Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ψάχνω λίγο σχετικά με την μη δυνατότητα αναβάθμισης στο GT-P3100 που έχω, και βρήκα ότι δεν υπάρχει νέο firmware για το GT-P3100 εκτός του 4.0.3. Δείτε εδώ: http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-P3100&pcode=EUR#firmware

Ενώ για ο GT-P3110, έχουν βγάλει μέχρι και 4.1.2 ! Γιατί;

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ! Και μέσα από το Kies θα μπορεσει να πάρει την νέα έκδοση που έχουν πάρει όλοι;

Αν έχει βγει, ναι...

Για το θέμα του firmware έχω την εντύπωση ότι τα P3100 (3G) έχουν ήδη πάρει την 4.1.1. και σταδιακά παίρνουν την 4.1.2. (Unbranded). Η Voda έχει δώσει αρκετά νωρίτερα την 4.1.2. στα δικά της.

Επειδή έγραψες ότι το πήρες μεταχειρισμένο, αν το tablet είναι rootαρισμένο δεν μπορεί να πάρει τις επίσημες αναβαθμίσεις ούτε μέσω OTA ούτε μέσω Kies...

Edited by JIMBOAthens

Ολα καλά με το Tab 2 !!

αμέσως μετά την αγορά κατεβασα και εβαλα την 4.1.2.. και φορτώνω τα διαφορα app...

Φυσικά , με φοουυυλλλ χρήση κράτησε οριακά μια μερα.. :p η μπαταρία..

Μια ερωτηση..

εχει βαλει κανεις το whatsapp ?

εαν ειναι ευκολο να μας πει πως.. ευχαριστώ..

(σημείωση: εχω πάρει το απλό wifi και δεν το εχω κανει root)

εγω που το αγορασα απο eshop βλεπω οτι εχει γερμανικο firmware

αν βαλω ελληνικο θα εχω διαφορα??

επισης θα χασω την εγγυηση??

εγω που το αγορασα απο eshop βλεπω οτι εχει γερμανικο firmware

αν βαλω ελληνικο θα εχω διαφορα??

επισης θα χασω την εγγυηση??

Καμία διαφορά δεν θα δεις αν μιλάμε για το ίδιο firmware.

Δεν υπάρχει λόγος να πειράξεις κάτι...

απλα περιμενω την αναβαθμιση σε 4.1.2 και ειχες πει οτι ειχε διαφορα στην αυτοματη φωτεινοτητα

ειμαι στην 4.1.1

Καλησπερα.Στο παρακατω link γραφει οτι εχει TV OUT.Μηπως ξερει κανεις αν λειτουργει με το εξαρτημα για HDMI που ειχε βγει για το P1000?

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_2_7_0_p3100-4543.php

Καλησπερα.Στο παρακατω link γραφει οτι εχει TV OUT.Μηπως ξερει κανεις αν λειτουργει με το εξαρτημα για HDMI που ειχε βγει για το P1000?

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_2_7_0_p3100-4543.php

Eίναι λάθος. Το θέμα το έχουμε αναλύσει εκτεταμένα. ΔΕΝ υποστηρίζει TV-out...

Θα ηθελα να πειραματιστω λιγο... καποιες γρηγορες ερωτησεις. Με ποια εφαρμογη κραταω την official rom, ενα λινκ για root ποια cyanogen version λετε να περασω?

Backup θα κρατήσεις με το CWM.

Ακολούθησε αυτό τον οδηγό για να το εγκαταστήσεις και να κάνεις επίσης root το tab σου. Γράφει ότι είναι για 4.1.1 αλλά ισχύουν τα ίδια ακριβώς και για την 4.1.2.

Είναι δοκιμασμένη μέθοδος, την έχω κάνει πολλές φορές σε φίλους και δουλεύει άψογα. Λίγο προσοχή μόνο στα βήματα, να γίνουν σωστά και με τη σειρά που τα λέει...

Custom rom θα σου πρότεινα τη SlimBean 4.2.2 build5.

Είναι βασισμένη στη CM10.1, ταχύτατη, σταθερότατη και εξαιρετικά παραμετροποιήσιμη. Κατά τη γνώμη μου, ό,τι καλύτερο μπορείς να βάλεις στο tab αυτή τη στιγμή...

Edited by dimfil

Γειά σας παιδιά μόλις πήρα και εγώ το 3110 wi fi οπότε θα τα λεμε :rolleyes:

Απλά να σας πω ότι το πήρα στην προσφορά από voda και το άλλαξα ήδη με άλλο λόγω χαμηλού σήματος . Τώρα όμως όλα Οκ

Practice what you preach

Παιδια αυτα εδω μας κανουν?(Ειμαι λιγο ασχετος με τα αγγλικα)

1.Εκτος απο τα γνωστα (USB Flash Drive,SD card reader,mouse,keyboard) στικακι ιντερνετ θα συνδεεται πανω σ αυτο?

2.Εγω δε θα το ρουταρω πειραζει που θα υποστηριζει μονο FAT32 και οχι NTFS οπως λενε οι πωλητες?

3.Να προχωρησω στην αγορα?

Καλησπέρα!

Φιλος μου εχει πάρει το WiFi 8gb και εχει την 4.1.2 και θελει να εχει πολλαπλούς χρήστες, αλλα δεν βρίσκουμε την επιλογή, αν υπάρχει.

Μου διαφεύγει κατι ή όντως δεν έχει αυτή την δυνατότητα.

Να διευκρινίσω οτι δεν τον ενδιαφέρει να κάνει root.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

1.Εκτος απο τα γνωστα (USB Flash Drive,SD card reader,mouse,keyboard) στικακι ιντερνετ θα συνδεεται πανω σ αυτο?

2.Εγω δε θα το ρουταρω πειραζει που θα υποστηριζει μονο FAT32 και οχι NTFS οπως λενε οι πωλητες?

1. H Vodafone υποστηρίζει πως με το δικό της stickάκι το tablet αποκτά υποστήριξη 3G. Σε συμβουλεύω να πας επιτόπου σε ένα από τα υποκαταστήματά της και να το εξακριβώσεις.

2. Δεν πειράζει καθόλου αρκεί να μην θέλεις να αποθηκεύσεις αρχεία μεγαλύτερα των 4GB που είναι το όριο που υποστηρίζει το FAT32.

3. Προχώρα άφοβα. Είναι από τα καλύτερα VFM αυτή την εποχή (μιλάω για την προσφορά της Voda στα €159)...

Προχώρα άφοβα. Είναι από τα καλύτερα VFM αυτή την εποχή (μιλάω για την προσφορά της Voda στα €159)...

Προσυπογράφω...

Σε αυτά τα χρήματα είναι εξαιρετική αγορά...

Με την εγκατάσταση custom rom και kernel δεν πιστεύει κανείς τι δυνατότητες μπορεί να βγάλει αυτό το μηχάνημα!

Για όσους δεν γνωρίζουν, να ενημερώσω ότι πλέον είναι δυνατή η εγκατάσταση dual boot στα tablet μας. Το δοκίμασα ο ίδιος και είναι απλά απίστευτη δυνατότητα!

Εαν υπάρχει ενδιαφέρον θα μπορούσα να φτιάξω έναν οδηγό για το πως γίνεται.

Προσυπογράφω...

Για όσους δεν γνωρίζουν, να ενημερώσω ότι πλέον είναι δυνατή η εγκατάσταση dual boot στα tablet μας. Το δοκίμασα ο ίδιος και είναι απλά απίστευτη δυνατότητα!

Υπάρχει κάποιο ενημερωτικό link?

Προσυπογράφω...

Σε αυτά τα χρήματα είναι εξαιρετική αγορά...

Με την εγκατάσταση custom rom και kernel δεν πιστεύει κανείς τι δυνατότητες μπορεί να βγάλει αυτό το μηχάνημα!

Εαν υπάρχει ενδιαφέρον θα μπορούσα να φτιάξω έναν οδηγό για το πως γίνεται.

Ναιιι, μέσα σου λέω ετοίμασε τον να γουστάρουμε.

Ξεχασα να βαλω link απο καποια otg:

http://www.ebay.com/itm/USB-OTG-Host-Adapter-Data-Cable-Cord-For-Samsung-Galaxy-Tab-2-7-0-P3100-P3110-/400425230723?pt=AU_TabletAccessories&hash=item5d3b342183

http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-OTG-Host-Adapter-Data-Cable-For-Samsung-Galaxy-Tab-2-7-0-P3100-P3110-32G-/350731633992?pt=AU_TabletAccessories&hash=item51a93c0548

http://www.ebay.com/itm/USB-Host-OTG-Adapter-Cable-for-Samsung-Galaxy-Tab-2-7-0-7-GT-P3110-10-1-P5100-/390523568330?pt=US_Tablet_AV_Cables_Adapters&hash=item5aed04c0ca

Να παρω καποιο απο αυτα?

Υπάρχει κάποιο ενημερωτικό link?

Στο αντίστοιχο forum του galaxy tab 2 7.0 στο xda...

Επειδή είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή, δεν έχω την ευχέρια να σου βρω όλα τα σχετικά links, αλλά αν είσαι εξοικειωμένος με το xda θα τα βρεις εύκολα..

Ναιιι, μέσα σου λέω ετοίμασε τον να γουστάρουμε.

Οδηγό και για το που κ πως θα βάλουμε custom και kernel !! ;;

Το κερδίζουμε στο tablet όταν είναι dual boot ?

Γενικότερα, όταν μπορείς να εγκαταστήσεις τη rom που επιθυμείς εσύ, κερδίζεις πολλά. Κυκλοφορούν roms και kernels πολύ ανώτερα από τα stock της samsung. Προσωπικά, "τρέχω" 4.2.2 από Slimbean rom με custom kernel και απλά δεν έχει καμμία απολύτως σχέση σε ταχύτητα και ομαλότητα με την stock 4.1.2

Όταν επιπλέον έχεις και τη δυνατότητα για dual boot, σκέψου ότι μπορείς πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσεις δύο διαφορετικές roms και να κάνεις boot σε όποια θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάθε φορά, ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις. Φαντάσου πόσο βολικό είναι αυτό αν θέλεις πχ. να δοκιμάσεις κάποιες roms πριν αποφασίσεις εάν θέλεις να εγκαταλήψεις οριστικά τη stock 4.1.2 ή ακόμα εάν θέλεις για κάποιους λόγους να έχεις οπωσδήποτε εγκατεστημένη και τη stock αλλά σε καθημερινή χρήση έχεις μία custom...

Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες...

Αφού υπάρχει ενδιαφέρον λοιπόν, μόλις βρω χρόνο θα ετοιμάσω έναν οδηγό που να ξεκινάει από το root και την εγκατάσταση ενός custom recovery μέχρι την εγκατάσταση custom kernel/rom και dual boot.

Θα προτιμήσω να τον φτιάξω το Σ/Κ που θα έχω πιο πολύ χρόνο, ώστε να είναι όσο πιο ολοκληρωμένος και λεπτομερής γίνεται.

Για όποιον βιάζεται, μπορεί να ανατρέξει στα σχετικά sections του xda. Οι πληροφορίες είναι λίγο σκόρπιες αλλά έτσι γίνεται δυστυχώς με όλο το xda!

Οι υπόλοιποι, λίγο υπομονή...

Edited by dimfil

Πολύ ενδιαφέρον αν μπορώ να κρατησω τη rom που έχω αυτή τη στιγμή και να μπορώ να επιλέγω ανάμεσα σε custom ! Αναμένω με ανυπομονησία τον οδηγό !!!!

Καλησπέρα,

έχω το tablet εδώ και ένα χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πλέον με το ParanoidAndroid 3.50. Το tablet απλά άλλαξε επίπεδο.

Έχω αγοράσει επίσης έναν otg adapter αλλά το μόνο που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να χρησιμοποιήσω είναι το mouse μου.

Έχει και υποδοχή sd αλλά δεν έχω καταφέρει να δω τις κάρτες μνήμης.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Ευχαριστώ.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)