλήσεων καλύτερα ή έστω κάποια συμπληρωματική εφαρμογή/άλλος dialer; η απάντηση στην πρώτη ερώτηση σου είναι όχι!! δεν απαιτείται επανεκκίνηση!! όσο για άλλον dialer είχα μια σχετική συζήτηση με ένα άλλο παιδί και είχε προτείνει μια εφαρμογή pixelphone αλλά δεν την έχω δοκιμάσει! ορίστε και μερικά screenshots για να καταλάβεις καλύτερα! [ATTACH]41991[/ATTACH] [ATTACH]41992[/ATTACH] Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Μια γρήγορη -και ίσως και απλοϊκή- ερώτηση: έχει το συγκεκριμένο τη δυνατότητα σε κάποιον αριθμό του καταλόγου (ή του αρχείου κλήσεων) να γίνεται εκείνη τη στιγμή επιλογή από ποιά SIM θα τον καλέσει ή κάθε φορά ενεργή για εξερχόμενες κλήσεις είναι 1 μόνο εκ των 2 SIM και για να αλλάξει αυτό απαιτείται αλλαγή ρύθμισης και reboot; Υπαρχει το SIM Selector που μπορεις να επιλεξεις πιες επαφες σου θα καλουνται αυτοματα απο την Sim1 η την Sim2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 pixelphone για επιλογή κάθε φορά η αυτόματα, ότι θέλετε. https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 pixelphone για επιλογή κάθε φορά η αυτόματα, ότι θέλετε. https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree ναι αλλά λέει "Αυτή είναι μια πλήρως λειτουργική δοκιμαστική έκδοση, με μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών." μετά θέλει πληρωμή για να την έχουμε; Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ήσασταν κατατοπιστικότατοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelakos77 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπεριζω ολο το forum.θα χρειαστω παιδια την βοηθεια σας για δευτερη φορα.το θεμα εχει ξανα αναφερθει σε ενα post του lothar στις 15 ιανουαριου,ομως δεν πηρε απαντηση.εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.θα με συγχωρεσετε για το μακροσκελες post,αλλα θα προσπαθησω να αναλησω ολο το προβλημα με ενα post ,για να μην πλακωθειτε στις ερωτησεις μετα.ξεκιναω.SIM 1-καρτοκινητο vodafon.SIM 2-whats up cosmote.το internet χρησιμοποιειται στην sim 2 στην cosmote.to set του κινητου ειναι ετσι....χρηση δεδομενων-περισοτερες ρυθμισεις-δικτυα κινητης τηλεφωνιας.....sim 1 χρηση δεδομενων πακετου(ειναι τικαρισμενο,δεν μπορω να το ξετικαρω),περιαγωγη δεδομενων(χωρις τικ) ειναι ανενεργα,δηλαδη με αχνα γραμματα.λειτουργια δικτυου μονο gsm.SIM 2 χρηση δεδομενων πακετου ενεργο με τικ και εντονα τα γραμματα,περιαγωγη δεδομενων χωρις τικ,λειτουργια δικτυου gsm/wcdma(αυτοματη λειτουργια).το προβλημα ειναι οτι ειτε εχω ενεργη την sim 1(vodafone),ειτε εχω ενεργη την sim 2,εχω χαμενες κλησεις απο την sim 1.ερχεται μετα ενα μηνυμα και μου ενημερωνει ποιος με επαιρνε τηλεφωνο.ακριβως οπως τα περιγραφει ο lothar σε προηγουμενο post.με το που παω να παρω τηλ απο την sim 1 την πρωτη φορα αποτυγχανει να καλεσει και καλει με την δευτερη η και τριτη προσπαθεια.μπορειτε να μου πειτε τι λαθος εχω κανει στο σεταρισμα των καρτων?????η ειναι προβλημα γενικα του κινητου????επισης το ιδιο προβλημα εχει και ενα φιλος που απλα εχει το ιντερνετ στην sim 1(vodafone),και εχει χαμενες κλησεις απο την sim 2(whats up),το αντιθετο ακριβως,αλλα το ιδιο προβλημα.να επισημανω επισης οτι η προωθηση κλησεων απο την μια καρτα στην αλλη ειναι απενεργοποιημενη λογω των χρεωσεων που θα υπαρχουν.σας ευχαριστω και ζητω συγνωμη και παλι για το μεγαλο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 στην διαχειριση καρτων sim εχεις τικαρισμενο την ληψη εισερχομενων κλησεων κατα την ληψη δεδομενων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 ναι αλλά λέει "Αυτή είναι μια πλήρως λειτουργική δοκιμαστική έκδοση, με μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών." μετά θέλει πληρωμή για να την έχουμε; Ναι θέλει αγορά. Εγώ την έκανα απόσβεση την πρώτη μέρα, πριν τη βάλω πάντα ξεχνούσα να πάρω από την σωστή κάρτα και χρεωνόμουν από το υπόλοιπο αντί για το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelakos77 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 στην διαχειριση καρτων sim εχεις τικαρισμενο την ληψη εισερχομενων κλησεων κατα την ληψη δεδομενων? john2004 ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.οχι δεν ηταν τικαρισμενο.ελπιζω αυτο να ναι.απλα τωρα θα χρεωνομαι???θα γινεται προωθηση της κλησης απο την μια sim στην αλλη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Η συσκευή σήμερα άρχισε και μου κάνει νούμερα. Με κάλεσε γνωστός απαντάω το τηλέφωνο και τον ακούω από ανοιχτή ακρόαση. Προσπαθώ να απομονώσω το μεγάφωνο. Απομονώεται αλλά δεν ακούω στο αυτί. τίποτε. Συνδέω bluetooth ακούω κανονικά από το bluetooth. Ήχοι όλοι ρυθμισμένοι στο τέρμα. Βγάζω μπαταρία ,κάνω επανακίνηση, πάλι τα ίδια. άλλον το ακουστικό τα έπαιξε. Άκούω προτάσεις πριν κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά πάει στο service. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 john2004 ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.οχι δεν ηταν τικαρισμενο.ελπιζω αυτο να ναι.απλα τωρα θα χρεωνομαι???θα γινεται προωθηση της κλησης απο την μια sim στην αλλη???[/quote καμια χρεωση..απλα οταν μιλας με την μια η αλλη δεν εχει σημα οποτε θα σου ερθει μηνυμα για την κληση!για να βλεπεις τις κλησεις και στην δευτερη καρτα ενω μιλας στην πρωτη πρεπει να επιλεξεις την μονιμη ενεργοποιηση διπλης sim οπου ομως προωθειται η κληση απο την μια καρτα στην αλλη και εχει χρεωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliadis1 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 καλημέρα σας, νεος κάτοχος του duos. Βλέπω πως σε σχέση με το προηγούμενο android μου οταν βρίσκομαι στο πληκτρολόγιο δέν μπορώ να κάνε εναλλαγή μεταξυ ελληνικών - αγγλικών γλυστρώντας το δάχτυλο την μπάρα (μπακσπεις) Απο τις ρυθμίσεις μόνο μία γλώσσα με αφήνει να έχω. Τι κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις? σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 καλημέρα σας, νεος κάτοχος του duos. Βλέπω πως σε σχέση με το προηγούμενο android μου οταν βρίσκομαι στο πληκτρολόγιο δέν μπορώ να κάνε εναλλαγή μεταξυ ελληνικών - αγγλικών γλυστρώντας το δάχτυλο την μπάρα (μπακσπεις) Απο τις ρυθμίσεις μόνο μία γλώσσα με αφήνει να έχω. Τι κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις? σας ευχαριστώ! και σε αυτό το android το ίδιο ισχύει.. πάτα το γραναζάκι όταν είσαι στο πληκτρολόγιο και πάνε στη γλώσσα εισαγωγής, ξετίκαρε τη χρήση της γλώσσας συστήματος και μετά επέλεξε τις γλώσσες που θέλεις! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saifix Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλησπερα..εχω ενα θεματακι. εχω ενα s7580 (galaxy trend plus) που αποτι βλεπω ειναι ιδιο με το s7562 απλα σε μονοκαρτο. το θεμα μου ειναι οτι στον stock mp3player του μαμα 4.2.2 που φοραγε απτο εργοστασιο ειχε μια λειτουργια που εκανε αναλυση του τραγουδιου κ στο εμφανιζε σαν κυματομορφη. κανοντας update στο τελευταιο firmware που μου βγαλε το kies η λειτουργια αυτη εξαφανιστηκε. καποια λυση? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Καλησπερα..εχω ενα θεματακι. εχω ενα s7580 (galaxy trend plus) που αποτι βλεπω ειναι ιδιο με το s7562 απλα σε μονοκαρτο. το θεμα μου ειναι οτι στον stock mp3player του μαμα 4.2.2 που φοραγε απτο εργοστασιο ειχε μια λειτουργια που εκανε αναλυση του τραγουδιου κ στο εμφανιζε σαν κυματομορφη. κανοντας update στο τελευταιο firmware που μου βγαλε το kies η λειτουργια αυτη εξαφανιστηκε. καποια λυση? ευχαριστω. το s duos έχει πάρει μέχρι 4.0.4, δεν βρίσκω κάποια λειτουργία ανάλυσης κομματιού.. και απ'ότι είδα δεν υπάρχει κάποιο thread για την συσκευή σου.. ψάξε στο google ή ρώτα σε κάποιο θέμα συσκευής που να φοράει την συγκεκριμένη έκδοση android.. τώρα μόλις πρόσεξα ποια συσκευή έχεις.. ρώτα στο θέμα για το Samsung Galaxy S Duos 2 με αυτήν την συσκευή μοιάζει περισσότερο το δικό σου! Edited March 9, 2014 by evoula_ Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saifix Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 εμφανισιακα ειναι ολοιδια παντως..πχ θηκες κλπ για s7562 ρωταω!ιδια κασα μεχρι κ τα χιλιοστα. ευχαριστω φιλε θα κοιταξω εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliadis1 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) και σε αυτό το android το ίδιο ισχύει..! σε ευχαριστώ πολύ :) να ρωτήσω και κάτι αλλο, υπάρχει δυνατότητα να βγάλω κουμπάκι στην αρχική οθόνη με την λειτουργία ενεργοποιήσης/απενεργοποίησης ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΤΗΣΗΣ? Edited March 9, 2014 by vasiliadis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ψάξε στο play για Flight Mode . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliadis1 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ψάξε στο play για Flight Mode . καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. αν και για να είμαι ειλικρινής δέν βρήκα ακομη αυτο που έψαχνα. Απο οσο παρατήρησα αλλα "κουμπάκια" μονο ενεργοποιούν, αλλα μονο απενεργοποιούν , αλλα απλά σου ανοίγουν το μενου για να κάνεις εσυ ενεργοποίηση - απενεργοποίηση και παρα μα πάρα πολλά αναφέρουν πως δέν λειτουργούν σε εκδόσεις android απο 4 και πάνω! (γιατί άραγε?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 σε ευχαριστώ πολύ :) να ρωτήσω και κάτι αλλο, υπάρχει δυνατότητα να βγάλω κουμπάκι στην αρχική οθόνη με την λειτουργία ενεργοποιήσης/απενεργοποίησης ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΤΗΣΗΣ? Εγώ έχω αυτή που κάνει την δουλειά που θέλεις και άλλες πολλές https://play.google.com/store/apps/details?id=jqsoft.apps.mysettings.donate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Να κανω μια χαζη ερωτηση?Το κινητακι παιρνει micro sim η κανονικη??Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arkan Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Την "μεσαία" αν θυμάμαι καλά. Μπέρδεψα τώρα τις ονομασίες τους :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts