Jump to content

Κάρτες μνήμης: Απορίες, συμβατότητα, προβλήματα κ.α.

eosid
 Κοινοποίηση

ποια να επιλεξω???  

3 members have voted

1. 1. ποια να επιλεξω???

• SAMSUNG
      1
    • Sandisk
      2

Recommended Posts

καλησπερα

Ειμαι μεταξυ 2 καρτων: Sandisk ή Samsung

Η διαφορα της τιμης δεν ειναι παραγοντας μιας και η διαφορα τους για εμενα ειναι στα 2 ευρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια, επειδη δε θυμααι, ποιο φορματ ειναι το καλυτερο για τις καρτες μνημης? πηρα μια samsung evo+ απο το eshop και μου δινει επιλογες για exfat,fat και ntfs. Νομιζω οτι το ιδανικο ειναι exfat?

επισης, επειδη δεν την ειχα ψαξει, ποια η γνωμη σας για την καρτα αυτη? 32gb 16 ευρω..

Νομιζω οτι καλυπτει ολες τις αναγκες, και για 4Κ βιντεο κτλ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• 4 weeks later...

παιδια γεια, εχω το lenovo s60 και η γυναικα μου το moto g 2nd gen τι καρτουλα μνημης να βαλω ? 32 gb ειναι το μεγιστο για τα 2 κινητα ?

ποια καρτα να παρω ? https://www.skroutz.gr/s/336152/Kingston-microSDHC-32GB-Class-10-with-Adapter.html ειναι καλη ? αξιζει να παρω αλλη ποιο γρηγορη αντι για 13 ευρω με 25 πχ μια samsung ? https://www.skroutz.gr/s/6823290/Samsung-32GB-MicroSDHC-Evo-Plus-Class-10-Adapter-MB-MC32DA.html

με την πρωτη θα κανω δουλεια η πρεπει να παω στην δευτερη / καποια αλλη επιλογη ? λεω σημερα να παω να παρω οποτε εαν πειτε καμια γνωμη καλοδεχουμενη ειναι

καλημέρα,

πηρα τελικα 2 καρτες Kingston microSDHC 32GB Class 10 , εβαλα την μια στο κινητο μου το lenovo και ολα καλα μεχρι στιγμης ... :)

Edited by zxr

• 2 months later...
Εχω το lenovo A806.χτες το κινητο μου επεσε στην βροχη εκ πρωτης οψεως δεν φαινοταν να εχει καποιο ιδιατερο προβλημα.το ανοιξα να καθαρισω οπου ειχε νερο και κατοπιν δοκιμασα το ανοιξα κ δεν λειτουργουσε σωστα η οθονη αφης πλην ομως μπορουσα να δω τα αρχεια μου στην καρτα μνημης κανονικα.Αργοτερα κ κατοπιν πολλων επανακινησεων μου εβγαζε συνεχως οτι η καρτα μνημης sd damaged και οταν πατουσα στην ενδειξη αυτη εγραφε οτι θα πρεπει να κανω format αλλα δεν πατησα τπτ.Συνδεσα το κινητο με υπολογιστη αλλα δεν μπορεσα να κανω κατι δεν εμφανιζε την καρτα.Μπορει ενας τεχνικος να κανει κατι να σωθουν τα αρχεια??? Υπαρχει δυνατοτητα ???

Εχω το lenovo A806.χτες το κινητο μου επεσε στην βροχη εκ πρωτης οψεως δεν φαινοταν να εχει καποιο ιδιατερο προβλημα.το ανοιξα να καθαρισω οπου ειχε νερο και κατοπιν δοκιμασα το ανοιξα κ δεν λειτουργουσε σωστα η οθονη αφης πλην ομως μπορουσα να δω τα αρχεια μου στην καρτα μνημης κανονικα.Αργοτερα κ κατοπιν πολλων επανακινησεων μου εβγαζε συνεχως οτι η καρτα μνημης sd damaged και οταν πατουσα στην ενδειξη αυτη εγραφε οτι θα πρεπει να κανω format αλλα δεν πατησα τπτ.Συνδεσα το κινητο με υπολογιστη αλλα δεν μπορεσα να κανω κατι δεν εμφανιζε την καρτα.Μπορει ενας τεχνικος να κανει κατι να σωθουν τα αρχεια??? Υπαρχει δυνατοτητα ???

Μάλλον σου τη βραχυκυκλωσε..

Παρόλα αυτά δοκίμασε με κάποιον αντάπτοραα όχι από το κινητό να τη διαβάσεις..

Γενικά όταν έχουμε τέτοια ατυχήματα δεν ρισκάρουμε, βγάζουμε άμεσα κάρτα και μπαταρία αν βγαίνει

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ηταν πολυ πιο φθηνή.Εκανε 23€.Την εχω φορμάρει 3 φορές.Την αναγνωρίζουν όλες οι συσκευές,αλλά υπάρχει το πρόβλημα που είπα.Πριν λιγο,της πέταξα μια ταινία 5,7 gb,μετά από το format και την αναγνώρισε και την έπαιξε κανονικά.Στο καπάκι τη σβήνω και περνάω ξανά το backup απο το note 2 και δεν διάβαζε τίποτα!!! Ότι του φανεί του λολοστεφανή!!!

Κλασική περίπτωση προβληματικής κάρτας, μια παίζει μια όχι, και φυδισά αυτό την κάνει αναξιόπιστη και ουσιαστική μη λειτουργική.

Πάντως αν έχεις κάνει αγορά από ebay τότε να την πεις στον πωλητή και να ζητήσεις refund, μου έχει τύχει με πολλές κάρτες μέχρι που αποφάσισα και αγοράζω από συγκεκριμένους πωλητές που τους έχω τσεκάρει

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

• 4 weeks later...

Γεια σας παιδιά, να ρωτήσω και εγώ κάτι, έχω το Samsung ΝΟΤΕ 3 ΝΕΟ,

αξίζει να δώσω 15,90 € για να πάρω την SAMSUNG MB-MC32DA/EU EVO PLUS 32GB ή μπορώ να βολευτώ με 10,50 € με την KINGSTON SDC10G2/32GB ; ευχαριστώ :)

Εμένα μου έχουν χαλάσει 2 SanDisk 64gb και μια SanDisk 32gb.

Τον τελευταίο χρόνο αγοράσω μόνο Samsung micro sd.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπερα. Θελω να παρω μια καρτουλα για το κινητο lg bellο.

Ειμαι αναμεσα σε 2 με την μονη διαφορα την lifetime εγγυηση και οτι η μια ειναι UHS - 1

http://www.e-shop.gr/kingston-sdc10g2-32gb-micro-sdhc-32gb-uhs-i-class-10-sd-adapter-p-PER.554322 10.50euro 5χρονια εγγυηση

http://www.e-shop.gr/kingston-sdc10-32gb-32gb-class10-micro-sdhc-1-adaptor-p-PER.550387 11,50euro lifetime

Την θελω μονο για να βγαζω φωτογραφιες και video.Μονο αυτο

Ποια να διαλεξω?

Αξιζει η lifetime ή να προτιμησω την γρηγορη?

Κατι ακουσα οτι η lifetime ισχυει μεχρι να καταργηθει το προιον. ισχυει?

• 4 weeks later...

παιδια λιγη βοηθεια μια φιλη θελει να αγορασει αυτη :

https://www.skroutz.gr/s/7293177/Verbatim-MicroSDHC-Pro-16GB-Class-10-UHS-3.html

για ενα samsung galaxy grand prime αξιζει η εχετε να προτινετε κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα?

καλησπερα σε ολους εχω μια san disc 32gb 4 class και εχω το LG G3 32GB απο τι φανταζομαι χρειαζεται μια καλυτερη καρτα αυτη η συσκευη οσον αφορα την ταχητητα ανταπορκισης που ισως προκαλει καποια λαγκ ελαχιστα μεν αλλα υπαρκτα δε......εχετε να προτείνεται καμια για την περιπτωση μου??

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

καλησπερα σε ολους εχω μια san disc 32gb 4 class και εχω το LG G3 32GB απο τι φανταζομαι χρειαζεται μια καλυτερη καρτα αυτη η συσκευη οσον αφορα την ταχητητα ανταπορκισης που ισως προκαλει καποια λαγκ ελαχιστα μεν αλλα υπαρκτα δε......εχετε να προτείνεται καμια για την περιπτωση μου??

εννοειται οτι σου καθυστερει το κινητο. Εγω γενικα θα ελεγα οτι ασφαλης επιλογη ειναι η samsung evo UHS 1. Εχω την 64αρα και ειναι μια χαρα. Αν μπορεις να παρεις την pro, ειναι ακομα καλυτερα αλλα και η evo ειναι αριστη.

εννοειται οτι σου καθυστερει το κινητο. Εγω γενικα θα ελεγα οτι ασφαλης επιλογη ειναι η samsung evo UHS 1. Εχω την 64αρα και ειναι μια χαρα. Αν μπορεις να παρεις την pro, ειναι ακομα καλυτερα αλλα και η evo ειναι αριστη.

πες μου λιγο επειδη δεν το πολυ εχω το θεμα στα 32 gb ειναι υπεραρκετο για μενα απο τι ειδα η UHS 1 και 3 εχουν μικρη διαφορα τιμης αλλα δεν διαβασα καλες κρητικες για τις samsung.....εγω δινω μεχρι 20 ευρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

πες μου λιγο επειδη δεν το πολυ εχω το θεμα στα 32 gb ειναι υπεραρκετο για μενα απο τι ειδα η UHS 1 και 3 εχουν μικρη διαφορα τιμης αλλα δεν διαβασα καλες κρητικες για τις samsung.....εγω δινω μεχρι 20 ευρα

uhs 3 δεν πας γιατι ειναι πανακριβες αφου θες μεχρι 20 ευρω, οποτε η uhs1 ειναι μια χαρα στα 32. Τωρα για κριτικες ο καθε ενας λεει ο,τι θελει. Εγω ειχα ψαξει τις προδιαγραφες για 4Κ βιντεο που με ενδιαφερε και ειδα οτι μια uhs1 σαν την evo το σηκωνει. Λιγο οριακα αλλα εγω σε 10λεπτο βιντεο δεν ειχα κανενα θεμα, οποτε θεωρω οτι η καρτουλα ειναι αψογη γιατα λεφτα της.

uhs 3 δεν πας γιατι ειναι πανακριβες αφου θες μεχρι 20 ευρω, οποτε η uhs1 ειναι μια χαρα στα 32. Τωρα για κριτικες ο καθε ενας λεει ο,τι θελει. Εγω ειχα ψαξει τις προδιαγραφες για 4Κ βιντεο που με ενδιαφερε και ειδα οτι μια uhs1 σαν την evo το σηκωνει. Λιγο οριακα αλλα εγω σε 10λεπτο βιντεο δεν ειχα κανενα θεμα, οποτε θεωρω οτι η καρτουλα ειναι αψογη γιατα λεφτα της.

https://www.skroutz.gr/s/6823290/Samsung-Evo-Plus-microSDHC-32GB-UHS-1-with-Adapter.html

αυτη λες ε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι. υπαρχει και η απλη που δεν εχει αντοχη σε δυσκολες συνθηκες, αλλα αυτη νομιζω ειναι και λιγο πιο γρηγορη. οποτε ναι αξιζει για μενα.

ναι. υπαρχει και η απλη που δεν εχει αντοχη σε δυσκολες συνθηκες, αλλα αυτη νομιζω ειναι και λιγο πιο γρηγορη. οποτε ναι αξιζει για μενα.

δες λιγο αυτο......http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555753

μολις το βρηκα....νομιζω πως ειναι τρελη ευκαιρια!!!η samsung εχει 24 και αυτη 17 σε προσφορα και εναι class 3 UHS

[sIGPIC][/sIGPIC]

δες λιγο αυτο......http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555753

μολις το βρηκα....νομιζω πως ειναι τρελη ευκαιρια!!!η samsung εχει 24 και αυτη 17 σε προσφορα και εναι class 3 UHS

ναι ειναι σαν την Pro. γενικα την Kingstone αν και καποτε την θεωρουσα κορυφη πλεον δεν την εκτιμω σαν εταιρεια, αλλα παρε τη. Επισης δεν εκτιμω το eshop για δικους μου λογους, ομως αν οντως ειναι τοσο γρηγορη οσο λεει στα χαρτια, αξιζει. αρκει να ειναι και αξιοπιστη.

ναι ειναι σαν την Pro. γενικα την Kingstone αν και καποτε την θεωρουσα κορυφη πλεον δεν την εκτιμω σαν εταιρεια, αλλα παρε τη. Επισης δεν εκτιμω το eshop για δικους μου λογους, ομως αν οντως ειναι τοσο γρηγορη οσο λεει στα χαρτια, αξιζει. αρκει να ειναι και αξιοπιστη.

την πηρα αδερφε νομιζω πως στα 17,59 να παρεις την τοπ βαθμίδα συμφερει σκεψου πως αυτη που εχω την 32 gb sandisc class 4 την ειχα παρει τοτε 14!!!ευχαριστω παραπολυ για την βοήθεια σου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

την πηρα αδερφε νομιζω πως στα 17,59 να παρεις την τοπ βαθμίδα συμφερει σκεψου πως αυτη που εχω την 32 gb sandisc class 4 την ειχα παρει τοτε 14!!!ευχαριστω παραπολυ για την βοήθεια σου!!!

νασαι καλα! με γεια την καρτουλα! μια χαρα ειναι!

• 3 weeks later...
νασαι καλα! με γεια την καρτουλα! μια χαρα ειναι!

απο τοτε που την εβαλα τυχαίνει συχνα να βγαζω φωτο και οταν παω στο αλμπουμ να κρασαρει η φωτο και να γινεται γκρι ανα κομματι την χωριζει δηλαδη σε 9 τετράγωνα και γινονται γκρι το ενα πισω απο το αλλο και ολόκληρη στο τελος οταν ειναι το μενου ομως που τις δειχνει ολες φαινεται κανονικα περιεργο δεν ειναι???ειναι θεμα καρτας η θεμα λογισμικού??δοκιμασα να την ανοιξω με το ES απο τον φακελο που βρισκεται και ανοιγει με γκρι την αριστερη κάθετη πλευρα μονο γκρι....στο γκρουπ του τηλ ενα παλικαρι ειπε πως αυτα τα κανουν καρτες που ειναι στα τελευταια τους εγω καινουρια την πηρα!!!!καμια ιδεα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο τοτε που την εβαλα τυχαίνει συχνα να βγαζω φωτο και οταν παω στο αλμπουμ να κρασαρει η φωτο και να γινεται γκρι ανα κομματι την χωριζει δηλαδη σε 9 τετράγωνα και γινονται γκρι το ενα πισω απο το αλλο και ολόκληρη στο τελος οταν ειναι το μενου ομως που τις δειχνει ολες φαινεται κανονικα περιεργο δεν ειναι???ειναι θεμα καρτας η θεμα λογισμικού??δοκιμασα να την ανοιξω με το ES απο τον φακελο που βρισκεται και ανοιγει με γκρι την αριστερη κάθετη πλευρα μονο γκρι....στο γκρουπ του τηλ ενα παλικαρι ειπε πως αυτα τα κανουν καρτες που ειναι στα τελευταια τους εγω καινουρια την πηρα!!!!καμια ιδεα???

μηπως να την δοκιμασεις σε καμια αλλη συσκευη? αν δεν στα εκανε πριν το κινητο λογικα φταιει η καρτα. Εγω θα πηγαινα για αντικατασταση. Την εκανες φορματ την καρτα με το κινητο? (διαγραφη καρτας απο την αποθηκευση..) ωστε να την φορμαρει με το φορμα που θελει το κινητο.

Για μενα ψαξου τωρα που ειναι νωρις, δεν ειναι να χανεις φωτο. Τις βαζεις στο pc και ειναι τετραγωνισμενες δηλαδη?

μηπως να την δοκιμασεις σε καμια αλλη συσκευη? αν δεν στα εκανε πριν το κινητο λογικα φταιει η καρτα. Εγω θα πηγαινα για αντικατασταση. Την εκανες φορματ την καρτα με το κινητο? (διαγραφη καρτας απο την αποθηκευση..) ωστε να την φορμαρει με το φορμα που θελει το κινητο.

Για μενα ψαξου τωρα που ειναι νωρις, δεν ειναι να χανεις φωτο. Τις βαζεις στο pc και ειναι τετραγωνισμενες δηλαδη?

%5Bimg%5Dhttp%3A//i65.tinypic.com/2cqhfnn.jpg[/img] στο λαπτοπ που την περασα τωρα την βγαζει ετσι.....οχι δεν την φορμαρα γιατι θα τα χασω ολα δεν το θεώρησα απαραίτητο καινουρια καρτα....την αγορασα την εβγαλα απο το κουτι την περασα στο λαπτοπ περασα ολα τα αρχεια και την εβαλα στο κινητο.....

[sIGPIC][/sIGPIC]