Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδεια υπαρχει καποια pure android rom για gs3? η

[ROM][28Oct] ●●●► Omega v3.1 ◄●►AOKP Build-5◄●►Android 4.1.2◄●► τι ειναι?

θελω μια ρομ jb χωρεις ολα αυτα της samsung

Μια λύση είναι να περάσεις την omega με remove bloatware ή να κάνεις custom installation. Σίγουρα θα είναι πιο ελαφριά καθώς αφαιρεί πολλά πρόσθετα της Sumsung ή σου αφήνει την επιλογή να αφαιρέσεις εσύ όποια θες.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:D Ωραιος!! εμενα να σου πω την αληθεια μου αναγνωριζει κανονικα τα παντα το PlayerPro..

Ειδα κ αποειδα... JB τελικα παιρνει ποδι! Εχω χασει τον υπνο μου με την βλακεια.. Σημερα σε 6 ωρες "υπνου" εχασε 12% (κλειστα τα παντα απο συνδεσεις εκτος του σηματος κινητης) και με το που μπηκα λιγο ιντερνετ (wifi) εφυγε 10% αερας σε 10 λεπτα...

Με full wipes, Custom install χωρις πολλα bloatware, χωρις supercharger, Perseus Kernel, Motomoto theme, custom bootanimation και τις εφαρμογες μου restored με titanium μονο τα apk, οτι ειχα κ στο ICS.

Να σημειωσω οτι τον κερνελ τον εβαλα μονο και μονο γιατι δεν λειτουργει διαφορετικα το Car Mode στο JB.

Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια με Siyah και χωρις restore τα apk..

>>Την τρελα μου μεσα....<<

Edited by antilonely

Κι εδώ με την 31 παρατήρησα οτι τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία. Το βράδυ πχ με μονο wifi θα πέσει πάνω απο 10% η μπαταρία...
Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα λίγο περίεργο πρόβλημα και δεν ξέρω αν φταίει η ROM ή κάποια ρύθμιση.

1) Ενώ μου συγχρονίζει κανονικά το gmail και παίρνω push notifications κτλ, αν διαβάσω το email από άλλη συσκευή στο s3 φαίνεται ακόμη 1 αδιάβαστο μήνυμα

2) Όταν κάνω εγκατάσταση εφαρμογές από το play store από το PC, πολλές φορές δεν ξεκινάει να κατεβάζει την εφαρμογή στο s3 και πρέπει να ξαναπατήσω εγκατάσταση στο play store (στον browser)

3) Δεν παίρνω κάποια notifications από το twitter app. Στην αρχή δεν έπαιρνε καθόλου αλλά έσβησα το account και το ξαναδημιούργησα και τώρα συνήθως τα παίρνω αλλά όχι πάντα.

Απ' ότι φαίνεται έχει κάποιο θέμα με το συγχρονισμό των λογαριασμών μου. Είμαι με Omega v28. Έχει προσέξει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Κι εδώ με την 31 παρατήρησα οτι τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία. Το βράδυ πχ με μονο wifi θα πέσει πάνω απο 10% η μπαταρία...

Δεν φταιει τελικά η ρομ φίλε μου,ειναι το ρουτερ,καντο ενα ρεσετ και θα στρώση...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

τι σχέση εχει το ρουτερ, και αλλου που συνδεομαι παλι πεφτει.

ενδεικτικά απ τις 10 το πρωί μέχρι τωρα 1:20, η μπαταρία ειναι στο 85% με κλειστά DATA, και ελάχιστη χρήση τηλεφώνου.

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

τι σχέση εχει το ρουτερ, και αλλου που συνδεομαι παλι πεφτει.

ενδεικτικά απ τις 10 το πρωί μέχρι τωρα 1:20, η μπαταρία ειναι στο 85% με κλειστά DATA, και ελάχιστη χρήση τηλεφώνου.

φιλε σε νιωθω... μια απο τα ιδια κ μην πω κ χειροτερα εγω..

του δωσα περιθωριο ως σημερα αλλα επειδη ηταν τραγελαφικη η κατασταση, αυτην την στιγμη φλασαρω την 13.1

αν καποια στιγμη φτιαχτει η JB να κραταει παραπανω θα την προτιμησω, αλλωστε δεν ειδα κ τιποτα τραγικα διαφορετικο, μια η αλλη...;)

ρε παιδια εγω δεν ξερω. σας ακουω να μιλατε για χαλια διαχειριση μπαταριας και λοιπα, και εχω παθε πλακα. εμενα επειδη ειναι η πρωτη σοβαρη συσκευη android που πηρα γιατι χρονια χρησιμοποιουσα μονο iphone, εγω εχω παθει πλακα ακομα και ετσι με την μπαταρια. με την ιδια χρηση αν ειχα iphone θα το φορτιζα 3 φορες την ημερα, οπως και εκανα φυσικα.! για αυτο μου κανει εντυπωση.

Αυτο ομως που εχω ξαναπει και παρατηρησα, ειναι οτι για καποιον ανεξηγητο λογο για εμενα, οταν ειχα την 27.1 ωμεγα νομιζω, δεν ηξερα τι εβλεπα με την αυτονομια. παραθετω και screenshot. απο εκει και μετα δεν ξερω τι δεν εκατσε καλα με την αλλη ρομ, αλλα γυρισαμε στα ιδια. τι να πω....

http://www.taklin.gr/wp-content/uploads/2012/11/IMG-20121007-WA0016.jpg

με την ιδια χρηση τωρα..... κοιταξτε διαφορα.!

http://www.taklin.gr/wp-content/uploads/2012/11/Screenshot_2012-11-01-19-29-07.png

Edited by stallone

ΔΕΝ ειναι η ρομ....το πρόβλημα βρίσκετε στο τηλέφωνο σας,καποιο απο τα προγραμματα κάνει την ζημιά,η ακομα και το μοντεμ σας οταν έχετε ανοιχτό το Wifi...το τελευταιο έπαθα εγώ.Κατεβαστε το better battery stats απο XDA και δείτε τι καταναλώνει την μπαταρία.

Με την ν31 ειμαι πολυ ευχαριστημενος..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

ΔΕΝ ειναι η ρομ....το πρόβλημα βρίσκετε στο τηλέφωνο σας,καποιο απο τα προγραμματα κάνει την ζημιά,η ακομα και το μοντεμ σας οταν έχετε ανοιχτό το Wifi...το τελευταιο έπαθα εγώ.Κατεβαστε το better battery stats απο XDA και δείτε τι καταναλώνει την μπαταρία.

Kαι αυτη η εφαρμογη, θα μπορουσε να τους βοηθησει αρκετα !

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nc2FtbGFicy5iYm0iXQ

Μετά την official ρομ έβαλα την ομεγα 31 χωρίς να πειράξω τίποτε άλλο

Να βάλω για kernel τον SiyahKernel?

1)θα δω διαφορά στην ομεγα 31?

2) Σύνθεσα ένα e-mail αλλά δεν είχα ineternt εκείνη την ώρα δεν μου το έκανε αποστολή ώστε να μπεί στα εξερχόμενα και όταν έμπαινα ineternt να

γίνει η αποστολή!. Πως το φτιάχνω αυτό?

Edited by agriniopk

Kαι αυτη η εφαρμογη, θα μπορουσε να τους βοηθησει αρκετα !

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nc2FtbGFicy5iYm0iXQ

δεν μας εδειξε και κατι καινουργιο, για να δουμε που τρωει την μπαταρια.

και τοτε τι να ειναι? οτι καναμε με τις αλλες κανουμε και με αυτη. τι να πω? εχεις καποιο λινκ για το better battery stats ?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

δεν μας εδειξε και κατι καινουργιο, για να δουμε που τρωει την μπαταρια.

και τοτε τι να ειναι? οτι καναμε με τις αλλες κανουμε και με αυτη. τι να πω? εχεις καποιο λινκ για το better battery stats ?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Ναι εχω.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809

Αλλα υποθετω πως θα σου παρει χρονο μαλλον, για να βρεις κατι. Και εγω ακομα την παλευω και αλλες φορες μου φταινε η Roms και αλλες παλι κανω και εγω κατι ταρζανιεςςςς..!!! Δεν σκαμπαζω και πολλα :) !

Που θα παει.. Θα την βγαλω την ακρη! Με βοηθανε και τα παιδια εδω μεσα,να ειναι καλα.. Παρεουλα καλη να υπαρχει !

Σε ευχαριστω !

Καλησπέρα σας, γραφω πρωτη φορα αν και μπαινω πολυ συχνα εδω και εχω μαθει παρα πολλα απο σας και σας ευχαριστω!! Εχω την omega 27.2 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..

Δεν μπορω να αφαιρεσω σελιδα απο το αρχικο μενου του κιν,

Να φανταστειτε καταλαθος φορτωνα ολο εφαρμογες και widgets και μου προσθετε

Ολο νεες σελιδες στο αρχικο... οταν παω να διαγραψω τη σελιδα κολλαει το touchwiz, καθε φορα το

Ιδιο βιολι... δε θελω να αλλαξω αλλη εκδοση της omega γιατι η omega 27.2 ειναι η πιο σταθερη για μενα...και νομιζω πως κανει την πιο καλη καταλανωση μπαταριας μεχρι στιγμης...

Τι εχετε να μου προτεινετε???

Επισης αξιζει να κανω unroot και να βαλω την official samsung jb 4.1.1?

Το εχει κανει κανει σας??

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ!!!

Καλησπέρα σας, γραφω πρωτη φορα αν και μπαινω πολυ συχνα εδω και εχω μαθει παρα πολλα απο σας και σας ευχαριστω!! Εχω την omega 27.2 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..

Δεν μπορω να αφαιρεσω σελιδα απο το αρχικο μενου του κιν,

Να φανταστειτε καταλαθος φορτωνα ολο εφαρμογες και widgets και μου προσθετε

Ολο νεες σελιδες στο αρχικο... οταν παω να διαγραψω τη σελιδα κολλαει το touchwiz, καθε φορα το

Ιδιο βιολι... δε θελω να αλλαξω αλλη εκδοση της omega γιατι η omega 27.2 ειναι η πιο σταθερη για μενα...και νομιζω πως κανει την πιο καλη καταλανωση μπαταριας μεχρι στιγμης...

Τι εχετε να μου προτεινετε???

Επισης αξιζει να κανω unroot και να βαλω την official samsung jb 4.1.1?

Το εχει κανει κανει σας??

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ!!!

Σχετικά με το πρόβλημα της αρχικής μπορείς να κάνεις τα κάτωθι (στα παραθέτω με σειρά ευκολίας)

1. Δοκίμασε να μπεις recovery να κάνεις clear cache + dalvik cache. Μια που θα είσαι recovery κάνε και ένα fix permision (λογικά δεν παίζει ρόλο, αλλά τζάμπα είναι) και τράβα του ένα rebbot.
  2. Δοκίμασε να κάνεις ένα clear cach από το μενού ρυθμίσεις > διαχείριση εφαρμογών > όλες > Αρχική TouchWiz > Εκκαθάριση δεδομένων και κάνε και ένα restart μετά.
    Προσοχή : Αυτή η ενέργεια θα διαγράψει όλες τις συντομεύσεις των εφαρμογών, widgets κ.λ.π. που τυχόν έχεις στην αρχική οθόνη (τις εφαρμογές δε θα τις πειράξει καθόλου) και θα επαναφέρει την Αρχική σου οθόνη (συν τις πρόσθετες) σε εργοστασιακή κατάσταση....
  3. Κάνε clear cache + dalvik cache πέρνα από πάνω πάλι της 27,2
  4. Επόμενο βήμα αν δε στρώσει και πάλι, πέρνα μεταγενέστερη έκδοση (π.χ. η 31 είναι μια χαρά) έστω και από πάνω (μόνο με cache + dalvik cache) αν και δεν είναι πολύ σωστό να αλλάζει rom no full wipe.
  5. Τελευταία λύση να περάσεις την 31 clean με τον οδηγό του Γιάννη (Kalagas)

Η τελευταία λύση σίγουρα θα λύσει το πρόβλημα αλλά απαιτεί να στίσεις το κινητό από την αρχή. Μετά πραγματικά θα ευχαριστηθείς τη rom η οποία είναι απίστευτη και προσωπικά δεν έχω δει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας.

Σχετικά με την Official δε ξέρω και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Αλλά πιστεύω ότι roms προσεγμένες, όπως του Γιάννη που είναι stock base, μόνο καλύτερες μπορεί να είναι από την official σε λειτουργικότητα. Ίσως να έχουν μια πολύ μικρή διαφορά σε αυτονομία αλλά μέχρι εκεί. Τα τελευταία είναι προσωπικές εκτιμήσεις.

Καλή επιτυχία!!

Edited by sirgab
Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Εχω περασει την v31 και εχω το εξης προβλημα: δεν μπορω να δουλεψω το all share cast.Με το που παει να συνδεθει μου κανει τερματισμο λειτουργιας του all share cast.Ξερει καποιος κατι? Να πω οτι τωρα αγορασα τον ανταπτορα και δεν ξερω αν θα δουλευε με τη μαμα ρομ.(Με τη μαμα ρομ δουλευει κανονικα,αρα κατι παιζει με την ομεγα) Edited by twins1706

Παρατήρησα κατι και δεν ξέρω τι φταιει.Πριν έβλεπα τα βιντεο σε φουλ οθόνη, αλλά τώρα στο επάνω μέρος κόβει ένα σημαντικό ποσοστό οθόνης...το κάνει και σε εσάς ?

EDIT: Βρήκα τι φταιει...ειναι το Super status bar,στις παλιές όμως version δεν μου το έκανε αυτό.Το βιντεο έκανε κανονικά overlay και το σκέπαζε τώρα δεν το κάνει.

Edited by arfi-gorgona

Να ρωτησω κατι αμα βαλω ClockworkMod Touch Recovery 6.0.1.2 for Samsung Galaxy S3 *GSM Edition* ONLY για να βαλω ενα θεματακι που θελω θα δημιουργησω κανενα προβλημα στην συμπεριφορα του τηλεφωνου?
I'm not driving fast...just flying slow

Να ρωτησω κατι αμα βαλω ClockworkMod Touch Recovery 6.0.1.2 for Samsung Galaxy S3 *GSM Edition* ONLY για να βαλω ενα θεματακι που θελω θα δημιουργησω κανενα προβλημα στην συμπεριφορα του τηλεφωνου?

Οχι φιλε.. Απλα θα αλλαξει το clockworkrecovery.

Να ρωτησω και κατι αλλο απο τοτε που εβαλα την ομεγκα jb (ελπιζω να ρωταω στο σωστο thread) η εφαρμογη hotmail που εχω κατεβασει απο το playstore δεν μου ανοιγει φωτογραφιες απο mail που μου στελνουν κενη ασπρη οθονη και αυτο μου το κανει στο ενα κινητο απο τα 2 κινητα που εχω στο αλλο κανονικα εχω ελενξει ρυθμισεις και ειναι ολοιδιες και στα 2 καμια ιδεα κανεις?Περασμενες η ρομ με full wipe και οτι αλλο συνεπαγεται

Να ρωτησω και κατι αλλο απο τοτε που εβαλα την ομεγκα jb (ελπιζω να ρωταω στο σωστο thread) η εφαρμογη hotmail που εχω κατεβασει απο το playstore δεν μου ανοιγει φωτογραφιες απο mail που μου στελνουν κενη ασπρη οθονη και αυτο μου το κανει στο ενα κινητο απο τα 2 κινητα που εχω στο αλλο κανονικα εχω ελενξει ρυθμισεις και ειναι ολοιδιες και στα 2 καμια ιδεα κανεις?Περασμενες η ρομ με full wipe και οτι αλλο συνεπαγεται

Πηγαινε διαχειριση εφαρμογων και κανε εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη και ξανα δοκιμασε, ισως να δουλεψει..

Πηγαινε διαχειριση εφαρμογων και κανε εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη και ξανα δοκιμασε, ισως να δουλεψει..

Μπα τα ιδια μου κανει :rocket:

Μπα τα ιδια μου κανει :rocket:

Την ώρα που βλέπεις άσπρη σελίδα στο mail, πάτα το πλήκτρο μενού-περισσότερα-show images

Την ώρα που βλέπεις άσπρη σελίδα στο mail, πάτα το πλήκτρο μενού-περισσότερα-show images

Στο περισσοτερα μου βγαζει μονο move to folder, save to calendar και τωρα που το δοκιμασα και στα 2 κινητα ,κανει το ιδιο και στα 2 μηπως δεν ειναι συμβατη η εφαρμογη με JB?