DrGus Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 βασικές και στοιχειώδεις διαφορές με την 34?πριν λίγο καιρό την πέρασα και το μόνο μου θέμα είναι κάποιο lag που παρατηρώ σχεδόν άμεσα μετά από reboot... και μου αφήνει γύρω στα 300 mb free ίσως και λιγότερο κάτι που δεν μου έκανε όσο το έιχα stock root... και μια λεπτομέρεια βασική!για να περάσω την 35 πρέπει να κάνω clean install και πάλι με όλα τα wipes?ή υπάρχει άλλος τρόπος?πάνω στην 34 πχ... :ninja: ευχαριστώ! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) βασικές και στοιχειώδεις διαφορές με την 34?πριν λίγο καιρό την πέρασα και το μόνο μου θέμα είναι κάποιο lag που παρατηρώ σχεδόν άμεσα μετά από reboot... και μου αφήνει γύρω στα 300 mb free ίσως και λιγότερο κάτι που δεν μου έκανε όσο το έιχα stock root... και μια λεπτομέρεια βασική!για να περάσω την 35 πρέπει να κάνω clean install και πάλι με όλα τα wipes?ή υπάρχει άλλος τρόπος?πάνω στην 34 πχ... :ninja: ευχαριστώ! διάβασε το Inside Omega v35 και το changelog σε reboot δεν είχα τέτοιο θέμα , με τα 2 wipe την περνάς , αλλά αν είχα τέτοια προβλήματα θα έκανα full wipe , θα την δοκίμαζα , και μετά θα έβαζα τις εφαρμογές μου μία μία , θα τις δοκίμαζα , κ.λ.π. γνωστά είναι edit προσοχή στο 4 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35630149&postcount=38985 την έβαλα στην αρχή χωρίς full wipe , δούλευε καλά , και μετά με full wipe (το προτιμώ) η rom είναι πολύ καλή , γρήγορη, απαλή... Edited December 19, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 check... ευχαριστώ πολύ!νομίζω πάντως ότι θα την περάσω με full wipe να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... το έμαθα πλέον το "κόλπο" :lol::lol: Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) παιδια ποιος πιστευεται πως ειναι ο καλυτερος launcher για την ωμεγα??) Edited December 19, 2012 by spinaci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Παρατηρώ ότι στη λίστα επαφών εμφανίστηκε ένα εικονίδιο για κλήσεις ενώ στην ν34 δεν υπήρχε. Πως μπορούμε να το αφαιρέσουμε; Δεν βλέπω σχετική καταχώρηση στο csc\others.xml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 παιδια ποιος πιστευεται πως ειναι ο καλυτερος launcher για την ωμεγα??) εδώ και αρκετές εκδόσεις δεν τον αλλάζω , θα τους δοκιμάσω και αν μ αρέσει κάποιος περισσότερο θα αναφέρω , είναι γούστα αυτά Παρατηρώ ότι στη λίστα επαφών εμφανίστηκε ένα εικονίδιο για κλήσεις ενώ στην ν34 δεν υπήρχε. Πως μπορούμε να το αφαιρέσουμε; Δεν βλέπω σχετική καταχώρηση στο csc\others.xml χρησιμοποιούσα το τηλέφωνο και όχι τις επαφές , με αυτό το εικονίδιο θα χρησιμοποιώ μόνο τις επαφές , δεν ξέρω αν μπορούμε να το αφαιρέσουμε Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 χρησιμοποιούσα το τηλέφωνο και όχι τις επαφές , με αυτό το εικονίδιο θα χρησιμοποιώ μόνο τις επαφές , δεν ξέρω αν μπορούμε να το αφαιρέσουμε Βρήκα τη λύση. πχ με το Root Explorer πηγαίνουμε στον φάκελο /system/csc και με τον text editor ανοίγουμε το αρχείο feature.xml. Μετά διαγράφουμε τη γραμμή: <!-- Enable call button in contact list --> <CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>true</CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList> μετά κάνουμε save, reboot και είμαστε έτοιμοι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Η gallery μου εμφανιζε τον φακελο με τις photo του κινητου ως "Καμερα". Κοιταξα στον φακελο "τα αρχεια μου" και ο φακελος ειχε την ονομασια "Camera" Εψαχνα να βρω γιατι δεν μου το εμφανιζει ως "Camera" το οποιο προτιμουσα, αλλα δεν εβγαλα ακρη. Λεω η 4.1.2 μπορει να το εχει ετσι. Μετα απο μερες πεφτει το ματι μου τυχαια και ειδα οτι το εχει εμφανισει πλεον ως "Camera". Μια χαρα λεω. Σημερα που περασα ενα mod για το πληκτρολογιο και εκανα wipe cache και wipe davlik μου το εμφανισε ξανα ως "Καμερα" Παντα για την gallery αναφερομαι. Ο φακελος στα αρχεια μου οπως ειπα εχει την ονομασια "Camera" Ξερετε πως μπορω να το αλλαξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Νέα έκδοση Omega v35 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Εμενα μετα που περασα την ν35(με clean cache,davlic cache) μου εμφανιζει στα εισερχομενα μυνηματα μονο τον αριθμο κ οχι ονομα..Πως διορθωνεται αυτο?? Edited December 19, 2012 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Εμενα μετα που περασα την ν35(με clean cache,davlic cache) μου εμφανιζει στα εισερχομενα μυνηματα μονο τον αριθμο κ οχι ονομα..Πως διορθωνεται αυτο?? κοίταξε το 4. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35630149&postcount=38985 σβήσε τον λογαριασμό google και ξανά πέρασε τον λογαριασμό google και restart. Edited December 19, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 διάβασε το Inside Omega v35 και το changelog σε reboot δεν είχα τέτοιο θέμα , με τα 2 wipe την περνάς , αλλά αν είχα τέτοια προβλήματα θα έκανα full wipe , θα την δοκίμαζα , και μετά θα έβαζα τις εφαρμογές μου μία μία , θα τις δοκίμαζα , κ.λ.π. γνωστά είναι edit προσοχή στο 4 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35630149&postcount=38985 την έβαλα στην αρχή χωρίς full wipe , δούλευε καλά , και μετά με full wipe (το προτιμώ) η rom είναι πολύ καλή , γρήγορη, απαλή... Όταν λέμε τα 2 wipe εννοούμε αυτά; Wipe cache partition Wipe Dalvik cache και μετά φλασάρουμε για να μην χάσουμε τα δεδομένα το ρωτάω,σφού μόλις χθες πέρασα την 34. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 προσοχή στο 4 Ναι, δεν πρόκειται να βάλω 35 παρόλο που η μπαταρία στην 34 είναι τραγική (δεν ξέρω αν βελτιώνεται στο 35). Έχω αρκετές σκοτούρες και καθόλου χρόνο για backup, wipe κτλ, και ποιος περιμένει να ξανασυγχρονίσει 4ψήφιο αριθμό email. Θα περιμένω άλλη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Ναι, δεν πρόκειται να βάλω 35 παρόλο που η μπαταρία στην 34 είναι τραγική (δεν ξέρω αν βελτιώνεται στο 35). Έχω αρκετές σκοτούρες και καθόλου χρόνο για backup, wipe κτλ, και ποιος περιμένει να ξανασυγχρονίσει 4ψήφιο αριθμό email. Θα περιμένω άλλη έκδοση. για την μπαταρία δεν νομίζω ότι φταίει η rom με την omega 35 , με το δικό του Stock Kernel η μπαταρία είναι στο 80% (έχασε 20%) Με οθόνη : 1 ώρα και 7 λεπτά και φωνητικές κλήσεις : 21 λεπτά αναλογικά για να πάει η μπαταρία στο 0% , θα έχω οθόνη 5 ώρες και 35 λεπτά , και και φωνητικές κλήσεις 105 λεπτά δηλ. 2 ώρες παρά 15 λεπτά (οι τρις πρώτες screenshots) edit τώρα δοκιμάζω κι αυτόν τον kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1949904 edit1 ο παραπάνω kernel σε σχέση με τον Stock είναι πολύ καλύτερος στην κατανάλωση μπαταρίας και όχι μόνο μπαταρία στο 84% , με οθόνη : 2 ώρες και 4 λεπτά και φωνητικές κλήσεις : 10 λεπτά Edited December 20, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 τώρα δοκιμάζω κι αυτόν τον kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1949904 edit1 ο παραπάνω kernel σε σχέση με τον Stock είναι πολύ καλύτερος στην κατανάλωση μπαταρίας και όχι μόνο μπαταρία στο 84% , με οθόνη : 2 ώρες και 4 λεπτά και φωνητικές κλήσεις : 10 λεπτά Προσοσχή όμως καθώς ο παραπάνω δεν υποστηρίζει exFAT κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Υπάρχει περίπτωση η αυτονομία να επηρεάζεται από το modem? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Όταν λέμε τα 2 wipe εννοούμε αυτά; Wipe cache partition Wipe Dalvik cache και μετά φλασάρουμε για να μην χάσουμε τα δεδομένα το ρωτάω,σφού μόλις χθες πέρασα την 34. :confused: ωχ...Δεν έκανα τίποτε κανένα από τα δύο..Έτσι την πέρασα... λέτε γι' αυτό έχω κάποια κολλήματα? Τι να κάνω τώρα εκ' τον υστέρων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 :confused: ωχ...Δεν έκανα τίποτε κανένα από τα δύο..Έτσι την πέρασα... λέτε γι' αυτό έχω κάποια κολλήματα? Τι να κάνω τώρα εκ' τον υστέρων? την περνάς πάλι με τα 2 wipe , και μετά το 4. από http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35630149&postcount=38985 καλύτερα με full wipe , και τις εφαρμογές σου restore από το titanium backup Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 την περνάς πάλι με τα 2 wipe , και μετά το 4. από http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35630149&postcount=38985 καλύτερα με full wipe , και τις εφαρμογές σου restore από το titanium backup Το έκανα όλα οκ. Το 4 δεν χρειάσθηκε γιατί τι είχα κάνει με το πρώτο πέρασμα της 35. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 την περνάς πάλι με τα 2 wipe , και μετά το 4. από http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35630149&postcount=38985 καλύτερα με full wipe , και τις εφαρμογές σου restore από το titanium backup Μπορείς φίλε μου να δώσεις ορισμένες οδηγίες για το πως ακριβώς παίρνουμε back up τις εφαρμογές με το titanium για να τις επαναφέρουμε μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 για την μπαταρία δεν νομίζω ότι φταίει η rom με την omega 35 , με το δικό του Stock Kernel η μπαταρία είναι στο 80% (έχασε 20%) Με οθόνη : 1 ώρα και 7 λεπτά και φωνητικές κλήσεις : 21 λεπτά αναλογικά για να πάει η μπαταρία στο 0% , θα έχω οθόνη 5 ώρες και 35 λεπτά , και και φωνητικές κλήσεις 105 λεπτά δηλ. 2 ώρες παρά 15 λεπτά (οι τρις πρώτες screenshots) edit τώρα δοκιμάζω κι αυτόν τον kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1949904 edit1 ο παραπάνω kernel σε σχέση με τον Stock είναι πολύ καλύτερος στην κατανάλωση μπαταρίας και όχι μόνο μπαταρία στο 84% , με οθόνη : 2 ώρες και 4 λεπτά και φωνητικές κλήσεις : 10 λεπτά πως τα πάει το kernel? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) Μπορείς φίλε μου να δώσεις ορισμένες οδηγίες για το πως ακριβώς παίρνουμε back up τις εφαρμογές με το titanium για να τις επαναφέρουμε μετά; Τρέχεις το titanium backup, πατάς πάνω δεξιά το “v” , στο Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πατάς το Εκτέλεση, βλέπεις ότι οι εφαρμογές σου είναι τσεκαρισμένες και πατάς πάλι δεξιά επάνω το ‘’v” μετά την εγκατάσταση της omega, Τρέχεις το titanium backup, πατάς πάνω δεξιά το “v” , στο Επαναφορά πατάς το Επαναφορά απόντων εφαρμογών με τα δεδομένα τος πως τα πάει το kernel? :worry: πολύ καλός , μπαταρία πολύ καλή (Μία ημέρα λειτουργίας , είναι στο 35% με οθόνη 5 ώρες ανοιχτή, φωνητικές κλίσεις 22 λεπτά, με μισή ώρα gps , επανεκκινήσεις..) και μετά από οκτώ ώρες ύπνου , αύριο το πρωί θα είναι στο 33% περίπου Edited December 20, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Κανω αποκρυψη της εφαρμογης "Vodafone Menu", αλλα μολις κανω restart ξαναεμφανιζεται. Χρησιμοποιω τον stock launcher TW. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω αποκρυψη, χωρις να κατεβασω αλλη εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Κανω αποκρυψη της εφαρμογης "Vodafone Menu", αλλα μολις κανω restart ξαναεμφανιζεται. Χρησιμοποιω τον stock launcher TW. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω αποκρυψη, χωρις να κατεβασω αλλη εφαρμογη καλύτερα κάνε ερώτηση εκεί που κατέβασες την εφαρμογή π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myvodafone.android&hl=el Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Δεν την κατεβασα. Βρισκεται στο συρταρι των εφαρμογων οταν εβαλα την sim της vodafone. Ειναι αυτη που σου εμφανιζει τηλεφωνα αναγκης, υπηρεσιες φωνης κλπ. Οταν φορτωνει το κινητο και πιανει σημα, τοτε μου την εμφανιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 πολύ καλός , μπαταρία πολύ καλή (Μία ημέρα λειτουργίας , είναι στο 35% με οθόνη 5 ώρες ανοιχτή, φωνητικές κλίσεις 22 λεπτά, με μισή ώρα gps , επανεκκινήσεις..) και μετά από οκτώ ώρες ύπνου , αύριο το πρωί θα είναι στο 33% περίπουΤι ρύθμιση επέλεξες κατά την εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts