Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά έχει κανείς τον οδηγό για rootάρισμα του κινητού?

Ψάχνε και λίγο μόνος σου.... μην τα περιμένεις όλα έτοιμα :bow::bow::bow::bow::bow:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372767

HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα σε όλους, αυτή η συσκευή κάνει κανονικά skype με βίντεο και ήχο; Είδα αυτό https://support.skype.com/en/faq/FA12309/what-are-the-minimum-requirements-for-running-skype-for-android και δεν μπορώ να βρω τί processor έχει η συσκευή.

Κανονικότατα

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Κανονικότατα

ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι να το αγοράσω, για skype, gmail, fb, twιtter και ειδήσεις, πιστεύω θα με καλύψει. Διαβάζοντας προηγούμενα ποστς, καλύτερα να μην το αγοράζω απο mediamarkt...

+1

Ο επεξεργαστής του είναι μονοπύρηνος στο 1 Ghz. Το Skype και το Facebook(ειδικά το πρώτο ) μου το γονάτιζαν όταν το είχα. Είχα καταλήξει ειδικά το Skype να μην το εγκαθιστώ.

Να ρωτήσω κάτι για την εφαρμογή Sim Selector; Την εγκατέστησα στο S-Duos ενός φίλου, κάθε φορά που πάει να κάνει κλήση του βγάζει να επιλέξει από ποια SIM να καλέσει αλλά όποια και να επιλέξει πάντα παίρνει από την προεπιλεγμένη που έχει ορίσει από την notification μπάρα... Το κινητό δεν είναι ROOT. Πρέπει να είναι για να δουλέψει; Ή κάνω κάποιο άλλο λάθος, κάτι δεν έχω ρυθμίζει;

Αν δεν το εχεις κανει πρεπει να πας στις ρυθμισεις του sim selector και να δηλωσεις οτι στην καρτα σιμ 1 ειναι αυτο το νουμερο και να το γραψεις και το ιδιο και για την σιμ 2 και θα δουλεψει.:D

Δεν είχα κάνει κάποια ρύθμιση αλλά δε βρήκα που ακριβώς πρέπει να το βάλω αυτό που λες. Σε ποια ακριβώς ρύθμιση πρέπει να πάω να το βάλω αυτό;

Πας στις εφαρμογες του κινητου σου και ανοιγεις την εφαρμογη sim selector και μετα πατας add και βαζεις εκει που λεει sample το νουμερο της πρωτης σιμ και απο κατω ακριβως λεει action απο nothing που ειναι το γυρνας σε sim1 και μετα πατας οκ. Ξανακανεις το ιδιο ακριβως και για το δευτερο νουμερο απο την αρχη. :D

Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα, πάλι από την προεπιλεγμένη κάρτα παίρνει. Εξάλλου, αυτή η συγκεκριμένη ρύθμιση νομίζω έχει να κάνει με το να ρυθμίζουμε συγκεκριμένοι αριθμοί να καλούνται από συγκεκριμένη SIM, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις επιλογή κάρτας. Κάτι κάνω λάθος ή κάτι δε πάει καλά με το συγκεκριμένο S-Duos. Σίγουρα δε χρειάζεται να είναι ROOT το κινητό για να δουλέψει η εφαρμογή Sim Selector;

To έχει μια φίλη και είναι αρκετά ευχαριστημένη (για τα χρήματα που έδωσε).

Το πρόβλημά της : Είχε μια sim Vodafone και όλα καλά. Όταν πρόσφατα έβαλε και τη δεύτερη sim whats'up όταν την καλούν στη δεύτερη σιμ πολλές φορές φαίνεται ότι είναι κλειστό ("απενεργοποιημένο" όπως λεει το φωνητικο μηνυμα). Η πρώτη σιμ λειτουργεί απροβλημάτιστα την ίδια στιγμή αν την καλέσεις.

Τα φώτα σας παρακαλώ.

Καλυτερα να μην το αγορασεις καθολου βασικα.

+1

Ο επεξεργαστής του είναι μονοπύρηνος στο 1 Ghz. Το Skype και το Facebook(ειδικά το πρώτο ) μου το γονάτιζαν όταν το είχα. Είχα καταλήξει ειδικά το Skype να μην το εγκαθιστώ.

α) σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάποιο καλύτερο;

β) οταν λες ''γονατιζαν'', εννοείς μπαταρία; Είχες και άλλα apps συχρόνως ενεργά, ή μόνο το skype;

Όχι στη μπαταρία. Άργουσαν μέχρι αηδίας, και παράλληλα γινόταν το τηλέφωνο γενικά πολύ αργό. Πατούσες να μπεις στις επαφές για παράδειγμα, και έκανε μισό λεπτό.

Το έχω ξαναπεί. Αγόρασα ένα Lenovo A760 από Κίνα με 90€, και είναι απείρως καλύτερο σε όλα του. Και αν κάποιος δεν χρειάζεται 2 κάρτες SIM, επίσης το blade v είναι πολύ καλό. Αλλιώς υπομονή μέχρι να έρθει το Moto G της Motorola που θα κάνει παπάδες σε αυτά τα λεφτά και θα έχει και Τελευταίες εκδόσεις android.

Όχι στη μπαταρία. Άργουσαν μέχρι αηδίας, και παράλληλα γινόταν το τηλέφωνο γενικά πολύ αργό. Πατούσες να μπεις στις επαφές για παράδειγμα, και έκανε μισό λεπτό.

κάποιος άλλος με τις ιδιες εμπειρίες στο skype;

To έχει μια φίλη και είναι αρκετά ευχαριστημένη (για τα χρήματα που έδωσε).

Το πρόβλημά της : Είχε μια sim Vodafone και όλα καλά. Όταν πρόσφατα έβαλε και τη δεύτερη sim whats'up όταν την καλούν στη δεύτερη σιμ πολλές φορές φαίνεται ότι είναι κλειστό ("απενεργοποιημένο" όπως λεει το φωνητικο μηνυμα). Η πρώτη σιμ λειτουργεί απροβλημάτιστα την ίδια στιγμή αν την καλέσεις.

Τα φώτα σας παρακαλώ.

μηπως εχει ενεργοποιημενα δεδομενα απο την sim1 και δεν εχει τικαρει να δεχεται κλησεις οταν χρησιμοποιει δεδομενα?

προσπαθω να αντιγραψω τις επαφες απο το τηλεφωνο στη sim και δεν μου τις αντιγραφει ολες. προσπαθησα να τις περασω 10-10 αλλα παλι ειχα το ιδιο θεμα. Επισης, αν επιλεξω συγχωνευση με λογαριασμο google θα εμφανιστουν οι επαφες στο email???

προσπαθω να αντιγραψω τις επαφες απο το τηλεφωνο στη sim και δεν μου τις αντιγραφει ολες. προσπαθησα να τις περασω 10-10 αλλα παλι ειχα το ιδιο θεμα. Επισης, αν επιλεξω συγχωνευση με λογαριασμο google θα εμφανιστουν οι επαφες στο email???

αν εχεις ονοματεπωνυμα κτλ...δλδ πολλα γραμματα μαλλον δεν θα στα δεχτει...

παράθεση από wirelesslover:

κάποιος άλλος με τις ιδιες εμπειρίες στο skype;

Εγώ δεν έχω κολλήματα με το skype, μια χαρά δουλεύει, πάντως μερικές φορές φταίνε κι οι εφαρμογές πιστεύω που κολλάνε.

Kι ένα άλλο που συμβαίνει, έβαλα προχθές δεύτερη κάρτα ( το δούλευα μέχρι στιγμής με μία) και έχοντας επιλεγμένη-ενεργοποιημένη την sim 1 καλώντας στον αριθμό της sim 2 χτυπούσε κανονικά χωρίς να έχω ενεργοποιημένη την λειτουργία διπλής sim, και χωρίς να λέει "η κλήση σας προωθείται" ή μήπως δεν το λέει; (εφ'όσον προωθεί την κλήση στην άλλη κάρτα, λέω εγώ τώρα...!) δεν ξέρω τι να υποθέσω και επειδή η μία κάρτα είναι συμβόλαιο vodafone επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν για την προώθηση χρεώνουν 0.21 λεπτά το λεπτό και έτσι την έβγαλα και το δουλέυω μόνο με μία. Να πώ επίσης πως όταν επέλεξα την λειτουργία διπλής sim πάλι το ίδιο δούλευε.

Κάτι άλλο, αυτό που λέει λήψη εισερχομένων κλήσεων μέσω άλλης κάρτας sim κατά την χρήση υπηρεσίας δεδομένων δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι σημαίνει; δηλαδή έχω το what's up στην θέση 1 και vodafone συμβόλαιο στην θέση 2, όταν έχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα στην 1 να δέχομαι κλήσεις μόνο στην 2; που ενοχλεί αυτό αν δεν το έχω ενεργοποιημένο; ελπίζω να έγινα κατανοητός, συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις!

Edited by giagkos

Το εχω λιγο καιρο,και ενω εμπαινα κανονικα play store, ξαφνικα σημερα δν μπορουσα να μπω, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, τωρα οσεσ φορεσ προσπαθησα να μπω με πεταει εξω και βγαζει ενα μνμ google play store διακοπηκε, τι πρεπει να κανω για μπορεσω να ξαναμπω κανονικα;

καλησπερα, εγινα κατοχος του κινητου πρην 3 μερες, πραγματι με την μαμα ρομ τραβαει ανυφορα,

ενα θα πω.

ροοταρετε και βαλτε αλλη ρομ,

θα παθετε πλακα. λες κ κρατας αλλο κινητο,

καλησπερα, εγινα κατοχος του κινητου πρην 3 μερες, πραγματι με την μαμα ρομ τραβαει ανυφορα,

ενα θα πω.

Ποια (δοκιμασες) προτεινεις ?

ΤΗν PMP v9

διαφορα μερα με την νυχτα.

αμα την βαλεις διαβασε πρην, την περνας αφου περασεις πρωτα την pmp v7. αμα βρω χρονο θα ανεβασω video πως κοιλαει το τηλ, δεν θα το πιστευεται,

Edited by panosss23

Παιδια καπου διαβασα πως εχει βγει Galaxy s duos II με 4.2.2 επανω......

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_duos_2_s7582-5876.php

οτι να ναι...4.2 κ διπυρινος σε 1.2gh ιδια ram...ενταξει...

ενα θα πω.

ανεβασε κανα βιντεο φιλε να δουμε διαφορες

βιντεο να δουμε συμφωνω............

ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ

samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)