petsikomias Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Restart έκανες; Αν και από την εικόνα φαίνεται ότι το update έχει γίνει...;) Ναι έκανα και restart. Αλλά τίποτα... Βασικά δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει το μηνυμα για το update απο το Kies. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ναι έκανα και restart. Αλλά τίποτα... Βασικά δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει το μηνυμα για το update απο το Kies. Μα, η έκδοσή σου λέει ότι έχει γίνει η αναβάθμιση. Που είναι το πρόβλημά σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Μα, η έκδοσή σου λέει ότι έχει γίνει η αναβάθμιση. Που είναι το πρόβλημά σου; Βασικά μου βγάζει μια ενημέρωση για firmware upgrade. Θα στειλω screenshoot μολις μπορεσω μήπως και βοηθήσει περισσότερο! Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Μπορεί να είσαι από τους πρώτους λοιπόν που θα πάρουν την 4.1.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Βασικά μου βγάζει μια ενημέρωση για firmware upgrade. Θα στειλω screenshoot μολις μπορεσω μήπως και βοηθήσει περισσότερο! Ευχαριστώ! Οριστε κ το screenshot. Όποιος μπορεί να βοηθήσει.... Ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Οριστε κ το screenshot. Όποιος μπορεί να βοηθήσει.... Ευχαριστω Ναι, σου ζητάει να κάνεις update σε 4.1.2, τυχερέ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Ναι, σου ζητάει να κάνεις update σε 4.1.2, τυχερέ! :) Τυχερός απο την μία, αλλά απο την άλλη δεν το κάνει, ούτε απο Kies ουτε απ'ευθειας απο το tablet. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Τυχερός απο την μία, αλλά απο την άλλη δεν το κάνει, ούτε απο Kies ουτε απ'ευθειας απο το tablet. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Μήπως να δοκίμαζες, αφού κατεβάσεις το αρχείο, να κάνεις update ξεκινώντας από το bootloader; Μια ιδέα λέω, ίσως κάποιος φίλος να έχει καμμιά καλύτερη, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. :confused::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Μήπως να δοκίμαζες, αφού κατεβάσεις το αρχείο, να κάνεις update ξεκινώντας από το bootloader; Μια ιδέα λέω, ίσως κάποιος φίλος να έχει καμμιά καλύτερη, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. :confused::( Βασικά για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Εγώ έκανα το εξής: Μου έβγαλε την ειδοποίηση, ξεκίνησα να το κατεβάζω, μου είπε αν θέλω να το κάνω Install, είπα ναι, μου έγραψε ότι θα κάνει reboot, ξεκίνησε, έβγαλε το robotaki και το progress, χωρίς να φτάσει στο 100% έκανε restart και μόλις άνοιξε το tablet μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει install και να το κάνω απο το Kies. Δοκίμασα και απο το Kies, κατέβασε και το Kies, αλλά μετά κόλαγε όλο το Kies στο pc και δεν έκανε τπτ. Αυτά και συγχωρέστε με αν δεν τα έχω γράψει και τόσο κατανοητά... :( :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Βασικά για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Εγώ έκανα το εξής: Μου έβγαλε την ειδοποίηση, ξεκίνησα να το κατεβάζω, μου είπε αν θέλω να το κάνω Install, είπα ναι, μου έγραψε ότι θα κάνει reboot, ξεκίνησε, έβγαλε το robotaki και το progress, χωρίς να φτάσει στο 100% έκανε restart και μόλις άνοιξε το tablet μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει install και να το κάνω απο το Kies. Δοκίμασα και απο το Kies, κατέβασε και το Kies, αλλά μετά κόλαγε όλο το Kies στο pc και δεν έκανε τπτ. Αυτά και συγχωρέστε με αν δεν τα έχω γράψει και τόσο κατανοητά... :( :( Το Kies είναι απλά τραγικό... κάντο με Odin και ξεμπέρδεψες. Απλά πρέπει να κατεβάσεις το firmware μόνος σου: http://www.hotfile.com/dl/200877806/7fcf6f3/P3100BUDMB2_P3100VFGDMB2_VGR.zip.html Eναλλακτικά, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και ξαναδοκίμασε το update με τελείως άδειο tablet... με πιθανότητες να μη δουλέψει ούτε τότε το Kies... Edited April 5, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Το Kies είναι απλά τραγικό... κάντο με Odin και ξεμπέρδεψες. Απλά πρέπει να κατεβάσεις το firmware μόνος σου: http://www.hotfile.com/dl/200877806/7fcf6f3/P3100BUDMB2_P3100VFGDMB2_VGR.zip.html Αυτό της Vodafone είναι branded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Αυτό της Vodafone είναι branded; Ε ναι, αφού είναι της Vodafone... :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Το Kies είναι απλά τραγικό... κάντο με Odin και ξεμπέρδεψες. Απλά πρέπει να κατεβάσεις το firmware μόνος σου: http://www.hotfile.com/dl/200877806/7fcf6f3/P3100BUDMB2_P3100VFGDMB2_VGR.zip.html Eναλλακτικά, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και ξαναδοκίμασε το update με τελείως άδειο tablet... με πιθανότητες να μη δουλέψει ούτε τότε το Kies... To odin είναι και αυτό της sumsung? Βασικά το link είναι για αρχείο 750mb περίπου ενώ εμένα το update που μου κατεβάζει το tablet είναι περίπου 180mb..... Why??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 To odin είναι και αυτό της sumsung? Βασικά το link είναι για αρχείο 750mb περίπου ενώ εμένα το update που μου κατεβάζει το tablet είναι περίπου 180mb..... Why??? Το link ειναι για ολόκληρο το firmware το update ειναι OTA γιαυτό ειναι 180. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Το link ειναι για ολόκληρο το firmware το update ειναι OTA γιαυτό ειναι 180. Παιδιά ξαναέκανα install το kies και όλα έπαιξαν απλά και αγαπημένα!!! Έχω πλέον 4.1.2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Παιδιά ξαναέκανα install το kies και όλα έπαιξαν απλά και αγαπημένα!!! Έχω πλέον 4.1.2 Μπράβο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Eντυπώσεις από 4.1.2? Μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Παιδιά ξαναέκανα install το kies και όλα έπαιξαν απλά και αγαπημένα!!! Έχω πλέον 4.1.2 Η συσκευή σου είναι 3g η wifi; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλημέρα παιδιά... Η συσκευή μου είναι 3g. Όσον αφορά την μπαταρία, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω προλάβει να το δουλέψω αρκετά γιατι μου έχουν τύχει κάτι αναποδιές!! Θα επανέλθω μόλις έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παιδιά έχω ένα θεματάκι. Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση μέσω kies ανεπιτυχώς. Αν και έκανα εγκατάσταση στον desktop και στο laptop όταν συνδέω το τάμπλετ δεν το αναγνωρίζει, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Επίσης μέσω OTA δεν μου εμφανίζει διαθέσιμες ενημερώσεις. Καμιά συμβουλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παιδιά έχω ένα θεματάκι. Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση μέσω kies ανεπιτυχώς. Αν και έκανα εγκατάσταση στον desktop και στο laptop όταν συνδέω το τάμπλετ δεν το αναγνωρίζει, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Επίσης μέσω OTA δεν μου εμφανίζει διαθέσιμες ενημερώσεις. Καμιά συμβουλή; Τι αναβάθμιση; Τι πήγε στραβά; Περισσότερες λεπτομέρειες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 1) Έχω την έκδοση 4.0.3 τελικά υπάρχει αναβάθμιση για την συσκευή; 2) Με εγκατεστημένο το kies η συσκευή δεν αναγνωρίζεται από τους υπολογιστές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Γιά να μην βλέπει το kies το tablet, υπάρχει πρόβλημα είτε με το καλώδιο usb είτε με τους drivers. Ποιο tab έχεις ? Αυτό με το gsm ή μόνο wifi? Αν έχεις με gsm μπορείς με odin να περάσεις το 4.1.2 της vodafone. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ναι είναι 3g. Το 4.1.2 της vodaphone θα μου εγκαταστήσει τίποτα εφαρμογές ή και λειτουργίες της εν λόγω εταιρείας; Κανονική αναβάθμιση για τους υπόλοιπους προβλέπεται; Θα προτιμούσα μια ΟΤΑ αλλά πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Βάζει δύο εφαρμογές της VF αλλά δεν είναι κάτι που επηρεάζει τη λειτουργία της συσκευής. Σίγουρα με το OTA είναι πιο εύκολο το update. Αλλά και με το kies δεν είναι δύσκολο. Κάντο με το kies να ξεμπερδεύεις. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts