Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά όσοι έχετε την 16.1 θα ήθελα να τεστάρετε την συμπεριφορά της μετά από πολύωρη χρήση.

Χθες δούλεψα με την 16 σαν να ήταν tablet. Έκανα τα πάντα με το galaxy. Παρατήρησα ότι κάποιες στιγμές όταν έβγαινα από τον browser η ακόμα από το Tapatalk, έχανε για κάποια δευτερόλεπτα το smooth.

Σαν να ψιλοκολουσε το scrolling μεταξύ των οθονών.

Το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνονταν κάθε φορά που έβγαινα. Μάλιστα κάποιες φορές κόλλαγε το button επιστροφής.

Μετά από restart ήταν όλα ένταξη.

Δεν ήταν θέμα cache γιατί είχα κάνει clear cache.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αναβάθμιση:

• Όλα μου τα Themes (Mixed, Grayscale και ICSlike) αναβαθμίστηκαν στην v6.1

Αλλαγές:

• Προστέθηκαν πολλά καινούργια εικονίδια για να καλυφθούν τα τελευταία JB releases

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

20120827-d6cifc588b6ebxep8hm9mst5h6.png

Kalagas με τα ωραία σου

Τρεις είναι οι λόγοι που δεν έχω ανοίξει δικό μου Thread στο Section του Galaxy SIII στο xda:

1) Για να υπάρχει όσο γίνεται αποκλειστικότητα των Themes μου στους Omega users

2) (έχει άμεση σχέση με τον 1ο λόγο) Για να βοηθάω όσο μπορώ και από την δική μου σκοπιά (τα Themes εννοώ) στο να συμβαίνει όσο συχνότερα γίνεται αυτό που φαίνεται στην εικόνα που ανέβασες...

3) Με έχει πιάσει η Εθνική μου υπερηφάνεια... Δεν ξέρω αν φταίει η κρίση και το ότι όλοι μας έχουν όλοι στην μπούκα, αλλά αποδεικνύουμε ότι άμα θέλουμε (και με πολύ δουλειά βέβαια), μπορούμε να βρισκόμαστε στην κορυφή και να κρατιόμαστε εκεί...

Για αυτό και στο xda, στο προφίλ μου έχω διαλέξει ότι είμαι από Ελλάδα, έτσι για να φαίνεται η Ελληνική σημαία στα posts μου, για να ξέρουν όλοι από που είναι αυτοί που τους κάνουν το τηλέφωνο καλύτερο και ομορφότερο... Το ίδιο θα πρότεινα και σε όλους του Έλληνες να κάνουν στο xda, άσχετα αν είναι χρήστες που δημοσιοποιούν κάποια δουλειά τους ή όχι...

Επίσης πολύ καλά πάει και το Theme του motomoto00 (Έλληνας και αυτός)...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ακόμα πιο smooth η 16.1

Δεν έχω προλάβει ακόμα να τσεκάρω αυτα που ήθελα, αλλα μάλλον παει καλύτερα στο θέμα που έγραφα πιο πριν.

Μου το εκανε μια φορα αλλα πολυ ανεπαίσθητα. Μετα το σεταρισμα του Flipboard, αφου φόρτωσε το περιεχόμενο διάβασα όλα τα νεότερα άρθρα του Google reader που έχω ενσωματωμένο σ αυτο και βγαίνοντας υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στο scrolling των επόμενων οθονων. Έστρωσε όμως πριν φτάσω στην κεντρική.

Οπότε μέχρι εκει δεν θεωρείται προβλημα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ειναι πιο γρήγορη αλλα κωλαει η 16.1 για μενα η 13 rollaρε καλύτερα.

Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε τις JB εκδόσεις της Omega, έχετε υπόψιν ότι όλα σχεδόν τα bugs προέρχονται από την Ίδια την Samsung... Είναι beta, ακόμα δεν έχει δοθεί το επίσημο update...

Όποτε λίγο υπομονή και όλα θα στρώσουν...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε τις JB εκδόσεις της Omega, έχετε υπόψιν ότι όλα σχεδόν τα bugs προέρχονται από την Ίδια την Samsung... Είναι beta, ακόμα δεν έχει δοθεί το επίσημο update...

Όποτε λίγο υπομονή και όλα θα στρώσουν...

καλα αυτο ξανα πες το!απλος το λεω για να μην κανουν κινησει αυτη που δεν ειναι πολυ φαν των αλλαγών.

Ρε παληκάρια εσείς που είστε ψημένοι στα android μπορείτε να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που έχω με το TWRP recovery στο TF700?

Έτσι, για να τιμήσω την omega και το forum...

Ελπίζω να σας αρέσει...:)

[ATTACH]26593[/ATTACH]

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Έτσι, για να τιμήσω την omega και το forum...

Ελπίζω να σας αρέσει...:)

[ATTACH]26593[/ATTACH]

πάρα πολύ καλό

edit

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Με την 16.1 αντιμετωπίζω 2/3 θεματακια αρκετά σοβαρά θα έλεγα...

Πρώτον ενώ ρυθμίζω την οθόνη να σβήνει στα 15 η 30 δευτερα αυτή παραμένει συνέχεια αναμμένη...

Δεύτερον ενώ το τηλ μου είχε κανονικά σήμα(Vodafone) παρόλα αυτά δεν δεχόταν κλήση άλλα και δεν μπορούσα επίσης να πάρω...

Αυτό έφτιαξε μέχρι ετούτη την ώρα μετά από rebot...

Να πω πως φοράω το θέμα του kalagas v6.1

Επίσης την ρομ την πέρασα με full wipe...

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πρώτον ενώ ρυθμίζω την οθόνη να σβήνει στα 15 η 30 δευτερα αυτή παραμένει συνέχεια αναμμένη...

Δεύτερον ενώ το τηλ μου είχε κανονικά σήμα(Vodafone) παρόλα αυτά δεν δεχόταν κλήση άλλα και δεν μπορούσα επίσης να πάρω...

Την πέρασες με full wipe την 16.1???

Γιατί το Theme δεν έχει καμιά σχέση με όλα αυτά, μια και αλλάζει μόνο εικονίδια και τίποτα άλλο...

Συνήθως ένα full wipe και ξαναπέρασμα της ROM και ξαναστήσιμο από την αρχή (εννοώ να μην επαναφέρεις data με Titanium κλπ) λύνει πολλά προβλήματα...

Εdit: Τώρα είδα ότι την πέρασες με full wipe... Οπότε μήπως έκανες επαναφορά κάποιων data με Titanium???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Την πέρασες με full wipe την 16.1???

Γιατί το Theme δεν έχει καμιά σχέση με όλα αυτά, μια και αλλάζει μόνο εικονίδια και τίποτα άλλο...

Συνήθως ένα full wipe και ξαναπέρασμα της ROM και ξαναστήσιμο από την αρχή (εννοώ να μην επαναφέρεις data με Titanium κλπ) λύνει πολλά προβλήματα...

Εdit: Τώρα είδα ότι την πέρασες με full wipe... Οπότε μήπως έκανες επαναφορά κάποιων data με Titanium???

Δεν επανεφερα τίποτα απο titanium...τι να πω δεν ξέρω...Θα την αφήσω μια δυο ώρες και μετά θα πάω πίσω στο back up τις v13 και θα περιμένω τα επίσημα πλέον...

Επίσης την ρομ την πέρασα με full wipe...

Αυτό με την οθόνη το έχω και εγώ δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι ρυθμίζει μόνο του να κλείνει στα 10 λεπτά

Να ρωτήσω αν κάποιος άλλος έχει το θέμα όπου όταν έχεις missed call στη lock screen μου βγάζει το tip της samsung που σου δείχνει με ποιό τρόπο μπορείς να πας απο τη lock screen στα missed ή στα μηνύματα, όταν πατάω Ok ή παω να κάνω swipe μου κάνει το τηλέφωνο reboot?

Καμία λύση έχει κανείς? το είχα στη 16 το έχω το πρόβλημα και στη 16.1

Δεν επανεφερα τίποτα απο titanium...τι να πω δεν ξέρω...Θα την αφήσω μια δυο ώρες και μετά θα πάω πίσω στο back up τις v13 και θα περιμένω τα επίσημα πλέον...

Ναι ρε παίχτη δεν έπρεπε να έχεις κανένα θέμα. Εμένα μόνο μου έχει κάνει 2 φορές fc το Tapatalk και το FB και την έχω πάνω από την Κυριακή.. Τώρα περίμενε τις επίσημες αλλά κάνε κι ένα καθαρό install αν δεν βαριεσαι.. ;)

@Skia11, φίλε μου δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα με την 16 και την 16.1 εδώ και 2 μέρες.. Τα έκανες όλα καλά, full wipe etc??

Μόλις μου έκανε ένα 2ο restart η συσκευή.. Χθες έγινε η πρώτη.. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο απλά κόλλησε η οθόνη κλειδώματος εντελώς και ήταν ένα μαύρο πράγμα και μετά restart.. Χθες έκανε απλό restart χωρίς αλλού είδους εφέ :P... Με 16.1 είμαι!! Edited by efthimis31

Είναι κανείς εδώ από τα παιδιά που δοκιμάζουν την 17 να μας πει πως πάει;

Αρκετα τα προβλήματα απο οτι διαβαζω απο το φορουμ...

Την εχω κατεβασει αλλα δεν την περασα...

Μόλις μου έκανε ένα 2ο restart η συσκευή.. Χθες έγινε η πρώτη.. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο απλά κόλλησε η οθόνη κλειδώματος εντελώς και ήταν ένα μαύρο πράγμα και μετά restart.. Χθες έκανε απλό restart χωρίς αλλού είδους εφέ :P... Με 16.1 είμαι!!

Το πιο πιθανο ειναι να σου εχει κανει και αλλα restart και να μην το εχεις παρει χαμπαρι οπως εγω. Δυστηχως εχουν ακομα θεματα η jb.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Αρκετα τα προβλήματα απο οτι διαβαζω απο το φορουμ...

Την εχω κατεβασει αλλα δεν την περασα...

Σε ποιο φόρουμ αναφερεσαι?

Λογικά η 17 δεν πρέπει να εχει προβλήματα. Στο LH8 official δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι ακόμα. Οπότε λίγο δύσκολο να εχει η Ωμεγα.

Το πιο πιθανο ειναι να σου εχει κανει και αλλα restart και να μην το εχεις παρει χαμπαρι οπως εγω. Δυστηχως εχουν ακομα θεματα η jb.

Δεν έχεις άδικο γιατί κάνει restart και μετά μπαίνει κατευθείαν στο λειτουργικό και δεν ζητά κάποια στιγμή να δώσω pin number.. Στο restart πάντα ζητά σε κανονικές συνθήκες.. Να περάσουμε την 17 να δούμε τι θα λέει το νέο base που από ότι ακούω είναι αρκετά καλό :)

Δεν έχεις άδικο γιατί κάνει restart και μετά μπαίνει κατευθείαν στο λειτουργικό και δεν ζητά κάποια στιγμή να δώσω pin number.. Στο restart πάντα ζητά σε κανονικές συνθήκες.. Να περάσουμε την 17 να δούμε τι θα λέει το νέο base που από ότι ακούω είναι αρκετά καλό :)

ευθυμη μ εκανε κ μενα αποψε το πρωτο ρεσταρτ απο οταν αγορασα το κινητο! Εχει βγει αλλη καινουργια?ειμαι με 16.1 οταν βγει η αυθεντικη πως θα την περασω δ ξερω ρε παιδια τωρα που το εχω χακαρει πως γινεται?εννοω δ ξερω πως να το ξαναγυρισω πισω!

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+