tora33 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 οκ ευχαριστω.εχει v42 πως παμε στην επομενη.βοηθειστε λιγο μην κανω καμια βλακεια.ta update εχουν απενεργοποιηθει στην συσκευη.πως αναβαθμιζομαστε?? η ενημέρωση λογισμικού , είναι μόνο για official rom , όχι για custom έχεις μάλλον την 4.1.2 , αν θέλεις βάλε την Omega I9300 XXEMB5 v43.1 JB 4.1.2 από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 , χωρίς full wipe διάβασε κι εδώ αν θέλεις , είναι για το s2 , ίδια τηλέφωνα είναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 η ενημέρωση λογισμικού , είναι μόνο για official rom , όχι για custom έχεις μάλλον την 4.1.2 , αν θέλεις βάλε την Omega I9300 XXEMB5 v43.1 JB 4.1.2 από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 , χωρίς full wipe διάβασε κι εδώ αν θέλεις , είναι για το s2 , ίδια τηλέφωνα είναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 ok ευχαριστω.!!! τι διαφορες εχει η ωμεγα απο την μαμα ρομ??πειτε μερικες γιατι ειμαι σε διλλημα κ δεν εχω καταλαβει σε 3 μερες που το χω στα χερια μου τι διαφορα εχει το δικο μου απο του κολλητου που ειναι stock??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Για να μην εχεις καταλαβει μαλλον δεν υπαρχει.Και εγω δλδ δεν βλεπω καποια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Πάνω που έστησα όλο το σύστημα από την αρχή, το ξαναέκανε...Τα νεύρα μου :mad: Έχει κανείς Link για την 42.1 να δοκιμάσω; Με πολύ ψάξιμο και πολύ κόπο, έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα το δημιουργεί το skype σε συνδυασμό με την Ωμεγα (για το δικό μου κινητό πάντα). Σε stock δεν είχα πρόβλημα για εβδομάδες. Το έβγαλα (μπορώ να ζήσω και προσωρινά χωρίς) και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Ελπίζω να έλυσα το πρόβλημα, δεν θέλω να επιστρέψω σε stock.:p Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfox Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Με πολύ ψάξιμο και πολύ κόπο, έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα το δημιουργεί το skype σε συνδυασμό με την Ωμεγα (για το δικό μου κινητό πάντα). Σε stock δεν είχα πρόβλημα για εβδομάδες. Το έβγαλα (μπορώ να ζήσω και προσωρινά χωρίς) και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Ελπίζω να έλυσα το πρόβλημα, δεν θέλω να επιστρέψω σε stock.:p Θα σου ανάψω λαμπάδα αν είναι αυτή η αιτία! :D Παράθεση < Trust No One and Deny Everything > Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Καλημέρα σε όλους. Έχω ξαναναφερθεί σε ένα πρόβλημα που έχω, με τη σύνδεση του s3 (v43.1) με το bluetooth (plantronics m165). Αρχικά και επειδή η rom είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα, αλλά και επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα και με άλλες omega σκέφτηκα ότι φταίει το bluetooth. Από το πρωί, εντελώς δοκιμαστικά, "ξέθαψα" το αθάνατο HTC DESIRE για να το τεστάρω με το plantronics. Παίζει άψογα. Το πρόβλημα που έχω με το s3 λοιπόν ότι είτε κάποιες φορές όταν με καλούν δεν τους ακούω (αυτοί με ακούν), ή κατά τη διάρκεια τις κλήσης : ακούω μπουρμπουλήθρες :) , ξαφνικά ακούω τον άλλο από το κινητό αλλά του μιλάω από το bluetooth και άλλα κουλά. Θα αρχίσω να παίζω αλλάζοντας διάφορα μπας και λυθεί το πρόβλημα.... Τι πρέπει να αλλάζω? kernel ή modem? Εννοώ για την επικοινωνία μέσω bluetooth και άλλα ασύρματα δίκτυα τι από τα δύο τα αλλάζει? Και αν αλλάξω Modem Π.χ. λογικά θα επηρεαστούν και άλλες παράμετροι (wifi conection 3g κ.λ.π.?) Ευχαριστώ προκαταβολικά, συγνώμη για την επιμονή επί του θέματος και καλό τριήμερο σε όλους. το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ εδώ και λίγο Καιρό. Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το bluetooth. Άλλαξα ακουστικό και πάλι τα ίδια. Μετά πίστευα ότι φταίει η ρομ που είχα πάνω. Έκανα restore σε παλαιότερη ρομ που είχα μια από τα ίδια. Έκανα εγκατάσταση με full wipe δύο διαφορετικές εκδόσεις ρομ αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Άρα κατέληξα ότι φταίει κάποια εφαρμογή που μου δημιουργεί το θέμα. Εδώ και τρεις μέρες έχω κάνει απ εγκατάσταση το viber και πάγωσα με το titanium το s voice. Μέχρι στιγμής δεν μου το ξανάκανε Εύχομαι και ελπίζω να ήταν αυτό που μου δημιουργούσε το θέμα με το bluetooth γιατί ούτε από την ωμέγα θέλω να φύγω αλλά και το bluetooth το χρειάζομαι γιατί είμαι επαγγελματίας οδηγός και μου είναι απαραίτητο. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Περασα το 3Minit Framework μονο και μονο για να βαλω την ημερομηνια και την ωρα στο κεντρο στην status bar, με αλλο χρωμα. Αλλα το Google play βγαζει συνεχεια οτι διακοπηκε, και δεν μπορω να το ανοιξω καν, με πεταει εξω. Εκτος απο restore τι αλλες επιλογες εχω? Το μονο που θελω ειναι να ειναι στο κεντρο η ημερομηνια και η ωρα, αν λειτουργει με καποιον αλλο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsp85 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 μπορουμε να κανουμε screen capture με την ωμεγα? εχω την v42. ειναι τικαρισμενο στις ρυθμισεις=> κινηση=>κινηση παλαμης για ληψη εικονας. προσπαθησα αλλα δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Θα σου ανάψω λαμπάδα αν είναι αυτή η αιτία! :D Το ελπίζω και για τους δυό μας! μπορουμε να κανουμε screen capture με την ωμεγα? εχω την v42. ειναι τικαρισμενο στις ρυθμισεις=> κινηση=>κινηση παλαμης για ληψη εικονας. προσπαθησα αλλα δεν. Φοράω την 43.1, λειτουργεί κανονικά σε μένα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Το "PowerManagerService" που φαίνεται να τρώει την περισσότερη μπαταρία τη είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfox Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Το ελπίζω και για τους δυό μας! Εγώ πάντως έβγαλα το skype και συνεχίζει και μου το κάνει!:mad::mad::mad: Υποψιάζομαι το viber γιατί είναι το μόνο που χρησιμοποιώ πολύ συχνά... Παράθεση < Trust No One and Deny Everything > Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδια συνδεω το κινητο μου για φορτιση και κανει 10 ωρες να φορτισει.Αυτο μου το πρωτοεκανε οταν εβαλα την 44 αλλα επειδη ηταν ελλιπεστατη την εβγαλα και ξαναγυρισα στην 43,1 που ειναι αψογη αλλα συνεχιζει να το κανει.Μηπως πειραξα κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drinosss Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Παιδιά?...βοήθεια.... Ποια έκδοση πιστεύετε μέχρι στιγμής σας έχει φανεί η πιο αξιόπιστη-ΣΤΑΘΕΡΗ αλλά και με την πιο καλή αυτονομία μπαταρίας ...? είμαι ακομη με την 27,2 η οποια μου εχει βγει εξαιρετικη ομως τη βαρεθηκα και θελω να το αναβαθμισω:cool:.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 43,1.Mακραν η καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ εδώ και λίγο Καιρό. Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το bluetooth. Άλλαξα ακουστικό και πάλι τα ίδια. Μετά πίστευα ότι φταίει η ρομ που είχα πάνω. Έκανα restore σε παλαιότερη ρομ που είχα μια από τα ίδια. Έκανα εγκατάσταση με full wipe δύο διαφορετικές εκδόσεις ρομ αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Άρα κατέληξα ότι φταίει κάποια εφαρμογή που μου δημιουργεί το θέμα. Εδώ και τρεις μέρες έχω κάνει απ εγκατάσταση το viber και πάγωσα με το titanium το s voice. Μέχρι στιγμής δεν μου το ξανάκανε Εύχομαι και ελπίζω να ήταν αυτό που μου δημιουργούσε το θέμα με το bluetooth γιατί ούτε από την ωμέγα θέλω να φύγω αλλά και το bluetooth το χρειάζομαι γιατί είμαι επαγγελματίας οδηγός και μου είναι απαραίτητο. Νικήτα σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Έκανα ακριβώς το ίδιο και δουλεύει προς το παρόν απροβλημάτιστα. Να είσαι καλά. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ εδώ και λίγο Καιρό. Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το bluetooth. Άλλαξα ακουστικό και πάλι τα ίδια. Μετά πίστευα ότι φταίει η ρομ που είχα πάνω. Έκανα restore σε παλαιότερη ρομ που είχα μια από τα ίδια. Έκανα εγκατάσταση με full wipe δύο διαφορετικές εκδόσεις ρομ αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Άρα κατέληξα ότι φταίει κάποια εφαρμογή που μου δημιουργεί το θέμα. Εδώ και τρεις μέρες έχω κάνει απ εγκατάσταση το viber και πάγωσα με το titanium το s voice. Μέχρι στιγμής δεν μου το ξανάκανε Εύχομαι και ελπίζω να ήταν αυτό που μου δημιουργούσε το θέμα με το bluetooth γιατί ούτε από την ωμέγα θέλω να φύγω αλλά και το bluetooth το χρειάζομαι γιατί είμαι επαγγελματίας οδηγός και μου είναι απαραίτητο. Νικήτα σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Έκανα ακριβώς το ίδιο και δουλεύει προς το παρόν απροβλημάτιστα. Να είσαι καλά. Τιποτα φιλε. απ ότι υποψιάζομαι μάλλον το s voice την έκανε την δουλειά. γιατί; δεν ξέρω. Πάντως εδώ και πέντε μέρες δεν μου το ξανάκανε. Εύχομαι να λύσαμε το πρόβλημα. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Τιποτα φιλε. απ ότι υποψιάζομαι μάλλον το s voice την έκανε την δουλειά. γιατί; δεν ξέρω. Πάντως εδώ και πέντε μέρες δεν μου το ξανάκανε. Εύχομαι να λύσαμε το πρόβλημα. Το s voice πάντως που δεν το έχω από την αρχή πάλι μου το κάνει. Με την αφαίρεση του viber ακόμη δεν το δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ποια εκδοση προτιμάτε; 43.1 ή 44.2 ;;;; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfox Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ποια εκδοση προτιμάτε; 43.1 ή 44.2 ;;;; Εννοείται 43.1... Η 44.2 βασίζεται σε android 4.2 και ακόμα δεν είναι ολοκληρωμένη. Παράθεση < Trust No One and Deny Everything > Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 43.1 και απο μενα φιλε.Καμια σχεση η μια με την αλλη.Η 43.1 με perseus κανει κωλοτουμπες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ειχα βαλει cyanogenmod και τωρα ξαναγυρισα στην omega. Perseus ε;; ενα λινκ από XDA;;; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ήχος διαφράγματος στην φωτογραφική δεν υπάρχει στην omega? Ενώ στις ρυθμίσεις τον έχω ενεργοποιημένο δεν ακούγεται. Αν δεν υπάρχει μπορώ να τον βάλω κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 43.1 και απο μενα φιλε.Καμια σχεση η μια με την αλλη.Η 43.1 με perseus κανει κωλοτουμπες.:) Με perseus εμένα δε χτυπάει μερικές φορές το ξυπνητήρι. Δε το έχει παρατηρήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ήχος διαφράγματος στην φωτογραφική δεν υπάρχει στην omega? Ενώ στις ρυθμίσεις τον έχω ενεργοποιημένο δεν ακούγεται. Αν δεν υπάρχει μπορώ να τον βάλω κάπως; Omega files κάτω κάτω. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Με perseus εμένα δε χτυπάει μερικές φορές το ξυπνητήρι. Δε το έχει παρατηρήσει κανείς; To ειχα παθει καποτε αλλα δεν ηξερα απο τι ειναι.Τωρα ομως μια χαρα χτυπαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts