vairas5770 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Για οσους λενε για HTC one Χ- που επισης το ειχα πριν τον "ΒΑΣΙΛΙΑ" ενα θα πω... Η μπαταρια πανω απο 5ωρο δεν εβγαζε !! Αδικα τα 619Ε ΑΡΑ μην κατηγορουμε την samsung ... Ενταξει σιγουρα θα επρεπε να εχουμε παρει ηδη την 4.1.1. αλλα οκ..υπομονη !! Εχει τοσα αλλα καλα η συσκευη...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Πάντως το κινητό με μη ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενεργείας καταπίνει αρκετά γρήγορα την μπαταριά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Γιάννη ποσο γρήγορα εννοείς ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 εμενα παντος με λιωσιμο και να μην εχω την εξοικονομιση μου βγαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ 12 ωρα ,στο 4s με την ιδια χρηση μου πηγενε μεχρι το απογευμα 7 ωρα μαξ. ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την μπαταρια του και γενικα το τηλ μεχρι τωρα το γουσταρο παρα πολυ.το μονο μειον για μενα ειναι η οθονη οταν εχει πολυ ηλιο δεν φαινετε οπως θα ηθελα ...αλλα και παλι ειμαι οκ.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Πάντως το κινητό με μη ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενεργείας καταπίνει αρκετά γρήγορα την μπαταριά Γιάννη εσύ το έχεις τόσο καιρο. Πως ανακαλύπτεις τώρα οτι πέφτει η γρήγορα η μπαταρία? Εγω ποτε δεν είχα καλύτερη μπαταρία. Θα ζοριστω μονο αν ειμαι όλη μέρα εξω και δεν ασχολούμαι με τίποτα αλλο εκτος απο το κινητο. Γι αυτο τον λόγο παραγγειλα μια γνήσια μπαταρία ακόμα και ειμαι οκ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Γιάννη εσύ το έχεις τόσο καιρο. Πως ανακαλύπτεις τώρα οτι πέφτει η γρήγορα η μπαταρία? Εγω ποτε δεν είχα καλύτερη μπαταρία. Θα ζοριστω μονο αν ειμαι όλη μέρα εξω και δεν ασχολούμαι με τίποτα αλλο εκτος απο το κινητο. Γι αυτο τον λόγο παραγγειλα μια γνήσια μπαταρία ακόμα και ειμαι οκ. Ακριβώς, μετά από χρόνια βρήκα κινητό που να κρατάει η μπαταρία του τόσο πολύ! Μιλάω πάντα για smartphone. Οποίος έχει προβλήματα ας κοιτάξει τις εγκατεστημένες εφαρμογές του και σίγουρα θα ανακαλύψει εκεί το πρόβλημα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Μα τι λέμε τώρα ρε παιδιά αν το s3 δεν έχει καλή μπαταριά ποιο έχει (εκτός note 2) . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Σε εξωτερικό φορτιστή ποση ωρα κανει να φορτίσει η μπαταρία; μολις πηρα μια δεύτερη μπαταρία (γνήσια) και δεν την εχω βάλει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ακριβώς, μετά από χρόνια βρήκα κινητό που να κρατάει η μπαταρία του τόσο πολύ! Μιλάω πάντα για smartphone. Οποίος έχει προβλήματα ας κοιτάξει τις εγκατεστημένες εφαρμογές του και σίγουρα θα ανακαλύψει εκεί το πρόβλημα. Λέμε για Symbian κλπ. Χθες έστηνα απο την αρχη το nokia E5-0 μου και για ποτε κατέβηκε η μπαταρία ούτε το κατάλαβα. Οταν όμως το έχω όλη μέρα στο κομοδινο σαν ξυπνητήρι κρατα 10 μέρες :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Η μπαταρία του είναι υποδειγματικη και με διαφορά από τον περισσότερο ανταγωνισμό. Εγώ που το σκίζω χαλαρά στην ομιλία και στο ίντερνετ (με wi fi), το βράδυ έχω ακόμη 25%. Και είμαι από τους χρήστες που το σκαλιζω όλη την ώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) ρε παιδια για μια στιγμη..Ας μου γραψει καποιος που πιστευει οτι η μπαταρια του κραταει πολλες ωρες. 1. Με την φωτεινοτητα στο ποσο ;;;; 2. Με Live wallpaper ;;;; 3. Ποση ωρα κλησης-ποσα sms ;;; 4. Με ανοιχτο 3G ; Με ανοιχτα τα δεδομενα ; Λοιπον περιμενω απαντηση γιατι μερικοι εδω μεσα θα μας τρελανετε !!!! Edited October 16, 2012 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Η μπαταρία του είναι υποδειγματικη και με διαφορά από τον περισσότερο ανταγωνισμό. Εγώ που το σκίζω χαλαρά στην ομιλία και στο ίντερνετ (με wi fi), το βράδυ έχω ακόμη 25%. Και είμαι από τους χρήστες που το σκαλιζω όλη την ώρα. Δηλαδη ποσες ωρες μιλας την ημερα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 ρε παιδια για μια στιγμη..Ας μου γραψει καποιος που πιστευει οτι η μπαταρια του κραταει πολλες ωρες. 1. Με την φωτεινοτητα στο ποσο ;;;; 2. Με Live wallpaper ;;;; 3. Ποση ωρα κλησης-ποσα sms ;;; 4. Με ανοιχτο 3G ; Με ανοιχτα τα δεδομενα ; Λοιπον περιμενω απαντηση γιατι μερικοι εδω μεσα θα μας τρελανετε !!!! 1. Από 0-75% ανάλογα με το που βρίσκομαι. 2. Χωρίς live wallpaper, καθώς δε μου αρέσουν. 3. Περίπου μια ώρα την ημέρα. 4. Συνεχώς ανοιχτό το 3g (διπλή λειτουργία βασικα) και τα δεδομένα. Και με όλα αυτά η μπαταρία αργά το βράδυ είναι ανάμεσα στο 35-40%. Και την περισσότερη μου τη τρώει το cell standby, γιατί στη δουλειά μου δεν έχω καλό σήμα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 1. Από 0-75% ανάλογα με το που βρίσκομαι. 2. Χωρίς live wallpaper, καθώς δε μου αρέσουν. 3. Περίπου μια ώρα την ημέρα. 4. Συνεχώς ανοιχτό το 3g (διπλή λειτουργία βασικα) και τα δεδομένα. Και με όλα αυτά η μπαταρία αργά το βράδυ είναι ανάμεσα στο 35-40%. Και την περισσότερη μου τη τρώει το cell standby, γιατί στη δουλειά μου δεν έχω καλό σήμα. Ενταξει τοσο κραταει και το δικο μου εως τις 10 το βραδυ . Το θεμα ειναι αν βαλουμε Live Wallpaper και την φωτεινοτητα στο 100% τι γινεται. Τετοια κινητα πρεπει να τα χαιρεσαι και οχι να κανεις οικονομια. Το GS 3 εχει οντος την καλυτερη μπαταρια απο ολα τα ακριβα καθως τα δοκιμασα μεσα στο καλοκαιρι. Ομως για να σου βγαλει ολη την ημερα πρεπει να κανεις υποχωρησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εγώ δε θεωρώ ότι κάνω υποχωρήσεις. Τα live wallpapers δε μου αρέσουν και το ίδιο συμβαίνει και με την υψηλή φωτεινότητα! Να φανταστείς ότι το iPad, που το δουλεύω μόνο σε κλειστό χώρο το έχω στο 0% συνέχεια. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εγώ δε θεωρώ ότι κάνω υποχωρήσεις. Τα live wallpapers δε μου αρέσουν και το ίδιο συμβαίνει και με την υψηλή φωτεινότητα! Να φανταστείς ότι το iPad, που το δουλεύω μόνο σε κλειστό χώρο το έχω στο 0% συνέχεια. Μα δεν μιλαμε για εμας τους 2-Γενικως αναφερθηκα !! Την φωτεινοτητα στη δουλεια και εγω την κατεβαζω στο 25%. Αν βγω εξω ομως για εξωτερικη δουλεια την βαζω στο αυτοματο οποτε αρχιζει και καιει...Γενικως αν τα βαλεις ολα ολα στο φουλ πανω απο 8ωρο δυσκολο να βγαλει. Κυριακη θα του κανω Test σοβαρο,περιμενω να φτασω στην 10η ημερα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Μα δεν μιλαμε για εμας τους 2-Γενικως αναφερθηκα !! Την φωτεινοτητα στη δουλεια και εγω την κατεβαζω στο 25%. Αν βγω εξω ομως για εξωτερικη δουλεια την βαζω στο αυτοματο οποτε αρχιζει και καιει...Γενικως αν τα βαλεις ολα ολα στο φουλ πανω απο 8ωρο δυσκολο να βγαλει. Κυριακη θα του κανω Test σοβαρο,περιμενω να φτασω στην 10η ημερα ! Συγνώμη αλλα νομίζω οτι χρειάζεσαι tablet όχι κινητο. Αυτα δίνουν τους χρόνους αυτονομίας που θέλεις αλλα με μπαταρία απο 4.500-7500 mAh. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Συγνώμη αλλα νομίζω οτι χρειάζεσαι tablet όχι κινητο. Αυτα δίνουν τους χρόνους αυτονομίας που θέλεις αλλα με μπαταρία απο 4.500-7500 mAh. χα χα οχι βρε δεν εννοω αυτο !! Απλα το κινητο δεν εκλεισε 10 φορτισεις ακομα..το εγραψα λαθος συγνωμη !! Ουτε τα tablet ομως βγαζουν τοσο !! Το wifi 5 Samsung που εχω βγαζει το πολυ 3 ημερες !! Το GS 3 μου βγαζει 10-12 ωρες με την φωτεινοτητα στο 0% για τις μισες ωρες !! Ειναι το καλυτερο που ειχα ποτε ! Κορυφη μπαταρια αλλα ειπαμε με οικονομια ...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 χα χα οχι βρε δεν εννοω αυτο !! Απλα το κινητο δεν εκλεισε 10 φορτισεις ακομα..το εγραψα λαθος συγνωμη !! Ουτε τα tablet ομως βγαζουν τοσο !! Το wifi 5 Samsung που εχω βγαζει το πολυ 3 ημερες !! Το GS 3 μου βγαζει 10-12 ωρες με την φωτεινοτητα στο 0% για τις μισες ωρες !! Ειναι το καλυτερο που ειχα ποτε ! Κορυφη μπαταρια αλλα ειπαμε με οικονομια ...:D Με πόση ώρα ενεργή οθόνη; Γιατί σε εμένα κρατάει άνετα 1.5 μέρα με 4 ώρες ενεργή οθόνη, την οποία δεν την έχω στο αυτόματο αλλά όλη μέρα είναι στο 100% και το βράδυ στο 0% γιατί με τυφλώνει στο σκοτάδι. Γενικά δεν έχω νιώσει ότι όσο και να το λιώσω δεν θα με βγάλει τουλάχιστον 24 ώρες, όχι 10..... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Το βράδυ οι απώλειες ειναι πολυ μικρότερες. Η συσκευη μένει σ ενα σημειο, οπότε το σήμα είτε 3G είτε wifi ειναι σταθερο, τα mail και οι ειδοποίησεις ελάχιστες. Εγω δοκιμασμένα άπειρες φορες, αν ειμαι στο 100% χάνω 0,5% ανά ώρα με όλα ανοικτα. Δηλαδη όπως ειναι η συσκευη μου στην διάρκεια της μέρας. Επειδη όμως η ένδειξη της μπαταρίας δεν ειναι γραμμικη, αν ειμαι στο 80% μπορει να μου δείξει οτι έχασα περισσοτερο. Αντίθετα στην διάρκεια της μέρας που μετακινούμαστε συνεχώς και ψάχνει για καλύτερο σήμα, έχουμε πολλές ειδοποίησεις κλπ, καταναλώνει περισσοτερο σε sleep mode. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Το βράδυ οι απώλειες ειναι πολυ μικρότερες. Η συσκευη μένει σ ενα σημειο, οπότε το σήμα είτε 3G είτε wifi ειναι σταθερο, τα mail και οι ειδοποίησεις ελάχιστες. Εγω δοκιμασμένα άπειρες φορες, αν ειμαι στο 100% χάνω 0,5% ανά ώρα με όλα ανοικτα. Δηλαδη όπως ειναι η συσκευη μου στην διάρκεια της μέρας. Επειδη όμως η ένδειξη της μπαταρίας δεν ειναι γραμμικη, αν ειμαι στο 80% μπορει να μου δείξει οτι έχασα περισσοτερο. Αντίθετα στην διάρκεια της μέρας που μετακινούμαστε συνεχώς και ψάχνει για καλύτερο σήμα, έχουμε πολλές ειδοποίησεις κλπ, καταναλώνει περισσοτερο σε sleep mode. Εγω πάλι,έχω παρατηρήσει οτι όταν η συσκευή πέφτει σε αδράνεια,το wifi κλείνει. Αρα,είτε κλειστό είτε ανοικτό,το ίδιο (λογικά) καταναλώνει... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Εγω πάλι,έχω παρατηρήσει οτι όταν η συσκευή πέφτει σε αδράνεια,το wifi κλείνει. Αρα,είτε κλειστό είτε ανοικτό,το ίδιο (λογικά) καταναλώνει... Όχι δεν κλείνει. Ακόμα και χωρις sim έχω notifications. Αρα συνεχίζει να λειτουργεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Αυτό ρυθμίζεται από το advance του wifi, εγώ για παράδειγμα το έχω μόνιμα ανοικτό, αλλά μπορείς να το έχεις κλειστό μόλις κλείνει η οθόνη η να μένει μόνιμα συνδεδεμένο όταν είναι στην φόρτιση και να κλείνει όταν δεν είναι. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Αυτό ρυθμίζεται από το advance του wifi, εγώ για παράδειγμα το έχω μόνιμα ανοικτό, αλλά μπορείς να το έχεις κλειστό μόλις κλείνει η οθόνη η να μένει μόνιμα συνδεδεμένο όταν είναι στην φόρτιση και να κλείνει όταν δεν είναι. Ναι γίνεται. Απλα ειναι μια επιλογη που δεν εχει νόημα αν κατεβάζεις αρχεία κλπ. Η κατανάλωση του wifi ειναι σχετικά μικρη οταν υπάρχει καλο σήμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Με πόση ώρα ενεργή οθόνη; Γιατί σε εμένα κρατάει άνετα 1.5 μέρα με 4 ώρες ενεργή οθόνη, την οποία δεν την έχω στο αυτόματο αλλά όλη μέρα είναι στο 100% και το βράδυ στο 0% γιατί με τυφλώνει στο σκοτάδι. Γενικά δεν έχω νιώσει ότι όσο και να το λιώσω δεν θα με βγάλει τουλάχιστον 24 ώρες, όχι 10..... 3.5 ωρες μου βγαζει η οθονη αλλα εγω μιλαω εσυ λογικα ΟΧΙ ! Μιλαω πανω απο 2ωρο σιγουρα και τα δεδομενα δηλαδη το ιντερνετ ειναι απο τις 7 το πρωι ανοιχτα συνεχεια !! Το μηνα θελω 1,5 με 2 GB για δεδομενα μονο . Επισης στελνω και καμια 100 sms στο 8ωρο στη δουλεια. Εννοειται συν συγχρονισμο !! Αν τα κανεις ολα αυτα και εσυ... τοτε εχεις σουπερ μπαταρια !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts