Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είμαι σίγουρος, μπορεί και να παίζει ρόλο αλλά μην φανταστείς ότι στις SIM μπορείς να αποθηκεύσεις πολλούς χαρακτήρες αφού έχουν περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο. Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξερεις κατι ειχα το ιδιο προβλημα και στο s advance κατι πατησα μια μερα κ μετα αποθηκευαι κανονικα αλλα δεν θυμαμαι τι καποιος τροπος θα υπαρχει δεν μπορει γιατι κ η δικια μου sim ειναι πολυ παλια, εντωμεταξυ δεν βρισκω την επιλογη που λεει που να αποθηκευονται οι επαφες sim η τηλεφωνο?

Αν δεν κάνω λάθος όταν πας να αποθηκεύσεις μία επαφή σου έχει επιλογή για το που θες να γίνει η αποθήκευση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ξερεις κατι ειχα το ιδιο προβλημα και στο s advance κατι πατησα μια μερα κ μετα αποθηκευαι κανονικα αλλα δεν θυμαμαι τι καποιος τροπος θα υπαρχει δεν μπορει γιατι κ η δικια μου sim ειναι πολυ παλια, εντωμεταξυ δεν βρισκω την επιλογη που λεει που να αποθηκευονται οι επαφες sim η τηλεφωνο?

Copy to SIM Card

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shao.Copy2SIM

Βασικα εγω εχω το s advance κ μπορω να αποθηκευσω μεχρι κ 17 χαρακτηρες το sduos ειναι φιλου παιζει ρολο η συσκευη?Ευχαριστω

Οχι δεν παιζει ρολο η συσκευη.

Same Sh..t , Different Day

παιδια εχει δοκιμασει καποιος μπαταρια κινεζικη με περισσοτερα mAh απο την μαμισια?και αν εχει δει διαφορα!!

Παιδια καλησπερα. Εχω τη συγκεκριμενη συσκευη κοντα στον εναμιση μηνα και δεν μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Γνωριζει κανεις που θα μπορουσα να το πουλησω σε μια καλη τιμη; Το εχω σε αριστη κατασταση. Ευχαριστω.

Παιδια καλησπερα. Εχω τη συγκεκριμενη συσκευη κοντα στον εναμιση μηνα και δεν μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Γνωριζει κανεις που θα μπορουσα να το πουλησω σε μια καλη τιμη; Το εχω σε αριστη κατασταση. Ευχαριστω.

Μόνο σε PET SHΟP με χελώνες!!!!!! :zzz::zzz::zzz::zzz::zzz:

Εγώ την έχω καμιά 10αριά μέρες και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Της ROOTαρα και έβαλα καινούργια ROM και κάπως έφτιαξαν τα πράγματα. Την δίνω επίσης.

HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO

Καλησπέρα, δοκίμασε στο ricardo.

Ρε σεις όλο παράπονα είστε.

Περιμένατε υπολογιστή να αγοράσετε.

Κινητό πήρατε. Αλλιώς ας παίρνατε κάνα tablet να κάνει όλες τις δουλειές γρήγορα.

Λοιπόν το mediamarkt μου έκανε την 4η αντικατσταση doa του κινητου s duos λόγω προβλήματος στα ηχεία...Προφανώς όλη η παρτίδα τους έχει πρόβλημα στο ηχείο...Θα πάρω τελικά επιστροφή χρημάτων και τώρα δεν ξέρω αν θα πάω να το πάρω από άλλο κατάστημα ή να σκεφτώ για άλλο....αλλά ποιο δίκαρτο?
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Λοιπόν το mediamarkt μου έκανε την 4η αντικατσταση doa του κινητου s duos λόγω προβλήματος στα ηχεία...Προφανώς όλη η παρτίδα τους έχει πρόβλημα στο ηχείο...Θα πάρω τελικά επιστροφή χρημάτων και τώρα δεν ξέρω αν θα πάω να το πάρω από άλλο κατάστημα ή να σκεφτώ για άλλο....αλλά ποιο δίκαρτο?

για δες αυτο με μικρη διαφορα χρηματων 185 ευρω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373318

^^ χαχαχα είρωνας!

εγώ του έχω περάσει καμιά 5αριά εφαρμογες skype fb shazaam navigon whats up και ντάξει δεν πετάει αλλά την δουλειά του την κάνει.

ποιον Browser προτείνετε για το συγκεκριμένο κινητό?

να μην του ρουφάει την ζωή?? :D

να το αφήσω με τον μαμίσιο?

"Opera classic" και θα με θυμηθεις!

για δες αυτο με μικρη διαφορα χρηματων 185 ευρω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373318

Ημουν ανάμεσα σε αυτα τα δυο...ομως επέλεξα το s duos λογω πιο βολικου μεγεθους σε σχεση με το κορ....Επίσης δεν ειναι ελλ. αντιπροσωπειας και δεν υπαρχει σε επωνυμο καταστημα και φοωαμαι μην εχω θεματα doa....Ευχαριστω πολυ!

Παιδιά καλησπέρα το κινητό το πήρα αρχές Ιουλίου απο πλαίσιο το ρούταρα τρέχει αρκετά καλά με greenify και nova launcher μένουν δηλαδή περίπου 180 mb ελεύθερης ram με καμιά 20 αριά εφαρμογές. Edited by drptj

Παιφια εντοπιζει κανεις αλλος απο εσας προβλημα στο ηχειο του κινητου....ενα χαμηλο χιονι τηλεορασης οταν μιλατε στο τηλεφωνο?γινεται παρατηρησιμο οταν μιλαμε και κανουμε παυση κι ενω πρεπει να μην ακουμε τπτ εγω ακουω χιονι...

Να ρωτήσω κάτι για την εφαρμογή Sim Selector; Την εγκατέστησα στο S-Duos ενός φίλου, κάθε φορά που πάει να κάνει κλήση του βγάζει να επιλέξει από ποια SIM να καλέσει αλλά όποια και να επιλέξει πάντα παίρνει από την προεπιλεγμένη που έχει ορίσει από την notification μπάρα... Το κινητό δεν είναι ROOT. Πρέπει να είναι για να δουλέψει; Ή κάνω κάποιο άλλο λάθος, κάτι δεν έχω ρυθμίζει;

Να ρωτήσω κάτι για την εφαρμογή Sim Selector; Την εγκατέστησα στο S-Duos ενός φίλου, κάθε φορά που πάει να κάνει κλήση του βγάζει να επιλέξει από ποια SIM να καλέσει αλλά όποια και να επιλέξει πάντα παίρνει από την προεπιλεγμένη που έχει ορίσει από την notification μπάρα... Το κινητό δεν είναι ROOT. Πρέπει να είναι για να δουλέψει; Ή κάνω κάποιο άλλο λάθος, κάτι δεν έχω ρυθμίζει;

Αν δεν το εχεις κανει πρεπει να πας στις ρυθμισεις του sim selector και να δηλωσεις οτι στην καρτα σιμ 1 ειναι αυτο το νουμερο και να το γραψεις και το ιδιο και για την σιμ 2 και θα δουλεψει.:D

παιδια τι σκορ βγαζει η συσκευη σας στο antutu?εμενα εβγαλε 4406 και φυσικο τελευταιο στη λιστα!!

παιδια τι σκορ βγαζει η συσκευη σας στο antutu?εμενα εβγαλε 4406 και φυσικο τελευταιο στη λιστα!!

Αποκλείεται κάποιο λάθος θα εγινε :D

Αν δεν το εχεις κανει πρεπει να πας στις ρυθμισεις του sim selector και να δηλωσεις οτι στην καρτα σιμ 1 ειναι αυτο το νουμερο και να το γραψεις και το ιδιο και για την σιμ 2 και θα δουλεψει.:D

Δεν είχα κάνει κάποια ρύθμιση αλλά δε βρήκα που ακριβώς πρέπει να το βάλω αυτό που λες. Σε ποια ακριβώς ρύθμιση πρέπει να πάω να το βάλω αυτό;

Δεν είχα κάνει κάποια ρύθμιση αλλά δε βρήκα που ακριβώς πρέπει να το βάλω αυτό που λες. Σε ποια ακριβώς ρύθμιση πρέπει να πάω να το βάλω αυτό;

Πας στις εφαρμογες του κινητου σου και ανοιγεις την εφαρμογη sim selector και μετα πατας add και βαζεις εκει που λεει sample το νουμερο της πρωτης σιμ και απο κατω ακριβως λεει action απο nothing που ειναι το γυρνας σε sim1 και μετα πατας οκ. Ξανακανεις το ιδιο ακριβως και για το δευτερο νουμερο απο την αρχη. :D

καλησπέρα σε όλους, αυτή η συσκευή κάνει κανονικά skype με βίντεο και ήχο; Είδα αυτό https://support.skype.com/en/faq/FA12309/what-are-the-minimum-requirements-for-running-skype-for-android και δεν μπορώ να βρω τί processor έχει η συσκευή.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)