tigio13 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Λες να είναι κάποιο "bug" ; Είναι εκνευριστικό γιατι το αφηνω στην άκρη θυμούμενος οτι έχω μπαταρία και μετά το βλέπω άδειο. Ας ελπίσουμε να υπάρχει μια εξήγηση/λύση για να δούμε τι θα κάνουμε. αν ειστε ρουτ κατεβαστε το greenify και βαλτε το να παγωσει τις περισσοτερες εφαρμογες.μπορει καποια απο αυτες που θα παγωσατε να δημιουργει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Γεια σας παιδιά! Ενας φίλος μου θέλει να πάρει το 3100 με 3G με μνήμη 8gb + μια 16gb micro sd. Βλεπω υπάρχει ένα θέμα όμως γιατι σταμάτησε να υποστηρίζεται η λειτουργία της μεταφοράς των εφαρμογών στην κάρτα μνήμης. Ισχύει κάτι τέτοιο; Το tablet δεν θα γίνει root κλπ. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, θα την παλέψει με τα 4 gb που ουσιαστικά θα έχει για εφαρμογές; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 καλησπερα. Επιτελους κατάφερα και παρηγγειλα το P3100 (Το χει προσφορα στο crazysundays), και μεσα στην βδομάδα θα το χω στα χερια μου. Πριν το φορτώσω θα το κάνω root. Αλλα διαβαζω οτι δεν εχει πάρει ακομα την jelly bean. Να του φορτώσω την ελληνική επίσημη της vodafone που γράφει στην πρώτη σελίδα, να ψάξω κάποια επίσημη απο xda (ή κάποια costum αν προτείνετε) ή απλά να το αφήσω έτσι;; Και κάτι τελευταιο. Τί καρτα SIM παιρνει;;; Την κανονική, mini ή micro;; Σε κάθε site διαβάζω και διαφορετικό. ευχαριστώ Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 καλησπερα. Επιτελους κατάφερα και παρηγγειλα το P3100 (Το χει προσφορα στο crazysundays), και μεσα στην βδομάδα θα το χω στα χερια μου. Πριν το φορτώσω θα το κάνω root. Αλλα διαβαζω οτι δεν εχει πάρει ακομα την jelly bean. Να του φορτώσω την ελληνική επίσημη της vodafone που γράφει στην πρώτη σελίδα, να ψάξω κάποια επίσημη απο xda (ή κάποια costum αν προτείνετε) ή απλά να το αφήσω έτσι;; Και κάτι τελευταιο. Τί καρτα SIM παιρνει;;; Την κανονική, mini ή micro;; Σε κάθε site διαβάζω και διαφορετικό. ευχαριστώ Καλοριζικο!!!Αν ειναι να το κανεις ρουτ,βαλε καποια 4.3!!!Π.χ. αυτη:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2382750 Ειναι παρα πολυ καλη!!!Αν δε το κανεις ρουτ-λογω εγγυησης κλπ.-βαλε τη 4.2.2 τη Γαλλικη(επισημη),μεσω Odin...Αυτη εχω βαλει εγω!!Ειναι καλυτερη της Βονταφον και πιο καινουργια!!!;) Επισης,παιρνει κανονικη σιμ... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 να ρωτησω παιδια σε σας ποσες ωρες οθονη σας βγαζει το ταμπλετ?σε μενα 3110 με 3.5 ωρες οθονη ηθελε φορτησμα. ετσι ειναι σε ολους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 να ρωτησω παιδια σε σας ποσες ωρες οθονη σας βγαζει το ταμπλετ?σε μενα 3110 με 3.5 ωρες οθονη ηθελε φορτησμα. ετσι ειναι σε ολους??? Περίπου 7 ώρες μου βγάζει εμένα με φωτεινότητα στο 50% περίπου, απενεργοποιημένος ο αυτόματος φωτισμός.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Περίπου 7 ώρες μου βγάζει εμένα με φωτεινότητα στο 50% περίπου, απενεργοποιημένος ο αυτόματος φωτισμός.. :) ok θα κανω κανενα calibration μιας και ειναι ακομα στις πρωτες φορτισεις και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Παιδια μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει αν εχει χρονο; Γινεται να μεταφερθουν εφαρμογες απο την σεωτερικη μνημη σε καρτα sd; Θελει να παρει ενας φιλος την εκδοση με τα 8gb αλλα δεν ξερω καν αν θα του φτασουν ττα σχεδον 4gb που θα μεινουν αν αφαιρεσουμε τα ποσα πιανει το android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santono Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) Καλησπέρα, Προσπάθησα να εγκαταστήσω 2 rom (dual mode), σύμφωνα με τον οδηγό που βρήκα εδώ. Ήδη έχω περάσει την Slim-4.3.beta.4 σαν primary με έκδοση kernel blackhawk next-2.0. Εγκατέστησα σαν secodary την Cyanogen 10.1.2! Έχω κάνει όλα τα βήματα σωστά, απλά δεν μπορώ να ξεκινήσω την 2η rom. Το μενού εμφανίζεται σωστά και όταν επιλέγω boot secondary παίρνω μαύρη οθόνη (δεν κλείνει το tablet, απλά δεν εμφανίζεται η αρχική οθόνη του λειτουργικού). Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει πάει στραβά? Τώρα δεν ξεκινάει ούτε στην πρώτη rom. Ο υπολογιστής δε το βλέπει επίσης! Τι επιλογές έχω για restore? Edited September 2, 2013 by santono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Παιδια μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει αν εχει χρονο; Γινεται να μεταφερθουν εφαρμογες απο την σεωτερικη μνημη σε καρτα sd; Θελει να παρει ενας φιλος την εκδοση με τα 8gb αλλα δεν ξερω καν αν θα του φτασουν ττα σχεδον 4gb που θα μεινουν αν αφαιρεσουμε τα ποσα πιανει το android. Aπ'οσο ξερω,δυστυχως δε γινεται...:( Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Καλησπέρα φίλοι μου με εγώ πλέον κάτοχος ενός galaxy tab 8gb p3110 μόνο που δεν ξέρω αν έκανα λάθος που αγόρασα το 8 ....ήταν λάθος κίνηση? Γιατί βλέπω ότι μένει λίγος χώρος αν βάλω μια κάρτα 16 gb δεν θα μπορώ να αποθηκεύω εκεί εφαρμογές? Θα πρέπει να μπλέξω με root κ τέτοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Καλησπέρα φίλοι μου με εγώ πλέον κάτοχος ενός galaxy tab 8gb p3110 μόνο που δεν ξέρω αν έκανα λάθος που αγόρασα το 8 ....ήταν λάθος κίνηση? Γιατί βλέπω ότι μένει λίγος χώρος αν βάλω μια κάρτα 16 gb δεν θα μπορώ να αποθηκεύω εκεί εφαρμογές? Θα πρέπει να μπλέξω με root κ τέτοια? Aπ'οσο ξερω,δυστυχως δε γινεται...:( Στην stock 4.2.2 γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Στην stock 4.2.2 γινεται... Τό δικό μου τι θά έχει δεν το έχω παραλάβει ακόμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Τό δικό μου τι θά έχει δεν το έχω παραλάβει ακόμη! Κάτι είχε ακουστεί για Σεπτέμβρη για το Ρ3110 τουλάχιστον, έχει κάποιος κάτι νεότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Κάτι είχε ακουστεί για Σεπτέμβρη για το Ρ3110 τουλάχιστον, έχει κάποιος κάτι νεότερο; Για να δούμε .... πρόσ τν παρόν θά βολευτω η θα έχω πρόβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Τό δικό μου τι θά έχει δεν το έχω παραλάβει ακόμη! Το 4.2.2 ακόμα αναμένεται για Ελλάδα. Το δικό σου θα έρθει μαλλον με την 4.1.2 Εαν θέλεις μπορείς να βάλεις το αγγλικό firmware που ηδη έχει αναβαθμιστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Το 4.2.2 ακόμα αναμένεται για Ελλάδα. Το δικό σου θα έρθει μαλλον με την 4.1.2 Εαν θέλεις μπορείς να βάλεις το αγγλικό firmware που ηδη έχει αναβαθμιστεί... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις μόλις τν παραλαβώ θα σας πω εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Αυτη η καρτα "http://www.ebay.co.uk/itm/111065176248?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#shId" Κανει για το 3110???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Κάνει. Απλά να σου επισημάνω ότι είχαν δημιουργηθεί κάποια προβληματάκια συμβατότητας των Sandisk με το Note 2 και το S3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Κάνει. Απλά να σου επισημιάνω ότι είχαν δημιουργηθεί κάποια προβληματάκια συμβατότητας των Sandisk με το Note 2 και το S3... Ευχαριστω, εχεις να προτεινεις καποια αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ευχαριστω, εχεις να προτεινεις καποια αλλη? Προσωπικά χρησιμοποιώ τις Samsung Class 10 (16 και 32GB) και δεν μου έχουν παρουσιάσει ποτέ το παραμικρό ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο tablet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ευχαριστω, εχεις να προτεινεις καποια αλλη? εγώ έχω την Transcend 32 GB class 10 HC αγορασμένη από ebay και ποτέ μα ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλησπέρα! Μια διευκρίνηση παρακαλώ (εχει αναφερθει χιλιες φορές δεν το βρίσκω). ΑΝ περάσουμε επίσημη ρομ μέσω odin άλλης χώρας, χωρίς root και τα σχετικά, το tablet παραμένει στην εγγυηση ή πρεπει να φαίνεται η προεγκατεστημένη rom; Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Προσωπικά χρησιμοποιώ τις Samsung Class 10 (16 και 32GB) και δεν μου έχουν παρουσιάσει ποτέ το παραμικρό ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο tablet... Εχεις καποιο λινκ? εστω και με ΡΜ αν εδω δεν μπορεις να βαλεις Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλησπέρα! Μια διευκρίνηση παρακαλώ (εχει αναφερθει χιλιες φορές δεν το βρίσκω). ΑΝ περάσουμε επίσημη ρομ μέσω odin άλλης χώρας, χωρίς root και τα σχετικά, το tablet παραμένει στην εγγυηση ή πρεπει να φαίνεται η προεγκατεστημένη rom; Μόνο η προεγκατεστημενη ή τα επίσημα updates αυτής, δυστυχώς με firmware άλλης χώρας ακόμα κι αν είναι επίσημο χάνεται η εγγύηση. Μπορείς βέβαια να βάλεις οποίο θες και να έχεις και το προεγκατεστημενο standby στο pc σου αν τυχόν χρειαστείς την εγγύηση.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts