sakiss Δημοσιεύτηκε June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 10, 2012 (edited) Όπως θα γνωρίζετε το GS III δεν είναι συμβατό με τους τωρινούς MHL/HDMI αντάπτορες. Παρακάτω δίνω μερικά link απ' όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τον αποκλειστικό αντάπτορα για το GS III. http://assets.multirama.gr/jpg_400x300/0686725.jpg Link1 Link2 Συνδέεται απευθείας μέσω θύρα HDMI στην τηλεόραση σας χώρις συγχρονισμό Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική σας στην τηλεόραση σας. Παράλληλα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία του Samsung Galaxy S3 καθώς παράλληλα με την ψυχαγωγία σας φορτίζεται και το αγαπημένο σας smartphone μέσω της θύρας micro USB [ame=http://www.youtube.com/watch?v=mCT1WIlbyes&feature=player_embedded]Samsung Galaxy S III MHL/HDMI Adapter (EPL-3FHUBEGSTD) (Clove) - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LmbqGy3NMEc&feature=player_embedded]Samsung Galaxy S3 - HDTV/MHL Adapter & Bluetooth Keyboard & Mouse (Clove) - YouTube[/ame] Edited June 10, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) το allshare cast με ποιες τηλεορασεις ειναι συμβατο , εχω μια samsung smart tv EU46D7000 αλλα δεν μου την βρισκει. Edited July 27, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 μια ερωτηση σχετικα με τον ανταπτορα για hdmi περναει κανονικα κ ο ηχος στη τηλεοραση φανταζομαι ετσι δεν ειναι?? επισης παιζει σε ολες τις τηλεορασεις?? εχω μια philips 32pfl7962 ειναι hd ready θα παιξει λετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Σημερα που ηρθε ο ανταπτορας για σύνδεση του S3 στην tv αλλα δυστυχώς δεν ειδα φως… Πρόκειται για τον αυθεντικό ανταπτορα της Samsung και μάλιστα όπως γραφει στην συσκευασία συμβατος με το S3. Παρολα αυτά εικόνα στην tv μου δεν μπορεσα να δω… Το εχει δοκιμάσει καποιος και αν ναι μηπως χρειάζεται κατι επιπλέον που μου διαφεύγει; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Σημερα που ηρθε ο ανταπτορας για σύνδεση του S3 στην tv αλλα δυστυχώς δεν ειδα φως… Πρόκειται για τον αυθεντικό ανταπτορα της Samsung και μάλιστα όπως γραφει στην συσκευασία συμβατος με το S3. Παρολα αυτά εικόνα στην tv μου δεν μπορεσα να δω… Το εχει δοκιμάσει καποιος και αν ναι μηπως χρειάζεται κατι επιπλέον που μου διαφεύγει; Το συνδεσες και με τον φορτιστη? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Το συνδεσες και με τον φορτιστη? Το ίδιο έπαθα και εγώ, γιατί θέλει φόρτιση για να δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Φυσικά φίλε μου και το συνδεσα. Άλλωστε το έχουν γραμμένο στις οδηγίες το λέει και στο βίντεο παραπάνω και να το ήθελα δεν θα μπορούσα να το ξεχάσω Το ίδιο έπαθα και εγώ, γιατί θέλει φόρτιση για να δουλέψει; Δηλαδή σε εσένα δουλεύει; Απο που το πήρες; Edited September 27, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Για όσους έχουν MHL adaptor από το S2 (πλέον δε παίζει στο S3), υπάρχει και η λύση...άλλου adaptor, που συνδέεται στο κινητό και πάνω σε αυτόν το παλιό μας MHL. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Εμενα γράφει επανω MHL αλλα είναι αγορασμένο για το S3 Άλλωστε και η συσκευασία του ειναι η ιδια που υπάρχει στο βιντεο παραπάνω με το ιδιο Barcode. Το ίδιο έπαθα και εγώ, γιατί θέλει φόρτιση για να δουλέψει; Μαλλον η ταση δεν ειναι αρκετη για να δώσει εικονα μεσω HDMI και χρειαζεται και τον φορτιστή... ( υποθεση κανω) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Μαλλον η ταση δεν ειναι αρκετη για να δώσει εικονα μεσω HDMI και χρειαζεται και τον φορτιστή... ( υποθεση κανω) Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Αν και θεωρητικά στο S3 δε θα χρειαζόταν, με την αλλαγή από 5πινο σε 11πινο βύσμα. http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_High-Definition_Link Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Υπαρχει πιθανότητα να παιζει ασυμβατότητα σε καποιες τηλεοράσεις; Στο λινκ που παρέθεσες παραπανω βλεπω μια μικρη λιστα με τηλεοράσεις… Τετοια λιστα δε βρήκα αλλου πουθενα… Εχω δυο τηλεοράσεις ( Sasmung Α956 και Panasonic VT30 ) όπως και μια μικρή Samsung tv monitor αλλα σε καμια από αυτές δεν εδωσε εικονα το S3… Για να ειμαι σίγουρος δοκιμασα δυο καλωδια HDMI… Τι άλλο μενει να υποθεσω;; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Υπαρχει πιθανότητα να παιζει ασυμβατότητα σε καποιες τηλεοράσεις; Στο λινκ που παρέθεσες παραπανω βλεπω μια μικρη λιστα με τηλεοράσεις… Τετοια λιστα δε βρήκα αλλου πουθενα… Εχω δυο τηλεοράσεις ( Sasmung Α956 και Panasonic VT30 ) όπως και μια μικρή Samsung tv monitor αλλα σε καμια από αυτές δεν εδωσε εικονα το S3… Για να ειμαι σίγουρος δοκιμασα δυο καλωδια HDMI… Τι άλλο μενει να υποθεσω;; Βρες κάποιον άλλο με S3 και δοκιμάστε. Αν και το ότι γράφει πάνω MHL και όχι Samsung με βάζει σε υποψίες, ότι αν του πετάξεις μπανάνα την πιάνει στον αέρα; :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Γραφει και Samsung ( αφου ειπαμε ειναι αυθεντικο samsung και στο barcode) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Πολύ περίεργο... Είσαι μετά μαμά rom έτσι? Αν εξαιρέσουμε το ενδεχόμενο να σου έστειλαν το παλιό 5pin καλώδιο, μόνο με δοκιμές σε άλλη TV/κινητό ή και διαφορετικό καλώδιο μπορείς να βρεις τι φταίει... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ναι με την μανησια είμαι απλώς σε root . Τώρα που θα βρω άτομο που να έχει και αυτός S3αυτό είναι μια λυπητερή ιστορία Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ναι με την μανησια είμαι απλώς σε root . Τώρα που θα βρω άτομο που να έχει και αυτός S3αυτό είναι μια λυπητερή ιστορία Τι root έχεις κάνει; απλό root ή κανένα custom kernel; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Έκανα root με βάση τον οδηγό που υπάρχει στο φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4146267 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Έκανα root με βάση τον οδηγό που υπάρχει στο φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4146267 Αυτό δυστυχώς δεν επηρεάζει σε κάτι (γιατί τουλάχιστον θα εντοπίζαμε το όποιο πρόβλημα!) Φαίνεται πάντως πρόβλημα του adaptor έτσι όπως τα λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Όταν το συνδέεις, σου βγάζει notification για stereo ή surround? Ή δεν κάνει απολύτως τίποτα; Μπορεί να είναι ελαττωματικός ο adaptor απλά... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δεν μου βγάζει απολύτως τίποτα Ακούω μόνο ένα μπλινγκ οταν το συνδέω ανάβει το κόκκινο λεντακι, δείχνει ότι φορτίζει και μέχρι εκεί. Να έπεσα σε ελαττωματικό; Τόσο ποια ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δεν μου βγάζει απολύτως τίποτα Ακούω μόνο ένα μπλινγκ οταν το συνδέω ανάβει το κόκκινο λεντακι, δείχνει ότι φορτίζει και μέχρι εκεί. Να έπεσα σε ελαττωματικό; Τόσο ποια ; Συμβαίνει.. απλά στειλτο πίσω Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Αν και θεωρητικά στο S3 δε θα χρειαζόταν, με την αλλαγή από 5πινο σε 11πινο βύσμα. http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_High-Definition_Link Πως ξεχωρίζω εάν το βύσμα του ανταπτορα είναι για 5πινο η 11πινο; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Η Samsung εχει βγαλει ενα dongle για συνδεση μεσω Allshare Cast στην tv μεχρι καποια στιγμη να αποφασισει να μας το περεχει αυτην την υπηρεσια χωρις κοστος καποια στιγμη και οπως θα επρεπε εξ αρχης. Και εχω και μοντελο Smart tv 2012 και δεν γινεται τιποτα http://www.slashgear.com/samsung-allshare-cast-dongle-hits-retailers-03245686/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Πως ξεχωρίζω εάν το βύσμα του ανταπτορα είναι για 5πινο η 11πινο; Το κοιτάς :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Η Samsung εχει βγαλει ενα dongle για συνδεση μεσω Allshare Cast στην tv μεχρι καποια στιγμη να αποφασισει να μας το περεχει αυτην την υπηρεσια χωρις κοστος καποια στιγμη και οπως θα επρεπε εξ αρχης. Και εχω και μοντελο Smart tv 2012 και δεν γινεται τιποτα http://www.slashgear.com/samsung-allshare-cast-dongle-hits-retailers-03245686/ Αυτό το έβγαλε για τις τηλεοράσεις τις παλιές...Έμενα δηλαδή που έχω D8000 πως το κάνει? Edited September 28, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts