motomoto00 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 δοκίμασα πάλι να το αλλάξω αλλά δε γίνεται, παραμένει κολλημένο. Τοτε η πρεπει να ξανα περασεις την ρομ η κατσε ετσι μεχρη την επομενη εκδοση... ;) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Τοτε η πρεπει να ξανα περασεις την ρομ η κατσε ετσι μεχρη την επομενη εκδοση... ;) εγώ δεν έχω πρόβλημα, το lockscreen wallpaper το περάσαμε οπότε είμαι οκ. Για κάποιον άλλον που αλλάζει συχνά wallpapers όμως θα αποτελεί πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) εγώ δεν έχω πρόβλημα, το lockscreen wallpaper το περάσαμε οπότε είμαι οκ. Για κάποιον άλλον που αλλάζει συχνά wallpapers όμως θα αποτελεί πρόβλημα.. με όλες τις omega , δεν είχα πρόβλημα με την αλλαγή wallpapers , φόντου στην αρχική οθόνη και στην οθόνη κλειδώματος και συνδυασμό και των δύο (πατάμε παρατεταμένα σε μια οθόνη και διαλλέγουμε) τελείωσα με τις δοκιμές στην 43 , όλα λειτουργούν τέλεια , καιρός να βάλω θέμα κ.λ.π. Edited February 22, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι δε μπορώ να αλλάξω το lockscreen wallpaper μου. Όταν πέρασα την 43 έκανα full wipe, αλλά όταν μπήκα μέσα και έκανα restore τις εφαρμογές μου (app+data) μέσω του Ultimate Backup, τότε οι εφαρμογές περάστικαν με τα data τους. Υπάρχει περίπτωση για αυτό το λόγο να έχει δημιουργηθεί κάποιο conflict; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι δε μπορώ να αλλάξω το lockscreen wallpaper μου. Όταν πέρασα την 43 έκανα full wipe, αλλά όταν μπήκα μέσα και έκανα restore τις εφαρμογές μου (app+data) μέσω του Ultimate Backup, τότε οι εφαρμογές περάστικαν με τα data τους. Υπάρχει περίπτωση για αυτό το λόγο να έχει δημιουργηθεί κάποιο conflict; Έβαλες τα πάντα να κανει back up η μονο τις εφαρμογές που έχεις κατεβασει με τα δεδομένα τους ? Γιατί στη πρώτη περίπτωσή μπορει να φταίει αυτο.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλησπερα σας.Εχω εγκαταστησει την Omega v42.1 και Perseus kernel πριν 3 μερες και σημερα ξαφνικα δεν μπορει να με καλεσει κανεις το κινητο τον απορριπτει αυτοματα και γενικα π.χ. δεν χτυπαει καν ξυπνητηρι..δλδ καποια κουλα πραγματα.γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλησπερα σας.Εχω εγκαταστησει την Omega v42.1 και Perseus kernel πριν 3 μερες και σημερα ξαφνικα δεν μπορει να με καλεσει κανεις το κινητο τον απορριπτει αυτοματα και γενικα π.χ. δεν χτυπαει καν ξυπνητηρι..δλδ καποια κουλα πραγματα.γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει???? Φιλε ευτυχώς που έχεις αυτά τα προβλήματά γτ νόμιζα οτι είχε πρόβλημα η συσκσευη μου.. προχτές άργησα μια ωρα λόγω ξυπνητηριου και σήμερα μου έπεφταν οι κλήσεις που ειχα. Τώρα μολις περασα με full wipe την 43 και τον Perseus και βλέπουμε. Πρώτες εντυπώσεις πολυ θετικές ειδικά από θέμα απόκρισης κ ταχύτητας. Αν εχω πάλι θέμα θα βάλω τον stock kernel να δοκιμάσω .. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 εγω εμεινα με stock κερνελ..οποτε τα τεσταρουμε και μιλαμε σε π.μ. εβαλα και εγω Omega 43 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλους. Απ οτι βλέπω πάμε για 4.2.1 Γιάννη ετοιμάζεις τιποτα ; http://www.sammobile.com/2013/02/22/i9300xxufmb3-galaxy-s-iii-android-4-2-1-jelly-bean-leaked-firmware/ http://www.samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300 edit τωρα το ειδα Omega v44 Jelly Bean 4.2.1 http://www.forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 http://www.forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325777&postcount=4 Δωσε ρομ στο λαό. δεν μπορώ να περιμένω Edited February 23, 2013 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Νέα έκδοση Omega v44 with android 4.2.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλημέρα σε όλους!! Υπάρχει κάποιο known bug στην έκδοση αυτή? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Την εβαλε κανεις να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Έβαλες τα πάντα να κανει back up η μονο τις εφαρμογές που έχεις κατεβασει με τα δεδομένα τους ? Γιατί στη πρώτη περίπτωσή μπορει να φταίει αυτο.. έβαλα μόνο τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους. Αλλά δεν φταίει αυτό γιατί έτρεξα το s3 megawipe script το οποίο σβήνει τα πάντα από την sdcard, πέρασα πάλι την 43 με full wipe (φαντάζομαι δεν έχει σημασία πλέον αφού είχα τρέξει το megawipe) και πάλι δε μπορώ να αλλάξω lockscreen wallpaper! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotnoizzzz Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Λογικά επειδή πρόκειται για leaked firmware η 44 θα έχει τα θεματάκια της. Μακάρι να βγει γρήγορα επίσημη. Επίσης γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να λητουργώ το nfc με κλειστή οθόνη; Για παλιότερα firmwares υπήρχε συγκεκριμένη μόντα στο xda αλλά νομίζω ο dwveloper τα παράτησε. Εχω μήνει με v39 γιαυτό τον λόγο. Παράθεση halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 έβαλα μόνο τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους. Αλλά δεν φταίει αυτό γιατί έτρεξα το s3 megawipe script το οποίο σβήνει τα πάντα από την sdcard, πέρασα πάλι την 43 με full wipe (φαντάζομαι δεν έχει σημασία πλέον αφού είχα τρέξει το megawipe) και πάλι δε μπορώ να αλλάξω lockscreen wallpaper! μπορεισ να μου δωσεις λινκ για το σκριπτ που λες για το s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 μπορεισ να μου δωσεις λινκ για το σκριπτ που λες για το s3? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1832326 υπάρχει η κάθε έκδοση ξεχωριστά και μία που τις συγκεντρώνει όλες σε έναν aroma installer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk6 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Και η 44 με full wipe ειναι? Και κατι άλλο πώς μπορώ να κάνω αλλαγή touch wiz (5Χ6)? Παράθεση H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glykas Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Καλησπερα. Εβαλα την v44 και θελω να κανω restore αλλα δε μπορει να μου βρει τα αρχεια.Ξερει κανεις τι παιζει? Επισης εκανα τη βλακεια στο πρωτο flash να μη κανω full data whipe και μου βγαζει τη μνημη του κινητου ως emulated.Τι γινεται? Edited February 23, 2013 by Glykas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Λογικά επειδή πρόκειται για leaked firmware η 44 θα έχει τα θεματάκια της. Μακάρι να βγει γρήγορα επίσημη. Επίσης γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να λητουργώ το nfc με κλειστή οθόνη; Για παλιότερα firmwares υπήρχε συγκεκριμένη μόντα στο xda αλλά νομίζω ο dwveloper τα παράτησε. Εχω μήνει με v39 γιαυτό τον λόγο. Δεν έχει κανένα θέμα ειναι απίστευτα κάλο firmware για leaked έκδοση. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά που δεν χρειάζεται να γίνουν back up με titanium ? Με ενδιαφέρει κυρίως να μάθω πιο είναι το back up για την επιφάνεια εργασίας, φόντα (lock screen & home screen) και τα widgets . Δε θέλω να τα κάνω αυτά back up γιατί μετά δε μπορώ να περάσω full το theme του motmoto , δεν κρατάει τα φόντα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosalex Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Έχω περασει την ν44 και έχει μεινει το ματακι της έξυπνης διαμονης στην status bar αναμενο. Ακόμα το χειροτερο είναι οτι δεν μπορω να μπω στα μηνύματα και να λάβω sms. Ξέρει καποιος τι γίνεται; Άκυρο. Τα sms τα 'χω φτιάξει. Edited February 24, 2013 by kokosalex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Όπως η 43 έτσι και η 44 έχει θεματακια ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Τι θεματακι υπαρχει με v43 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλησπέρα. Έχω την v39 και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πήρα πρόσφατα ένα bluetooth plantronics m165. 3/5 κλήσεις με ακούνε και δεν τους ακούω. Το πρόβλημα παρουσιάζετε από όσο έχω καταλάβει, όταν δέχομαι κλήσεις και όχι όταν καλώ εγώ. Η rom είναι stock, έχω πειράξει μόνο το bootloader. Έχει κάποιος καμιά ιδέα? Να αρχίσω να αλλάζω modem? (ή kernel?) Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Τι θεματακι υπαρχει με v43 ;; Πχ ενα πρόβλημα που έχει και η 44 και η 43 είναι ότι κόλλα η εφαρμογή για τα email οταν πας να αλλάξεις την επιλογή που λέει "στάλθηκε απο κινητό Samsung". Εγώ πάντα το άλλαζα αυτό και έβαζα κάτι άλλο που ήθελα. Στις 2 τελευταίες ρομ δεν γίνεται. Κόλλα η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts