Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν μπεις σε τόσο κόπο...ειναι ίσως καλύτερα πρώτα να δεις τι φταιει. Γιατί αν η κατανάλωση σου οφείλεται σε κακό σήμα λόγω 3g, τότε και μαμά να βάλεις δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.Πριν κάνεις όλα αυτά κανε μια τελευταία δοκιμή χωρίς το 3g.Δεν νομίζω ότι θα ειναι τόσο πολύ δύσκολο να βρεις τι φταιει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο restore θα διαγραφουν τα μηνυματα?Ολα τα υπολοιπα ειναι στην εξωτερικη μνημη και δεν με νοιαζει!

Τα wipes τι ακριβως ειναι?

Βασικα εχω ξενερωσει πολυ!Συγνωμη που σας τα ζαλιζω!

Πριν ξενερωσεις εντελώς κανε το εξής: πέρασε όπως είπες την official.

Μετα κανε εγκατάσταση τον λογαριασμο σου στο gmail.

Πέρασε επαφές κλπ. Απο εφαρμογές βάλε τις εντελώς απαραίτητες και πασιγνωστες.

Άστο να να πέσει η μπαταρία λίγο κάτω απο το 10% και φορτισε το όλη την νύχτα.

Δούλεψε το την επόμενη μέρα κανονικα και ξαναφορτισε το πριν πας για ύπνο ώστε να είναι στο 100%.

Αστο σε σημείο που το 3g είναι νορμαλ, δηλαδη δεν χάνεται και ξανά επανέρχεται, γιατι αυτο προξενεί κατανάλωση αφου η συσκευη συνεχώς ψάχνει.

Επίσης βεβαιώσου ότι η συσκευη δεν βρίσκεται μακριά απο το router και εχει σταθερό wifi σήμα.

Αποκλείεται να χάσεις πάνω απο 4% σε 8 ώρες με την συσκευη σε sleep mode.

Αν δε, απενεργοποιησεις το 3G αφου έχεις wifi, δεν θα χάσεις ούτε 2%

Εφόσον όλα πανε καλα περνας και τις υπολοιπες εφαρμογες σου αποφεύγοντας τίποτα περίεργες που μπορει να κάνουν ζημιά. Θύματα μια εφαρμογη gps status νομίζω λέγονταν, η οποία μπορούσε σε μια ώρα να καταναλώσει 15% ακόμα και αν την ειχες κλειστή, αφου συνέχιζε να τρέχει στο παρασκήνιο.

Κάτι άλλο που βελτιώνει ακόμα την αυτονομία, είναι η απενεργοποιηση όσων εφαρμογών δεν χρησιμοποιείς.

Πηγαίνεις ρυθμίσεις διαχείριση εφαρμογών, όλες και κλικαρεις πάνω στην εφαρμογη που θες να απενεργοποιησεις. Επιλέγεις ανενεργή.

Όσες δεν κάνει να τις απενεργοποιησεις, δεν σ αφήνει το σύστημα να το κανεις. Οπότε δεν έχεις προβλημα.

Και φυσικα αν χρειαστείς κάτι στο μέλλον, μπορεις να τις επαναφερεις με το ίδιο τροπο.

Σε λίγες μέρες που θα δοθει η επίσημη Jelly Bean δεν θα χρειάζεται να φλασαρεις ούτε εσυ αλλα ούτε και οι περισσότεροι.

Μόλις το πάρουμε, θα στησεις την συσκευη σου όπως την θες απο την αρχη και δεν θα πειραξεις τίποτα. Θα κανεις μόνο root.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σε μαμα δεν είχες τετοιο θέμα? Πάντως δεν φταιει αυτό... Εγώ με την 26 ομεγα αλλά με προσοχή, είμαι με 82% και μετράω 21 ώρες +

Καλημερα παιδια!

Αυτη η αυτονομια ειναι με το 3γ ανοιχτο? με wi-fi? Γιατι αυτα τα νουμερα μου φαινονται αστρονομικα!! Επισης με sync κλειστα ?

Καλημερα παιδια!

Αυτη η αυτονομια ειναι με το 3γ ανοιχτο? με wi-fi? Γιατι αυτα τα νουμερα μου φαινονται αστρονομικα!! Επισης με sync κλειστα ?

Με 2γ και wi-fi και αυτό απενεργοποιείτε μετά από κάποια ώρα όταν κλείνει η οθόνη (καποιες φορές όμως όταν το χρειαζομαι το εχω συνεχεία ον, γιατί κάνω στρεαμ από το PC ταινίες) Επισεις έχω χαμηλό φωτισμό στην οθόνη γιατί είμαι συνηθως σε εσωτερικούς χώρους.Και την εξοικονομηση ενεργείας τις CPU όταν δεν χρειάζεται να κάνω κάτι απαιτητικό. Άλλα αυτό που βολεύει εμένα ίσως δεν βολεύει όλους...για αυτό και οι αυτονομία διαφερει αρκετά απο άτομο σε άτομο.Να φανταστείς είμαι τώρα με 79% και το κοντερ γραφεί μια μέρα και 55 λεπτά.Αν όμως αποφασίσω να δω έργα... τότε στο τέλος τις μέρας και παρόλο που θα τα έχω όλα κλειστά (εκτός wi-fi) θα θέλω πάλι φορτισμα.

Edited by arfi-gorgona

Απο το 2008 που έχω real smartphones, ο στόχος μου ήταν να μου φτάνει η μπαταρία ότι ώρα και να γυρίσω στο σπίτι.

Με το Sii και ειδικα με το Siii όχι απλα μου φτάνει αλλα με βγάζει μέχρι πολυ αργα το βράδυ με πολυ σκληρή χρήση.

Και με το iPhone μου έφτανε αλλα σ εκείνο δεν έκανα με τίποτα την ίδια χρήση γιατι σε 3.5" ούτε YouTube δεν είχα όρεξη να παρακολουθήσω.. Το Siii με προκαλεί να το χρησιμοποιήσω ακόμα και όταν έχω το iPad δίπλα μου.:D

Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι δεν χρειάζεται εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων να καταφύγουμε σε περιορισμό των δυνατοτήτων για αύξηση της αυτονομίας.

Η συσκευη φορτιζει σχετικά γρήγορα ειδικα αν την βάλεις ενω είναι στο 50%.

Δεν χρειάζεται άγχος.

Ένας φορτιστής αυτοκινήτου αρκει για ώρα ανάγκης αν είμαστε πολλές ώρες την μέρα έξω.

Για ταξίδια μια δεύτερη μπαταρία είναι must και εκει βρίσκεται το πλεονέκτημα του Galaxy έναντι των unibody.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σωστά τα λες,για αυτό είπα ότι αυτό που κάνω εγώ δεν ειναι για όλους.Για μένα η συσκευή ειναι τόσο δυνατή που για αυτά που την χρησιμοποιω ( προς το παρών) δεν χρειαζετε να ειναι στο φουλ τις.Δεν θα τσιγκουνευτω για να κερδίσω μπαταριά πχ αν χρειαζομαι το 3g Wifi on etc. Όταν όμως δεν τα χρειαζομαι τα κλείνω :) Γιατί ειναι και ανούσιο να μου τρώνε αυτονομία χωρίς να τα χρησιμοποιω...Την τρώω μια χαρά και μονός μου κάνοντας στρεαμ ταινίες απο το PC:D

Σωστά τα λες,για αυτό είπα ότι αυτό που κάνω εγώ δεν ειναι για όλους.Για μένα η συσκευή ειναι τόσο δυνατή που για αυτά που την χρησιμοποιω ( προς το παρών) δεν χρειαζετε να ειναι στο φουλ τις.Δεν θα τσιγκουνευτω για να κερδίσω μπαταριά πχ αν χρειαζομαι το 3g Wifi on etc. Όταν όμως δεν τα χρειαζομαι τα κλείνω :) Γιατί ειναι και ανούσιο να μου τρώνε αυτονομία χωρίς να τα χρησιμοποιω...Την τρώω μια χαρά και μονός μου κάνοντας στρεαμ ταινίες απο το PC:D

Κοιτα κι εγω κλεινω το 3G αλλα όχι όταν είμαι στην ελλαδα:p

Εδω που βρίσκομαι έχουμε real EDGE το οποίο εχει ικανοποιητική ταχύτητα για να βλέπεις τα mail σου και να διαβάζεις το φόρουμ με tapatalk, ακόμα και τις ειδήσεις παρακολουθώ άνετα απο το in.gr

Οπότε έρχομαι στην Ελλάδα όμως και το έχω σε 2g, τυχαίνει να χάσω κλήσεις αν την ώρα που με καλέσουν είμαι συνδεδεμένος.

Ξέχασα να πω ότι δεν χρησιμοποιω νετ από το κινητό.Για αυτό και μου ειναι άχρηστο το 3g.

Ξέχασα να πω ότι δεν χρησιμοποιω νετ από το κινητό.Για αυτό και μου ειναι άχρηστο το 3g.

Δεν χρησιμοποιείς net από το κινητό? Γιατί το έχεις...? :p :lol:

Δεν χρησιμοποιείς net από το κινητό? Γιατί το έχεις...? :p :lol:

Για να βλέπω ταινίες.Νετ μπαίνω από Wi Fi.Δεν θα πληρώνω εγώ τον κούκο αηδονι για μερικά Mb που δεν μου φτάνουν ούτε για ζήτω,στους κλεφτές...

Παιδια εδω και μια-δυο μερες, το τηλεφωνο αργει παααρα πολυ να φορτισει. Για παραδειγμα, τις 2 τελευταιες φορες το εβαλα βραδυ κατα τις 12:30-1:00 και το πρωι που ξυπνησα στις 8:30, το βρηκα στο 70-80%. Πριν φορτιζε μια χαρα, μεσα σε 2-3 ωρες ειχε φουλαρει. Τι να κανω;

Παιδια εδω και μια-δυο μερες, το τηλεφωνο αργει παααρα πολυ να φορτισει. Για παραδειγμα, τις 2 τελευταιες φορες το εβαλα βραδυ κατα τις 12:30-1:00 και το πρωι που ξυπνησα στις 8:30, το βρηκα στο 70-80%. Πριν φορτιζε μια χαρα, μεσα σε 2-3 ωρες ειχε φουλαρει. Τι να κανω;

Καταρχας δοκιμαζεις με αλλον φορτιστη...

:)

Δεν εχω αλλο φορτιστη και κανενας φιλος δεν εχει android. Βλεπεις, χρονια iphoneακιας ειπα να δοκιμασω κατι μεχρι να ερθει το 5αρι, και οσο περνανε οι μερες τοσο πιο πολυ με πιανει η ανυπομονησια...

Ειμαι σε omega jb v26 αν εχει καποια σημασια αυτο αλλα την εβαλα σημερα. Το προβλημα εμφανιστηκε απο την v23.

Δεν εχω αλλο φορτιστη και κανενας φιλος δεν εχει android. Βλεπεις, χρονια iphoneακιας ειπα να δοκιμασω κατι μεχρι να ερθει το 5αρι, και οσο περνανε οι μερες τοσο πιο πολυ με πιανει η ανυπομονησια...

Ειμαι σε omega jb v26 αν εχει καποια σημασια αυτο αλλα την εβαλα σημερα. Το προβλημα εμφανιστηκε απο την v23.

Δεν σας πάει εσάς τους προσωρινούς γι αυτό σας τα κάνει.:D:)

Δοκίμασε σε υπολογιστή, ειδικα αν έχεις Mac φορτίζει πολύ γρήγορα.

:lol::lol: Λες ε; Θα το δοκιμασω αμα ειναι και στο mac μου, αν και δεν ειναι τοσο βολικο οσο το να το βαλεις στη μπριζα. Μηπως θελει αυτο που λενε battery calibration;

:lol::lol: Λες ε; Θα το δοκιμασω αμα ειναι και στο mac μου, αν και δεν ειναι τοσο βολικο οσο το να το βαλεις στη μπριζα. Μηπως θελει αυτο που λενε battery calibration;

Οχι, είναι αστικός μύθος, δεν υπάρχει. Το battery calibration το μονο που κάνει είναι σβηνει ένα txt αρχείο με την ιστορία, που χρησιμοποιείται μονο σαν log από κάποια προγράμματα. Δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την χρήση/διάρκεια της μπαταρίας.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σημερα το πρωι παλι μυστηριο... Χθες το βραδυ το εβαλα σε αλλη πριζα και φορτιζε κανονικοτατα χωρις καθυστερηση. Αφου το εκανα unroot και περασα stock firmware, το φορτισα μεχρι το 95% και μετα πηγα για υπνο και το εβαλα στην "υποπτη" πριζα μεχρι το πρωι. Ξυπναω κατα τις 5 τα χαραματα για την αναγκη μου και βλεπω το led να ειναι πρασινο. Λεω ενταξει ειναι στο 100% μια χαρα. Οταν χτυπησε το ξυπνητηρι, το led ηταν παλι πρασινο, αλλα η μπαταρια ηταν στο 75%... Τι γινεται ρε παιδια εχει τρελαθει ο γαλαξιας;

Σημερα το πρωι παλι μυστηριο... Χθες το βραδυ το εβαλα σε αλλη πριζα και φορτιζε κανονικοτατα χωρις καθυστερηση. Αφου το εκανα unroot και περασα stock firmware, το φορτισα μεχρι το 95% και μετα πηγα για υπνο και το εβαλα στην "υποπτη" πριζα μεχρι το πρωι. Ξυπναω κατα τις 5 τα χαραματα για την αναγκη μου και βλεπω το led να ειναι πρασινο. Λεω ενταξει ειναι στο 100% μια χαρα. Οταν χτυπησε το ξυπνητηρι, το led ηταν παλι πρασινο, αλλα η μπαταρια ηταν στο 75%... Τι γινεται ρε παιδια εχει τρελαθει ο γαλαξιας;

δοκιμασε να κουμπωσεις ενα άλλο καλωδιάκι usb στο φορτιστη σου , γιατι εμενα που ειχα παρει ενα after market ειχα θέματα και εφταιγε αυτο

Εσένα τουλάχιστον φορτίζει.

Ενός φίλου πλέον δεν φορτίζει από τον φορτιστή και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Φορτίζει μόνο μέσο usb και φορητού φορτιστή zagg...κουφό?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μπορει να ειναι τζουφιος ο φορτιστης τοτε τι να πω; Αλλα εγω ειδα διαφορα σε αλλη μπριζα που το εβαλα. Η ενδειξη γιατι ειναι λαθος ομως;

Μπορει να ειναι τζουφιος ο φορτιστης τοτε τι να πω; Αλλα εγω ειδα διαφορα σε αλλη μπριζα που το εβαλα. Η ενδειξη γιατι ειναι λαθος ομως;

Πήγε και πήρε άλλον αλλά τα ίδια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αφου χθες γυρισα το τηλ στη μαμα ρομ το φορτισα φουλ και ολο το βραδυ ηταν ανοικτο στο 7 μισα ωρο που εμεινε ανοικτο εκαψε 3%.Μια χαρα!!Βεβαια με κλειστο gps και wifi.

Αυτη τη στιγμη μετα απο 12.30 ωρες απο τη φορτιση ειναι στο 88% με 3 τηλεφωνα ανοκτο wifi απ το πρωι.Πιστευω καλα ειναι ετσι?

Αφου χθες γυρισα το τηλ στη μαμα ρομ το φορτισα φουλ και ολο το βραδυ ηταν ανοικτο στο 7 μισα ωρο που εμεινε ανοικτο εκαψε 3%.Μια χαρα!!Βεβαια με κλειστο gps και wifi.

Αυτη τη στιγμη μετα απο 12.30 ωρες απο τη φορτιση ειναι στο 88% με 3 τηλεφωνα ανοκτο wifi απ το πρωι.Πιστευω καλα ειναι ετσι?

;)

Απόψε άφησε gps και wifi ανοιχτό, θα δεις ότι πάλι δεν θα σου κάψει όσο είπες την 1η φορά που είχες πρόβλημα.

;)

Απόψε άφησε gps και wifi ανοιχτό, θα δεις ότι πάλι δεν θα σου κάψει όσο είπες την 1η φορά που είχες πρόβλημα.

Να εφταιγε η Omega??

Να εφταιγε η Omega??

Όχι. Μπορει να υπάρξει αυξημένη κατανάλωση σε μια custom, αλλα όχι σε τέτοια επίπεδα.