vasilimertzani Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μπορώ να κλειδωσω μια εφαρμογή στο μενού με κωδικό για να μη μπαίνει ο οποιοσδήποτε? app lock λεγεται.για δοκιμασε την . Οχι.δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα.σε καταλαβαινω απολυτα.το xperia tipo τοχει η γυναικα μου και οταν υπαρχει θεμα το διαχειριζομαι εγω.τωρα τελευταια αρχισε τα κολληματα.απτην αρχη ψιλοειχε απλα τωρα ενταθηκαν.εβγαλα μερικες εφαρμογες και ψιλοεστρωσε.και φυσικα απενεργοποιησα την αυτοματη ανανεωση εφαρμογων απο playstore μεσω wifi μιας και σερνοταν.και απενεργοποιηση δεδομενων.συγχρονισμο δεν ειχε ποτε εννοειται. Δε μπορω να αρχισω να περναω ρομ.τοκανα στο δικο μου κινητο(σαμσουνγκ) και δεν το ξανακανω.ουτε το χρονο εχω ουτε τη διαθεση... απανταει και ο φιλος παρακατω,τα ιδια σε ενα Samsung>το ιδιο ειχα και εγω σε galaxy 3 παλια.Εχω διαβασει τα ιδια προβληματα σε ακριβα κινητα.Γιατι καθε 4 μηνες βγαινει και νεο κινητο,δε στα προηγουμενα γινεται μια αναβαθμιση του κωλου και μετα στο ελεος του καθενα τι θα κανει την σαβουρα τους. Μιλαω και για ακριβα και για φτηνα smartphone,ο θεος να τα κανει smart που εχουμε φτασει για να παρεις ενα τηλ,να θες δυο χερια,λιγο ηλιο και πολυ τυχη. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_12 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 παιδες ξαφνικα η οθονη μου δεν αποκρινεται σε κανενα αγγιγμα..καμια ιδεα για το τι να κανω πριν τρεχω στο service?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Φλασαρε με SEUS. Θα τα χασεις ολα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_12 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 το θεμα ειναι οτι η οθονη δεν αποκρινεται καθολου..δεν μπορω να επιλεξω το usb debugging Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Τοσο πολυ;; Πως το παθε στα καλα καθουμενα;; Για να φλασαρεις με φλαςτουλ χρειαζεται το debugging; (Δεν θυμαμαι) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_12 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 ετσι ξαφνικα..ουτε pin δε μου παιρνει για να το ανοιξω..προσπαθησα με seus κ κολλαει στο usb debugging..θα δω και με φλαστουλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 ετσι ξαφνικα..ουτε pin δε μου παιρνει για να το ανοιξω..προσπαθησα με seus κ κολλαει στο usb debugging..θα δω και με φλαστουλ Δε νομίζω ότι το S(E)US θέλει ενεργοποιημένο το usb debugging. Απλά απενεργοποιείς τη συσκευή, "τρέχεις" το πρόγραμμα κι όποτε σου το ζητήσει, πατάς τα κατάλληλα κουμπιά (power button + volume down νομίζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_12 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..τελικα επανηλθε με flash tool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 βοηθια!!! πηγα για να περασω 4.1 και κατι πηγε στραβα και δεν λιτουργει ι συσκευη και δεν μπωρο να το επαναφερω με update servis ουτε με το pc companion . ειχα ξεκληδοση το bootloader και δεν αναγνοριζουν την συσκευη τα προγραματα αυτα :( ειπαρχη αλλοσ τροποσ? αν ναι θα ειθελα εναν αναλιτηκο οδιγο ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 βοηθια!!! πηγα για να περασω 4.1 και κατι πηγε στραβα και δεν λιτουργει ι συσκευη και δεν μπωρο να το επαναφερω με update servis ουτε με το pc companion . ειχα ξεκληδοση το bootloader και δεν αναγνοριζουν την συσκευη τα προγραματα αυτα :( ειπαρχη αλλοσ τροποσ? αν ναι θα ειθελα εναν αναλιτηκο οδιγο ευχαριστω! seus http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fsony-ericsson-update-service.en.uptodown.com%2F&ei=hi2fUtniCc-Lswa9-4CwCQ&usg=AFQjCNGkRyjQDQK1AsyjJ0skvJ04xZAngA&sig2=a6w0J3if9c_RgRIFaw_6Vw&bvm=bv.57155469,d.Yms ευκολο Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 το εκανα και με αυτο δεν επαναφερετε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 το εκανα και με αυτο δεν επαναφερετε :( Τι εννοεις το εκανες? Ακολουθησες τις οδηγιες? Που κολλησε? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 λει το λογισμικο ειναι ενημερωμενω με flashtool ...ftf ?? ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 πως να κανω root ενα κινητο android sony xperia tipo? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 πως να κανω root ενα κινητο android sony xperia tipo? http://lmgtfy.com/?q=xperia+tipo+root Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ρε παιδιά πως γίνεται να ρυθμίσω το e-mail της εταιρίας με το κινητό? Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.. :) Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ρε παιδιά πως γίνεται να ρυθμίσω το e-mail της εταιρίας με το κινητό? Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.. :) Ποιο email της εταιριας? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Που δουλεύω..είναι μέσω outlook..αν δε κατάλαβες κάτι ή θέλεις κάποια διευκρίνηση ρώτα με :P Edited December 22, 2013 by kostakislarisa Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Που δουλεύω..είναι μέσω outlook..αν δε κατάλαβες κάτι ή θέλεις κάποια διευκρίνηση ρώτα με :P Ανοιγεις τον mail client που χρησιμοποιεις και πατας προσθηκη λογαριασμου. Βαζεις ονομα ιμειλ κωδικο και σερβερ τους σερβερ που χρησιμοποιει η εταιρεια σου (αναλογα με ποια εταιρεια συνεργαζεται.hotmail,gmail,ιδιοκτητους κλπ) και εισαι ετοιμος. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Ανοιγεις τον mail client που χρησιμοποιεις και πατας προσθηκη λογαριασμου. Βαζεις ονομα ιμειλ κωδικο και σερβερ τους σερβερ που χρησιμοποιει η εταιρεια σου (αναλογα με ποια εταιρεια συνεργαζεται.hotmail,gmail,ιδιοκτητους κλπ) και εισαι ετοιμος. Δεν είχα το exchange τώρα το εγκατέστησα αλλά δε συγχρονίζεται :( Edited December 22, 2013 by kostakislarisa Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 με μισολογα δεν θα μπορεσουμε να βγαλουμε ακρη.Ποιο ειναι το exchange? τι να συγχρονισεις?τι ρυθμισες?ποιον κλαιεντ χρησιμοποιειες?? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Τελικά έβαζα λάθος server, το έκανα όλα είναι οκ τώρα!σορρυ για το μπέρδεμα.. :P Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Έχω περάσει μια αλλη ρομ και αλλο firmware.Μπορώ να επιστρέψω στο μαμά? Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Επιδιόρθωση με το SEUS. Αν σου πει ότι έχεις τροποποιημένο λογισμικό τότε με το flash tool πέρνα μια επίσημη (ψάξε δηλαδή για το .ftf αρχείο του κινητού σου) rom και στη συνέχεια επιδιόρθωσε με το SEUS για να πας στην τελευταία έκδοση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Σ'ευχαριστώ!!Καλή χρονιά και καλά να περάσετε! Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts