dras Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Το τηλεφωνο ειναι απιστευτη πατατα το μετανιωσα οχι μονο ειναι αργο αλλα τρωει υπερβολικα κοληματα θελει δυο ρεσταρ την ημερα για να στρωσει κατα τα αλλα ειναι ωραιο σχεδιαστικα και εχει καλλη αυτονομια μπραβω στη samsung που μας επιασε κοροιδα με την βλακια της καλλο ειναι να κατσουν να βγαλουν αλλο firmware αισχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 εγω είχα το XPERIA TIPO DUAL και το πούλησα μισοτιμή για να πάρω το συγκεκριμένο samsung όμως με αυτά που διαβαζω αρχιζω να αλάζω γνώμη. Ειδα σε κινεζικο αυτό εδω τι λέτε? http://www.e-shoptoday.org/p.N800A-4-3inch-Android-4-0-3-3G-MTK6575-1-0GHz-Dual-Sim-WIFI-GPS.421358.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxat Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Aν ξέρει κάποιος απαντά: εχω δοκιμάσει 2 bluetooth headset ( 1samsung + 1 sony) και με κανένα δεν γίνεται σύνδεση :( ενω με το παλιό μου τηλέφωνο (samsung galaxy y duos) λειτουργούσαν αψογα (διευκρινίζω οτι μέσω bluetooth γίνεται σύνδεση με το laptop και με μια συσκευη GPS που εχω) Mήπως είναι θέμα ρυθμίσεων του τηλ ειδικά για τα headset? ευχαριστώ Εμενα το δικο μου χανει συνεχως το bluetooth headset. Εκει που μιλας απλα χανετε η συνδεση και παει στο ακουστικο του τηλεφωνου. Αλλα δεν ειδα καποια συγκεκριμενη ρυθμιση μεσω του τηλεφωνου για την διαχειριση bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Απλα μην το φορτωνεις πολυ και να το σβηνεις μια στις δυο μερες.Απο οτι βλεπω δεν υπαρχει υποστηριξη απο xda οποτε δεν θα βρεις να αλλαξεις ρομ κτλ Αυτο εδω...? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087177 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Είναι όντως τόσο χάλια το κινητό ρε παιδιά,και είμαι έτοιμος να το πάρω...:wacko: Καμιά εναλακτική??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrikios75 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την συσκευή, για χρήση περισσότερο ως τηλέφωνο και λίγο ίντερνετ... ε και μερικές εφαρμογές. Το θέμα που με απασχολεί είναι το σήμα του τηλεφώνου, που ενώ έχω δυο κάρτες τις cosmote (what's up & cosmoκάρτα) η κάρτα που βρίσκετε στη θέση 1 έχει πάντα λιγότερο σήμα από την κάρτα στη θέση 2 που έχει φουλ σήμα. (με όποια σειρά και αν τις βάλω sim1 what's up - sim2 cosmoκάρτα ή και αντίστροφα). Όταν έχω μόνο μια κάρτα στην συσκευή το σήμα είναι κάπου στο ενδιάμεσο. Να είναι σωστή η ένδειξη του σήματος στο τηλέφωνο; Το έχει προσέξει κάποιος άλλος στην συσκευή του; ή να παίζει κάποιο πρόβλημα με την δική μου συσκευή; http://img189.imageshack.us/img189/1910/screenshot2013030823141.pnghttp://img703.imageshack.us/img703/7813/screenshot2013030823103.png Edited March 8, 2013 by patrikios75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Είναι όντως τόσο χάλια το κινητό ρε παιδιά,και είμαι έτοιμος να το πάρω...:wacko: Καμιά εναλακτική??? αν το πάρεις για αυτό που είναι κατασκευασμένο θα είσαι μια χαρά Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 αν το πάρεις για αυτό που είναι κατασκευασμένο θα είσαι μια χαρά Να σου πώ την αλήθεια δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με android κινητά οπότε δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω και τι οχι...:blink: Εγά θέλω απλά το κινητό μου να δουλεύει σωστά σαν τηλέφωνο,να είναι πρακτικό ,να έχει μια καλή καμερούλα και να μπαίνει internet......δεν σκοπεύω να το φορτώσω ιδιαίτερα.......Απλά σκέφτομαι αν είναι να δώσω μέχρι 200 euro να πάρω αυτό και οχι καποιο κινέζικο αμφιβόλου ποιότητας...δεν ξέρω,η αλήθεια είναι οτι έχω ψιλομπερδευτεί με ολα αυτά που διάβασα εδω μέσα και δεν ξέρω τι να κάνω :wacko: ........Δεν θέλω να πάρω κάτι και να το μετανοιώσω μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την συσκευή, για χρήση περισσότερο ως τηλέφωνο και λίγο ίντερνετ... ε και μερικές εφαρμογές. Το θέμα που με απασχολεί είναι το σήμα του τηλεφώνου, που ενώ έχω δυο κάρτες τις cosmote (what's up & cosmoκάρτα) η κάρτα που βρίσκετε στη θέση 1 έχει πάντα λιγότερο σήμα από την κάρτα στη θέση 2 που έχει φουλ σήμα. (με όποια σειρά και αν τις βάλω sim1 what's up - sim2 cosmoκάρτα ή και αντίστροφα). Όταν έχω μόνο μια κάρτα στην συσκευή το σήμα είναι κάπου στο ενδιάμεσο. Να είναι σωστή η ένδειξη του σήματος στο τηλέφωνο; Το έχει προσέξει κάποιος άλλος στην συσκευή του; ή να παίζει κάποιο πρόβλημα με την δική μου συσκευή; http://img189.imageshack.us/img189/1910/screenshot2013030823141.pnghttp://img703.imageshack.us/img703/7813/screenshot2013030823103.png Πιθανόν η μία να συνδέεται με 3G/HSDPA και η άλλη με EDGE. Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrikios75 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Πιθανόν η μία να συνδέεται με 3G/HSDPA και η άλλη με EDGE. Τελικά αυτό ήταν , μου είχε σπάσει τα νεύρα που το έβλεπα έτσι τόσες μέρες. (Πίστευα οτι ηταν πρόβλημα της συσκευής) Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 αν το πάρεις για αυτό που είναι κατασκευασμένο θα είσαι μια χαρά Αυτό ακριβώς. Μια χαρά είναι το τηλέφωνο. Ενα μεσης κατηγορίας dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papistanos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) και γω το ιδιο προβλημα εχω......εκει που ειμαι συνδεμενος στο ρουτερ μου ...χανω το σημα....και μετα πρεπει να κανω ρισταρτ το ρουτερ.... τι πρεπει να κανω?????Τι εννοείς δεν συνδέεται.Σε όποιο wi-fi προσπάθησα να μπώ (cafe κ.τ.λ.) και το βρήκε γρήγορα και συνδέθηκε σταθερότατα σε αντίθεση με iphone το οποίο είχε σε κοινό wifi αποσυνδέσεις εκανες κατι......και γω το ιδιο προβλημα εχω....Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.Αγόρασα το κινητό πριν 3 μέρες και μέχρι πριν λίγο όλα ήταν τέλεια.Ξαφνικά όμως ενώ πάω να συνδεθώ με wi-fi σε δίκτυο που μέχρι πριν συνδεόμουν κανονικά, μου βγάζει μήνυμα ότι "παρουσιάστηκε σφάλμα πιστοποίησης" και δεν συνδέεται.Άλλο κινητό samsung που έχουμε συνδέεται κανονικά.Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει;; Edited March 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinlanden Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Γεια σας παιδια! Μιας και με ενδιαφερει αυτη η συσκευη εχω διαβασει και τις 53 σελιδες που εχουν γραφτει πιο πισω, οι αποψεις πολλες απο εσας που το εχουν για το αν σερνετε η οχι, αν ειναι ευκολο η οχι, καλο η κακο.. Δεν εχω ξαναπαρει smartphone ετσι δεν εχω εμπειρια πανω σε αυτο, θελω να απαλλαγω απο 2 συσκευες και 2 bluetooth (=4 φορτιστες!) οποτε εχω 2-3 ερωτησεις. 1) Κατι αλλες συσκευες που εχω λειτουργησει λιγο απο φιλους, (αφου ειχα δουλεψει λιγο και ενα SIII για να εχω μετρο συγκρισης) των 600-800MHz CPU μια χαρα μου φανηκαν (εφαρμογες facebook, googlemaps, internet κλπ) θα ειναι χειροτερο το S duos απο εκεινα?? 2) Για χρηση internet επιλεγεις πια sim θελεις οκ, εχω την επιλογη να αλλαζω πια sim θα χρησιμοποιω για δεδομενα ανα πασα στιγμη ή εχει να κανει μονο με το πως εχεις τοποθετησει τις sim στη συσκευη? (π.χ. μονο η sim που θα μπει στη θεση 1 χρησιμοποιειται για δεδομενα) 3) Τι θα πρεπει να προσεξω για να καταλαβω να ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας περαν του ελληνικου manual, θα πρεπει να εχει και handsfree? (Η αγορα θα γινει απο Κωτσοβολο μιας και εχω μια μικρη επιστροφη 40Ε απο κατι που ειχα παραγγειλει ή πλαισιο που εχει και το don't panic δωρο) 4) Σε ασπρο ειπαμε ε? Παράθεση Ντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Γεια σας παιδια! Μιας και με ενδιαφερει αυτη η συσκευη εχω διαβασει και τις 53 σελιδες που εχουν γραφτει πιο πισω, οι αποψεις πολλες απο εσας που το εχουν για το αν σερνετε η οχι, αν ειναι ευκολο η οχι, καλο η κακο.. Δεν εχω ξαναπαρει smartphone ετσι δεν εχω εμπειρια πανω σε αυτο, θελω να απαλλαγω απο 2 συσκευες και 2 bluetooth (=4 φορτιστες!) οποτε εχω 2-3 ερωτησεις. 1) Κατι αλλες συσκευες που εχω λειτουργησει λιγο απο φιλους, (αφου ειχα δουλεψει λιγο και ενα SIII για να εχω μετρο συγκρισης) των 600-800MHz CPU μια χαρα μου φανηκαν (εφαρμογες facebook, googlemaps, internet κλπ) θα ειναι χειροτερο το S duos απο εκεινα?? 2) Για χρηση internet επιλεγεις πια sim θελεις οκ, εχω την επιλογη να αλλαζω πια sim θα χρησιμοποιω για δεδομενα ανα πασα στιγμη ή εχει να κανει μονο με το πως εχεις τοποθετησει τις sim στη συσκευη? (π.χ. μονο η sim που θα μπει στη θεση 1 χρησιμοποιειται για δεδομενα) 3) Τι θα πρεπει να προσεξω για να καταλαβω να ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας περαν του ελληνικου manual, θα πρεπει να εχει και handsfree? (Η αγορα θα γινει απο Κωτσοβολο μιας και εχω μια μικρη επιστροφη 40Ε απο κατι που ειχα παραγγειλει ή πλαισιο που εχει και το don't panic δωρο) 4) Σε ασπρο ειπαμε ε? Εγώ το έχω σε άσπρο και είμαι σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος. Δώρο μου το έκαναν και δεν ξέρω εάν θα έδινα τα 3 κατοστάρικα (γενικά για οποιοδήποτε κινητό όμως) για να το έπαιρνα. Είναι ένα κινητό με μονοπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz και αυτό έχει διαφορά εάν το συγκρίνεις με άλλα διπύρηνα, τα οποία όμως συνήθως δεν είναι dual sim. Μπορείς να στείλεις sms και να πληκτρολογίσεις νούμερο και επιτόπου να επιλέξεις από ποιά sim θα γίνει η δουλειά αλλά δυστυχώς εάν επιλέξεις επαφή να καλέσεις πρέπει να επιλέξεις πιο πριν την κάρτα sim... το οποίο είναι σπάσιμο μιας και στα sms μέσω επαφής δεν υπάρχει αυτό το θέμα. Εμένα το βασικό μου πρόβλημα είναι η διάρκεια της μπαταρίας που με το ζόρι βγάζει 1μιση-2 μέρες αλλά βέβαια σε ένα κινητό με δύο κάρτες μιλάς το διπλάσιο χρόνο από ότι σε ένα κινητό με μία κάρτα! Αλλά επίσης δεν κουβαλάς 2 κινητά να φουσκώνει η τσέπη σου. Πάντως για android κινητό πάντα Samsung θα έπαιρνα, LG & sony που έχω χρησιμοποιήσει νομίζω είναι καλύτερη η υλοποίηση από τη Samsung, αυτή όμως είναι η προσωπική μου άποψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 παιδια μπορει καποιος να μου πει αν μπορώ να αλλαξω τα εικονίδια στο πανω μερος της μπαρας και ειδικα θελω αυτα που σου δειχνουν το σημα του GSM (εστω αν μπορώ να τα αλλάξω χρωμμα ) γιατι δεν βλεπω ετσι οπως ειναι ποιο δίκτυο εχω επιλέξει .... καποτε υπηρχαν σε παλιες ρομ και διαφορα θεματα που εβαζες και το εκαναν ....τωρα δεν ξερω ξερει καποιος τωρα να μου πει πως αλλαζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Τελικά θα το πάρω..Να προτιμίσω κάποιο ιντερνετικο κατάστημα που είναι και 100 ευρό ποιο φθηνό ή κάποιο επώνυμο???Υπάρχει διαφορά στη συσκευή?? Αν μπορεί ας μου πεί κάποιος....Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Τελικά θα το πάρω..Να προτιμίσω κάποιο ιντερνετικο κατάστημα που είναι και 100 ευρό ποιο φθηνό ή κάποιο επώνυμο???Υπάρχει διαφορά στη συσκευή?? Αν μπορεί ας μου πεί κάποιος....Ευχαριστώ!!! Δεν υπαρχει καμια διαφορα εκτος απο την χρηματικη βεβαια..μονο να κοιταξεις να αναγραφεται το ΙΜΕΙ της συσκευης στην αποδειξη γιατι αλλιως δεν θα σε καλυψει η σαμμυ σε περιπτωση βλαβης. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Δεν υπαρχει καμια διαφορα εκτος απο την χρηματικη βεβαια..μονο να κοιταξεις να αναγραφεται το ΙΜΕΙ της συσκευης στην αποδειξη γιατι αλλιως δεν θα σε καλυψει η σαμμυ σε περιπτωση βλαβης. Δέν αρκεί να έχει πανευρωπαική εγγύηση στο εσωτερικό της συσκευασίας???Γιατί ετσι μου είπαν από τη samsung...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_mercy72 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 παιδια μπορει καποιος να μου πει αν μπορώ να αλλαξω τα εικονίδια στο πανω μερος της μπαρας και ειδικα θελω αυτα που σου δειχνουν το σημα του GSM (εστω αν μπορώ να τα αλλάξω χρωμμα ) γιατι δεν βλεπω ετσι οπως ειναι ποιο δίκτυο εχω επιλέξει .... καποτε υπηρχαν σε παλιες ρομ και διαφορα θεματα που εβαζες και το εκαναν ....τωρα δεν ξερω ξερει καποιος τωρα να μου πει πως αλλαζουν Πας ρυθμίσεις - Διαχείριση καρτών sim - επιλέγεις εικονίδιο κάρτας και μετά πατάς πάνω στο όνομα της κάρτας και σου βγάζει δύο επιλογές την επιλογή εικονιδίου και την εγγραφή ονόματος οπότε αλλάζεις και το σχήμα και το χρώμμα και το όνομα της κάθε κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) εψαχνα σημερα στα μαγαζια να το δω απο κοντά αλλα δεν το βρηκα. Ειδα ομως το galaxy S3 . Ειχε φοβερη οθόνη. Υπροχα χρωματα και ποιότητα. Ετσι ειναι και του S duos?:p To παρήγγειλα σήμερα online στα 193,30 Ευρώ. Δεν ηθελα να μπλέξω με Κινέζια. Ενα samsung που ειχα πριν αποδείχτηκε σκυλί. Αξιόπιστα και ποιοτικά πάντα .Μου ειπε οτι ειναι Ευρωπαικής προέλευσης. Τι σημαίνει? να ανησυχώ? Edited March 13, 2013 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 εψαχνα σημερα στα μαγαζια να το δω απο κοντά αλλα δεν το βρηκα. Ειδα ομως το galaxy S3 . Ειχε φοβερη οθόνη. Υπροχα χρωματα και ποιότητα. Ετσι ειναι και του S duos?:p Ουτε απο διπλα περναει φιλε μου.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) @Vagelis2000 Σημαίνει : 1. Δεν θα έχει οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί μπορείς να μπεις στο site της Samsung.gr και να κατεβάσεις το ελληνικό Εγχειρίδιο χρήσης, εξάλλου αυτές που έχουν στη συσκευασία τα ελληνικής αντιπροσωπίας είναι οι σύντομες οδηγίες χρήσης. 2. Δεν θα έχει ακουστικά, αλλά και αυτό (αν δεν έχεις ίδια από άλλο κινητό) με 6-7 Ευρώ μπορείς να το λύσεις αγοράζοντας από το e-shop . 3. Και το κυριότερο ότι κέρδισες ~107 Ευρώ. Edited March 13, 2013 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Μπορεί κάποιος να μας πει σχετικά με την πρώτη φόρτιση του κινητού???Πώς θα γίνει ποιό σωστά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Πας ρυθμίσεις - Διαχείριση καρτών sim - επιλέγεις εικονίδιο κάρτας και μετά πατάς πάνω στο όνομα της κάρτας και σου βγάζει δύο επιλογές την επιλογή εικονιδίου και την εγγραφή ονόματος οπότε αλλάζεις και το σχήμα και το χρώμμα και το όνομα της κάθε κάρτας. Επίσης μπορείς να επιλέξεις διαφορετικό φόντο 1. Αρχικής οθόνης ανά sim. Ρυθμίσεις --> Φόντο --> Αρχική οθόνη --> μετά επιλέγεις το φόντο που θες (από τους τρεις υπάρχοντες φακέλλους) --> Ορισμός φόντου και στη συνέχεια επιλέγεις τη Sim που θες να εφαρμοσθεί ή Ολα για να εφαρμοσθεί το ίδιο φόντο και για τις δύο Sim. 2. Κλειδώματος οθόνης ανά sim. Ρυθμίσεις --> Φόντο --> Κλείδωμα οθόνης --> επιλέγεις το φόντο που θες (από τους δύο υπάρχοντες φακέλλους) --> Ορισμός φόντου --> Τέλος και στη συνέχεια επιλέγεις τη Sim που θες να εφαρμοσθεί ή Ολα για να εφαρμοσθεί το ίδιο φόντο και για τις δύο Sim. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Μπορεί κάποιος να μας πει σχετικά με την πρώτη φόρτιση του κινητού???Πώς θα γίνει ποιό σωστά??? Σχετικά με την φόρτιση, στις σελίδες 16-20 του Εγχειριδίου χρήσης εδώ Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts