akaliptos69 Δημοσιεύτηκε July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2012 καλησπέρα σε όλους. Στα πλαίσια του εκσυχρονισμού των Δημοσίων Υπηρεσιών, έφτιαξα μία εφαρμογή για την υπηρεσία που εργάζομαι ... τον πασίγνωστο ΕΟΠΥΥ. Μην με πλακώσετε με ερωτήσεις του τύπου: "Ρε Μ.....@ τι θα γίνει με τα λεφτά μας?" ή το πολύ σύνηθες "Καλά ρε ... πάτε καλά?!?! Πότε θα πληρώσετε τους φαρμακοποιούς για να παίρνουμε τα φάρμακά μας?" γιατί ούτε ο αρμόδιος είμαι (απλός προγραμματιστής βαθμού ΣΤ0 είμαι) ούτε ξέρω να σας πώ. Πίσω στο θέμα μας λοιπόν. Η εφαρμογούλα είναι uploaded και σας δίνω τα links από διάφορα markets για να την κατεβάσετε όσοι έχετε Android συσκευές. Google Play: εδώ Slide me: εδώ Amazon AppStore: εδώ Opera Apps: εδώ Get Jar: εδώ Soc.io Mall: εδώ Aproov: εδώ Όσοι το δείτε κάντε και κανένα rate και κανένα review. Επίσης για οτιδήποτε προβλήματα ή προτάσεις μιλάτε ελεύθερα... Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. Εύχομαι να μην σπάω κάποιον κανόνα του forum σας. Αν το κάνω σας διαβεβαιώ ότι δεν το έκανα ούτε ηθελημένα ούτε με κακή πρόθεση. Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Φαίνεται πολύ χρήσιμο. Ευχαριστούμε. Έχεις και τηλέφωνα των ΙΚΑ ανά περιοχή; Αν ναι, το κατεβάζω αμέσως! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. July 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Χμ..... Γιατί δε το κατεβάζεις να το δεις από μόνος σου? :rolleyes: :cool: Έχει και τις περιφερειακές Μονάδες Υγείας και τις Τοπικές μονάδες Υγείας όπου αυτές υπάρχουν κάτω από την ενότητα Υπηρεσίες. Να σημειώσω ότι κάθε εβδομάδα θα βγαίνει καινούργια έκδοση με όλη την επικαιροποιημένη πληροφορία για όλες τις ενότητες. Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. July 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Νέα Έκδοση 2.1.3 Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 13/07/2012) Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Νέα Έκδοση 2.1.3 Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 13/07/2012) Καλησπέρα. Πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Νέα Έκδοση 2.1.3 Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 13/07/2012) Χρησιμότατη εφαρμογή μπράβο akaliptos69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Πολύ καλή και χρήσιμη. Η λίστα των γιατρών θα ανανεώνεται συχνά φαντάζομαι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. July 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Στόχος είναι να βγαίνει ένα update κάθε Παρασκευή μεσημέρι με τα επικαιροποιημένα στοιχεία των παρόχων. Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. July 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 ************************************************ Παρακαλούνται οι πάροχοι Υγείας που διαπιστώνουν λάθη ή παραλήψεις στα στοιχεία τους να επικοινωνήσουν άμεσα με το τμήμα συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ για την διόρθωσή τους, ώστε να διορθωθεί και στα στοιχεία της εφαρμογής. Ευχαριστώ ************************************************ Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Aπιστευτα χρησιμη εφαρμογη..Καλυπτει πανελλαδικα ή μονο Αθηνα? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 την κατεβασα, πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Aπιστευτα χρησιμη εφαρμογη..Καλυπτει πανελλαδικα ή μονο Αθηνα? Καλησπέρα. Είναι για όλη τη χώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. July 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ναί (όπως λέει και η Νεκταρία) είναι πανελλαδική. Καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδας που έχουν συμβεβλημένους παρόχους Υγείας με τον ΕΟΠΥΥ. Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 αν κάποιος θέλει τα τηλ του ΙΚΑ όλα...τα έχω... αν θέλει να του τα δώσω να φτιάξει εφαρμογή ή κάτι ας μου πείτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Σχετικά με τα τηλέφωνα των υπηρεσιών που ανήκουν στον ΕΟΠΥΥ, υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνα, email κ.α.) στην ενότητα της εφαρμογής: "Υπηρεσίες ΕΟΠΥΥ". Εκεί κάτω από τη κατηγορία "Τοπικές Μονάδες Υγείας" μπορεί να βρει κανείς όλα τα υγειονομικά υποκαταστήματα του ΙΚΑ (πλέον ΕΟΠΥΥ) για τα οποία υπάρχουν στοιχεία. Εκτός όμως των παλαιών ιατρείων του ΙΚΑ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βρει τα στοιχεία επικοινωνίας και για όλες τις υπηρεσίες που απαρτίζουν τον οργανισμό. Να σημειωθεί εδώ ότι τα στοιχεία των υπηρεσιών, γίνεται προσπάθεια, να διατηρούνται στην τελευταία τους κατάσταση. Έτσι, οι οποιεσδήποτε αλλαγές προκύπτουν στα στοιχεία, θα ενσωματώνονται στις νέες εκδόσεις της εφαρμογής, που θα βγαίνουν. Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. July 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Νέα Έκδοση 2.1.4 - Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 20/07/2012) - Μερική Διόρθωση σφαλμάτων εμφάνισης στον χάρτη Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. July 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Νέα έκδοση 2.2.1 -Ανανέωση της λίστας των Παρόχων (Τελ. Ενημ. 27/07/2012) -Προσθήκη επιλογής "Όλες οι πόλεις" στην αναζήτηση παρόχων Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 φανταστικη εφαρμογη. Να σαι καλα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. July 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Κάνε και rate στην εφαρμογή, μπας και ανέβει λιγάκι. Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. August 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Νέα Έκδοση 2.2.2 Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 03/08/2012) Αφαίρεση Δικαιωμάτων Ανάγνωσης Επαφών Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. August 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Νέα έκδοση 2.2.3 - Ανανέωση της λίστας των Παρόχων (Τελ. Ενημ. 10/08/2012). - Μερική διόρθωση προβλημάτων εμφάνισης για μικρές αναλύσεις (300dip και κάτω). - Αύξηση μεγέθους εικόνας χάρτη. Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tepes4 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Να είσαι καλά φίλε! Εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. August 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου (και αν έκανες και rate στο Play Store σε ευχαριστώ διπλά). Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 καλησπέρα! 2 ερωτήσεις: α) είναι κάποια επίσημη εφαρμογή, ή είναι απλή ερασιτεχνική πρωτοβουλία δικιά σου; (απλή περιέργεια) β) δεν γίνεται κάπως να μειωθεί το μέγεθος? δεν ξέρω τι περιέχει η εφαρμογή, αλλά μου φαίνεται πολλά τα 3.3mb και γιαυτό δεν την βάζω μέχρι τώρα, έχω το htc wildfire και μου εχουν μείνει μόνο 18mb, από εκεί και κάτω μου βγάζει συνέχει το μηνυματακι για low storrage και ειναι σπαστικό :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Εάν έχεις προσέξει, το βασικό ατού της εφαρμογής είναι ότι λειτουργεί και offline. Προτιμώ να έχει λίγο μεγάλο μέγεθος και να έχω κάθε στιγμή διαθέσιμα τα τηλέφωνα όλων των νοσοκομείων, διαγνωστικών κέντρων και συμβεβλημένων ιατρών. Ποια άλλη εφαρμογή δίνει αντίστοιχες πληροφορίες offline; Γιατί εάν έχω ίντερνετ μπορώ να τα βρω όλα με 10 διαφορετικούς τρόπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts