Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ για τα κεφαλαια. Αλλα ο κωτσο για το ιδιο πραμα θελει 90 ευρω. κι οχι 40. καμια σχεση. και αν ειναι με 40 να εχω το κεφαλι μου ησυχο για 2 χρονια, αντι να μετανιωσω για μια θηκη που θα παρωμιας και εχω κι αλλα ταμπλετ και μετανιωσα για τις θηκες αφου ... επιβαρινουν την ευκολια της ταμπλετας, ζήτω η ολικη εγγυηση!!! Προσπαθω να ενημερωσω τον κοσμο κι οχι απλα να λεω... Α και κατι αλλο αν βαλω την ταμπλετα της σαμσουνγκ στο ρευμα, ησυχαζω και απο τα κουνουπια;

Κι όμως μόλις πριν 4 μέρες που πήρα το tab μου είπαν 40 ευρώ για δύο χρόνια, τώρα αν έχει τις ίδιες ακριβώς καλύψεις θα σε γελάσω, δεν έδωσα σημασία. Στο ποσό και στο διάστημα κάλυψης όμως είμαι απόλυτα σίγουρος. Και φυσικά κάνεις πολύ καλά που ενημερώνεις, δεν είπε κανείς το αντίθετο, ίσα ίσα που γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο βρισκόμαστε όλοι εδώ!;)

Το τελευταίο δεν πετυχαίνει, πάρε baygon..:D

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο τα πρωτα κι ολας σχόλια διαβασα πολλα προβληματα. Οπως το wifi, το τατσ, οτι δεν αποθικευει τα app στην καρτα, κι αλλα τετοια. Δεν ξερω αν τα ειδες. Θελω το ταμπλετ για επαγγελματικη χρηση. Αρα να μην με πουλησει, και να με .... ακουει. Το καλο ειναι οτι τα περισοτερα μαγαζια μεσα σε 15 μερες αν δεν σου αρεσει σου δινουν τα λεφτα σου πισω!!! Απλα φοβαμε μιπος χασω παρα τις 10'' το καλο που εχω και μετα που θα ξαναβρω; :worry:

όσο το χρησιμοποιώ δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα, εννοώ ήξερα τι θα συναντήσω. όπως σου είπα, στην θέση σου θα έμενα στο 10''.

εχω ενα σοβαρο προβλημα με την εσωτερικη μνημη ειναι 4.5 GB

εχω τα παιχνιδια μου τα app μου πιανουν πχ 2.5 γιγα και μενουν 2 free χρειαστηκε να κανω καποια wipes και backup restore απο recovery παω μετα να παιξω real racing και δεν υπαρχουν τα δεδομενα του παιχνιδιου που ειναι 1+ γιγα παω να τα ξανακατευασω λεει μη επαρκης χωρος παω να δω τον αποθηκευτικο απο ρυθμισεις μου λεει 800 mb free ψαχνω με file managers τιποτα...κατι που δεν υπαρχει ουτε και φαινεται τρωει τον χωρο και δεν θελω να κανω παλυ φορματ..κανεις αλλος μς παρομοιο προβλημα? εδω και η φωτο....σε λιγο θα βαλω και απ τη μαμα ρομ,ειμαι σε dual

μάλλον τα πολλά nandroid backup πιάνουν όλο τον τόπο. δες, απο recovery πάντα, αν τα backup είναι περισσότερα απο ένα και τότε διέγραψε κάποιο, απο όσα διαβάζω δεν μου έρχεται κάτι άλλο.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

τα backup είναι ένα 2 γιγα της μανησιας και το χω αντιγράψει στην εξωτερική το πρόβλημα είναι ότι δεν δείχνει που η τι πιάνει αυτό τον χώρο και η φώτο από τη μαμά

από εδώ λείπει 1.5+ γιγα

Edited by nokisas

τα backup είναι ένα 2 γιγα της μανησιας και το χω αντιγράψει στην εξωτερική το πρόβλημα είναι ότι δεν δείχνει που η τι πιάνει αυτό τον χώρο και η φώτο από τη μαμά

από εδώ λείπει 1.5+ γιγα

Πράγματι , δεν φαίνεται εδώ τι σου πιάνει το χώρο.

Μπες σε έναν file manager και δες τι υπάρχει στην sdcard. Προσοχή, στην sdcard που είναι η εσωτερική μνήμη και όχι στην εξωτερική κάρτα.

Θα τη βρεις σαν sdcard ή στο mount point /storage/sdcard0/

Εαν δεν βλέπεις κάτι αφύσικο εκεί, μπες στο custom recovery και κάνε wipe cache και wipe dalvik cache.

Να ξέρετε γενικότερα ότι τέτοια προβλήματα μπορούν να προκύψουν και απο τις συνεχείς αλλαγές rom. Για να το αποφύγετε ειναι χρησιμο να σβήνετε πότε πότε την sdcard ανάμεσα σε αλλαγές rom έχοντας κρατήσει, εννοείται, πρώτα backup...

όσο το χρησιμοποιώ δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα, εννοώ ήξερα τι θα συναντήσω. όπως σου είπα, στην θέση σου θα έμενα στο 10''.

μάλλον τα πολλά nandroid backup πιάνουν όλο τον τόπο. δες, απο recovery πάντα, αν τα backup είναι περισσότερα απο ένα και τότε διέγραψε κάποιο, απο όσα διαβάζω δεν μου έρχεται κάτι άλλο.

Αρα μαλων ειναι καλυτερα να κρατησω αυτο που εχω και με την πρωτη ευκαιρια να παρω και το ωραιο αυτο σαμσουνακι και να ειμαι βολεμενος μια χαρα. Να εισαι καλα. Αν ξερεις πες μου και αν μπορει το σαμσουνγκ να παιξει εξωτερικο δισκο 1 τερα οπως κανει το αλλο μου, ή εστω φλασακι 16 ή 32 gb. Ευχαριστω.

Καλησπερα σε ολους.γινεται το Ρ3110 πουχω να το δει το πισι σαν εξωτερικο σκληρο και οχι σαν mtp (και οχι μεσω kies) ?το συνδεω και μονο μεσω kies "το βρισκω".

Ευχαριστω

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Πράγματι , δεν φαίνεται εδώ τι σου πιάνει το χώρο.

Μπες σε έναν file manager και δες τι υπάρχει στην sdcard. Προσοχή, στην sdcard που είναι η εσωτερική μνήμη και όχι στην εξωτερική κάρτα.

Θα τη βρεις σαν sdcard ή στο mount point /storage/sdcard0/

Εαν δεν βλέπεις κάτι αφύσικο εκεί, μπες στο custom recovery και κάνε wipe cache και wipe dalvik cache.

Να ξέρετε γενικότερα ότι τέτοια προβλήματα μπορούν να προκύψουν και απο τις συνεχείς αλλαγές rom. Για να το αποφύγετε ειναι χρησιμο να σβήνετε πότε πότε την sdcard ανάμεσα σε αλλαγές rom έχοντας κρατήσει, εννοείται, πρώτα backup...

Ναι τα κάνα ηδη όλα αυτά τελικά είχε κατι παλιά αρχεία στο Android data

Καλησπέρα "συνάδελφοι".

Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο tablet (wifi). Επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη από τα γενικά χαρακτηριστικά που δίνει η Samsung για την διάρκεια της μπαταρίας θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με την απόδοση της μπαταρίας ως προς συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως browsing, διάβασμα ebook μέσω kindle/moon reader κτλ, βίντεο, streaming, sleep mode;

Με ενδιαφέρει η μπαταρία γιατί σκέφτομαι ως εναλλακτική να αγοράσω ένα από τα φθηνά tablet με ανάλογα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο ebay, τα οποία γενικά δεν τα πηγαίνουν καλά στο θέμα της μπαταρίας.

Καλησπέρα "συνάδελφοι".

Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο tablet (wifi). Επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη από τα γενικά χαρακτηριστικά που δίνει η Samsung για την διάρκεια της μπαταρίας θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με την απόδοση της μπαταρίας ως προς συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως browsing, διάβασμα ebook μέσω kindle/moon reader κτλ, βίντεο, streaming, sleep mode;

Με ενδιαφέρει η μπαταρία γιατί σκέφτομαι ως εναλλακτική να αγοράσω ένα από τα φθηνά tablet με ανάλογα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο ebay, τα οποία γενικά δεν τα πηγαίνουν καλά στο θέμα της μπαταρίας.

Μπορω να σου απαντησω μονο ως προς το browsing λογο που μονο αυτο χρησιμοποιώ,το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να τεσταρω τον χρονο σε browsing,η μπαταρια πληρως φορτισμενη στο 100 % και μεχρι να παει στο 3-4 % ,διαρκει 7 ώρες (με συνεχομενη 7 ωρη λειτουργεια browsing) ακριβώς με φωτεινοτητα οθονης λιγο κατω απο την μεση, δηλαδη καπου στο 40 %.Με GPS Κλειστο,συγχρονισμος κλειστο.

Βεβαια ειναι καινουργιο μια βδομαδα το εχω,οποτε λογικα σε κανα 6 μηνο με χρονο θα κραταει λιγοτερο η μπαταρια,αναλογα βεβαια το ποσες φορτο-εκφορτισεις θα κανει,αν το δουλευεις π.χ 3-4 φορες τον μηνα και το φορτο-εκφορτιζεις και πανω στον χρονο θα εχει την ιδια αποδοση.

Edited by weather1967

φίλε μου και εγώ πήγαινα για κινέζικο πριν πάρω αυτό Venus λέγεται ίδια ακριβώς specks με το nexus 4 αλλά όταν είδα σε βίντεο το Venus vs με nexus τι διαφορά είχαν πήγα σε συγουρη επιλογή Sammy μόνο με τον αποθηκευτικό θα χεις ένα θέμα πάρε 16 αν μπορείς και αν δε σε πειραζει που δεν μπαίνει sim..( εγώ το μετανιωσα) ορμα γιατί όπου να ναι θα σταματήσει

Καλησπέρα "συνάδελφοι".

γενικά τίποτα απο αυτά (κινητά & tablet) δεν τα πάει τόσο καλά σε μπαταρία όσο θα θέλαμε ή φανταζόμασταν. Το δικό μου με χρήση εντατική για παιχνίδια-browsing-κάμερα βγάζει 1,5 μέρα. σε αυτό βοηθάει η έλλειψη 3g.

Edited by airtim

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Μπορω να σου απαντησω μονο ως προς το browsing λογο που μονο αυτο χρησιμοποιώ,το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να τεσταρω τον χρονο σε browsing,η μπαταρια πληρως φορτισμενη στο 100 % και μεχρι να παει στο 3-4 % ,διαρκει 7 ώρες (με συνεχομενη 7 ωρη λειτουργεια browsing) ακριβώς με φωτεινοτητα οθονης λιγο κατω απο την μεση, δηλαδη καπου στο 40 %.Με GPS Κλειστο,συγχρονισμος κλειστο.

Βεβαια ειναι καινουργιο μια βδομαδα το εχω,οποτε λογικα σε κανα 6 μηνο με χρονο θα κραταει λιγοτερο η μπαταρια,αναλογα βεβαια το ποσες φορτο-εκφορτισεις θα κανει,αν το δουλευεις π.χ 3-4 φορες τον μηνα και το φορτο-εκφορτιζεις και πανω στον χρονο θα εχει την ιδια αποδοση.

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Δεν είναι άσχημα 7 ώρες με ανοικτό wifi και browsing...Ειδικά για αυτήν την τιμή...

Το να το αφήνει κανείς στην πρίζα είναι μία επίσης μία εναλλακτική. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό φθείρει την μπαταρία

Το να το αφήνει κανείς στην πρίζα είναι μία επίσης μία εναλλακτική. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό φθείρει την μπαταρία

Περισσοτερο φθειρεται η μπαταρια οταν φορτιζεται-αποφορτιζεται τακτικα,παρα οταν ειναι συνεχεια πληρως φορτισμενη.

Απλα αν χρησιμοποιης φορτιστη συνεχεια,αφηνε σε διαστηματα καθε 10-15 μερες (αν κανεις χρηση καθε μερα της συσκευης) και μονη της την μπαταρια να αποφορτιζεται.

Περισσοτερο φθειρεται η μπαταρια οταν φορτιζεται-αποφορτιζεται τακτικα,παρα οταν ειναι συνεχεια πληρως φορτισμενη.

Σιγουρο αυτο; Ξερω βεβαια οτι η μπαταρια εχει οριο στους πληρεις κυκλους φορτισης/αποφορτισης αλλα και το να βρισκεται συνεχως στο 100% δεν μου ακουγεται και τοσο σωστο.. ισως βεβαια (μακαρι θα'λεγα..) να κανω και λαθος, μπορει με καποιο τροπο να επιβεβαιωσει καποιος;

Επισης, το οτι ζεσταινεται παραπανω η συσκευη δουλευοντας την και εχοντας ταυτοχρονα την πριζα στο ρευμα δεν μπορει να προκαλεσει καποια βλαβη σε βαθος χρονου ισως;

Καλησπερα σε ολους.γινεται το Ρ3110 πουχω να το δει το πισι σαν εξωτερικο σκληρο και οχι σαν mtp (και οχι μεσω kies) ?το συνδεω και μονο μεσω kies "το βρισκω".

Ευχαριστω

Καποια απαντηση???

Καλησπέρα σε όλους,

Επειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη συσκευή, όντως δεν δίνει την δυνατότητα να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd ;

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Καλησπέρα σε όλους,

Επειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη συσκευή, όντως δεν δίνει την δυνατότητα να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd ;

σε όλες τις σύγχρονες συσκευές με JB. είναι θέμα google. Άν έχεις κάποιο κινητό, που πχ κυκλοφόρησε το 2011, και τώρα τρέχει JB, είτε official είτε custom, έχει αυτή την δυνατότητα

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

σε όλες τις σύγχρονες συσκευές με JB. είναι θέμα google. Άν έχεις κάποιο κινητό, που πχ κυκλοφόρησε το 2011, και τώρα τρέχει JB, είτε official είτε custom, έχει αυτή την δυνατότητα

Συγνώμη επειδή δεν σε κατάλαβα, έχει ή δεν έχει την δυνατότητα μεταφοράς ;

Συγνώμη επειδή δεν σε κατάλαβα, έχει ή δεν έχει την δυνατότητα μεταφοράς ;

ναι, όπως είναι όταν το αγοράσεις, δεν θα μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές στην εξωτερική SD

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

ναι, όπως είναι όταν το αγοράσεις, δεν θα μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές στην εξωτερική SD

Με rootάρισμα αυτό λύνεται ;

από εδώ λείπει 1.5+ γιγα

Και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα εχω παντως..

Ειπαμε 8gb να μην ειναι , να ειναι ομως ρε παιδια 7...Τι 4.49 gb?

Πολυ λιγα ειναι !

Επισης κατι ερωτησεις: Να υποθεσω οπως τα s3/note 2 , δεν ειναι δυνατη η μετακινηση των μεγαλων εφαρμογων στην sd ετσι; Απλα δεν υπαρχει τροπος , τουλαχιστον επισημος..

Η μονη λυση ειναι να εγκαταστησει κανεις την εφαρμογη link2sd , με προυποθεση οτι ειναι root..(δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο αυτα)

Και επειτα , εχει βαλει κανεις flassh player στον stock browser? Επειδη κατεβασα ενα flash player για jelly bean , αλλα δεν μου δουλεψε ..υποθετω οτι δεν δουλευει στον stock μαλλον...

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Καλησπέρα. Παρατήρησα αύξηση της θερμοκρασίας στο σημείο που βάζουμε την κάρτα sd. Αυτό γίνεται κατα τη διάρκεια του browsing αλλά και όταν παίζω κάποιο παιχνίδι. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Οταν η ταμπλέτα είναι σε κατάσταση αναμονής η θερμοκρασία υποχωρεί. Παλιά απ' όσο θυμάμαι δεν ανέβαζε θερμοκρασία Για αυτό ρωτάω.

Και εμενα στην μια πλευρα του tablet (πρεπει να ναι απο την μερια της μικρο sd..) ζεσταινεται ..

Εχει πλακα , γιατι αυτο ακριβως: Ειναι απο την μια πλευρα μονο :lol:

Θα ελεγα οτι ειναι φυσιολογικο, μιας και εκει ειναι τα κυκλωματα του επεξεργαστη , της καρτας γραφικων κτλ..Δεν χρειαζεται να ανησυχεις..Εε τωρα αν ζεματαει , ισως πρεπει να το κοιταξεις..:happy:

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Και εμενα στην μια πλευρα του tablet (πρεπει να ναι απο την μερια της μικρο sd..) ζεσταινεται ..

Εχει πλακα , γιατι αυτο ακριβως: Ειναι απο την μια πλευρα μονο :lol:

Θα ελεγα οτι ειναι φυσιολογικο, μιας και εκει ειναι τα κυκλωματα του επεξεργαστη , της καρτας γραφικων κτλ..Δεν χρειαζεται να ανησυχεις..Εε τωρα αν ζεματαει , ισως πρεπει να το κοιταξεις..:happy:

Οκ δεν βράζεις και αυγό... Χαχαχα... Αλλά επειδή το παρατήρησα τώρα που σφίξανε και οι ζεστές είπα να ρωτήσω την παρέα.

να κοιτάτε την θερμοκρασία σας, σε μένα έχει φτάσει και 45+

Ναι ετσι ακριβως και μενα.απο εκεινη τη μερια ζεσταινεται.εβαλα και ενα app και κοιτω που και που θερμοκρασια...μεχρι 40 εχει φτασει.αν ανεβει παραπανω θα πω...

Edited by Superuser

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)