Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανοντας full wipe τελικά μπορω να πω οτι εστρωσε η μπαταρία.!!! Από χθες το απογευμα στις 7:00 που το φόρτισα μέχρι τώρα εχει 50% μπαταρία, με νορμαλ χρήση.
Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανοντας full wipe τελικά μπορω να πω οτι εστρωσε η μπαταρία.!!! Από χθες το απογευμα στις 7:00 που το φόρτισα μέχρι τώρα εχει 50% μπαταρία, με νορμαλ χρήση.

πράγματι , πολύ καλή αυτονομία

με την ευκαιρία , THANKS και εδώ

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34749215&postcount=594

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Εχω την 33.2 στο κινητο κ πηγα να περασω μεσω Kitchen του jb το mod της καμερας κ το κινητο κολλησε σε συνεχομενες ανανεωσεις του λογοτυπου της samsung με αποτελεσμα να μην μπορει να κανει boot..Δυστυχως εσβησα το αρχειο της ρομ για να το ξαναεγκαταστησω μεσω cwm...Τι μπορω ενεργειες μπορω να κανω ουτως ωστε να αποφυγω να επανελθω σε επισημο firmware ή δεν γινεται διαφορετικα??Ευχαριστω οσους τυχον βοηθησουν στο προβλημα μου....
Poco X3 nfc 6/128

Εχω την 33.2 στο κινητο κ πηγα να περασω μεσω Kitchen του jb το mod της καμερας κ το κινητο κολλησε σε συνεχομενες ανανεωσεις του λογοτυπου της samsung με αποτελεσμα να μην μπορει να κανει boot..Δυστυχως εσβησα το αρχειο της ρομ για να το ξαναεγκαταστησω μεσω cwm...Τι μπορω ενεργειες μπορω να κανω ουτως ωστε να αποφυγω να επανελθω σε επισημο firmware ή δεν γινεται διαφορετικα??Ευχαριστω οσους τυχον βοηθησουν στο προβλημα μου....

Δοκίμασε μέσα απο recovery wipe dalvik και cache .

Αν δεν ανοίξει τότε πάλι μέσα απο recovery κανε wipe data /factory .

Samsung galaxy s21+

το εκανα κ τον ενα κ τον αλλο τροπο..δυστυχως τα ιδια...:cry:τωρα μαλλον η μονη λυση για να το ζωντανεψω ειναι να περασω καποιο επισημο firmware μεσω odin,ετσι? Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

το εκανα κ τον ενα κ τον αλλο τροπο..δυστυχως τα ιδια...:cry:τωρα μαλλον η μονη λυση για να το ζωντανεψω ειναι να περασω καποιο επισημο firmware μεσω odin,ετσι?

όπως και να είσαι , σε recovery εγκατέστησε πάλι την rom

panosfast , παίζει φίλε

αν θέλεις δοκίμασε αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336

Edited by tora33

όπως και να είσαι , σε recovery εγκατέστησε πάλι την rom

ναι,αλλα την εχω σβησει δεν ειναι μεσα στην εσωτερικη μνημη για να την εγκαταστησω πια κ το κινητο με το loop που κανει δεν το βλεπει ο υπολογιστης για να ξαναπερασω την ρομ σε zip για να την ξαναεγκαταστησω....

Poco X3 nfc 6/128

ναι,αλλα την εχω σβησει δεν ειναι μεσα στην εσωτερικη μνημη για να την εγκαταστησω πια κ το κινητο με το loop που κανει δεν το βλεπει ο υπολογιστης για να ξαναπερασω την ρομ σε zip για να την ξαναεγκαταστησω....

στην εξωτερική κάρτα ?

στην εξωτερική κάρτα ?

Δυστυχως οχι..γι αυτο εχω απελπιστει...τωρα κατεβαζω επισημο firmware μπας κ το αναστησω....:cry: χρειαζεται καποια αλλη ενεργεια να κανω εκτος απο το να περασω το original firmware μεσω odin??

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

omega files στην 4.1.2 δεν δουλευει>
DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

omega files στην 4.1.2 δεν δουλευει>

όχι , http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4147923#post4147923

Δυστυχως οχι..γι αυτο εχω απελπιστει...τωρα κατεβαζω επισημο firmware μπας κ το αναστησω....:cry: χρειαζεται καποια αλλη ενεργεια να κανω εκτος απο το να περασω το original firmware μεσω odin??

Αν εχεις adaptor gia micro sd κατεβασε την ρομ και με τον adaptor βάλτη στην εξωτερική καρτα

Αν εχεις adaptor gia micro sd κατεβασε την ρομ και με τον adaptor βάλτη στην εξωτερική καρτα

ναι!!!αυτο ειναι!εισαι φοβερος,σε ευχαριστω παρα πολυ,μεσα στον πανικο μου δεν το ειχα σκεφτει...:D

Poco X3 nfc 6/128

τα αρχεια υπαρχουν καπου ?
DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

ναι!!!αυτο ειναι!εισαι φοβερος,σε ευχαριστω παρα πολυ,μεσα στον πανικο μου δεν το ειχα σκεφτει...:D

Τιποτα φιλε μου εχω παθει το ιδιο και απο τοτε εχω παντα μαζί μου εναν adaptor χαχα

τα αρχεια υπαρχουν καπου ?

Inside Omega v33.2:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325755&postcount=2

Βγήκε το mod με το ink effect στην οθόνη κλειδώματος όπως είναι στο note 2. Είναι για JB 4.1.2 Το έχω βάλει στην omega 33.2 και δουλεύει άψογα. Για την omega δείτε εδώ (όχι το link στο πρώτο post γιατί χάνονται o επιλογές για 4 way boot). Προσοχή πάντα διαβάζουμε όλο το thread και μετά αποφασίζουμε αν θα βάλουμε ένα mod αφού βέβαια πάρουμε πρώτα backup.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34791985

Παιδια ειμαι στην ομεγα 31 και εχω 1900 wake ups απο το com.google.android.location ξερετε ποιο προγραμμα ειναι αυτο? Μου εχει σκισει την μπαταρια και ολα αυτα οταν ειναι σε sleep mode:(
I'm not driving fast...just flying slow

καλημερα και καλο μηνα να εχουμε..φοραω την τελευταια εκδοση και το κινητο λαγκαρει εχω βαλει siyah kernel..αναρωτιεμαι μηπως φταει ο κερνελ η κατι αλλο και λαγκαρει !!

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Μπορεις να μου πεις αν φταιει ο κερνελ?

Μπορεις να μου πεις αν φταιει ο κερνελ?

Βαλε την v33.3 με full wipe και δεν θα εχεις προβλημα.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3