Superuser Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 (edited) Δεν είμαι σίγουρος, μπορεί και να παίζει ρόλο αλλά μην φανταστείς ότι στις SIM μπορείς να αποθηκεύσεις πολλούς χαρακτήρες αφού έχουν περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο. Edited November 18, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adrianrw7 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ξερεις κατι ειχα το ιδιο προβλημα και στο s advance κατι πατησα μια μερα κ μετα αποθηκευαι κανονικα αλλα δεν θυμαμαι τι καποιος τροπος θα υπαρχει δεν μπορει γιατι κ η δικια μου sim ειναι πολυ παλια, εντωμεταξυ δεν βρισκω την επιλογη που λεει που να αποθηκευονται οι επαφες sim η τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Αν δεν κάνω λάθος όταν πας να αποθηκεύσεις μία επαφή σου έχει επιλογή για το που θες να γίνει η αποθήκευση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ξερεις κατι ειχα το ιδιο προβλημα και στο s advance κατι πατησα μια μερα κ μετα αποθηκευαι κανονικα αλλα δεν θυμαμαι τι καποιος τροπος θα υπαρχει δεν μπορει γιατι κ η δικια μου sim ειναι πολυ παλια, εντωμεταξυ δεν βρισκω την επιλογη που λεει που να αποθηκευονται οι επαφες sim η τηλεφωνο? Copy to SIM Card https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shao.Copy2SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Βασικα εγω εχω το s advance κ μπορω να αποθηκευσω μεχρι κ 17 χαρακτηρες το sduos ειναι φιλου παιζει ρολο η συσκευη?Ευχαριστω Οχι δεν παιζει ρολο η συσκευη. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 παιδια εχει δοκιμασει καποιος μπαταρια κινεζικη με περισσοτερα mAh απο την μαμισια?και αν εχει δει διαφορα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 σήμερα μου ήρθε μία.. Θα τη δοκιμάσω και θα σου πω σε καμιά βδομάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakant Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Παιδια καλησπερα. Εχω τη συγκεκριμενη συσκευη κοντα στον εναμιση μηνα και δεν μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Γνωριζει κανεις που θα μπορουσα να το πουλησω σε μια καλη τιμη; Το εχω σε αριστη κατασταση. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosmama Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Παιδια καλησπερα. Εχω τη συγκεκριμενη συσκευη κοντα στον εναμιση μηνα και δεν μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Γνωριζει κανεις που θα μπορουσα να το πουλησω σε μια καλη τιμη; Το εχω σε αριστη κατασταση. Ευχαριστω. Μόνο σε PET SHΟP με χελώνες!!!!!! :zzz::zzz::zzz::zzz::zzz: Εγώ την έχω καμιά 10αριά μέρες και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Της ROOTαρα και έβαλα καινούργια ROM και κάπως έφτιαξαν τα πράγματα. Την δίνω επίσης. Παράθεση HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos270974 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Παιδια καλησπερα. Εχω τη συγκεκριμενη συσκευη κοντα στον εναμιση μηνα και δεν μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Γνωριζει κανεις που θα μπορουσα να το πουλησω σε μια καλη τιμη; Το εχω σε αριστη κατασταση. Ευχαριστω. Καλησπέρα, δοκίμασε στο ricardo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ρε σεις όλο παράπονα είστε. Περιμένατε υπολογιστή να αγοράσετε. Κινητό πήρατε. Αλλιώς ας παίρνατε κάνα tablet να κάνει όλες τις δουλειές γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Λοιπόν το mediamarkt μου έκανε την 4η αντικατσταση doa του κινητου s duos λόγω προβλήματος στα ηχεία...Προφανώς όλη η παρτίδα τους έχει πρόβλημα στο ηχείο...Θα πάρω τελικά επιστροφή χρημάτων και τώρα δεν ξέρω αν θα πάω να το πάρω από άλλο κατάστημα ή να σκεφτώ για άλλο....αλλά ποιο δίκαρτο? Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Λοιπόν το mediamarkt μου έκανε την 4η αντικατσταση doa του κινητου s duos λόγω προβλήματος στα ηχεία...Προφανώς όλη η παρτίδα τους έχει πρόβλημα στο ηχείο...Θα πάρω τελικά επιστροφή χρημάτων και τώρα δεν ξέρω αν θα πάω να το πάρω από άλλο κατάστημα ή να σκεφτώ για άλλο....αλλά ποιο δίκαρτο? για δες αυτο με μικρη διαφορα χρηματων 185 ευρω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373318 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 ^^ χαχαχα είρωνας! εγώ του έχω περάσει καμιά 5αριά εφαρμογες skype fb shazaam navigon whats up και ντάξει δεν πετάει αλλά την δουλειά του την κάνει. ποιον Browser προτείνετε για το συγκεκριμένο κινητό? να μην του ρουφάει την ζωή?? :D να το αφήσω με τον μαμίσιο? "Opera classic" και θα με θυμηθεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 για δες αυτο με μικρη διαφορα χρηματων 185 ευρω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373318 Ημουν ανάμεσα σε αυτα τα δυο...ομως επέλεξα το s duos λογω πιο βολικου μεγεθους σε σχεση με το κορ....Επίσης δεν ειναι ελλ. αντιπροσωπειας και δεν υπαρχει σε επωνυμο καταστημα και φοωαμαι μην εχω θεματα doa....Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drptj Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα το κινητό το πήρα αρχές Ιουλίου απο πλαίσιο το ρούταρα τρέχει αρκετά καλά με greenify και nova launcher μένουν δηλαδή περίπου 180 mb ελεύθερης ram με καμιά 20 αριά εφαρμογές. Edited November 22, 2013 by drptj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Παιφια εντοπιζει κανεις αλλος απο εσας προβλημα στο ηχειο του κινητου....ενα χαμηλο χιονι τηλεορασης οταν μιλατε στο τηλεφωνο?γινεται παρατηρησιμο οταν μιλαμε και κανουμε παυση κι ενω πρεπει να μην ακουμε τπτ εγω ακουω χιονι... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Να ρωτήσω κάτι για την εφαρμογή Sim Selector; Την εγκατέστησα στο S-Duos ενός φίλου, κάθε φορά που πάει να κάνει κλήση του βγάζει να επιλέξει από ποια SIM να καλέσει αλλά όποια και να επιλέξει πάντα παίρνει από την προεπιλεγμένη που έχει ορίσει από την notification μπάρα... Το κινητό δεν είναι ROOT. Πρέπει να είναι για να δουλέψει; Ή κάνω κάποιο άλλο λάθος, κάτι δεν έχω ρυθμίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Να ρωτήσω κάτι για την εφαρμογή Sim Selector; Την εγκατέστησα στο S-Duos ενός φίλου, κάθε φορά που πάει να κάνει κλήση του βγάζει να επιλέξει από ποια SIM να καλέσει αλλά όποια και να επιλέξει πάντα παίρνει από την προεπιλεγμένη που έχει ορίσει από την notification μπάρα... Το κινητό δεν είναι ROOT. Πρέπει να είναι για να δουλέψει; Ή κάνω κάποιο άλλο λάθος, κάτι δεν έχω ρυθμίζει; Αν δεν το εχεις κανει πρεπει να πας στις ρυθμισεις του sim selector και να δηλωσεις οτι στην καρτα σιμ 1 ειναι αυτο το νουμερο και να το γραψεις και το ιδιο και για την σιμ 2 και θα δουλεψει.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 παιδια τι σκορ βγαζει η συσκευη σας στο antutu?εμενα εβγαλε 4406 και φυσικο τελευταιο στη λιστα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 παιδια τι σκορ βγαζει η συσκευη σας στο antutu?εμενα εβγαλε 4406 και φυσικο τελευταιο στη λιστα!! Αποκλείεται κάποιο λάθος θα εγινε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Να ρωτήσω κάτι για την εφαρμογή Sim Selector; Την εγκατέστησα στο S-Duos ενός φίλου, κάθε φορά που πάει να κάνει κλήση του βγάζει να επιλέξει από ποια SIM να καλέσει αλλά όποια και να επιλέξει πάντα παίρνει από την προεπιλεγμένη που έχει ορίσει από την notification μπάρα... Το κινητό δεν είναι ROOT. Πρέπει να είναι για να δουλέψει; Ή κάνω κάποιο άλλο λάθος, κάτι δεν έχω ρυθμίζει; Αν δεν το εχεις κανει πρεπει να πας στις ρυθμισεις του sim selector και να δηλωσεις οτι στην καρτα σιμ 1 ειναι αυτο το νουμερο και να το γραψεις και το ιδιο και για την σιμ 2 και θα δουλεψει.:D Δεν είχα κάνει κάποια ρύθμιση αλλά δε βρήκα που ακριβώς πρέπει να το βάλω αυτό που λες. Σε ποια ακριβώς ρύθμιση πρέπει να πάω να το βάλω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Δεν είχα κάνει κάποια ρύθμιση αλλά δε βρήκα που ακριβώς πρέπει να το βάλω αυτό που λες. Σε ποια ακριβώς ρύθμιση πρέπει να πάω να το βάλω αυτό; Πας στις εφαρμογες του κινητου σου και ανοιγεις την εφαρμογη sim selector και μετα πατας add και βαζεις εκει που λεει sample το νουμερο της πρωτης σιμ και απο κατω ακριβως λεει action απο nothing που ειναι το γυρνας σε sim1 και μετα πατας οκ. Ξανακανεις το ιδιο ακριβως και για το δευτερο νουμερο απο την αρχη. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 καλησπέρα σε όλους, αυτή η συσκευή κάνει κανονικά skype με βίντεο και ήχο; Είδα αυτό https://support.skype.com/en/faq/FA12309/what-are-the-minimum-requirements-for-running-skype-for-android και δεν μπορώ να βρω τί processor έχει η συσκευή. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 παιδιά έχει κανείς τον οδηγό για rootάρισμα του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts