msdxgr Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Για την ν6 δεν εχω ακουσει. παντως το σαιτ τις sungsonic μετακομισε: http://www.sungsonic.com/index.php?/topic/3-sungsonic%E2%84%A2-hd-v-5dts-audiox-realitymulti-window/ Όχι ξανά επέστρεψε και έχουν βγάλει v6 έχουν βάλει και το λινκ .Εγώ είχα κάποια προβλήματα και την έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια θήκη με πληκτρολόγιο αν γίνετε χωρίς bluetooth όμως. Αααα να είναι και φθηνή και όμορφη (για τη σύζυγο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Εαν εχεις custom rom πολυ πιθανον να έχει επιλογή expanded desktop στο κουμπι power, (ή μπορεις να το βρεις στις ρυθμίσεις συστήματος και να το ενεργοποιήσεις). Δεν έχω κάνει ρουτ γιατί δεν θέλω να χάσω την εγγύηση και ούτε έχω custom rom όποτε μάλλον δε γίνεται τίποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια θήκη με πληκτρολόγιο αν γίνετε χωρίς bluetooth όμως. Αααα να είναι και φθηνή και όμορφη (για τη σύζυγο) Να ποια σου προτείνω από φυσικό κατάστημα http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/OMEGA-Tablet-7%22-Cover-%26-Qwerty-Keyboard-%28OCT7KB%29,99452,486294,1022631.html?langId=-18 Αρκετά φτηνή. Η ομορφιά είναι υποκειμενική :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Να ποια σου προτείνω από φυσικό κατάστημα http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/OMEGA-Tablet-7%22-Cover-%26-Qwerty-Keyboard-%28OCT7KB%29,99452,486294,1022631.html?langId=-18 Αρκετά φτηνή. Η ομορφιά είναι υποκειμενική :rolleyes: Αυτή πρέπει να είναι ίδια μ αυτήν: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/thikes/Turbo-X-Wired-Keyboard-for-7-Tablet-ST-TKB07.htm μόνο που αυτή έχει και ελληνικούς χαρακτήρες στ πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εχω την ics. Αν κανω αναβάθμιση στην 4.2.2 θα μπορω να ρουταρω πάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 ;) Χαλαρά μπορείς να κάνεις root σε 4.2.2. Ακόμα με ics είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ρε παιδιά ξέρεις κάνεις αν έχει βγει η Sungsonic V-6 δεν βρίσκω κάποιο λινκ . Όχι ξανά επέστρεψε και έχουν βγάλει v6 έχουν βάλει και το λινκ .Εγώ είχα κάποια προβλήματα και την έβγαλα. Sungsonic HD Golden Edition V-6... Αλλά μην τη βάλεις... Πολύ προβληματική... Όλο FC και κολλήματα. Και από ταχύτητα, ούτε για πλάκα δεν φτάνει τις CM... Μη στέκεσαι στις περιγραφές. Αυτός ο Adi όλο μεγάλα λόγια είναι και θεωρεί ότι έφτιαξε την καλύτερη rom του σύμπαντος. Εντάξει, έφτιαξε μια rom υπερπλήρη, αλλά αυτό γύρισε μπούμερανγκ. Είναι ασταθέστατη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 ;) Χαλαρά μπορείς να κάνεις root σε 4.2.2. Ακόμα με ics είσαι; Είμαι ics rooted, αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσα από το tab. Πρέπει να φλασαρω ρομ 4.2.2? Θα το παλέψω, ελπίζω να μην τα χάσω όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Είμαι ics rooted, αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσα από το tab. Πρέπει να φλασαρω ρομ 4.2.2? Θα το παλέψω, ελπίζω να μην τα χάσω όλα. Δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση κατευθείαν, αφού είσαι rooted... Η καλύτερη περίπτωση αφού θες να πας σε 4.2.2 είναι ένα καλό backup με titanium backup και να κάνεις fresh install τη νέα rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση κατευθείαν, αφού είσαι rooted... Η καλύτερη περίπτωση αφού θες να πας σε 4.2.2 είναι ένα καλό backup με titanium backup και να κάνεις fresh install τη νέα rom... Ευχαριστώ. Αυτό σκέφτηκα. Να δούμε τι θα γίνει. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Sungsonic HD Golden Edition V-6... Αλλά μην τη βάλεις... Πολύ προβληματική... Όλο FC και κολλήματα. Και από ταχύτητα, ούτε για πλάκα δεν φτάνει τις CM... Μη στέκεσαι στις περιγραφές. Αυτός ο Adi όλο μεγάλα λόγια είναι και θεωρεί ότι έφτιαξε την καλύτερη rom του σύμπαντος. Εντάξει, έφτιαξε μια rom υπερπλήρη, αλλά αυτό γύρισε μπούμερανγκ. Είναι ασταθέστατη... Την έβαλα 5-6 φορές γιατί πίστευα ότι έκανα κάτι λάθος .Όταν ενεργοποιούσα τα πολλαπλά παράθυρα κολλούσε και έπρεπε να κάνω ξανά φορματα και νέα εγκατάσταση εκτός και αν έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Η cm δεν μου αρέσουν από εμφάνιση πέρασα την μαμά 4.2.2 αλλά πολύ σκάλωμα . Καμία άλλη έχετε να μου προτείνετε σταθερή και φυσικά να δουλεύουν όλα σωστά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Η cm δεν μου αρέσουν από εμφάνιση Πέρασε Nova Launcher, DCwallpaperz και DCIconz και τα ξαναλέμε... Σταθεροτερη και ταχύτερη από τη CM δεν πρόκειται να βρεις... Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Χρόνια Πολλά πάντα με υγεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paniil Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδιά καλησπέρα μετά τις ευχές που αναφέρω στην επικεφαλίδα θα ήθελα και τα φώτα σας. Έχω το τάμπλετ 3100 και πριν λίγες μέρες μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση και φυσικά την εκτέλεσα. Το μεγάλο μου πρόβλημα μετά την αναβάθμιση είναι ότι μου έβγαλε εκτός λειτουργίας το πρόγραμμα πλοήγησης mireo don't panic 4,2 έκδοση που είχα κατεβάσει σπασμένη και δούλευε μια χαρά. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να την ξαναεγκαταστήσω και να δουλεύει ή μήπως υπάρχει καινούρια σπασμένη έκδοση για το νέο android 4.2.2. Περιμένω τα φώτα σας .... πριν των Φώτων ελπίζω... Νίκος από Κρήτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Χρόνια σου πολλά Νικολάκη ................αλλά σε αυτό το φόρουμ δεν μιλάμε γιά σπασμένα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Πέρασε Nova Launcher, DCwallpaperz και DCIconz και τα ξαναλέμε... Σταθεροτερη και ταχύτερη από τη CM δεν πρόκειται να βρεις... Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Χρόνια Πολλά πάντα με υγεία! Ναι έχεις δίκιο έχω βάλει την cm 10.2 τρέχει μια χαρά με nova DCwallpaperz και DCIconz. Επίσης πέρασα xhalo floating window όπου με βολεύει πολύ γενικά έφερα την ρομ στα μετρά μου και από το σκάλιζα έχω μάθει και κάποια πραγματάκια . Χρόνια Πολλά σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatomas Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Την έβαλα 5-6 φορές γιατί πίστευα ότι έκανα κάτι λάθος .Όταν ενεργοποιούσα τα πολλαπλά παράθυρα κολλούσε και έπρεπε να κάνω ξανά φορματα και νέα εγκατάσταση εκτός και αν έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Η cm δεν μου αρέσουν από εμφάνιση πέρασα την μαμά 4.2.2 αλλά πολύ σκάλωμα . Καμία άλλη έχετε να μου προτείνετε σταθερή και φυσικά να δουλεύουν όλα σωστά . Υπάρχει συγκεκριμμένη διαδικασία για να ενεργοποιήσεις τα πολ.παραθ. αλλα δεν είναι και το καλύτερο. Εγω το έχω dual boot και χρησιμοποιώ κυρίως την Pacman(JB4.3) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2202854 με κερνελ blackhawk next http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365508 Edited December 30, 2013 by tsatomas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Πέρασε Nova Launcher, DCwallpaperz και DCIconz και τα ξαναλέμε... Σταθεροτερη και ταχύτερη από τη CM δεν πρόκειται να βρεις... Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Χρόνια Πολλά πάντα με υγεία! Δημητρη τι ακριβως κανουν αυτα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δημητρη τι ακριβως κανουν αυτα???? Ο nova launcher είναι ελαφρύς και γρήγορος launcher για να χρησιμοποιήσεις, με πιο πολλές δυνατότητες από τον trebuchet και πολύ σταθερός. Τα dciconz και dcwallpaperz προσθέτουν εικονίδια και wallpapers που είναι πολύ εμφανίσημα, κατά τη γνώμη μου τα ομορφότερα στο playstore... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Υπάρχει συγκεκριμμένη διαδικασία για να ενεργοποιήσεις τα πολ.παραθ. αλλα δεν είναι και το καλύτερο. Εγω το έχω dual boot και χρησιμοποιώ κυρίως την Pacman(JB4.3) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2202854 με κερνελ blackhawk next http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365508 Δεν μου έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Η Pacman μου έκανε κάποιο πρόβλημα αν θυμάμαι καλά και την έβγαλα μπορεί να είχα κάνει κάτι λάθος στην εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδια μπορω να περασω καποια ανεπισημη γιατι απ' οτι διαβαζω επισημη δεν υπαρχει 4.4 κιτ κατ εκδοση σε αυτο το tablet? Αν ναι θα χασω την εγγυηση λογο knox ή το συγκεκρημενο μοντελο δεν εχει παρει τη νεα προστασια οποτε δεν χανω και την εγγυηση. Τελος πως ακριβως μπορω να του περασω καποια ανεπισημη εκδοση rom και ποια θα προτεινατε να του περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ο nova launcher είναι ελαφρύς και γρήγορος launcher για να χρησιμοποιήσεις, με πιο πολλές δυνατότητες από τον trebuchet και πολύ σταθερός. Τα dciconz και dcwallpaperz προσθέτουν εικονίδια και wallpapers που είναι πολύ εμφανίσημα, κατά τη γνώμη μου τα ομορφότερα στο playstore... Ευχαριστω.Καλη χρονια ευχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisb52 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Καλησπέρα στο foroum εχω ενα προβλημα σοβαρό απο χτες με το samsung tab2 wifi μετα το τέλος της φόρτισης δεν ενεργοποιείτε το wifi με τίποτα.Βγάζει το ουμπάκι πάνω το ανοιγεις αλλά κλεινει ξανά μόνο του.Το εκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα.Τί μπορεί να συμβαίνει ετσι ξαφνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Πως βλέπουμε ποιό csc έχουμε στη συσκευή μας? Γύρισα πίσω στο εδώ δωσμένο Official Ελληνικό firmware. Και μπαίνοντας στο boot/recovery είδα κάπου ανέφερε applied multi-CSC: AUT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Αρα εχεις ελβετικο firmware. Aut = switzerland Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts