21century Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Παιδια υπαρχει αληθεια καινουργια κεδοση λογισμικου για το κινητουλι μας και φυσικα αν την εχει δοκιμασει καποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 παιδια την γνωμη σας!!!!το εχω βρει καινουργιο στα 310,αξιζει να το παρει καποιος για δευτερο κινητο; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 παιδια την γνωμη σας!!!!το εχω βρει καινουργιο στα 310,αξιζει να το παρει καποιος για δευτερο κινητο; :O φιλε μου lagoudaki επειδη ξερω οτι πανω-κατω τα γουστα στα κινητα ταιριαζουν( στο 9100 μου τα χαλας λιγακι:p ) θα σου πω οτι αυτα τα μικρα (8010,8020) ειναι ιδανικα οχι μονο για δευτερα που τα θελουμε εμεις, αλλα και για βασικη συσκευη!! ευχρηστα, μικρα, καλη μπαταρια, και πανω απ ολα το γνωστο περιβαλλον της ms και οι ευκολιες με το outlook που ξερεις και απο τα ppc. εγω προσωπικα τωρα δεν θα το επαιρνα γιατι μου αρεσει να παιρνω κατι καινουριο και αυτο στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι το 8310. (γι αυτο και πουλαω και το SDA μου) αν ομως δεν θελεις να δωσεις τοσα χρηματα το 8010,8020 ειναι πολυ καλη λυση. απο τα δυο παντως θα επελεγα 8020 λογω joystick. να θελεις περισσοτερα τα λεμε με pm.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 σε ευχαριστω,και δινω σημασια στα λογια σου σαν πιο εμπειρος στα win mob απο μενα,το 8310 μου αρεσει τρελα :w00t: αλλα δεν θελω να ανεβω τοσο στην τιμη :O γιατι μου αρεσει και το 9100,καλα ακουσες!!!αλλα περιμενω να το δω και απο κοντα,και αν ειναι οκ θα το χτυπησω κατα τον απριλιο-μαιο που τελειωνει το συμβολαιο μου ;)το 8020 το φοβαμαι επειδη εχω ακουσει ιστοριες για το κεντρικο πληκτρο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για δερμάτινη θήκη για το 8010 ας ρίξει μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90414 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Εχω προσπαθήσει αρκετές φορές να μεταφέρω ορισμένα μουσικά κλιπάκια που εχω γράψει απο την καρτα tv στην storage card του 8010 αλλα κατα την αντιγραφή την μια κολλά το κινητό και βγάζω/βάζω την μπαταρια γιατι δεν ανταποκρίνεται την αλλη κολλα η αντιγραφή και πατάω ακύρωση ή εκεί που φθάνει στο 80% μηδενίζει κι αρχίζει απο την αρχή. Το κάνει και σε άλλους αυτό; Έχω την τελευταία έκδοση τόσο του firmware ¨οσο και του activesync. Για αρχεία μικρά (της τάξεως των 5 ή 8ΜΒ) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για αρχεία όμως άνω των 20ΜΒ τότε κολλά. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Τί μάρκα είναι η storage card που έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Φιλος ειπε 'Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω στο 8020 με την τελευταία έκδοση. Γράφω π.χ. 210 και βγαίνει 2109444444 που δεν το θέλω.' το ιδιο προβλημα εχω κι εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Τί μάρκα είναι η storage card που έχεις; SanDisk 512 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 SanDisk 512 Σε ρώτησα γιατί παλιά υπήρχε κάποια ασυμβατότητα με τις Kingston... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Και ATP 512 δουλεύει μια χαρά! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 βρηκα το 8010 στα καρφουρ στα 205 καινουργιο και το καλοβλεπω για δευτερο κινητο:O τι λετε αξιζει να το παρω;ειμαι σχεδον ετοιμος να το αρπαξω:rolleyes:πιστευω να μην το μετανιωσω,εχω ακουσει γενικα καλα λογια για το συγκεκριμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 ανετα.....αν ειχε και το 8020 στην ιδια τιμη θα το ξαναεπαιρνα και εγω.....χωρις πλακα...θεωρω πως ειναι κινητο που αντεχει στο χρονο... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 ανετα.....αν ειχε και το 8020 στην ιδια τιμη θα το ξαναεπαιρνα και εγω.....χωρις πλακα...θεωρω πως ειναι κινητο που αντεχει στο χρονο...αυτο λεω και εγω,αλλωστε σε αυτη την τιμη δεν μπορω να βρω κατι αξιολογο σε καινουργιο,οποτε αυριο το χτυπαω να κανει παρεουλα με το s100 μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas151 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το destinator με το 8010??? ευχαριστώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=311 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 βρηκα το 8010 στα καρφουρ στα 205 καινουργιο και το καλοβλεπω για δευτερο κινητο:O τι λετε αξιζει να το παρω;ειμαι σχεδον ετοιμος να το αρπαξω:rolleyes:πιστευω να μην το μετανιωσω,εχω ακουσει γενικα καλα λογια για το συγκεκριμενο Σε ποιά καρφούρ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 π.ραλλη και λ.αθηνων,δεν ξερω αν εχει και αλλο,το πηρα πριν 2 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 παιδια πως στο διαβολο το κανω να μην μου ζηταει pin σε καθε ανοιγμα;πηγα στην ασφαλεια αλλα δεν το βλεπω:confused:επισης τα θεματα πως τα περναω;τις εφαρμογες που τις βαζω και πως τις κανω εγκατασταση;μιλαμε για μαυρα μεσανυχτα!!!!!!!!το s100 μου το βλεπω πιο ευκολο!!!εχασα την μπαλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Αληθεια πως θα αλαλξουμε οταν γραφουμε μηνυμα στους αριθμους να μην μου δινει επιλογη πολλων αριθμων ,θελω να γραφω μονο αυτο που θελω και οχι αυτο που εχει στη μνημη...ειναι χωρις Τ9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Εορτολόγιο για το 2006 έχει βρεθεί πουθενά για το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Εορτολόγιο για το 2006 έχει βρεθεί πουθενά για το κινητό; Για εορτολόγιο πας στο http://www.kalmstrom.nu/ και κάτω από το Products > Outlook κατεβάζεις το Outlook namedays. Έχει γιορτές για διάφορες χώρες (μεταξύ των οποίων και για Ελλάδα) και σου επιτρέπει να κάνεις edit πριν περάσεις τα στοιχεία στο Outlook. Ως γνωστόν το κινητό σου συγχρονίζει με το ημερολόγιο του Outlook οπότε θα αποκτήσεις αυτόματα ένα πολύ ωραίο εορτολόγιο στο κινητό. Προσοχή, ίσως χρειάζεται edit για κάποιες κινητές γιορτές (νομίζω δεν είναι επικαιροποιημένο για το 2006) ή για πιο σπάνια ονόματα. Υπόψιν ότι το τρέχεις μόνο μια φορά, για να μη γεμίσεις διπλές καταχωρήσεις. Στο παραπάνω site κάτω από την επιλογή "Demonstrations" σου έχει κάποιες χρήσιμες οδηγίες. Πχ πως να αφαιρέσεις μαζικά όλες τις γιορτές από το ημερολόγιό σου, αν δεν τις θέλεις πια. Σημείωση: Οι ελληνικές γιορτές μπήκαν σε συνεργασία με το site www.eortologio.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Σε ευχαριστώ πολύ ayan. Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Ψάχνω ένα προγραμματάκι που να μπορεί να αλλάζει θέση και χρώμα στην ημερομηνία και στην ώρα που είναι στην αρχική οθόνη. Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Σε ευχαριστώ πολύ ayan. Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Ψάχνω ένα προγραμματάκι που να μπορεί να αλλάζει θέση και χρώμα στην ημερομηνία και στην ώρα που είναι στην αρχική οθόνη. Ξέρει κανείς τίποτα; Homescreen designer , σου επιτρέπει να σχεδιάσεις όπως θέλεις την οθόνη σου. Standard-Plugins: Iconbar, MRU, Time, Date, Carrier, Profile, Calendar, Allday, SMS, MMS, Email, Missed Calls 3rd-Party-Plugins: Windows Media Player, Analog Clock, Alarm, Fizz Traveller, Oxios Task, Slideshow Homescreen Designer Supports: Move the plugins with your mouse to the correct position, Enter Name for Homescreen, Change Size of Plugin, Change Color of Plugin, Change Bold/Normal-State of Plugin, Change all Colors to a scheme! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Homescreen designer , σου επιτρέπει να σχεδιάσεις όπως θέλεις την οθόνη σου. Standard-Plugins: Iconbar, MRU, Time, Date, Carrier, Profile, Calendar, Allday, SMS, MMS, Email, Missed Calls 3rd-Party-Plugins: Windows Media Player, Analog Clock, Alarm, Fizz Traveller, Oxios Task, Slideshow Homescreen Designer Supports: Move the plugins with your mouse to the correct position, Enter Name for Homescreen, Change Size of Plugin, Change Color of Plugin, Change Bold/Normal-State of Plugin, Change all Colors to a scheme! Σε ευχαριστώ και πάλι. Κατέβασα το Homescreen Designer, αποσυμπίεσα το αρχείο, το εγκατέστησα στον υπολογιστή μου αλλά όταν πήγα να το τρέξω μου γράφει the application failed to initialize properly. Έχει και ένα Key όπου αν δεν κάνω λάθος, βάζω το όνομα χρήστη του κινητού μου για να μου βγάλει ser. numb, το κάνω μου βγάζει το serial αλλά από 'κει και πέρα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmak3 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 mou eferan apo agglia ena 8010 alla einai kleidwmeno gia diktya ths orange mporei na 3ekleidwthei...gia na to doulepsw se ellhnika diktya?gnwrizei kaneis? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]http://www.dr-bet.com ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts