The_Angel Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Τα αρχεια δλδ φωτο και ηχους τα βλεπει ο υπολογιστης σαν δισκο και μπορεις να τα αντιγραψεις. Για τις επαφες δεν ξέρω. Δεν εχω το κινητο αυτο αλλα λογικα οταν το συνδεσεις μπορεις να το αντιγραψεις. Σ'ευχαριστώ, φίλε μου... Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα στο τηλέφωνο, έχει πρόβλημα η οθόνη και ό,τι και να κάνω δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμά μου, οπότε δεν μπορώ να κάνω την οποιαδήποτε επιλογή πάνω στο τηλέφωνο και εννοείται ότι δεν μπορώ να κάνω και εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής!! Πώς μπορώ να σώσω όόόό,τι κι αν έχω από το τηλέφωνο αυτό πριν το στείλω να μου κάνουν αλλαγή οθόνης???????? Νομίζω δεν χρειάζεται αλλαγή οθόνης αλλα μονο του touch η κατι τέτοιο. Οταν έστειλα εγω το mini pro που η οθόνη δεν ανταποκρινόταν και μετα έσπασε άλλαξαν την οθόνη και μου είπαν πως πρεπει να φτιάξουν και το touch με επιπλέον λεφτα Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Angel Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Νομίζω δεν χρειάζεται αλλαγή οθόνης αλλα μονο του touch η κατι τέτοιο. Οταν έστειλα εγω το mini pro που η οθόνη δεν ανταποκρινόταν και μετα έσπασε άλλαξαν την οθόνη και μου είπαν πως πρεπει να φτιάξουν και το touch με επιπλέον λεφτα Σ'ευχαριστώ, panathare! Θα τους πω να αλλάξουν κατευθείαν το touch της οθονης. Η οθόνη δεν μου έχει πάθει τίποτα!.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Νομίζω δεν χρειάζεται αλλαγή οθόνης αλλα μονο του touch η κατι τέτοιο. Οταν έστειλα εγω το mini pro που η οθόνη δεν ανταποκρινόταν και μετα έσπασε άλλαξαν την οθόνη και μου είπαν πως πρεπει να φτιάξουν και το touch με επιπλέον λεφτα Συμφωνω , μονο digitizer θα σου αλλάξουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 εκει που παραθεσες το αναφερει Σταδιακά θα δείτε ότι η ελεύθερη μνήμη του κινητού θα αρχίσει να αυξάνεται. Δυστυχώς όμως αν κάνετε restart τότε θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές επιστρέφουν στα αρχικά τους μεγέθη. Για να το αποφύγουμε αυτό γράφουμε την παρακάτω γραμμή "κώδικα" Κώδικας "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh Με τον τρόπο αυτό ακόμα και μετά από restart οι τιμές δεν θα αλλάζουν διατηρώντας τη μνήμη μας σε υψηλά επίπεδα! για δοκιμασε μεσα απο τις εφαρμογες να περαστει στην ext card και μετα κανε download, αν και δεν νομιζω να κανεις κατι. Ολη την ευρωπη τι την θες?? μαλλων θαπαω οδηγος στην γερμανια και πρεπει να εχω ολους τους χαρτες της ευρωπης γιατι δεν ξερω που θα με στελνουν αυστρια ιταλια κλπ αλλα εκει που ειναι να αγορασω ενα gps ελεγα μηπως θα μπορουσα να κανω το κινητο να δουλεψει μιας που το εχω αλλα μαλλον θα παω για gps που να εχει ολη την ευρωπη αφου δεν γινεται διαφορετικα ενω το walkman που εχω τους περνει ολους γιατι εχει μονο μια μνημη την εξωτερικη αλλα αυτο δεν θα το παρω μαζι μου λογο του οτι περνει μια καρτα μονο Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς MIUI? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Κανένα καλό antivirus να μου προτείνεται να βάλω? :D Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LosPoulos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Εχω το sony xperia tipo dual περιπου 1 χρονο κι χθες μου παρουσιασε 1 προβλημα , διαγραφηκαν ολες οι επαφες κι η ημερομηνια εγινε κυριακη 6 Ιανουαριου 1980 στην αυτοματη ημερομηνια κι ωρα . Πως μπορω να το λυσω το προβλημα , εχω δοκιμασει επαννεκινηση καθως επισης κι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα δεν εχει διορθωσει το προβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xperiatipodual Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΧΩ ΤΟ XPERIA TIPO DUAL ΚΑΙ ΕΧΟ ΒΑΛΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ.. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ. ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ. ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΩ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ? ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,, ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.:( ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ..ΤΟ PC COMPANION ΤΗΣ SONY ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.:cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Το έχει κάνει κανένας oc? Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Το έχει κάνει κανένας oc? Δυστυχώς δε γίνεται. Δοκίμασα την έκδοση Vengeance 1.40 αλλά έκανε επανεκκίνηση στα 900. Κολλημένοι στα 800. Κρίμα γιατί το διαχειρίζεται πολύ καλά το λογισμικό και ένα "ανέβασμα" στα 900 απλά θα ήταν και **** Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Δυστυχώς δε γίνεται. Δοκίμασα την έκδοση Vengeance 1.40 αλλά έκανε επανεκκίνηση στα 900. Κολλημένοι στα 800. Κρίμα γιατί το διαχειρίζεται πολύ καλά το λογισμικό και ένα "ανέβασμα" στα 900 απλά θα ήταν και **** Οκ γιατί και εγώ το ίδιο έπαθα!Άρα δε γίνεται κρίμα.. :( Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΧΩ ΤΟ XPERIA TIPO DUAL ΚΑΙ ΕΧΟ ΒΑΛΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ.. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ. ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ. ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΩ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ? ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,, ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.:( ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ..ΤΟ PC COMPANION ΤΗΣ SONY ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.:cry::cry::cry::cry: προφανως οι φωτο ειναι αποθυκευμενες στην εσ.καρτα του κινητου . Δωσε πολλες φορες φορες λαθος κωδικο,ωστε να στο κλειδωσει και να ζηταει email και κωδικο.Αν παλι δεν καταφερεις ουτε αυτο τοτε δες αν μπορεις με το pc companion να κανεις επαναφορα και να ελπιζεις να μην πειραξει τις φωτο. Ενναλακτικα θα κανεις hard reset. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 προφανως οι φωτο ειναι αποθυκευμενες στην εσ.καρτα του κινητου . Δωσε πολλες φορες φορες λαθος κωδικο,ωστε να στο κλειδωσει και να ζηταει email και κωδικο.Αν παλι δεν καταφερεις ουτε αυτο τοτε δες αν μπορεις με το pc companion να κανεις επαναφορα και να ελπιζεις να μην πειραξει τις φωτο. Ενναλακτικα θα κανεις hard reset. Αν κάνει επαναφορά με PC Companion θα χαθούν όλα από την εσωτερική μνήμη της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ρε παιδια απο ποτε οι φωτο αποθυκευονται στην εσωτερικη μνημη; :blink: Εμενα παντα στην sd αποθυκευονται και δεν της χανω ποτε. Επιλέγεις από το μενού της κάμερας που θέλεις να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες ή όταν η κάρτα μνήμης είναι γεμάτη, οι φωτογραφίες πάνε κατ'ευθείαν στην εσωτερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Αν κάνει επαναφορά με PC Companion θα χαθούν όλα από την εσωτερική μνήμη της συσκευής. Εισαι σιγουρος??εκανα προσφατα σε ενα miro κινητο και δεν τα πειραξε. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xperiatipodual Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Φίλε μου στην κάρτα μνήμης χωρίς λόγο δεν έχει αποθηκευτεί τίποτα. Κάτι έπαθε το κινητό και όπως είπα πιο πάνω στο μήνυμα δεν δέχεται ούτε τον κωδικό κλειδώματος που είχα στην αρχική οθόνη για να μπεις στο αρχικό μενού. Τα χέρια μου είναι δεμένα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? :hypno::hypno::hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xperiatipodual Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Παιδιά συγγνωμή.. είμαι καινούριος στο forum και τώρα είδα και τις υπόλοιπες απαντήσεις. Τις φώτο τις αποθήκευα στην κάρτα μνήμης. έτσι το είχα επιλέξει. Το κινητό έπαθε κάτι ξαφνικά και δεν δέχεται τίποτα. Όσο για το pc companion μόνο hard reset μπορώ να κάνω. Το κινητό ξαφνικά δεν δέχεται τον κωδικό κλειδώματος. Επίσης ξαφνικά οι φώτο δεν υπάρχουν στην sd card. Είμαι ασκούμενος δικηγόρος και το θέμα είναι ότι έχω αποθηκεύσει κάποια στοιχεία για την δουλειά μου που πρέπει να παραδώσω μεθαύριο και έχω τρελαθεί. ρε παιδιά κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Εισαι σιγουρος??εκανα προσφατα σε ενα miro κινητο και δεν τα πειραξε. Έκανα προχθές επαναφορά σε T και τα διέγραψε όλα, ξεκίνησε με τον οδηγό εγκατάστασης. Πάντως εγώ εδώ και δύο χρόνια που έχω το neo v που έχω βάλει ένα σωρό Rom, ποτέ δεν είχε επιλογή στην κάμερα για το που θέλω να αποθηκεύονται, παρά μόνο όταν κατέβαζα εφαρμογή κάμερας από το play store μου έλεγε σε ποιον φάκελο στην κάρτα μνήμης ήθελα. Κι όχι αν ήθελα στην μνήμη του κινητού η της καρτας μνήμης. Anyway Σε όλα τα Sony αν πας στις ρυθμίσεις της κάμερας υπάρχει το "Χώρος αποθήκευσης δεδομένων" όπου σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις που θέλεις να αποθηκευτούν οι φωτογραφίες σου. Παιδιά συγγνωμή.. είμαι καινούριος στο forum και τώρα είδα και τις υπόλοιπες απαντήσεις. Τις φώτο τις αποθήκευα στην κάρτα μνήμης. έτσι το είχα επιλέξει. Το κινητό έπαθε κάτι ξαφνικά και δεν δέχεται τίποτα. Όσο για το pc companion μόνο hard reset μπορώ να κάνω. Το κινητό ξαφνικά δεν δέχεται τον κωδικό κλειδώματος. Επίσης ξαφνικά οι φώτο δεν υπάρχουν στην sd card. Είμαι ασκούμενος δικηγόρος και το θέμα είναι ότι έχω αποθηκεύσει κάποια στοιχεία για την δουλειά μου που πρέπει να παραδώσω μεθαύριο και έχω τρελαθεί. ρε παιδιά κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Βάλε την κάρτα μνήμης σε άλλο κινητό και δες αν στις εμφανίζει. Αν ναι, τότε είναι θέμα του κινητού, αν δεν στις εμφανίζει, κάτι έπαθε η κάρτα μνήμης και δεν λειτουργεί σωστά (ενδεχομένως να χρειάζεται διαμόρφωση για να λειτουργήσει σωστά, αλλά αυτό θα σου διαγράψει όλα τα δεδομένα) Τώρα, όσον αφορά το ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις το κινητό, μπορείς να "κατεβάσεις" το SUS και να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Η κατι εχετε μπερδεψει η εγω εχω μπερδευτει. το κινητο εχει μνημη τηλεφωνου και εσωτερικη καρτα αποθηκευσης επισης περνει και εξωτερικη καρτα αποθηκευσης εγω προσφατα σε hard reset (μεσω pc companion )που εκανα σε παρομοιο τηλ. δεν πειραξε την εσωτ καρτα αποθυκευσης φωτο αποθηκευουνται στην εσ.καρτα.Εφαρμογες ,ΑΝ δεν την μετακινησετε στην μνημη τηλ. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Επιβεβαιωσε αν το Τ εχει εσωτ.καρτα. Επισης το δικο μου sony εχει επιλογη αποθηκευσης των φωτο.ξαναψαξε το καλυτερα. Ξαναλεω καποιακινητα εχουν εσωτερικη μνημη ΚΑΙ καρτα ΚΑΙ περνουν και εξωτερικη Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xperiatipodual Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Φιλε θελω να σε ρωτησω το sus τι κανει? επειδη εγω αυτο που θελω να μαθω ειναι αν γινεται με καποιο τροπο να ξεκλειδωσει το κινητο. Τα αρχεια που χρειαζομαι τα εχω αποθηκευσει ολα στην καρτα μνημης και παροτι προσπαθησα με card reader και με εισαγωγη σε αλλο κινητο xperia, δεν τα βρισκω εντος της καρτας μνημης. Εμενα ξαφνικα το κινητο δεν δεχεται τον κωδικο κλειδωματος που εχω στην αρχικη οθονη. Αντι για μοτιβο.. εγω το χω εδω και 3 μηνες με pin και ξαφνικα χθες δεν δεχεται το pin.. δεν ειχα κανενα προβλημα με τo xperiatipodual που εχω αλλα αυτο το ξαφνικο μου εχει δεσει τα χερια γιατι μπορει και να χασω την δουλεια μου οπως εγραψα σε προηγουμενο μυνημα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Φιλε θελω να σε ρωτησω το sus τι κανει? επειδη εγω αυτο που θελω να μαθω ειναι αν γινεται με καποιο τροπο να ξεκλειδωσει το κινητο. Τα αρχεια που χρειαζομαι τα εχω αποθηκευσει ολα στην καρτα μνημης και παροτι προσπαθησα με card reader και με εισαγωγη σε αλλο κινητο xperia, δεν τα βρισκω εντος της καρτας μνημης. Εμενα ξαφνικα το κινητο δεν δεχεται τον κωδικο κλειδωματος που εχω στην αρχικη οθονη. Αντι για μοτιβο.. εγω το χω εδω και 3 μηνες με pin και ξαφνικα χθες δεν δεχεται το pin.. δεν ειχα κανενα προβλημα με τo xperiatipodual που εχω αλλα αυτο το ξαφνικο μου εχει δεσει τα χερια γιατι μπορει και να χασω την δουλεια μου οπως εγραψα σε προηγουμενο μυνημα μου. Το SUS σου επαναφέρει το κινητό σε κατάσταση όπως όταν το αγόρασες. Αν είχες τα αρχεία στην εσωτερική μνήμη του κινητού, κατά 60% θα τα έχεις και όταν λειτουργήσεις κανονικά τη συσκευή σου. Αν είχες τα αρχεία στην κάρτα μνήμης και δεν μπορείς να τα δεις ούτε σε άλλο κινητό, σημαίνει ότι τα έχασες. Τώρα, για να απαντήσω στις άλλες ερωτήσεις: 1) Μετά την επαναφορά στο Τ μου, μετά απ'αυτά που γράφατε, παρατήρησα ότι υπήρχαν όλα τα δεδομένα στην εσωτερική μνήμη (π.χ screenshots - δεν αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης). 2) Τόσο στο Xperia T, όσο και στο Xperia Tipo (δεν έχω προσέξει στο S, θα δω αργότερα και θα σας γράψω) υπάρχει το μενού που σου επιτρέπει να διαλέξεις που θες να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες. 3) Όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή, εμφανίζεται και η εσωτερική μνήμη του κινητού όπου περιέχει τους φακέλους της κάμερας, της μουσικής, των εικόνων και άλλους διάφορους φακέλους του λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Δοκιμασε αν τα καταφερης με αυτο: my phone explorer Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Εχει 3gb εσωτερικη μνημη ωραια; Απο αυτα τα 512 ειναι πιασμενα με την RAM. Ωραια; Τα 2,5 χρησημευουν στο να εχεις περισσοτερο χωρο για εφαρμογες. Και αυτη η μνημη λεγεται ROM. Και μονο οταν δεν υπαρχει η καρτα μνημης αποθηκευονται στην μνημη rom στο Τipo οι φωτογραφιες. Αυτο σας λεω. Τελος παντων. Ας βαλει την καρτα μνημης σε ενα card reader η σε ενα αλλο κινητο να δει τις φωτο που θελει. Κι ας κανει στο τηλ μια επαναφορα με το sus. Aνοιξε τις ρυθμισεις στις εφαρμογες και πες μου ποσες θεσεις αποθηκευσης αναφερει.Μνημη τηλ. εσωτ.μνημη και εξωτ.καρτα(αν εχεις) Φιλε θελω να σε ρωτησω το sus τι κανει? επειδη εγω αυτο που θελω να μαθω ειναι αν γινεται με καποιο τροπο να ξεκλειδωσει το κινητο. Τα αρχεια που χρειαζομαι τα εχω αποθηκευσει ολα στην καρτα μνημης και παροτι προσπαθησα με card reader και με εισαγωγη σε αλλο κινητο xperia, δεν τα βρισκω εντος της καρτας μνημης. Εμενα ξαφνικα το κινητο δεν δεχεται τον κωδικο κλειδωματος που εχω στην αρχικη οθονη. Αντι για μοτιβο.. εγω το χω εδω και 3 μηνες με pin και ξαφνικα χθες δεν δεχεται το pin.. δεν ειχα κανενα προβλημα με τo xperiatipodual που εχω αλλα αυτο το ξαφνικο μου εχει δεσει τα χερια γιατι μπορει και να χασω την δουλεια μου οπως εγραψα σε προηγουμενο μυνημα μου. ακου φιλε,τωρα το θυμηθηκα.Οταν κανεις επαναφορα με το pc companion σε καποια φαση θα σου γραψει οτι δεν θα διαγραφουν φωτογραφιες ,μουσικη κλπ. Το SUS σου επαναφέρει το κινητό σε κατάσταση όπως όταν το αγόρασες. Αν είχες τα αρχεία στην εσωτερική μνήμη του κινητού, κατά 60% θα τα έχεις και όταν λειτουργήσεις κανονικά τη συσκευή σου. Αν είχες τα αρχεία στην κάρτα μνήμης και δεν μπορείς να τα δεις ούτε σε άλλο κινητό, σημαίνει ότι τα έχασες. Τώρα, για να απαντήσω στις άλλες ερωτήσεις: 1) Μετά την επαναφορά στο Τ μου, μετά απ'αυτά που γράφατε, παρατήρησα ότι υπήρχαν όλα τα δεδομένα στην εσωτερική μνήμη (π.χ screenshots - δεν αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης). +1 2) Τόσο στο Xperia T, όσο και στο Xperia Tipo (δεν έχω προσέξει στο S, θα δω αργότερα και θα σας γράψω) υπάρχει το μενού που σου επιτρέπει να διαλέξεις που θες να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες. +1 3) Όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή, εμφανίζεται και η εσωτερική μνήμη του κινητού όπου περιέχει τους φακέλους της κάμερας, της μουσικής, των εικόνων και άλλους διάφορους φακέλους του λειτουργικού. στον υπολογιστη φαινονται δυο μνημες (εσω και εξω) .στις ρυθμισεις-εφαρμογες-εχει μνημη τηλεφωνου-εσωτ.χωρος αποθηκευσης. Η μαλλον στις εφαρμογες-αποθηκευτικος χωρος δες ποσες θεσεις εχει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts