Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους τους φιλους. αγορασα κ εγω το ταμπλετακι και θα ηθελα να σας κανω αρκετες ερωτησεις! Μεχρι προτινως ειχα το playbook. η πρωτη αισθητη διαφορα ειναι οτι το samsung , επειδη ειναι λεπτοτερο, ειναι πολυ πιο ευκολο στη μεταφορα και μπορω να το εχω συνεχως μαζι μου! Οι πρωτες μου αποριες λοιπον ειναι οι παρακατω

1) Σκοπευω να αγορασω ανταπτορα για στικακια.εγρψαν οι φιλοι παραπανω οτι θα μπορει να διαβαζει μια συγκεκριμενη μορφη με περιορισμενη χωρητικοτητα. αυτη την μορφη τη διαβαζει ο υπολογιστης? χρειαζεται ειδικο φορματ και αν ναι που μπορω να βρω οδηγιες για το πως θα το κανω?θα μπορω ευκολα να περναω διαφορα απο το pc και να τα βλεπω στο ταμπλετ και αντιστροφα?

3) εβαλα μια καρτα 16αρα αλλα φαινεται να εχει προβλημα .προσφατα ο υπολογιστης μου ειχε ζητησει να τη διαμορφωσω.βλεπει μονο το 1 απο τα 16 gb . μπορω να κανω κατι?

4) οταν λυσω το παραπανω θεμα η βαλω αλλη καρτα και κανω και root, θα μπ7ρω να περασω εφαρμογες εκει με το link2sd?

5) εχω το wifi. μπορω να εχω πλοηγηση στο αμαξι? εδω αν μπορει να στειλει κανεις pm θα με βοηθουσε!

6) το χρειαζομαι κυριως στην εργασια μου.για επαγγελματικες εφαρμογες και σχολια να ψαξω σε αλλο θεμα?

7)εχει δοκιμασει κανεις tethering?απαιτει ισχυρο κινητο? καποιος φιλος ειχε γραψει κατι για συσκευη wifi. εχετε καποιο λινκ?

8) πως βλεπω ποια εκδοση λειτουργικου εχω?

9) μπορω να εχω viber και στο κινητο μου αλλα κ εδω?

1. Το stickάκι πρέπει να είναι σε FAT32 format, δηλαδή δεν θα μπορεί να διαχειρίζεται αρχεία πάνω από 4GB. Αν rootάρεις to tablet υπάρχει εφαρμογή στο Market όπου θα μπορεί να διαβάζει και stickάκια σε NTFS format. Kαι στις 2 περιπτώσεις η επικοινωνία με το PC είναι απλούστατη (Copy-Paste αρχείων κ.τ.λ.). Δεν χρειάζεται κάποια ειδική διαδικασία. Το PC θα βλέπει το tablet σαν σκληρό.

3. Nα φορμάρεις την κάρτα κανονικά στο PC μέσω Windows.

4. Νομίζω ναι αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Η εσωτερική μνήμη του tablet επαρκεί για εφαρμογές. Τα δεδομένα σου μπορείς να τα έχεις στην κάρτα.

5. Φυσικά και μπορείς χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο GPS. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο εμπόριο αλλά και μερικές στο Μarket.

6. Nαι, αλλά και στο Market.

7. Δουλεύει κανονικά το Tethering. Ψάξε στις σελίδες του παρόντος thread.

8. Ρυθμίσεις--->Σύστημα--->Πληροφορίες Συκευής--->Έκδοση Android

9. Όχι ταυτόχρονα.

Τα περισσότερα από τα ερωτήματά σου έχουν αναλυθεί εκτενώς στο thread. Καλό θα είναι να κάνεις λίγο Homework.

Μεγειές και καλοδούλευτο!

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χιλια ευχαριστω JIMBOathens για την αμεση απαντηση ! κανενας οδηγος για root ή κανενα προγραμματακι, υπαρχει μηπως?

χιλια ευχαριστω JIMBOathens για την αμεση απαντηση ! κανενας οδηγος για root ή κανενα προγραμματακι, υπαρχει μηπως?

για ροοτ φλασαρεις αυτο το μεσω odin.

http://db.tt/807ydp3u

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Ριξε μια ματιά λίγα posts πιο πισω.

Υπάρχει οδηγός για αυτο που ζητάς...

Ευχαριστω πολυ για το αρχειο. Κανει και για το wifi? Απλα το τρεχω ή εχει καποια διαδικασια?τι εννοεις μεσω odin?

Ευχαριστω πολυ για το αρχειο. Κανει και για το wifi? Απλα το τρεχω ή εχει καποια διαδικασια?τι εννοεις μεσω odin?

Δες εδω...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4729896

Ξερει καποιος να μου πει γιατι δεν μου δειχνει τα βιντεακια απο bet365 που θελω να βλεπω διαφορους αγωνες?

Παταω πανω,αλλα δεν δειχνει τιποτα.....!:cry:

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Τον μαμα χρησιμοποιω,και μεχρι τωρα ολα οκ,εκτος απο το προβλημα που ανεφερα!

Μηπως χρειαζεται να κατεβασω καποια εφαρμογη που δεν γνωριζω?

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Adobe flash player for android. Googlαρέ το γιατί δεν θα το βρεις στο Market. Έχει δοθεί νομίζω link στις πρώτες (?) σελίδες αυτού του thread....

Στο Google Play μου βγαζει διαφορες εκδοσεις την 11 την 12!

Δεν κανει καποια απο αυτες?

Προτεινεις να το googlaro για να κανω δουλεια?

Βρηκα στις πρωτες σελιδες αυτο που εψαχνα κι ελπιζω να δουλεψει!

Ευχαριστω πολυ,εαν εχω προβλημα θα ενοχλησω!

Edited by ManolisGti
Βρηκα λυση στο προβλημα
SAMSUNG GALAXY S20 FE

Στο Google Play μου βγαζει διαφορες εκδοσεις την 11 την 12!

Δεν κανει καποια απο αυτες?

Προτεινεις να το googlaro για να κανω δουλεια?

Βρηκα στις πρωτες σελιδες αυτο που εψαχνα κι ελπιζω να δουλεψει!

Ευχαριστω πολυ,εαν εχω προβλημα θα ενοχλησω!

Ψάξε και στο Adobe archive...

Η έκδοση που έχει εκεί δουλεύει μια χαρά...

Ψάξε και στο Adobe archive...

Η έκδοση που έχει εκεί δουλεύει μια χαρά...

Ευχαριστω πολυ!;)

Θα το δω,αν και νομιζω πως ειμαι οκ τωρα!

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Έχει δοκιμάσει κανείς δέκτη ψηφιακό στο ταμπλετ; Βλέπω υπάρχει ένας tivizen pico αλλά δεν ξέρω αν παίζει mpg4

Ναι, είναι το μοντέλο της Anymode tivizen pico με 30πινο για τα tablet της Samsung και παίζει κανονικά όλα τα ψηφιακά κανάλια... Edited by JIMBOAthens

Παιδιά μπορεί να μας πει κάποιος που έχει βάλει ή ξερει ποιά επιπλέον προγράμματα της Vodafone έχουν οι rom που δίνει η εταιρία αυτή για το P3100; Αφαιρούνται;

Παιδιά μπορεί να μας πει κάποιος που έχει βάλει ή ξερει ποιά επιπλέον προγράμματα της Vodafone έχουν οι rom που δίνει η εταιρία αυτή για το P3100; Αφαιρούνται;

Χωρίς root όχι δεν αφαιρούνται...

παιδιά Καλησπέρα μόλις το πήρα και εγώ. .. φορούσε την 4.1.2 μου ήρθε update μόλις το άνοιξα το κατέυασα ήταν γύρω στα 180 mb όταν τελείωσε το update και άνοιξα το tablet φορούσε Παλυ την 4.1.2 τι σόι αναβάθμιση ήτανε ? κοίταξα λίγο τώρα και λένε η 4.2.2 θα μας έρθει από Σεπτέμβριο αληθεύει. ?

Κάτι τελευταίο για ροοτ πρέπει να βάλω sd οπωσδήποτε?

παιδιά Καλησπέρα μόλις το πήρα και εγώ. .. φορούσε την 4.1.2 μου ήρθε update μόλις το άνοιξα το κατέυασα ήταν γύρω στα 180 mb όταν τελείωσε το update και άνοιξα το tablet φορούσε Παλυ την 4.1.2 τι σόι αναβάθμιση ήτανε ? κοίταξα λίγο τώρα και λένε η 4.2.2 θα μας έρθει από Σεπτέμβριο αληθεύει. ?

Κάτι τελευταίο για ροοτ πρέπει να βάλω sd οπωσδήποτε?

καλησπερα και καλως ηρθες.

για ροοτ φλασαρεις αυτο με odin

http://db.tt/807ydp3u.

οσο αφορα την αναβαθμιση σε 4.2.2 χωρις να ξερω κατι πιστευω οτι εχουμε δρομο ακομα μεχρι να την παρουμε.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Δεν νομίζω. Λογικά θα προηγηθεί η 4.1.2...

Η οποια οπως εχω διαβασει εδω μεσα,θα την περιμενουμε απο Σεπτεμβρη και μετα.

Σωστα τα λεω?

SAMSUNG GALAXY S20 FE

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)