dimfil Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ουπς με επιασες. Ναι φιλε ΣΥΓΝΩΜΗ για το λαθος μου. No problem... Το πληκτρολόγιο συχνά κάνει παιχνίδια... Όσον αφορά το ART, είναι πολύ νωρίς για αξιόπιστα συμπεράσματα, ειδικά σε συσκευές σαν τη δική μας που δεν έχει ακόμα καμία official ή stable έκδοση του 4.4. Υποτίθεται είναι για καλό πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Με τα πολλά και μετά από δοκιμή πολλών "τρυκ" επιβεβαιώθηκε ο κανόνας ότι υπάρχουν πάντα και οι εύκολες λύσεις. Πέρασα επάνω μια παλιά ics 4.0.4 (P3110XWBLH3 / OXXBLH3) έκδοση γιατί μόνο σε αυτή δουλεύει τελικά η λύση του the_dynamite για τον Total Commander. Έγινε edit το αρχείο λοιπόν και ως εκ του θαύματος και πρώτη φορά που το είδα, το KIES φώναξε για αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά μπορείτε να μου θυμίσετε αν συνδέεται με τηλεόραση; και αν ναι με ποιον τρόπο; Έχω ήδη το ανταπτοράκι της samsung για να διαβάζει στικάκια. :) Από το ανταπτοράκι αυτό μπορούμε να συνδέσουμε με ανάλογο καλώδιο θύρα hdmi; Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Δυστυχώς φίλε μου δεν συνδέεται με τηλεόραση. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα φτηνό και καλό τάμπλετ από Κίνα με 60-90€ που να συνδέεται με hdmi, όπως έκανα και γω που πήρα το ainol venus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Κρίμα γιατί είναι μια χαρά ταμπλετάκι αν δεν έχει κανείς πολλές απαιτήσεις και η σύνδεση με την τηλεόραση με ενδιέφερε πολύ. Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Κρίμα γιατί είναι μια χαρά ταμπλετάκι αν δεν έχει κανείς πολλές απαιτήσεις και η σύνδεση με την τηλεόραση με ενδιέφερε πολύ. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904285 πηρα αυτό στα 60E κι εχει hdmi, OTG και ειναι καλό. αν θελεις σου στελνω την προσφορά Edited January 14, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Αν μπορείς στείλ' την μου, αν και το tab ii είναι του πατέρα μου και δεν τον βλέπω να το αλλάζει εύκολα... θέλει όμως να βλέπει καμιά ταινιούλα και YouTube σε μεγάλη οθόνη, οπότε στο τέλος με βλέπω να του το παίρνω με το ζόρι. Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Θελω να περασω ενα πλοηγο, μπορει κανεις να μου πει με ποιο τροπο θα το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Play store, βρισκεις οποιον θελεις και τον κατεβαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Play store, βρισκεις οποιον θελεις και τον κατεβαζεις. Θελω να περασω το igo που το εχω.... μπορεις να μου πεις τον τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ποιό iGo έχεις ? το MyWay ή το Primo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ποιό iGo έχεις ? το MyWay ή το Primo ? και τα δυο ,οπως και το igo8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδες ενα καλο κ ελαφρυ antivirus για το ταμπλετακι εχετε να μου προτινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδες ενα καλο κ ελαφρυ antivirus για το ταμπλετακι εχετε να μου προτινετε? Το AVG του έχω βάλει εγώ και νομίζω ότι είναι αρκετά καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παιδες ενα καλο κ ελαφρυ antivirus για το ταμπλετακι εχετε να μου προτινετε? Δεν χρειάζεται αντιβαιρους το αντροιντ. Θα σου τρώει μπαταρία χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) :help: Μπορει να μου πει κανεις πως θα βαλω μια οποιδηποτε φωτο σαν ταπετσαρια???? Δεν μπορω να το κανω με τιποτα............ Εχω περασμενη την CM 10.2 Edited January 19, 2014 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ερώτηση σε όσους έχουν δοκιμάσει μερικές rom ψάχνω μία όσο το δυνατόν πιο ελαφριά-γρήγορη-σταθερή μιας και το χρησιμοποιώ για gaming και δεν τραβάει που δεν τραβάει απ' τη μάνα του προσπαθώ να το βοηθήσω. :p τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Να μην κάνεις τπτ. Το ταμπλετάκι δεν είναι παιχνιδομηχανη. Άστο όπως είναι γιατί αντί να παίζεις θα στεναχωριεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 κοίτα ήδη απ' τη στιγμή που το ρούταρα και πέταξα το μισό bloatware της samsung το ταμπλετ έχει βελτιωθεί αισθητά. υποθέτω θα υπάρχει κάτι δοκιμασμένο lightweight για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 κοίτα ήδη απ' τη στιγμή που το ρούταρα και πέταξα το μισό bloatware της samsung το ταμπλετ έχει βελτιωθεί αισθητά. υποθέτω θα υπάρχει κάτι δοκιμασμένο lightweight για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Τι του περασες και εχει βελτιωθει???? Εγω με CM 10.2 που εχω περασει δεν ειδα και καμμια τρομερη βελτιωση!!!! Ουτε φωτο σαν ταπετσαρια δεν μπορω να βαλω!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ερώτηση σε όσους έχουν δοκιμάσει μερικές rom ψάχνω μία όσο το δυνατόν πιο ελαφριά-γρήγορη-σταθερή μιας και το χρησιμοποιώ για gaming και δεν τραβάει που δεν τραβάει απ' τη μάνα του προσπαθώ να το βοηθήσω. :p τι προτείνετε; Εντάξει, όντως δεν είναι και το καλύτερο tablet για παιχνίδια, αλλά αφού αυτό έχεις τέλος πάντων κάτι πρέπει να κάνεις... CM 10.2 "δαγκωτό" και αν θέλεις και το κάτι παραπάνω, βάλε και custom kernel για oc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 κοίτα ήδη απ' τη στιγμή που το ρούταρα και πέταξα το μισό bloatware της samsung το ταμπλετ έχει βελτιωθεί αισθητά. υποθέτω θα υπάρχει κάτι δοκιμασμένο lightweight για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Γιατί δεν πετάς και το υπόλοιπο μισό? Και ολόκληρο της Google. Ειδικά το play. Τουλάχιστον πάγωσε το. Μόνο το play τρώει 20% πόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Θελω να περασω ενα πλοηγο, μπορει κανεις να μου πει με ποιο τροπο θα το κανω? :help: Μπορει να μου πει κανεις πως θα βαλω μια οποιδηποτε φωτο σαν ταπετσαρια???? Δεν μπορω να το κανω με τιποτα............ Εχω περασμενη την CM 10.2 Κανεις ,μα κανεις ,δεν μπορει να απαντησει?????? Ουτε στη πρωτη, ουτε και στη δευτερη ερωτηση ????? Μηπως πρεπει να το....:kill::kill::kill::kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Κανεις ,μα κανεις ,δεν μπορει να απαντησει?????? Ουτε στη πρωτη, ουτε και στη δευτερη ερωτηση ????? Μηπως πρεπει να το....:kill::kill::kill::kill: Οπως περνάμε εφαρμογές σε όλα τα κινητά. Κατεβάσεις την εφαρμογή από όπου θέλεις (μάρκετ η third party) και την εγκαθιστάς. Στο 2ο κρατάς πατημένο το δάχτυλο στην οθόνη και σου άνοιγε το μενού. Μετά διαλέγεις. Οπως οοοοοοολα τα αντροιντ. Ψαχτο λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Οπως περνάμε εφαρμογές σε όλα τα κινητά. Κατεβάσεις την εφαρμογή από όπου θέλεις (μάρκετ η third party) και την εγκαθιστάς. Στο 2ο κρατάς πατημένο το δάχτυλο στην οθόνη και σου άνοιγε το μενού. Μετά διαλέγεις. Οπως οοοοοοολα τα αντροιντ. Ψαχτο λίγο. Ποσο να το ψαξω?Ταπετσαρία ΔΕΝ μπαίνει με τιποτα Για το πρωτο και καλά κάνω εγκατάσταση το .apk αρχείο.......τα υπολοιπα που μπαίνουν? ο χάρτης που μπαίνει? εσωτερική μνήμη 'η εξωτερική? Και κάτι που πρεπει να ξέρεις...... δεν είναι όλοι εξηκειωμενοι με το αντροιντ Υπαρχουν και ασχετοι ,γι'αυτο ζηταω βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts