eddiedimitris Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Φίλε μου το GPS το έχεις ανοιχτό η όχι?Αν το έχεις αδίκως ψάχνεσαι για κάτι άλλο... Αποψε θα το φορτισω και θα δοκιμασω με κλειστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ε αν το είχες ανοιχτό φίλε μου στο λέω από τώρα ότι αυτό ήταν...GPS μαζί με κακό σήμα άνετα μπορεί να σου κάνει αυτό το drain. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ε αν το είχες ανοιχτό φίλε μου στο λέω από τώρα ότι αυτό ήταν...GPS μαζί με κακό σήμα άνετα μπορεί να σου κάνει αυτό το drain. Το θεμα ειναι αφου δεν το χρησιμοποιει καποιο προγραμμα γιατι να κανει drain?Στο iphone π.χ. δεν υπηρχε τετοιο θεμα.Το χα συνεχεια ανοικτο απλα ενεργοποιουταν οταν το ζητουσε καποια εφαρμογη και δεν υπηρχε φαινομενο διαρροης.Θα δουμε αποψε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Φίλε μου το ότι είδες το BroadcomMem service,σημαίνει ότι το χρησιμοποιεί κάποιο προγραμμα...Και ίσως ειναι το προγραμμα του καιρού. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Φίλε μου το ότι είδες το BroadcomMem service,σημαίνει ότι το χρησιμοποιεί κάποιο προγραμμα...Και ίσως ειναι το προγραμμα του καιρού. Ανα 6 ωρες το εχω βαλει να ενημερωνει.Λες να το χρησιμοποιει και ενδιαμεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ανα 6 ωρες το εχω βαλει να ενημερωνει.Λες να το χρησιμοποιει και ενδιαμεσα; Τωρα που θα το κλείσεις θα το δεις :) Είμαι σίγουρος ότι θα κατεβεί αρκετά η κατανάλωση. Από εκεί και πέρα παιζει ρολό και το σήμα σου... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Τωρα που θα το κλείσεις θα το δεις :) Είμαι σίγουρος ότι θα κατεβεί αρκετά η κατανάλωση. Από εκεί και πέρα παιζει ρολό και το σήμα σου... Θα επανερθω το πρωι.Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Μόλις κλείσεις το GPS κοίταξε αν το BroadcomMem service τρέχει ακόμη.Και αν τρέχει σταμάτησε το.Και ελπίζω να έχεις ευχάριστα νέα το πρωί. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 http://imageshack.us/a/img4/3033/screenshot2012091807521.th.png http://imageshack.us/a/img11/5729/screenshot2012091807354.th.png Αυτα ειναι τα χθεσινα αποτελεσματα και ειναι μια απ τα ιδια και με κλειστο gps.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.Να κλεινω και το wi-fi?Ε αμα ειναι ετσι να τα κλεινω ολα! Επισης κατι λιγο ασχετο το ξυπνητηρι εχει καποιο bug???Του χω βαλει να χτυπαει με ενα mp3 και αυτο χτυπαει με τον default ηχο.Μηπως παιζει ρολο οτι το mp3 το εχω στην εξωτερικη καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) http://imageshack.us/a/img4/3033/screenshot2012091807521.th.png http://imageshack.us/a/img11/5729/screenshot2012091807354.th.png Αυτα ειναι τα χθεσινα αποτελεσματα και ειναι μια απ τα ιδια και με κλειστο gps.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.Να κλεινω και το wi-fi?Ε αμα ειναι ετσι να τα κλεινω ολα! Επισης κατι λιγο ασχετο το ξυπνητηρι εχει καποιο bug???Του χω βαλει να χτυπαει με ενα mp3 και αυτο χτυπαει με τον default ηχο.Μηπως παιζει ρολο οτι το mp3 το εχω στην εξωτερικη καρτα? Φυσικά και είσαι μια από τα ίδια... εδώ έχουμε φάει τα μάτια μας με το battery useage στο android..ρίξε και μια ματιά στον οδηγό της υπογραφής μου, αν και δεν είναι updated για να πάρεις μια γενική ιδέα. Λοιπόν αν δεις στο gsam, η συσκευή σου είναι awake 1Ω26Λ !! Άρα σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Πάτησε πάνω στο App usage στην κεντρική οθόνη, και διάλεξε πάνω από το dropdown "view time held awake" να δούμε τι δεν αφήνει την συσκευή σου να κοιμηθεί.. Ενδεικτικά σε μένα είναι 2 λεπτά, με τα πάντα όλα ανοιχτά. Επίσης έχεις και 5 λεπτά screen usage, το χρησιμοποίησες εσύ ή μόνο του? edit. Και το σήμα του Wifi σου είναι αδύναμο, αυτό κάνει τον δέκτη σου (στο κινητό) να δουλεύει ποιο σκληρά για να κρατήσει σήμα, με αποτέλεσμα περισσότερη μπαταρία. Αν δεις στο gsam έχεις 35% στο Phone radio είναι πάρα πολύ για 7 ώρες. Edited September 18, 2012 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Λοιπόν αν δεις στο gsam, η συσκευή σου είναι awake 1Ω26Λ !! Άρα σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Πάτησε πάνω στο App usage στην κεντρική οθόνη, και διάλεξε πάνω από το dropdown "view time held awake" να δούμε τι δεν αφήνει την συσκευή σου να κοιμηθεί.. Ενδεικτικά σε μένα είναι 2 λεπτά, με τα πάντα όλα ανοιχτά. Μου βγαζει συστημα android 2m 59s και οταν μπω μεσα στο included packages εχει ενημερωση λογισμικου.Τι στο καλο εκανε αυτοματα ενημερωση?Δεν ηερω δεν μπορω να βγαλω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μου βγαζει συστημα android 2m 59s και οταν μπω μεσα στο included packages εχει ενημερωση λογισμικου.Τι στο καλο εκανε αυτοματα ενημερωση?Δεν ηερω δεν μπορω να βγαλω ακρη. Μιάμιση ώρα awake λέει το gsam μόνο το σύστημα android σου βγάζει? Επίσης μια γενική συμβουλή, έρχεσαι νέος σε μια συσκευή κάτσε δες πως δουλεύει σε στοκ, και μετά μπλέξε με custom εάν θέλεις. Τώρα πχ μπορεί κάτι να μη σου έχει κάτσει καλά στην Custom και τζάμπα ψαχνόμαστε.. η μια εφαρμογή σε συνδιασμό με την Custom να σου κολλάει κάποιον αισθητήρα, όλα παίζουν. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μιάμιση ώρα awake λέει το gsam μόνο το σύστημα android σου βγάζει? Επίσης μια γενική συμβουλή, έρχεσαι νέος σε μια συσκευή κάτσε δες πως δουλεύει σε στοκ, και μετά μπλέξε με custom εάν θέλεις. Τώρα πχ μπορεί κάτι να μη σου έχει κάτσει καλά στην Custom και τζάμπα ψαχνόμαστε.. η μια εφαρμογή σε συνδιασμό με την Custom να σου κολλάει κάποιον αισθητήρα, όλα παίζουν.Μου βγαζει δευτερο τον kernel με 5,7%. Ναι για την custom εχεις δικιο αλλα ηθελα πολυ την ηχογραφηση κλησης και ηταν βασικος λογος που το εκανα.Θα δω ισως γυρισω στη μαμα και να περιμενω το φασολι! Οσον αφορα το ξυπνητηρι εχει οντως bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Το "προγραμμα" αυτό που σου έβγαζε στο έβγαλε πάλι η όχι?Επισεις λειτουργείς σε 3g το κινητό? Από οτι φαίνεται το πρόβλημα σου δεν ειναι μόνο ένα αλλά συνδυασμός αρκετών πραγμάτων...Για πες μα λοιπών τι έχεις ανοιχτό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Το "προγραμμα" αυτό που σου έβγαζε στο έβγαλε πάλι η όχι?Επισεις λειτουργείς σε 3g το κινητό? Από οτι φαίνεται το πρόβλημα σου δεν ειναι μόνο ένα αλλά συνδυασμός αρκετών πραγμάτων...Για πες μα λοιπών τι έχεις ανοιχτό.Οχι σημερα δεν το εβγαλε προφανως συσχετιζοταν με το gps το οποιο αποψε ηταν κλειστο.Βεβαια ιδια καταναλωση ειχα :) Το εχω μονιμα σε διπλη λειτουργια 3g/2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Πρέπει να κοιτάξεις και το σήμα σου τότε εκεί που το αφήνεις.Αν δεν εχει καλή κάλυψη 3g μπορεί να σου κάνει αρκετή ζημιά.Κανε μια δοκιμή με 2g το βράδυ,να δούμε ποσο θα πέσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μου βγαζει δευτερο τον kernel με 5,7%. Ναι για την custom εχεις δικιο αλλα ηθελα πολυ την ηχογραφηση κλησης και ηταν βασικος λογος που το εκανα.Θα δω ισως γυρισω στη μαμα και να περιμενω το φασολι! Οσον αφορα το ξυπνητηρι εχει οντως bug? Μπορείς να βάλεις Call rec και σε στοκ ;) και όχι το ξυπνητήρι δεν έχει κάποιο bug, σε μένα δουλεύει κανονικά με mp3. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Υπαρχει καποιος οδηγος στο φορουμ γιατι δεν τον εχω βρει που να λεει βημα προς βημα πως θα γυρισω το τηλεφωνο στη μαμα rom?Να τελειωνει η ιστορια γιατι εχω αρχισει να ξενερωνω.Φοβαμαι να χρησιμοποιησω το τηλ γιατι καιει αρκετη μπαταρια και μεσα στη μερα.ΕΙναι και η δουλεια τετοια που ειμαι πολλες φορες εκτος γραφειου πρεπει να εχω μπαταρια. Να γυρισει το τηλ εντελως μαμα μηπως και ησυχασω αλλιως βλεπω να κανω ζημια στον τειχο απεναντι μου και δεν φταιει σε τιποτα!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Υπαρχει καποιος οδηγος στο φορουμ γιατι δεν τον εχω βρει που να λεει βημα προς βημα πως θα γυρισω το τηλεφωνο στη μαμα rom?Να τελειωνει η ιστορια γιατι εχω αρχισει να ξενερωνω.Φοβαμαι να χρησιμοποιησω το τηλ γιατι καιει αρκετη μπαταρια και μεσα στη μερα.ΕΙναι και η δουλεια τετοια που ειμαι πολλες φορες εκτος γραφειου πρεπει να εχω μπαταρια. Να γυρισει το τηλ εντελως μαμα μηπως και ησυχασω αλλιως βλεπω να κανω ζημια στον τειχο απεναντι μου και δεν φταιει σε τιποτα!:mad: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 στο 2ο post έχει links με τα τελευταία Ελληνικά firmwares. Πριν περάσεις την στοκ, πάρε backup αυτά που θέλεις (titanium) και κάνε τα wipes στο CWM (cache/dalvik/data-factory reset). Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Οχι σημερα δεν το εβγαλε προφανως συσχετιζοταν με το gps το οποιο αποψε ηταν κλειστο.Βεβαια ιδια καταναλωση ειχα :) Το εχω μονιμα σε διπλη λειτουργια 3g/2g. Οταν εισαι σε wi-fi να το βαζεις σε 2g. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Σε μαμα δεν είχες τετοιο θέμα? Πάντως δεν φταιει αυτό... Εγώ με την 26 ομεγα αλλά με προσοχή, είμαι με 82% και μετράω 21 ώρες + Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 στο 2ο post έχει links με τα τελευταία Ελληνικά firmwares. Πριν περάσεις την στοκ, πάρε backup αυτά που θέλεις (titanium) και κάνε τα wipes στο CWM (cache/dalvik/data-factory reset). Στο restore θα διαγραφουν τα μηνυματα?Ολα τα υπολοιπα ειναι στην εξωτερικη μνημη και δεν με νοιαζει! Τα wipes τι ακριβως ειναι? Βασικα εχω ξενερωσει πολυ!Συγνωμη που σας τα ζαλιζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Στο restore θα διαγραφουν τα μηνυματα?Ολα τα υπολοιπα ειναι στην εξωτερικη μνημη και δεν με νοιαζει! Τα wipes τι ακριβως ειναι? Βασικα εχω ξενερωσει πολυ!Συγνωμη που σας τα ζαλιζω! Για να μη μπλέκεσαι με wipes μιας και δεν έχεις ξανακάνει, κάνε επαναφορά εργοστασιακών από το μενού. Για τα sms, sms backup restore από το Play Store. απλά πρόσεξε γιατί δεν θυμάμαι αν παίρνει backup στην εσωτερική ή εξωτερική sd, αν τα πάει internal μετέφερε τον φάκελο στην εξωτερική. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Για να μη μπλέκεσαι με wipes μιας και δεν έχεις ξανακάνει, κάνε επαναφορά εργοστασιακών από το μενού. Για τα sms, sms backup restore από το Play Store. απλά πρόσεξε γιατί δεν θυμάμαι αν παίρνει backup στην εσωτερική ή εξωτερική sd, αν τα πάει internal μετέφερε τον φάκελο στην εξωτερική. Με τον τροπο αυτο θα γυρισω στη μαμα rom παρολο που εχω την ομεγα?Θα ειμαι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Με τον τροπο αυτο θα γυρισω στη μαμα rom παρολο που εχω την ομεγα?Θα ειμαι οκ? Όχι, η επαναφορά εργοστασιακών αντικαθιστά μόνο τα wipes, ποιο πάνω σου είπα τα βήματα. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts