agriniopk Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Βλέπω ένα πρόβλημα στην 32. Δεν μπορώ να συνδέσω το hotmail.Δεν κάνει ενημέρωση. Ξέρει κανείς τι να κάνω για να το φτιάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npalavras Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μετά από δύο ημέρεσ χρήσης, αφού είχε προηγηθεί Wipe cache partition & Wipe Dalvik cache έστρωσαν όλα. Παρατήρησα το εξής: Την πρώτη μέρα στις Ρυθμίσεις - Μπαταρία είχε 100% android system και η κατανάλωση της μπαταρίας μεγάλη. Από την δεύτερη μέρα οι καταναλώσεις 'αρχισαν να μετράνε κανονικά και η κατανάλωση της μπαταρίας είναι πολύ καλύτερη απο την Stock ROM που είχα. Πράγματι η OMEGA team έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά. Η ROM είναι πολύ σταθερή. ¨Ολα τρέχουν κανονικά. Μπράβο παιδιά. Εχω δύο απορίες και αν μπορούσε να βοηθήσει κανείς??? 1. Όταν έχω μία φωτογραφία ως wallpaper μορώ να την κάνω να μην ''κουνιέται'' με την αλλαγή των κεντρικών σελίδων? 2. Έχω περάσει Kalagas mixed theme μπορώ να ξαναγυρίσω σε Stock look? Αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μετά από δύο ημέρεσ χρήσης, αφού είχε προηγηθεί Wipe cache partition & Wipe Dalvik cache έστρωσαν όλα. Έχω δύο απορίες και αν μπορούσε να βοηθήσει κανείς??? 1. Όταν έχω μία φωτογραφία ως wallpaper μορώ να την κάνω να μην ''κουνιέται'' με την αλλαγή των κεντρικών σελίδων? 2. Έχω περάσει Kalagas mixed theme μπορώ να ξαναγυρίσω σε Stock look? Αν ναι πως? Καλημέρα: Από την εφαρμογή Omega Files πήγαινε Launchers > TouchWiz Launcher και πάτα More info and downloads. Αν δεν έχεις την εφαρμογή κατέβασέ την από το Market ή δες " εδώ και μεταξύ άλλων έχει και επιλογές όχι μόνο για scroll_off που σε ενδιαφέρει αλλά και πολλές άλλες. Νομίζω ότι πρέπει να περάσεις από πάνω την αρχική omega για να βγάλεις κάποιο θέμα. Μην κάνεις wipe user data, δε χρειάζεται. Απλά κάνε wipe cache + wipe dalvik cache και σε 5 min είσαι έτοιμος. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Καλησπερα παιδια,μετα απο καιρο που ειχα να γραψω διοτι δεν ειχα κινιτο λογο οτι μου το κλεψανε μου εφερε ο θειος μου σημερα απο την ΔΑΝΙΑ το s3 αλλα αυτη την φορα σε μπλε αντι για ασπρο....Τωρα θελω να ρωτησω αν τηχον βαλω την Ομεγα ρομ θα εχω καποιο προβλημα με το κινητο ενοω μηπως κλειδωσει και δεν εχω σημα επειδη ειναι απο την ΔΑΝΙΑ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Νέα έκδοση Omega v32.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnAth1 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Γειά σας Έχω το GT-I9300 σε έκδοση Android 4.0.4 και συχνά λαμβάνω μήνυμα για ενημέρωση λογισμικού .. κάνω αποδοχή και μου βγάζει σφάλμα , τι πρέπει να κάνω για να μη λαμβάνω μήνυμα για ενημέρωση λογισμικού ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Γειά σας Έχω το GT-I9300 σε έκδοση Android 4.0.4 και συχνά λαμβάνω μήνυμα για ενημέρωση λογισμικού .. κάνω αποδοχή και μου βγάζει σφάλμα , τι πρέπει να κάνω για να μη λαμβάνω μήνυμα για ενημέρωση λογισμικού ? μέχρι εδώ καλά τα έκανες , δεν θα βγει πάλι το μήνυμα Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnAth1 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 μέχρι εδώ καλά τα έκανες , δεν θα βγει πάλι το μήνυμα Το θέμα είναι ότι σχεδόν κάθε φορά που ανοίγω το wi-fi κάνει αυτόματα download και μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση η οποία στη συνέχεια απορρίπτεται γιατί το έχω κάνει Root . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsifvitsos Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 φιλε βασηκα καλησπερα μπραβο για τν πολθ καλη δουλεια σου αλλα εχω ενα θεμα εβαλα rom omega v32 jelly bean αλλα δεν μου εχει δονηση ενω το εχω ρυθμισει να εχει μελωδια +και δονηση μαζι τι να κανω σε παρακαλω πολυ???;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Το θέμα είναι ότι σχεδόν κάθε φορά που ανοίγω το wi-fi κάνει αυτόματα download και μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση η οποία στη συνέχεια απορρίπτεται γιατί το έχω κάνει Root . σε νέα rom σε μένα , μια φορά ρωτάει φιλε βασηκα καλησπερα μπραβο για τν πολθ καλη δουλεια σου αλλα εχω ενα θεμα εβαλα rom omega v32 jelly bean αλλα δεν μου εχει δονηση ενω το εχω ρυθμισει να εχει μελωδια +και δονηση μαζι τι να κανω σε παρακαλω πολυ???;);) μενού/ρυθμίσεις /ήχος/επέλεξα : Ήχος και δόνηση , με έκανα μια αναπάντητη και βλέπω ότι έχω δόνηση Edited November 15, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Κανεις δεν ξερει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 και σε μενα δεν παιζει η δονηση αν την επιλεξω απο την μπαρα ειδοποιησεων. παιζει μονο αν την επιλεξω μεσα απο το μενου ηχος αρα μιλαμε για bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 μενού/ρυθμίσεις /ήχος/επέλεξα : Ήχος και δόνηση , με έκανα μια αναπάντητη και βλέπω ότι έχω δόνηση με ωμεγα 32.1 εχω δονηση. το μονο προβλημα που αντιμετωπησα ηταν οτι χαθηκε το myfiles (τα αρχεια μου) πηρα απο την 32 και με roor explorer το εκανα paste και ολα οκ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Σου παιζει η δονηση αν το δηλωσεις απο την μπαρα; (οχι απο το μενου στις ρυθμισεις) Edited November 15, 2012 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Σου παιζει η δονηση αν το δηλωσεις απο την μπαρα; (οχι το απο το μενου στις ρυθμισεις) τωρα το δοκιμασα απο τη μπαρα οχι μονο απο το μενου Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν καταλαβα ετσι οπως το εγραψες. Σου παιζει απο την μπαρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν καταλαβα ετσι οπως το εγραψες. Σου παιζει απο την μπαρα; οχι δεν παιζει.... Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 με ωμεγα 32.1 εχω δονηση. το μονο προβλημα που αντιμετωπησα ηταν οτι χαθηκε το myfiles (τα αρχεια μου) πηρα απο την 32 και με roor explorer το εκανα paste και ολα οκ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34147411&postcount=32247 MyFiles app http://kitchen.indieroms.net/MyFiles.zip Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Επισης στην νεα gallery δεν παιζουν τα GIF αρχεια. Κριμα γιατι ειναι πολυ πιο ωραια απο την παλια. Κανει και zoom σε ολη την εικονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Τα καλα νεα ερχονται..... http://www.sammobile.com/2012/11/15/i9300xxelk4-%E2%80%93-galaxy-s-iii-android-4-1-2-jelly-bean-leaked-firmware/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Οποιος θελει CAMERA και GALLERY απο NOTE II απλα περναει αυτο το link https://dl.dropbox.com/u/11025349/SGN2%20Gallery%20%2B%20Camera.zip με CWM.... εγω το εχω σε omega 4.1.1 v32.1 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 New Omega v33 based on XXELK4 Android 4.1.2 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34179101&postcount=32424 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sirlas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Και έλεγα να επαναφέρω την κανονική. Θα περιμένω την καινούρια:D Παράθεση Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Νεα εκδοση Omega v33 Based on test XXELK4 Android 4.1.2 (Date: 08/11/2012) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Omega v33 , Android 4.1.2 απόλαυση (τσάμπα αγόρασα το note 2 , πλάκα κάνω) http://img834.imageshack.us/img834/9679/screenshot2012111602414.png Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts