tora33 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Καλησπερα θελω να ρωτησω μηπως καποιος εχει βρει λυση με το θεμε των κλησεων ,δηλαδη οταν παω στης προσφατες κλησεις μου βγαζει μονο νουμερα χωρις αναγνωρισει ενω οι επαφες υπαρχουν ....v 35 ποτέ δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο . δεν είναι θέμα της rom εγώ θα έκανα full wipe και αν χρειαζόταν format Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Καλησπερα θελω να ρωτησω μηπως καποιος εχει βρει λυση με το θεμε των κλησεων ,δηλαδη οταν παω στης προσφατες κλησεις μου βγαζει μονο νουμερα χωρις αναγνωρισει ενω οι επαφες υπαρχουν ....v 35 Ειναι γνωστο αυτο το προβλημα Διαβασε στο xda τις οδηγιες για την rom v35. 4. If you flash with no full wipe then you should remove your google account - clear data from phone + contacts then reboot and add your google account again to fix the link to contacts problem in call log and sms και εδω σε zip http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35646453&postcount=39148 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ειναι γνωστο αυτο το προβλημα Διαβασε στο xda τις οδηγιες για την rom v35. 4. If you flash with no full wipe then you should remove your google account - clear data from phone + contacts then reboot and add your google account again to fix the link to contacts problem in call log and sms και εδω σε zip http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35646453&postcount=39148 σωστά , απαντήθηκε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4448104#post4448104 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλημέρα και καλή χρονιά! Έχω ενεργοποιήσει την προβολή του καιρού στη lockscreen. Έχω προσθέσει τον καιρό μέσω Beautiful Widgets αλλά ενώ στη lockscreen φαίνεται η τρέχουσα κατάσταση καιρού, όταν μετά από κάποια ώρα ο καιρός αλλάξει, στη lockscreen παραμένει η αρχική ένδειξη του καιρού. Γενικά μόνο με το Accuweather μπορεί να αλλάζει; (το οποίο είναι απενεργοποιημένο λόγω του ότι χρησιμοποιώ τον Holo launcher). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvasilopoul Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλησπέρα και καλη χρονιά! Αναρωτιόμουν εαν μελλοντικη Ωμέγα ρομ θα μπορουσε να εχει στα εσωτερικα μενου του τηλεφωνου λευκο φοντο.ισως οπως ειναι τα χρωματα στο φόρουμ. Νομιζω πως θα ταιριαζε.καλη χρονια σε ολους1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) όχι με odin , σε recovery όπως είσαι πατάς τα τρία κουμπιά , μπαίνεις σε recovery και φλασάρεις με full wipe Προσπαθησα να φλασαρω ετσι οπως μου ειπες το zip του custom firmware,αλλα μου εβγαλε ενα κοκκινο θαυμαστικο στο ανθρωπακι του android και κατι εγραφε οτι δεν ειναι εγκυρο το zip για να το εγκαταστησει....:wacko:Μηπως φταιει που ειχα αλλαξει κερνελ και πρεπει να γυρισω πρωτα σε στοκ?? Edited January 1, 2013 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) Προσπαθησα να φλασαρω ετσι οπως μου ειπες το zip του custom firmware,αλλα μου εβγαλε ενα κοκκινο θαυμαστικο στο ανθρωπακι του android και κατι εγραφε οτι δεν ειναι εγκυρο το zip για να το εγκαταστησει....:wacko:Μηπως φταιει που ειχα αλλαξει κερνελ και πρεπει να γυρισω πρωτα σε στοκ?? ίσως δεν κατέβηκε καλά η rom ?? βάλτο στην καρτούλα και φλάσαρε από εκεί την omega Edited January 1, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα!!! Προτεινει κανεις καποιον kernel για την v35?? Με τον stock βλεπω μια συνεχη χρηση στο συστημα χωρις λογω. πχ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Τελικα ολο μικροπροβληματα και λαθακια εχει η 35...Ξαναγυρναω στην 34... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Τελικα ολο μικροπροβληματα και λαθακια εχει η 35...Ξαναγυρναω στην 34... Υπομονή για τη νέα Omega με το φρέσκο HELLA firmware. Διορθώνει αρκετά bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trunksis7 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 καλησπερα καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους με υγεια......ηθελα να ρωτησω κατι οσον αφορα το crt off effect το εχω περασει το σεταρω κανονικα αλλα δε λειτουργει μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι???ειμαι στην 35 ευχαριστω πολυ!!!! Παράθεση OMEGA JB POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα!!! Προτεινει κανεις καποιον kernel για την v35?? Με τον stock βλεπω μια συνεχη χρηση στο συστημα χωρις λογω. πχ.... και εγω τελευταια εχω καποιο θεμε με την μπαταρια. την ρουφαει στο πι και φι. το ""μεσα"" εχει μεγαλη καταναλωση. βλεπω τον επεξεργαστη να δουλευει συνεχως στο φουλ. παγωσα με titanium το cec.provided.android.download καπως ετσι γραφεται και η κατασταση βελτιωθηκε Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasser Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 καλησπερα κ χρονια πολλα και απο εμενα.Θελω και εγω τη γνωμη σας για kernel ειμαι στη 35 αυτη τη στιγμη,ποιους χρησιμοποιειται,με ποιον εχετε μεγαλυτερη διαρκεια στη μπαταρια κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 και εγω τελευταια εχω καποιο θεμε με την μπαταρια. την ρουφαει στο πι και φι. το ""μεσα"" εχει μεγαλη καταναλωση. βλεπω τον επεξεργαστη να δουλευει συνεχως στο φουλ. παγωσα με titanium το cec.provided.android.download καπως ετσι γραφεται και η κατασταση βελτιωθηκε Τι κάνει αυτή η εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Η αληθεια ειναι οτι περασα σημερα στην v35 τον kernel Siyah 1.8.6+ και επεσαν ολες οι καταναλωσεις σε νορμαλ επιπεδα που σημαινει σε χαμηλα ποσοστα οταν δεν λειτουργεις το κινητο :D Ηθελα να προσθεσω οτι σαν ανταποκριση εχει αρκετα καλη αισθηση με αυτη τη rom. Αν και την εχω λιγες μερες αλλα σαν πρωτη εικονα εχω καλη αποψη :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Τι κάνει αυτή η εφαρμογή; κανονικα γραφεται com.sec.android.providers.download και να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι κανη απλα ειδα οτι ειναι παντα ενεργη και μετα που την παγωσα επεσε η καταναλωση. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) ίσως δεν κατέβηκε καλά η rom ?? βάλτο στην καρτούλα και φλάσαρε από εκεί την omega Μπα,παλι τα ιδια κανει..Την ξανακατεβασα,την περασα στην external sd σαν zip αλλα ενω παω να την κανω εγκατασταση σε recovery mode,μου πεταει το ανθρωπακι τ ανασκελα με το κοκκινο θαυμαστικο στην κοιλια και μου γραφει "bad"...installation aborted Edited January 2, 2013 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Μπα,παλι τα ιδια κανει..Την ξανακατεβασα,την περασα στην external sd σαν zip αλλα ενω παω να την κανω εγκατασταση σε recovery mode,μου πεταει το ανθρωπακι τ ανασκελα με το κοκκινο θαυμαστικο στην κοιλια και μου γραφει "bad"...installation aborted καπου σε πιο πανω παστ εγραψες οτι αλλαξες κερνελ. μυπως αλλαξε το recovery σου και γι αυτο δεν μπορεις. δοκιμασε να αλλαξεις recovery και ξανακανε την εγκατασταση Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Και πως το κανω αυτο?Παταω αντι home-power-up,home-power-down?Και μετα μεσω Odin?Σορυ αν σας κουρασα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) η κατανάλωση της μπαταρίας στην 35 , προσέχοντας τις εφαρμογές μου , είναι πολύ καλή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4447806#post4447806 και ο Siyah είναι καλός . @nikaki71 , download mode : πατάς ταυτόχρονα το κουμπί volume down (της έντασης που χαμηλώνει η ένταση) το home και το power, μόλις το κινητό ανοίξει , πάτα το vol up. ναι με το odin , CWM Recovery ,βάλε από το τέταρτο ποστ , εγώ έχω αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1719744 (απλά και μόνο για την διαδικασία εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584) μέχρι σήμερα δεν έχω προβλήματα με την 35 , αν είχα θα έφταιγαν εφαρμογές (συνήθως οι ελεύθερες) , γιατί την δοκίμασα στην αρχή για μια μέρα χωρίς να εγκαταστήσω καμία εφαρμογή κ.λ.π. , πετούσε , μέχρι και σήμερα που εγκατέστησα ότι κινείται πάει σφαίρα , αν και ενοχλείται draining από τον πλοηγό rute 66(gps) , απλά τον έχω εγκαταστημένο , δεν τον τρέχω Edited January 2, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Η αληθεια ειναι οτι περασα σημερα στην v35 τον kernel Siyah 1.8.6+ και επεσαν ολες οι καταναλωσεις σε νορμαλ επιπεδα που σημαινει σε χαμηλα ποσοστα οταν δεν λειτουργεις το κινητο :D Ηθελα να προσθεσω οτι σαν ανταποκριση εχει αρκετα καλη αισθηση με αυτη τη rom. Αν και την εχω λιγες μερες αλλα σαν πρωτη εικονα εχω καλη αποψη :happy:Siyah 1.8.6+? Πόθεν το "+"? Εγώ μέχρι 1.8.6 βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Siyah 1.8.6+? Πόθεν το "+"? Εγώ μέχρι 1.8.6 βρήκα. Σωστός! Απλά στις ρυθμίσεις φαίνεται έτσι με το "+" και γι αυτό το έγραψα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 καλησπερα καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους με υγεια......ηθελα να ρωτησω κατι οσον αφορα το crt off effect το εχω περασει το σεταρω κανονικα αλλα δε λειτουργει μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι???ειμαι στην 35 ευχαριστω πολυ!!!! Λογικά θα σου δουλεύει με wifi ανοιχτό μόνο,και σε μένα συμμβαίνει είναι από τα γνωστά θεματάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Λογικά θα σου δουλεύει με wifi ανοιχτό μόνο,και σε μένα συμμβαίνει είναι από τα γνωστά θεματάκια. Εαν βαλεις τον siyah στο stweaks εχει επιλογη στην καρτελα Screen το FB early suspend delay.. βαλτο στα 100ms και θα εχεις CRT effect εφοσον το εχει η ρομ!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Σωστός! Απλά στις ρυθμίσεις φαίνεται έτσι με το "+" και γι αυτό το έγραψα. :) Το εγκατέστησα αλλά δεν βρίσκω κάποια εφαρμογή για ρυθμίσεις, ούτε υπομενού μέσα στο μενού ρυθμίσεων. ΑΚΥΡΟ. Εγκαθιστώ το Stweaks έτσι; Edited January 3, 2013 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts