venejo Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Αρα εχεις ελβετικο firmware. Aut = switzerland Και πως περάστηκε αυτό αφού είχα το Ελληνικό 4.1.2, έβαλα την 4.2.2 Αγγλική και μετά γύρισα στο "εδώ" Ελληνικό 4.1.2? Edited December 30, 2013 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Και πως περάστηκε αυτό αφού είχα το Ελληνικό 4.1.2, έβαλα την 4.2.2 Αγγλική και μετά γύρισα στο "εδώ" Ελληνικό 4.1.2? Μην αγχώνεσαι, διάβασε τις οδηγίες που γράφω στη σελίδα 84. Εκεί γράφω πως θα το γυρίσεις σε EUR, δηλαδή το ελληνικό. Θα σου πάρει 2 λεπτά από το χρόνο σου μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portrush1978 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Καλημέρα, Απέκτησα πριν λίγες μέρες το p3110 και θα ήθελα να εγκαταστήσω το jelly bean 4.2.2 στη συσκευή μου. Αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένο το 4.1.1. Διάβασα με προσοχή όλα τα mods που μπορούν να γίνουν μέσω custom roms αλλά προτιμώ το 4.2.2 official firmware. Επειδή δε θέλω να θυσιάσω την εγγύηση της συσκευής μιας και είναι του κουτιού και δε ξέρω τι κουσούρια θα μου βγάλει...Τηλέφωνησα στην samsung και μου είπαν το τυπικό: "ότι update γίνει εκτός του αυτόματου μέσω του tablet και του Kies θεωρείται παραβίαση της εγγύησης". Ήθελα να ρωτήσω εσάς ως παλιότεροι στο σπορ των τροποποιήσεων, εάν βάλω το αγγλικό 4.2.2 και μετά ξαναγυρίσω κάποια στιγμή στο ελληνικό 4.1.1 εάν, ω μη γένοιτο, χρειαστεί να το πάω στο service θα υπάρχουν ίχνη του μη τυπικού φλασαρίσματος που έχω κάνει? Και αν ναι, ποια είναι και πως μπορώ (έαν μπορώ) να τα σβήσω χωρίς rooting? Επίσης, εχθές το βράδυ που πάτησα για πρώτη φορά το αυτόματο update μέσω του tablet, έπρεπε να επιλέξω χώρα και έκτοτε είναι αποθηκευμένη η επιλογή μου και όταν ξανα πατήσεις το update συνδέεται από μόνο του στον server για Ελλάδα. Εάν είχα επιλέξει το Ηνωμένο Βασίλειο, θα μου έβρισκε και θα μου κατέβαζε το 4.2.2 ή όχι? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Εάν γίνεται, πως μπορώ να σβήσω την επιλογή της χώρας που έκανα εχθές και να επιλέξω την Αγγλία αυτή τη φορά για να συνδεθώ με τον κατάλληλο server για να κατεβάσω "επίσημα" το 4.2.2 χωρίς τη βοήθεια του Odin? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μπορείς να μου πεις γιατί τόσο ζόρι για την 422? Αφού και έτσι όπως είσαι μια χαρά παίζει. Τι καλύτερο έχει από την 411? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Η 4.1.1 έχει αρκετά bugs βάλε την επίσημη ελληνική 4.1.2 μέσω kies που είναι σταθερότατη με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά την αναβάθμιση. Η πήγαινε στην σελίδα 84 και διάβασε πως να βάλεις την 4.2.2 την αγγλική και πως να γυρίσεις σε 4.1.2 Για το αν υπάρξουν ίχνη δε μπορώ να σου το εγγυηθώ αλλά από αυτά που διαβάζω, όσοι πήγαν στο service με περασμένη ελληνική ρομ δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα. Edited December 31, 2013 by the_dynamite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portrush1978 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 @pavlitakis1: Την 4.2.2 βασικά τη θέλω γιατί από ότι έχω ακούσει κάνει καλύτερη διαχείριση ενέργειας (Η μπαταρία διαρκεί περισσότερο) και επιπλέον μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές και στη κάρτα μνήμης. Βέβαια, μπορεί και να μην ισχύει. Οποιος το έχει ήδη εγκατεστημμένο, ας μου πει αν έίναι αλήθεια @the dynamite:Για κάποιον λόγο ούτε το Kies αλλά ούτε και η αυτόματη ανανέωση μου προτείνει το 4.1.2 παρόλο που είναι μεταγενέστερο από το 4.1.1. Μπορεί κανείς να μου το εξηγήσει? Oσον αφορά την επιλογή της χώρας πριν το update και κατεβασμα κατευθείαν από τον αγγλικό σερβερ, γνωρίζει κάποιος κάτι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μην αγχώνεσαι, διάβασε τις οδηγίες που γράφω στη σελίδα 84. Εκεί γράφω πως θα το γυρίσεις σε EUR, δηλαδή το ελληνικό. Θα σου πάρει 2 λεπτά από το χρόνο σου μόνο. Σωστός και το είχα διαβάσει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ με αφήνει να το αποθηκεύσω το αρχείο, overwrite ή save as αλλού. Έχει να κάνει με rootάρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Φίλε venejo, πατάς πάνω στο αρχείο, επεξεργασία με το totalcmdeditor, γράφεις EUR και για να το αποθηκεύσεις πατάς το εικονίδιο της δισκέτας. Δε χρειάζεται να είσαι root! Φίλε portrush1978 πράγματι η 4.2.2 επιτρέπει μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα sd. Το τάμπλετ σου έχει ελληνικό firmware; Αν δεν ξέρεις για να το μάθεις κλείσε το τάμπλετ, πάτα ταυτόχρονα volume up+power και δες αν σου βγάλει multi csc :EUR που είναι το ελληνικό. Αν δεν έχεις ελληνικό βάλε όποιο firmware θέλεις με το odin και τις οδηγίες που έχω στη σελίδα 84. Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά! Edited December 31, 2013 by the_dynamite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Πατάς πάνω στο αρχείο, επεξεργασία με το totalcmdeditor, γράφεις EUR και για να το αποθηκεύσεις πατάς το εικονίδιο της δισκέτας. Δε χρειάζεται να είσαι root! Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά! Αυτό κάνω αλλά στην αποθήκευση λέει ότι "Σφάλμα εγγραφής στο αρχείο... (δίνει την διαδρομή)". Κάπου διάβασα ότι με ICS 4.XX δεν ισχύει πια?... Καλή Χρονιά σε όλους!! Edited December 31, 2013 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Ice cream sandwich έχεις τώρα; Αν έχεις το μοντέλο P3110 βάλε την jellybean 4.1.2 την ελληνική. Αν έχεις 4.1.2 ήδη δε καταλαβαίνω γιατί να μη στο αποθηκεύει εγώ δεν είχα πρόβλημα. Κλείσε το τάμπλετ και ξαναπροσπάθησε. Αν έχεις το P3100 δεν υπάρχει ελληνική 4.1.2, υπάρχει ελληνική 4.2.2 VGR της νοdafone. Δοκίμασε να επεξεργαστείς το αρχείο με άλλα προγράμματα file manager που υπάρχουν στο google play. Η ics είναι αρχαία πλέον! Edited December 31, 2013 by the_dynamite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ice cream sandwich έχεις τώρα; Αν έχεις το μοντέλο P3110 βάλε την jellybean 4.1.2 την ελληνική. Αν έχεις το P3100 δοκίμασε να επεξεργαστείς το αρχείο με άλλα προγράμματα file manager που υπάρχουν στο google play. Η ics είναι αρχαία πλέον! Έβαλα χτες άλλη Ελληνική την 4.1.1 για το 3110 μήπως και "γυρίσει" το CSC. Παρεμπιπτόντως OTA και μέσω KIES δεν "βλέπει" νεότερο update όπως την 4.1.2 που είχα περάσει OTA όταν το πρώτο-άνοιξα... Θα περάσω την 4.1.2 πάλι και βλέποντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Ναι βάλε 4.1.2 ελληνική φίλε. Δε βλέπει το update το kies γιατί δεν έχεις csc EUR τώρα. Εγώ σε 4.1.2 το άλλαξα επιτυχώς από AUT σε EUR. Και μην σκας για το csc, το τάμπλετ είναι βράχος δύσκολα θα χρειαστεί service. Edited December 31, 2013 by the_dynamite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portrush1978 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Τελικά, βρήκα τον λόγο που δεν βλέπει την 412. Το Csc ειναι ΧΕΟ!!! (Πολωνία?)ν Πως ειναι δυνατόν? Το έφεραν παράλλλη εισαγωγή από Πολωνία παρακάμπτοντας την ελληνική αντιπροσωπεια? Το αγόρασα από e-shop.gr. Τώρα τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις? Αν θα πρέπει να το πάω στο service, θα πρέπει να περάσω το ελληνικό firmware η το πολωνικό (εχουν database με τα serial numbers και τα firmware που έχει η καθε συσκευή?) Το Csc μπορώ να το αλλξω σε EUR έτσι απλά με το totalcmdeditor ή θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω μέσω odin κάποια ελληνική έκδοση? Ευχαριστώ για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Πρόκειται λοιπόν για παραεισαγωγή. Σου προτείνω να βάλεις την ελληνική 4.1.2 με την διαδικασία που περιγράφω στην σελίδα 84, ή την αγγλική 4.2.2 Η 4.1.1 έχει κάποια bugs, αλλαξέ την. Αν χρειαστεί να πας στο service και βάλεις μια ελληνική δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αλλά και να έχεις, πήγαινε το στο e-shop να σου βρει τη λύση. Edited January 1, 2014 by the_dynamite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portrush1978 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Εαν αλλάξω το csc με το total commander σε EUR θα μπορv να το κατεβασω την 412 μεσω του online update η θα πρεπει να την εγκαταστησω μεσω odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Δεν το ξέρω αυτό για να σου απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Εαν αλλάξω το csc με το total commander σε EUR θα μπορv να το κατεβασω την 412 μεσω του online update η θα πρεπει να την εγκαταστησω μεσω odin? μέσω odin!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Τελικα ρε παιδια υπαρχει η 4.4.3 kitkat για αυτο το κινητο? Ακομα και ανεπισημη. Αν ναι ξερει κανεις απο που μπορουμε να την κατεβασουμε και πως ακριβως την περναμε? Επισης αν την εχει περασει καποιος μπορει να μας πει εντυπωσεις και αν αξιζει να την περασουμε απο την μαμα που εχει τωρα το κινητο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 KitKat υπάρχει (εννοείται ανεπίσημη) αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς... Πολλά δεν δουλεύουν σωστά... Αν έχεις κέφια για δοκιμές, θα τη βρεις στο xda. Για να την περάσεις θέλεις και νέο custom recovery που να υποστηρίζει την εγκατάστασή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Οχι δεν ειπα οτι θελω να τη δοκιμασω. Απλα ρωτησα αν την εχει δοκιμασει καποιος και ειδικα το νεο σκηνικο περι arm. Στο s4 που εχω παρει δεν νομιζω να κανω κατι γιατι θα χασω την 2ετη εγγυηση και δεν θελω να γινει κατι τετοιο ουτε σαν ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Δοκίμασα δύο διαφορετικά builds. Ασχολούνται σοβαρές ομάδες και ελπίζω ότι σύντομα θα ενσωματώσουν πολλές από τις λειτουργίες που τώρα έχουμε δεδομένες στις 4.3 roms. Ωστόσο, προς το παρόν εχουν αρκετά bugs και δεν κάνουν για καθημερινή χρήση... Με το ρυθμό όμως που εξελίσσονται πιστεύω σύντομα να υπάρχει ένα πολύ καλό build... Θα ενημερώσω αύριο τον οδηγό για το φλασαρισμα της νέας KitKat rom και θα δώσω και κάποια links για όσους ενδιαφέρονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Οσο αφορα το arm σκηνικο εχεις δοκιμασει να το κανεις σε καποιο κινητο? Αν για πες μας τις εντυπωσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Οσο αφορα το arm σκηνικο εχεις δοκιμασει να το κανεις σε καποιο κινητο? Αν για πες μας τις εντυπωσεις σου. Τι εννοείς "arm σκηνικό"; Μήπως εννοείς ART; Σε κινητό δεν έχω δοκιμάσει τίποτα. Δεν έχω καν smartphone... Ενα x10 mini που είχα "παρέδωσε πνεύμα " και γύρισα στο παλιό και καλό ανθεκτικό B2100... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Τι εννοείς "arm σκηνικό"; Μήπως εννοείς ART; Σε κινητό δεν έχω δοκιμάσει τίποτα. Δεν έχω καν smartphone... Ενα x10 mini που είχα "παρέδωσε πνεύμα " και γύρισα στο παλιό και καλό ανθεκτικό B2100... Ουπς με επιασες. Ναι φιλε ΣΥΓΝΩΜΗ για το λαθος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts