Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω παιδια

στο wifi αναφερομαι..

Να διαβαζει usb stick με δεδομένα χρειαζομαι.

Κι αν ειναι δυνατον να διαχειριστει το walkman

που κι αυτο σαν σκληρο το βλεπουν κινητα με OTG

έχω και εγώ το 3110 (έκδοση με wifi μόνο) αν βρεις τρόπο να δει το ρημάδι το τάμπλετ ένα φλασάκι με 3g data τότε να το πεις και σε εμένα που έχω δοκιμάσει τα πάντα (ή ότι έχω βρει τελοσπάντων)

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσωπικά δεν χρειαζομαι δεδομενα 3G.

Μόνο δεδομένα από το stickάκι θέλω

να διαβάζω.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Προσωπικά δεν χρειαζομαι δεδομενα 3G.

Μόνο δεδομένα από το stickάκι θέλω

να διαβάζω.

αυτό γίνεται εύκολα, με ένα ανταπτοράκι

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Για όσους επιμένουν ακόμα να παραμένουν σε stock rom, κυκλοφόρησε η έκδοση 4.2.2 στο sammobile (μόνο για το P3100 προς το παρόν).

Είναι η γαλλική έκδοση αλλά μπορεί να μπει και στα ελληνικά tabs.

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-P3100&pcode=XEF#firmware

Για όσους επιμένουν ακόμα να παραμένουν σε stock rom, κυκλοφόρησε η έκδοση 4.2.2 στο sammobile (μόνο για το P3100 προς το παρόν).

Είναι η γαλλική έκδοση αλλά μπορεί να μπει και στα ελληνικά tabs.

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-P3100&pcode=XEF#firmware

Ναι μου ήρθε και μενα χτες το βράδυ μεσω ΟΤΑ γιατι είχα περάσει και γω την γαλλική 4.1.2 λογω αγανάκτισης. Δεν μου άρεσε καθολου ο πινακας ειδοποιήσεων. Γίνεται να αλλάξει εμφάνιση; Ο προηγούμενος ηταν πιο ωραίος. Κατα τα άλλα δεν το εχω δει πολυ ακόμα. Εσενα πως σου φαίνεται;

*η "έξυπνη διαμονη" δεν φαίνεται να δουλεύει, εκτος αν δεν κατάλαβα καλα τι κάνεια

Ναι μου ήρθε και μενα χτες το βράδυ μεσω ΟΤΑ γιατι είχα περάσει και γω την γαλλική 4.1.2 λογω αγανάκτισης. Δεν μου άρεσε καθολου ο πινακας ειδοποιήσεων. Γίνεται να αλλάξει εμφάνιση; Ο προηγούμενος ηταν πιο ωραίος. Κατα τα άλλα δεν το εχω δει πολυ ακόμα. Εσενα πως σου φαίνεται;

*η "έξυπνη διαμονη" δεν φαίνεται να δουλεύει, εκτος αν δεν κατάλαβα καλα τι κάνεια

Δεν το έχω δει, ούτε και πρόκειται...

Απλά ανέφερα το νέο, για όσους ενδιαφέρονται...

Στο tab μου βάζω αποκλειστικά custom roms. Πολύ καλύτερες σε όλα τα επίπεδα. Σιγά μην περιμένω τη Samsung πότε και εάν θα αποφασίσει κάποια updates ή να δώσει (που δεν πρόκειται ασφαλώς) κάποιες πιο "ανάλαφρες" roms για καλύτερες επιδόσεις και μπαταρία.

Με custom rom το μηχάνημα απλά μεταμορφώνεται. Ειδικά για εμένα που το χρησιμοποιώ ως καθημερινό "εργαλείο", οι "φανφάρες" του touchwiz με αφήνουν παγερά αδιάφορο...

dimfil έκανα ένα βιντεο της slim για να δείξω στο xda κάποιο bug που εχει στο touch και στο δικο μου tab ολες οι cm based roms έχουν αυτό το πρόβλημα στο κινητό μου η slim είναι ok

dimfil έκανα ένα βιντεο της slim για να δείξω στο xda κάποιο bug που εχει στο touch και στο δικο μου tab ολες οι cm based roms έχουν αυτό το πρόβλημα στο κινητό μου η slim είναι ok

Φίλε μου, δεν καταλαβαίνω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Βλέπω οτι κάτι κάνεις με το menu, δεν βλέπω κάτι λάθος εκεί.

Κάποια στιγμή σου κολλάει στην επιλογή του launcher αλλά δεν εχω αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο. Πρώτη φορά το βλέπω.

Πες μου ακριβώς για να μπορώ να δω.

Παιδιά καλησπέρα. ΣΚεφτομαι να αγορασω το tablet μιας και έχει πέσει αρκετα η τιμή του αλλά ειμαι μεταξύ του απλού και του 3g.

Καπου διάβασα σε προηγουμένες σελίδες οτι το με το 3g μπορείς να κάνεις κλήσεις. Οντως ισχύει αυτό; μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος; ευχαριστώ

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Παιδιά καλησπέρα. ΣΚεφτομαι να αγορασω το tablet μιας και έχει πέσει αρκετα η τιμή του αλλά ειμαι μεταξύ του απλού και του 3g.

Καπου διάβασα σε προηγουμένες σελίδες οτι το με το 3g μπορείς να κάνεις κλήσεις. Οντως ισχύει αυτό; μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος; ευχαριστώ

Ναι, με αυτο κάνεις και κλήσεις...

Φίλε μου, δεν καταλαβαίνω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Βλέπω οτι κάτι κάνεις με το menu, δεν βλέπω κάτι λάθος εκεί.

Κάποια στιγμή σου κολλάει στην επιλογή του launcher αλλά δεν εχω αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο. Πρώτη φορά το βλέπω.

Πες μου ακριβώς για να μπορώ να δω.

ναι αυτό είναι το πρόβλημα. όταν πατας να ανοίξει κάτι ένα μενού πχ ανοίγει σταδιακά με κολλήματα και το κάνει και άλλου σε οτιδήποτε πατησω και στα πληκτρα του πληκτρολογίου, το κάνει σε όλες Τις cm roms μόνο στις μαμά είναι εντάξει και γιαυτο το λογο αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ μόνο μαμα

Ναι, με αυτο κάνεις και κλήσεις...

α μάλιστα. Δηλαδη του βάζεις μια απλη κάρτα σιμ μεσα χωρις να ειναι αποκλειστικα broadband, ενα cu για παραδειγμα και κάνεις και κλήσεις και πλοήγηση. Καταργείς το κινητό στην ουσία εφόσον δεν σε ενοχλεί το μεγεθος του! Ενδιαφέρον. Βλέπω να το δίνω το note 2 και να κυκλοφορω μόνο με το tablet :p

α μάλιστα. Δηλαδη του βάζεις μια απλη κάρτα σιμ μεσα χωρις να ειναι αποκλειστικα broadband, ενα cu για παραδειγμα και κάνεις και κλήσεις και πλοήγηση. Καταργείς το κινητό στην ουσία εφόσον δεν σε ενοχλεί το μεγεθος του! Ενδιαφέρον. Βλέπω να το δίνω το note 2 και να κυκλοφορω μόνο με το tablet :p

Δεν χορταίνετε με τίποτα εσείς οι Νοτάκηδες! :lol:

ναι αυτό είναι το πρόβλημα. όταν πατας να ανοίξει κάτι ένα μενού πχ ανοίγει σταδιακά με κολλήματα και το κάνει και άλλου σε οτιδήποτε πατησω και στα πληκτρα του πληκτρολογίου, το κάνει σε όλες Τις cm roms μόνο στις μαμά είναι εντάξει και γιαυτο το λογο αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ μόνο μαμα

Λυπάμαι, δεν διαπιστώνω παρόμοιο πρόβλημα σε εμένα.

Τα μενού ανταποκρινονται σε ικανοποιητικούς χρόνους και σε κάθε περίπτωση χωρίς να αντιλαμβανομαι κάτι ενοχλητικό.

Απ' ότι βλέπω και στο δικό σου video δεν είναι μεγάλος ο χρόνος αποκρισης.

Αλλα ασφαλώς, εσύ αποφασίζεις τι είναι σημαντικό και τι όχι για να επιλέξεις τη rom που επιθυμείς.

Δεν χορταίνετε με τίποτα εσείς οι Νοτάκηδες! :lol:

αν και λίγο offtopic βγαίνουμε, ε ναι μετα απο μερικους μηνες με note, πάντα κοιτάς κάτι μεγαλυτερο. Το μεγεθος δεν ειναι ποτέ αρκετό. Της οθόνης!

dimfil

ποιά θεωρείς ως καλύτερη custom rom και kernel?

Αν θες και μια γνώμη κάποιου που άκουσε κάποτε τον dimfil και μέχρι στιγμής δεν το μετάνιωσε, τότε σου προτείνω ανεπιφύλακτα την cyanogenmod 10.1.2 stable σε συνδυασμό με τον next kernel 1.7 nooc.

Αν ο φίλος dimfil έχει κάτι νεότερο να προτείνει..:p

Αν θες και μια γνώμη κάποιου που άκουσε κάποτε τον dimfil και μέχρι στιγμής δεν το μετάνιωσε, τότε σου προτείνω ανεπιφύλακτα την cyanogenmod 10.1.2 stable σε συνδυασμό με τον next kernel 1.7 nooc.

Τι ειναι ολα αυτα? (cyanogenmod 10.1.2 stable σε συνδυασμό με τον next kernel 1.7 nooc) μπορεις να εξηγησεις με λιγα λογια? Δεν εχω και πολυ ιδεα περι ολων αυτων.

dimfil Ευχαριστώ στο βίντεο είναι clean η rom χωρίς app και δεν το κάνει πάρα πολύ μόλις βάζω μερικά app γίνεται χειρότερο..τεσπα πάμε για άλλα εδω είναι η μαμα deodexed 4.2.2 μην περιμένετε 3.4 κερνελ και multi Window θα στεναχωρηθειτε...

Edited by nokisas

Τι ειναι ολα αυτα? (cyanogenmod 10.1.2 stable σε συνδυασμό με τον next kernel 1.7 nooc) μπορεις να εξηγησεις με λιγα λογια? Δεν εχω και πολυ ιδεα περι ολων αυτων.

Αρκετά μπακαλίστικα η cyanogenmod είναι μια custom rom, ένα λειτουργικό δηλαδή βασισμένο σε κάποιο stock απο τη samsung το οποίο το "μαγείρεψαν" κάποιοι developers απελευθερώνοντας το βασικά από "περιττά" προγράμματα που το φορτώνουν οι εταιρίες κάνοντάς το τελικά πιο ελαφρύ για τις συσκευές μας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον kernel, μια γρήγορη αναζήτηση στο google θα σου πει αναλυτικότερα περί τινος πρόκειται. Στα είπα εν συντομία μιας και το κεφάλαιο custom κουβαλάει πολύ κουβέντα μέσα του, ελπίζω να πήρες μια ιδέα όμως..:)

dimfil

ποιά θεωρείς ως καλύτερη custom rom και kernel?

Πολύ σωστά.

Εξαιρετικη επίσης είναι και η Slimbean στην έκδοση 7.8 weekly 5.

Άριστες και οι δύο, η επιλογή ανάμεσά τους έχει να κάνει με το επίπεδο παραμετροποίησης που επιθυμεί κανείς με τη slimbean να είναι πιο παραμετροποιήσιμη.

Και οι δύο σύντομα θα περάσουν σε Android 4.3 για το οποίο οι πρώτες unofficial εκδόσεις δείχνουν ότι κάνει ακόμα πιο smooth το tab μας καθώς επίσης το κανει πιο "σβέλτο".

Από kernel... Next 1.x "δαγκωτό"!

dimfil Ευχαριστώ στο βίντεο είναι clean η rom χωρίς app και δεν το κάνει πάρα πολύ μόλις βάζω μερικά app γίνεται χειρότερο..τεσπα πάμε για άλλα εδω είναι η μαμα deodexed 4.2.2 μην περιμένετε 3.4 κερνελ και multi Window θα στεναχωρηθειτε...

Τα πρώτα reviews της stock 4.2.2 είναι εντελώς απογοητευτικά...

Δεν πρόκειται να τη δοκιμάσω καν...

Αρκετά μπακαλίστικα η cyanogenmod είναι μια custom rom, ένα λειτουργικό δηλαδή βασισμένο σε κάποιο stock απο τη samsung το οποίο το "μαγείρεψαν" κάποιοι developers απελευθερώνοντας το βασικά από "περιττά" προγράμματα που το φορτώνουν οι εταιρίες κάνοντάς το τελικά πιο ελαφρύ για τις συσκευές μας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον kernel, μια γρήγορη αναζήτηση στο google θα σου πει αναλυτικότερα περί τινος πρόκειται. Στα είπα εν συντομία μιας και το κεφάλαιο custom κουβαλάει πολύ κουβέντα μέσα του, ελπίζω να πήρες μια ιδέα όμως..:)

Μια ιδεα ναι... θελει αρκετο ψαξιμο και διαβασμα.

Και αρκετη νομιζω εμπειρια για να γινουν .....

Μια ιδεα ναι... θελει αρκετο ψαξιμο και διαβασμα.

Και αρκετη νομιζω εμπειρια για να γινουν .....

Διάβασμα σίγουρα, εμπειρία όμως όχι και ιδιαίτερα μεγάλη αφού υπάρχουν οδηγοί περιγράφοντας βήμα βήμα πως να το καταφέρεις.. όπως για παράδειγμα ο οδηγός του dimfil εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365508

.. και φυσικά αρκετοί φιλοι από εδώ πρόθυμοι να βοηθήσουν..:)

η Google έχει δείξει πως ακούει την κοινότητα άρα τα custom θα είναι πάντα μια πολύ καλή λύση. Ασφαλώς με το ανάλογο ρίσκο.

Απορία, εμείς που έχουμε το 3110, μπορούμε να του βάλουμε firmware για 3100??? για παράδειγμα μπορούμε να του βάλουμε το γαλλικό 4.2.2 που είναι για 3100???

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)