Tsaglis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Το note αντέχει παραπάνω και είναι αλλο εργαλείο. Αλλά ακόμα δεν το τολμώ, είναι τεράστιο! Θα πρέπει να αλλάξω συνήθειες (τροπος μεταφοράς και χρήσης) Στο δικο μου SIII φοράω Γερμανική rom και η πτώση στη μπαταρία ειναι εμφανής, 10-15% τουλάχιστον. Το ιδιο και με την πολωνική που είχα δοκιμάσει. Στη χρήση που κάνω αντέχει 18-20 ώρες από 24-30 Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Το note αντέχει παραπάνω και είναι αλλο εργαλείο. Αλλά ακόμα δεν το τολμώ, είναι τεράστιο! Θα πρέπει να αλλάξω συνήθειες (τροπος μεταφοράς και χρήσης) Στο δικο μου SIII φοράω Γερμανική rom και η πτώση στη μπαταρία ειναι εμφανής, 10-15% τουλάχιστον. Το ιδιο και με την πολωνική που είχα δοκιμάσει. Στη χρήση που κάνω αντέχει 18-20 ώρες από 24-30 Ειχα το 1 Το ειχα αγορασει μολις κυκλοφορησε με ειχε βολεψει σαν βαρος κτλ απλα το εδωσα για την φωτεινοτητα οθονης( ειχα γραψει παλι τοτε σχετικα με το προβλημα). Καλη αυτονομια εχεις !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ΠΕς τα ρε κουκλα γιατι πανε να μας βγαλουν τρελους ! Ασε απογοητευτηκα.... Την ιδια χρηση που εκανα πριν την αναβαθμιση ακριβως την ιδια κανω και τωρα. Υπαρχαν φορες που εγραφα με καμαρι οτι το κινητο βγαζει 2 μερες μετριας χρησης, πλεον αυτο δε συμβαινει. Δε ξερω αν ειναι θεμα google η samsung , ελπιζω σε επομενη εκδοση του λογισμικου να διορθωθει Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Επαναλαμβάνω γιατί παρεξηγήθηκα.. Στην δικιά μου χρήση (που είναι ελάχιστη όμως), οι 4 μέρες που κρατάει, τις θεωρώ πολύ λίγες.. Συμφωνώ πως δεν το χρησιμοποιώ όπως εσείς (τόσο βαριά). Ακόμα χειρότερο όμως είναι αυτό, θα πρεπε να μου κράταγε περισσότερο.. Πιστεύω με ανάλογη σαν την δικιά σας χρήση θα κράταγε 1-1,5 μέρα. Αν εσάς σας αρέσει αυτή η κατανάλωση τότε τι να πω.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Haris1977 ειναι το πρωτο σου smartphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Όχι Panos..έχω αλλάξει πάρα πολλά.. iphone 4 είχα δεν είμαι κανάς άσχετος;) Γενικά το πρόβλημα της μπαταρίας είναι συνολικό για τα κινητά τέτοιας τεχνολογίας.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Εχω αγορασει παρα πολλα smartphones.Απο Nokia Symbian μεχρι iphone (3G,3GS,4),Windows phone 6.5 και αρκετα Androids. Καθε βραδυ πριν κοιμηθω τα εβαζα στο 50% περιπου για φορτιση.Τον τελευταιο χρονο που εβαλα και μεγαλο data plan πολλες φορες τα βαζω για φορτιση και το απογευμα. Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι εχετε παραπονο...Εγω τι να πω δηλαδη; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Διαπίστωση είναι:happy: έχουμε πάει στον Άρη και ακόμα δεν έχουν βρει τεχνολογία για την τροφοδοσία (μπαταρίες). Έλεος δηλαδή.. (βασικά έχουν βρει αλλά είναι ακόμα ακριβές):X Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Επαναλαμβάνω γιατί παρεξηγήθηκα.. Στην δικιά μου χρήση (που είναι ελάχιστη όμως), οι 4 μέρες που κρατάει, τις θεωρώ πολύ λίγες.. Συμφωνώ πως δεν το χρησιμοποιώ όπως εσείς (τόσο βαριά). Ακόμα χειρότερο όμως είναι αυτό, θα πρεπε να μου κράταγε περισσότερο.. Πιστεύω με ανάλογη σαν την δικιά σας χρήση θα κράταγε 1-1,5 μέρα. Αν εσάς σας αρέσει αυτή η κατανάλωση τότε τι να πω.. Αυτή είναι η κατανάλωση των smartphones Χάρη. Εσύ απλά δεν το χρησιμοποιείς σαν smartphone, ούτε κατά διάνοια. Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, και με όλη την καλή πρόθεση, πιστεύω ότι απλά πέταξες τα λεφτά σου... δικά σου βέβαια είναι και ότι θέλεις τα κάνεις :) Αλλά smartphone με 4 ημέρες διάρκεια απλά δεν υπάρχει. Όσο για την κατανάλωση, όντως η JB τρώει παραπάνω. Παραθέτω 2 εικόνες, η μία από την ICS πριν την αναβάθμιση, και η άλλη από την Jelly Bean, με το τηλέφωνο αδρανές (νύχτα), αλλά όχι σε flight mode. Βλέπετε ότι ακόμα και σε κατάσταση αδράνειας η κατανάλωση είναι αρκετά μεγαλύτερη. Έχω προσπαθήσει να εντοπίσω το πρόβλημα, και έχω καταλήξει ότι μάλλον είναι θέμα του kernel. Παρατηρώ πολύ περισσότερα αδικαιολόγητα wakelocks και alarms, τα ίδια έχουν δει κι άλλοι στο internet. Aν βρω κάποια λύση θα ενημερώσω. @vairas5770 λες ότι δεν έχεις εφαρμογές, αλλά έχεις. Το facebook π.χ. είναι τραγικά ενεργοβόρο. Δοκίμασε να βγάλεις social media εφαρμογές για μια μέρα (μπες από τον browser για updates), έτσι για πείραμα, και πες αν θα κάνει διαφορά. Edited October 31, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Αυτή είναι η κατανάλωση των smartphones Χάρη. Εσύ απλά δεν το χρησιμοποιείς σαν smartphone, ούτε κατά διάνοια. Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, και με όλη την καλή πρόθεση, πιστεύω ότι απλά πέταξες τα λεφτά σου... δικά σου βέβαια είναι και ότι θέλεις τα κάνεις :) Αλλά smartphone με 4 ημέρες διάρκεια απλά δεν υπάρχει. To αντίθετο ακριβώς ρε συ..Για smartphone το πήρα και εννοείται πως αν είχε μπαταρία θα το χρησιμοποιούσα ανάλογα:happy: Από ότι ξέρω το motorola droid razr max σκοτώνει (από θέμα μπαταρίας..):!: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 To αντίθετο ακριβώς ρε συ..Για smartphone το πήρα και εννοείται πως αν είχε μπαταρία θα το χρησιμοποιούσα ανάλογα:happy: Από ότι ξέρω το motorola droid razr max σκοτώνει (από θέμα μπαταρίας..):!: Όπως είπα... δεν υπάρχει κανένα smartphone που να κρατάει όσο λες. Ούτε τα iphones που λες ότι είχες, ούτε τα android. Αν σου κρατάνε τόσο, απλά τα χρησιμοποιείς σαν παλιά Nokia... που όπως ειπώθηκε παραπάνω, μπορείς να πάρεις με 20 ευρώ και να σου κρατάνε και πάνω από μια βδομάδα :) Αnyway δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση, ο καθένας όπως θέλει το χρησιμοποιεί. Απλά να μη συγκρίνουμε άσχετα πράγματα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Αυτή είναι η κατανάλωση των smartphones Χάρη. Εσύ απλά δεν το χρησιμοποιείς σαν smartphone, ούτε κατά διάνοια. Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, και με όλη την καλή πρόθεση, πιστεύω ότι απλά πέταξες τα λεφτά σου... δικά σου βέβαια είναι και ότι θέλεις τα κάνεις :) Αλλά smartphone με 4 ημέρες διάρκεια απλά δεν υπάρχει. Όσο για την κατανάλωση, όντως η JB τρώει παραπάνω. Παραθέτω 2 εικόνες, η μία από την ICS πριν την αναβάθμιση, και η άλλη από την Jelly Bean, με το τηλέφωνο αδρανές (νύχτα), αλλά όχι σε flight mode. Βλέπετε ότι ακόμα και σε κατάσταση αδράνειας η κατανάλωση είναι αρκετά μεγαλύτερη. Έχω προσπαθήσει να εντοπίσω το πρόβλημα, και έχω καταλήξει ότι μάλλον είναι θέμα του kernel. Παρατηρώ πολύ περισσότερα αδικαιολόγητα wakelocks και alarms, τα ίδια έχουν δει κι άλλοι στο internet. Aν βρω κάποια λύση θα ενημερώσω. @vairas5770 λες ότι δεν έχεις εφαρμογές, αλλά έχεις. Το facebook π.χ. είναι τραγικά ενεργοβόρο. Δοκίμασε να βγάλεις social media εφαρμογές για μια μέρα (μπες από τον browser για updates), έτσι για πείραμα, και πες αν θα κάνει διαφορά. Tyxerakias : Το ξερω οτι χωρις αυτα θα εχω καλυτερη αυτονομια εννοειται απλα το προβλημα μου το ΒΑΣΙΚΟ ειναι ΓΙΑΤΙ μας εδωσε η Κυρια Sammy αυτο το update λογικα ΧΩΡΙΣ να το τεσταρει ;; Δηλαδη αυτους τους νοιαζει μονο να τα σταζουμε απο οτι καταλαβα. ΤΟ ιδιο αν θυμασαι ειχε γινει και στο S 2 με την GB, νομιζω στην 2.3.5 ειχε δωσει ενα update το οποιο ΡΟΥΦΟΥΣΕ την μπαταρια σε 4 ωρες με ανοιχτα ολα. Ξενερωσα με το update οχι με το κινητο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε....αρχιζουμε τα mails και τα posts στη σαμσουνγκ μηπως το διορθωσουν;;; Κι εγω λεω αναθεμα την ωρα που το περασα Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε....αρχιζουμε τα mails και τα posts στη σαμσουνγκ μηπως το διορθωσουν;;; Κι εγω λεω αναθεμα την ωρα που το περασα Τωρα αν θες περνας μεσω ODIN μια ROM. Ειδαλλως περιμενεις κανα 6μηνο την 4.1.2 Η αγοραζεις οπως εγω 2η μπαταρια ! :D Η το καλυτερο απο ολα το πουλας και αγοραζεις το τουμπανο Note 2 και ηρεμεις απο ολα αυτα τα χαζα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε....αρχιζουμε τα mails και τα posts στη σαμσουνγκ μηπως το διορθωσουν;;; Κι εγω λεω αναθεμα την ωρα που το περασα Μαργαρίτα μπορείς οποιοσδήποτε στιγμή να γυρίσεις στην προηγούμενη... :-) Τωρα αν θες περνας μεσω ODIN μια ROM. Ειδαλλως περιμενεις κανα 6μηνο την 4.1.2 Η αγοραζεις οπως εγω 2η μπαταρια ! :D Η το καλυτερο απο ολα το πουλας και αγοραζεις το τουμπανο Note 2 και ηρεμεις απο ολα αυτα τα χαζα προβληματα. Κάπου είδα ότι θα δώσουν update τα Χριστούγεννα.. θα δούμε. Γενικά πάντως για τα updates, που να έβλεπες τι γίνεται στα Sony... η Samsung τουλάχιστον δίνει. :-) Edited October 31, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Tyxerakias : ΜΑκαρι αλλα...για εμας που εχουμε το μικροβιο ενα ειναι το ερωτημα...θα αντεξουμε να απαρνηθουμε κινητα με 2GB memo+GPU Adreno 320 και σε τιμη " Ο τσαμπας ζει ;;;" Αυτο ειναι το στοιχιμα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Μπορω να γυρισω στην προηγουμενη? αυτο θα ταν πολυ καλο, αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται χαχα! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Μπορω να γυρισω στην προηγουμενη? αυτο θα ταν πολυ καλο, αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται χαχα! Φυσικά και μπορείς . Είναι αρκετά εύκολο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Παιδια καλησπερα...Ενδιαφερομαι για το κινητο. Τωρα εχω ενα 4s αλλα ψαχνομαι για το s3... Μια ερωτηση...το κινητο με ανοιχτο 3g και wifi συνεχεια θα με βγαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ? Το iphone μου το εβγαζα στις 7 και το απογευμα παλι χρειαζοταν... Η χρηση που κανω ειναι κανα 2-3 ωρες internet κανα παιχνιδι και 2-3 ωρες τηλεφωνα... Ζηταω πολλά;;; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Παιδια καλησπερα...Ενδιαφερομαι για το κινητο. Τωρα εχω ενα 4s αλλα ψαχνομαι για το s3... Μια ερωτηση...το κινητο με ανοιχτο 3g και wifi συνεχεια θα με βγαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ? Το iphone μου το εβγαζα στις 7 και το απογευμα παλι χρειαζοταν... Η χρηση που κανω ειναι κανα 2-3 ωρες internet κανα παιχνιδι και 2-3 ωρες τηλεφωνα... Ζηταω πολλά;;; :P Η μπαταρία του είναι καλύτερη θεωρώ απ το 4s..Πιστεύω θα σε βγάλει ναι..:happy: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Παιδια καλησπερα...Ενδιαφερομαι για το κινητο. Τωρα εχω ενα 4s αλλα ψαχνομαι για το s3... Μια ερωτηση...το κινητο με ανοιχτο 3g και wifi συνεχεια θα με βγαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ? Το iphone μου το εβγαζα στις 7 και το απογευμα παλι χρειαζοταν... Η χρηση που κανω ειναι κανα 2-3 ωρες internet κανα παιχνιδι και 2-3 ωρες τηλεφωνα... Ζηταω πολλά;;; :P Το S3 θα σου την βγάλει οριακά την μέρα με ΟΛΗ την ημέρα ανοικτό ΚΑΙ WIFI KAI 3G.Το βράδυ θα θέλεις σίγουρα φόρτιση.Το βρίσκω λίγο άσκοπο πάντως να τα έχεις και τα 2 ανοικτά όλη μέρα.Γι'αυτό έχουμε και την notification bar, για να τα απενεργοποιούμε όταν δεν τα χρειαζόμαστε. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Το S3 θα σου την βγάλει οριακά την μέρα με ΟΛΗ την ημέρα ανοικτό ΚΑΙ WIFI KAI 3G.Το βράδυ θα θέλεις σίγουρα φόρτιση.Το βρίσκω λίγο άσκοπο πάντως να τα έχεις και τα 2 ανοικτά όλη μέρα.Γι'αυτό έχουμε και την notification bar, για να τα απενεργοποιούμε όταν δεν τα χρειαζόμαστε. πολύ χρήσιμη και η επιλογή που έχει η JB για το πότε να ενεργοποιείται και πότε να απενεργοποιείται το WIFI ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 παιδιά η μπαταρία ακομη τραγική με την jelly bean kai μετα και απο 4 φορτισεις μου ρχεται να το πεταξω απο το μπαλκονι. βρηκε κανεις καμαι λύση ? Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Φιλε μου οχι απλα κραταει,απλα δεν παιζεται η μπαταρια του,εμενα 3 μερες με βγαζει με χρηση ιντερνετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 παιδιά η μπαταρία ακομη τραγική με την jelly bean kai μετα και απο 4 φορτισεις μου ρχεται να το πεταξω απο το μπαλκονι. βρηκε κανεις καμαι λύση ? Δεν καταλαβαίνω τι εννοεις... Έχεις κάνει όλες και όλες 4 φορτισεις στην συσκευή?Και όταν λες τραγική,τι κανείς και ποσό σου κρατάει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts