Jump to content

Σύνδεση Galaxy S III <-> TV

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε το all share cast dongle που το ενώνεις με την τηλεοραση?Εαν όχι,πως περιμένετε να σας δουλέψει το all share cast? Από ότι λει και στο help file αυτό ειναι μοvo για το dongle για όσες τηλεοράσεις δεν εχουν DLNA... Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

• Απαντήσεις 393
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου φαίνεται έχει υπάρξει μπέρδεμα με τη σύνδεση του κινητού με την τηλεόραση μέσω MHL και HDMI, ή AllShare Cast από τη μία (σε αυτές τις περιπτώσεις η τηλεόραση είναι απλά μόνιτορ του τηλεφώνου, ενσύρματα με τον πρώτο τρόπο, ασύρματα με τον δεύτερο) και με το DLNA (διαμοιρασμός αρχείων / streaming audio-video) από την άλλη. Edited by StratosGR

Μου φαίνεται έχει υπάρξει μπέρδεμα με τη σύνδεση του κινητού με την τηλεόραση μέσω MHL και HDMI, ή AllShare Cast από τη μία (σε αυτές τις περιπτώσεις η τηλεόραση είναι απλά μόνιτορ του τηλεφώνου, ενσύρματα με τον πρώτο τρόπο, ασύρματα με τον δεύτερο) και με το DLNA (διαμοιρασμός αρχείων / streaming audio-video) από την άλλη.

Ακριβως οπως τα λες το AllShare Cast δεν εχει καμια σχεση με το dlna,κατι αντιστοιχο με το Widi της Intel που στην ουσια ειναι wireless hdmi.(Μια πατεντα της Samsung δηλαδη με λιγα λογια)

Εγω απο την τελευταια φορα(2-3 εβδομαδες πριν) δεν ασχοληθηκα με το allshare Cast για αυτο και ρωτησα το παιδι ποιο πανω με την 7000 μηπως και ασχοληθηκε και αν καταφερε να την συνδεσει με την tv του,οχι για διαμοιρασμο αρχειων ΑΛΛΑ την οθονη του S3 αυτουσια στην οθονη της τηλεορασης.:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το AllShare Cast μάλλον μονο στις φετινές Samsung μπορει να λειτουργήσει ( η Β7000 που αναφέρθηκε παραπανω ειναι παλια τηλεόραση )

Ναι μπερδεύτηκα με το DLNA,αλλά όπως είπα πριν,χρειαζετε το all share cast dongle... Και από ότι φαίνεται μάλλον δεν το υποστηρίζει κανένα μοντέλο έως τώρα. Edited by arfi-gorgona

Ναι μπερδεύτηκα με το DLNA,αλλά όπως είπα πριν,χρειαζετε το all share cast dongle... Και από ότι φαίνεται μάλλον δεν το υποστηρίζει κανένα μοντέλο έως τώρα.

Δεν υπάρχει θέμα ιδιαίτερης υποστήριξης.

Η λειτουργία AllShare Cast υπάρχει στις καινούριες ακριβές σειρές της Samsung και σε όσες δεν έχουν εγγενώς τη λειτουργία, θα βάζεις το dongle και την αποκτούν.

Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που χρειάζεται να έχει η τηλεόραση σου είναι HDMI port.

Ναι το ξέρω... για τσέκαρε όμως να δεις λειτουργεί σε καμιά? Εγώ από αυτά που διάβασα καμιά δεν μπορεί να το κάνει ακόμα.

Για δες λιγάκι εδώ..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1847290&page=3

Edited by arfi-gorgona

Δοκίμασα την τύχη μου και το πήρα και εγώ από εκεί (μετά είδα ότι είχες πάρει και εσύ).

Μου ήρθε εχθές και είναι ακριβώς ίδιο με το μαμά. Ιδιο κουτί, ίδια αυτοκόλλητα (είδα και video από το youtube).

Και το σημαντικότερο είναι ότι δουλεύει κανονικά!

Τώρα αν είναι μαϊμού, είναι πολύ καλή αντιγραφή σε βαθμό απίστευτο!

Και πολυ καλα εκανες...

Σημερα μου ξαναήρθε ο ιδιος ανταπτορας μετα απο την επικοινωνία που ειχα με τον πωλητή και φυσικα αυτος ηταν οκ .

Μολις τον συνδεσα αμεσως ειδε το hdmi καλωδιο (πριν δεν μου εβγαζε τιποτα ) και τωρα βλεπω κανονικα βιντεο , φωτογραφίες και μπορω να κανω και πλοήγηση στο διαδίκτυο στην παλιότερη μου tv που δεν ειχε δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης με το ρουτερ μου...

Τελικα ημουν απλως λιγο άτυχος αφου επεσα σε ελαττωματικό κομμάτι την πρωτη φορα αλλα τελος καλο, ολα καλα

Το λινκ για αγορα για οποιον ενδιαφέρεται ειναι εδω και επαναλαμβάνω για μια ακομη φορα πως πρόκειται για το αυθεντικό ανταπτορα της samsung ανεξαρτητα που στις φωτογραφίες δεν το διευκρινίζει

http://img.hostedpic.com/images/94246653388378245348_thumb.png

http://img.hostedpic.com/images/81569401585321707068_thumb.png

Δυστυχώς παλι επεσε λιγο το euro και το κοστος σημερα ειναι στα 17,96 ( δεν χρεώνει μεταφορικα) παλι ομως ειναι πολυ καλύτερα απο τα 36 ευρω που το εχουν εδω

Edited by telmusic

Δοκιμασα λοιπον την σύνδεση με hdmi αλλα εχω το εξης προβλημα…

Στο bs player ενώ εχω κανονικά εικονα δεν μου δείχνει τους υπότιτλους στην τηλεόραση ενώ στο κινητο παιζουν κανονικα…

Γενικότερα τα γραφικα του bs δεν παρουσιάζονται στην τηλεόραση όπως συμβαινει στην οθονη του κινητού.

Ετσι δοκίμασα το player από το Qloud που μεν παίζει κανονικα τους υπότιτλους αλλα αυτό εχει άλλο θεμα αφου για καποιο λογο ολες τις ταινιες μου τις δείχνει σε καδρο 4:3 ενώ στην οθόνη του galaxy παιζουν στο κανονικό aspect ratio..

Τι μπορεί να συμβαίνει;;

Εσεις ποιον player χρησιμοποιείτε για να δίνετε εικονα στην hdmi;

Γιατί δεν χρησιμοποιείς τον μαμα? Αφού τα παιζει ολα και πάει σφαιρα....

Και πολυ καλα εκανες...

Σημερα μου ξαναήρθε ο ιδιος ανταπτορας μετα απο την επικοινωνία που ειχα με τον πωλητή και φυσικα αυτος ηταν οκ .

Μολις τον συνδεσα αμεσως ειδε το hdmi καλωδιο (πριν δεν μου εβγαζε τιποτα ) και τωρα βλεπω κανονικα βιντεο , φωτογραφίες και μπορω να κανω και πλοήγηση στο διαδίκτυο στην παλιότερη μου tv που δεν ειχε δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης με το ρουτερ μου...

Τελικα ημουν απλως λιγο άτυχος αφου επεσα σε ελαττωματικό κομμάτι την πρωτη φορα αλλα τελος καλο, ολα καλα

Το λινκ για αγορα για οποιον ενδιαφέρεται ειναι εδω και επαναλαμβάνω για μια ακομη φορα πως πρόκειται για το αυθεντικό ανταπτορα της samsung ανεξαρτητα που στις φωτογραφίες δεν το διευκρινίζει

http://img.hostedpic.com/images/94246653388378245348_thumb.png

http://img.hostedpic.com/images/81569401585321707068_thumb.png

Δυστυχώς παλι επεσε λιγο το euro και το κοστος σημερα ειναι στα 17,96 ( δεν χρεώνει μεταφορικα) παλι ομως ειναι πολυ καλύτερα απο τα 36 ευρω που το εχουν εδω

αυτο ειναι το οριτζιναλ της σαμσουνγκ ετσι?

διοτι ειδα και κατι πιο φτηνα στο ebay σαν και αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/MHL-to-HDMI-HDTV-Cable-Adapter-for-Samsung-Galaxy-S3-i9300-MICRO-USB-to-HDMI-TV-/261111972405?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item3ccb7c8235

Γιατί δεν χρησιμοποιείς τον μαμα? Αφού τα παιζει ολα και πάει σφαιρα....

O μαμησιος δεν παιζει υποτιτλους σε ασύρματη συνδεση...

Με ενδιαφέρει να τραβαω υλικο HD ασύρματα απο αλλο δωμάτιο ( οπου εχω το pc με τα TB)

αυτο ειναι το οριτζιναλ της σαμσουνγκ ετσι?

διοτι ειδα και κατι πιο φτηνα στο ebay σαν και αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/MHL-to-HDMI-HDTV-Cable-Adapter-for-Samsung-Galaxy-S3-i9300-MICRO-USB-to-HDMI-TV-/261111972405?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item3ccb7c8235

Φιλε μου δοκιμαζεις και μας λες αν παιζει...

Και εγω δεν ηξερα αν αυτο που αγοραζα θα ηταν τα αυθεντικό αλλα εφοσον έγραφε πως υποστηρίζει το s3 και η αξιοπιστία του πωλητή ηταν υψηλή δοκίμασα και μου εκατσε.

Αν δεν έπαιζε θα μου εδινε τα χρήματα πισω...

Αγοραζω πολλα χρονια απο ebay και εχω δει πως ειναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτα που πουλανε...

Στην περίπτωση μου οταν ο πρωτος ανταπτορας δεν δουλεψε και το ανέφερα στον πωλητή ουτε καν μου ζητησε επιστροφή παρα μονο με παρακάλεσε να κανω λιγη υπομονη μεχρι να μου στειλει καινουργιο..

Edited by telmusic

Αυτόν τον qqplayer τον δοκιμασες ;

Εγώ που τον δοκίμασα ούτε υπότιτλους είδα αλλά ούτε και δυνατότητα αναπαραγωγής dts.

Για τον dice όπως έγραψα και παραπάνω αλλά mkv αρχεία τα παίζει και αλλά όχι...

Γεια σας, επειδη ενδιαφερομαι και εγω να συνδεω το κινητο με τη tv μου (panasonic g30) , με το usb καλωδιο δεν θα βλεπω το τηλ στη τηλεοραση; Ειχε συνδεσει ενας ανιψιος μου ενα android μια φορα (δεν θυμαμαι μοντελο) και το εμφανισε κανονικα. Επισης μπορουσες να χειριζεσαι το τηλ και απο το τηλεκοντρολ! Δεν με ενδιαφερει hdmi συνδεση προς το παρον, εκτος αν με αφησει τοσο εκπληκτο απο video capture.

Ενα αλλο, μεσω dlna το εχετε χρησιμοποιησει; Εχω το ps3mediaserver και στελνει κανονικα στη tv και το ps3 και υποστηριζει και android συσκευες. Με ενδιαφερει για βιντεο κυριως, και αν εχει καθολου προβληματα με την αναλυση...

Γεια σας, επειδη ενδιαφερομαι και εγω να συνδεω το κινητο με τη tv μου (panasonic g30) , με το usb καλωδιο δεν θα βλεπω το τηλ στη τηλεοραση; Ειχε συνδεσει ενας ανιψιος μου ενα android μια φορα (δεν θυμαμαι μοντελο) και το εμφανισε κανονικα. Επισης μπορουσες να χειριζεσαι το τηλ και απο το τηλεκοντρολ! Δεν με ενδιαφερει hdmi συνδεση προς το παρον, εκτος αν με αφησει τοσο εκπληκτο απο video capture.

Ενα αλλο, μεσω dlna το εχετε χρησιμοποιησει; Εχω το ps3mediaserver και στελνει κανονικα στη tv και το ps3 και υποστηριζει και android συσκευες. Με ενδιαφερει για βιντεο κυριως, και αν εχει καθολου προβληματα με την αναλυση...

Νομίζω ότι κάνεις λάθος στο θέμα της σύνδεσης.

Η σύνδεση είναι τηλέφωνο, ΜΗL adaptor (παίρνει USB, βγάζει HDMI), τηλεόραση.Και ο ανηψιός σου έτσι θα το έκανε.

To DLNA το δουλεύω κανονικά χωρίς προβλήματα.

Λες; Μπορει να μην το προσεξα... Παντως με αυτο τον τροπο εχουμε την αλληλεπιδραση που ανεφερα; ( ειπα και εγω τι κανουν τα ανδροιδ με το usb ... ψαρωσα και πηγα να βαλω και το αι φωνι και εφαγα χυλοπιτα :angry: τσαμπα λοιπον το εβριζα το καημενο 3g μου).

Έχω οθόνη LG με ενσωματωμένο bleutooth, επιλέγοντας " κοντινές συσκευές" στο S3 κατάφερα να συνδέσω τα αρχεία μου (μουσική, βίντεο και φωτό) ασύρματα, τις avi ταινίες τις παίζει απροβλημάτιστα ενώ σε μια mkv ταινία που έχω ενώ στο s3 οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά στην LG δεν εμφανίζονται.

Μάλλον εννοείς με ενσωματωμένο WiFi ( με bluetooth δεν μπορεις στείλεις εικόνα )

Με τον ενσωματωμένο player του S3 δυστυχώς δεν μπορεις να παίξεις υπότιτλους σε ασύρματη σύνδεση.

Μέσω του ES μπορώ να μπώ στο PC (μέσω τοπικού δικτύου) και να βλέπω πχ ταινίες στο κινητό από αυτές που έχω στο PC

Αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να δώ φωτογραφίες, δείχνει να τις φορτώνει αλλά μένει "μαύρη".

Υπάρχει καποιος τρόπος ή κάποιο app;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)