Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια για θυμηστε μου στο touchwiz με ομεγκα 27,2 το wallpaper στην homescreen πως σταματαει να μην κανει scrolling και κουνιεται δεξια αριστερα,ειμαι καιρο με go launcher ex και ειπα να το γυρισω λιγο ,ελπιζω να μην ειμαι off topic :O αν ειμαι παρακαλω να μεταφερθει το ποστ :)
I'm not driving fast...just flying slow

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια επειδη μπαινω σπανια τωρα τελευταια

μετα απο ενα μπαν- ακι που με στειλαν τα παιδια να κανω δικαιοτατος ο λογος που με καναν... αλλα τον αλλον που το ξεκινησε δε τον καναν τιποτα.. αλλα τεσπα... να ρωτησω που βρισκομαστε? ειμαι στην 26 αλλα αρχισε να μου κανει κατι νερα... μια μερα εφαγε ενα καλο κολλημα ουτε καν μπορουσα να το κλεισω αλλα μετα απο καποια λεπτα ξεκολλησε! να ρωτησω και κατι αλλο μπαινω στο μεγκα τβ να δω καποια σειρα και δε τα παιζει τα επεισοδια βγαζει κατι χρωματισμους η οθονη και δεν τα παιζει... ποτε λετε να βγει νεα ρομ? τι θα γινει ρε παιδια με την αυθεντικη ποτε θα ρθει επιτελουσ χειμωνιασε και φασολαδα δε σερβιραν ακομα χα χα :-) βαλτε μου σας παρακαλω λινκ την τελευταια ρομ η 27,2 ειναι ετσι?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ρε παιδια για θυμηστε μου στο touchwiz με ομεγκα 27,2 το wallpaper στην homescreen πως σταματαει να μην κανει scrolling και κουνιεται δεξια αριστερα,ειμαι καιρο με go launcher ex και ειπα να το γυρισω λιγο ,ελπιζω να μην ειμαι off topic :O αν ειμαι παρακαλω να μεταφερθει το ποστ :)

Από το Omega Files βάλε το stock touchwiz.

παιδια επειδη μπαινω σπανια τωρα τελευταια

μετα απο ενα μπαν- ακι που με στειλαν τα παιδια να κανω δικαιοτατος ο λογος που με καναν... αλλα τον αλλον που το ξεκινησε δε τον καναν τιποτα.. αλλα τεσπα... να ρωτησω που βρισκομαστε? ειμαι στην 26 αλλα αρχισε να μου κανει κατι νερα... μια μερα εφαγε ενα καλο κολλημα ουτε καν μπορουσα να το κλεισω αλλα μετα απο καποια λεπτα ξεκολλησε! να ρωτησω και κατι αλλο μπαινω στο μεγκα τβ να δω καποια σειρα και δε τα παιζει τα επεισοδια βγαζει κατι χρωματισμους η οθονη και δεν τα παιζει... ποτε λετε να βγει νεα ρομ? τι θα γινει ρε παιδια με την αυθεντικη ποτε θα ρθει επιτελουσ χειμωνιασε και φασολαδα δε σερβιραν ακομα χα χα :-) βαλτε μου σας παρακαλω λινκ την τελευταια ρομ η 27,2 ειναι ετσι?

http://kitchen.indieroms.net/blog/?page_id=763

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Μετά απο πολλή σκέψη και πολλές αναβολές,σήμερα αποφάσισα να περάσω την 27.2

Με την πιστή χρήση του οδηγού όλα εξελίχθηκαν ομαλά και με το Titanium επανέφερα και όλες τις εφαρμογές που είχα πρίν.Ωστόσο βρήκα ένα τελείως διαφορετικό τηλέφωνο και τότε συνειδητοποίησα οτι όλες οι ρυθμίσεις έπρεπε να γίνουν απο την αρχή.Αφου έπαιξα λίγη ώρα,όλα έδειχναν ΟΚ,αλλά επειδή δεν είχα χρόνο να το στήσω απο την αρχή,έκανα ξανά τα 3 wipe και ξαναγύρισα στην ICS όπως ήμουν πριν με ένα Nadroid restore.Κανένα πρόβλημα κι εδώ και η συσκευή μου επανήλθε στην πρότερη κατάσταση χωρις το παραμικρό πρόβλημα.Πήρα λοιπόν το βάπτισμα του πυρός και ευελπιστώ κάποια στιγμη να επανέλθω με περισσότερη όρεξη και χρόνο και να ξαναβάλω την Omega...

Αλήθεια,υπάρχει τρόπος να επαναφέρει κανείς τα settings εφαρμογών και το στήσιμό τους όπως ήταν στην προηγούμενη έκδοση με κάποιο restore?

Το kies θα βοηθούσε εδω;

Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή;

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

CRT-off για την Omega μας..(v27-v27.2)

http://forum.xda-developer...ostcount=27009

Μου κάνει κάτι τρελά..μερικές φορές μετά το εφέ μου αναβοσβήνει η οθόνη κ κάτι τέτοια πως γίνεται ν το αφαιρέσω?

Μου κάνει κάτι τρελά..μερικές φορές μετά το εφέ μου αναβοσβήνει η οθόνη κ κάτι τέτοια πως γίνεται ν το αφαιρέσω?

Εμενα δεν μου το εκανε ποτε αυτο.. Ξανα περνα την ρομ χωρίς wipe..

Είναι απίστευτα σπαστικό!

Να ξανά εγκαταστήσω την rom? και θα μείνουν όλα όπως έχουν αν δεν κάνω wipe?

Ναι ολα θα ειναι οπως τα αφησες..

εκτός αν έβαλες kernel, θέμα . κ.λ.π.

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Έχω εγκαταστήσει το kalagas mixed theme..αν κατάλαβα καλά θα χρειαστεί να το εγκαταστήσω ξανά..μετά την rom..

Έχω εγκαταστήσει το kalagas mixed theme..αν κατάλαβα καλά θα χρειαστεί να το εγκαταστήσω ξανά..μετά την rom..

Ναι. Δύο λεπτα ειναι

Μια χαρά, όλα γύρισαν όπως ήταν..εν το μεταξύ νομίζω πως το τηλ αποκρίνεται πολύ καλύτερα χωρίς το θέμα..:happy:

Ερώτηση:εαν κάποια στιγμή θέλω να βγάλω την omega custom rom επειδή έχω πρόβλημα στο κινητό και πρέπει να παει σε σέρβις ποια θα πρέπει να περάσω;

Ευχαριστω.

ΥΓ :με *#1234# μου λέει

AP: I9300XXDLIB

CP:I9300XXDLIB

CSC:I9300XFDLI1

Εκδοση Kernel: 3.0.31-204919 se.infa@SEP-67 #1 SMP PREEMPT

Παντός απο το samsung kies που προσπάθησα δεν κάνει restore έτσι απο περιέργεια.

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Ερώτηση:εαν κάποια στιγμή θέλω να βγάλω την omega custom rom επειδή έχω πρόβλημα στο κινητό και πρέπει να παει σε σέρβις ποια θα πρέπει να περάσω;

Ευχαριστω.

ΥΓ :με *#1234# μου λέει

AP: I9300XXDLIB

CP:I9300XXDLIB

CSC:I9300XFDLI1

Εκδοση Kernel: 3.0.31-204919 se.infa@SEP-67 #1 SMP PREEMPT

Παντός απο το samsung kies που προσπάθησα δεν κάνει restore έτσι απο περιέργεια.

δεν έχουν σημασία όλα αυτά για να βάλεις την omega ics η jb

root την συσκευή σου , και full wipe , οδηγίες στο πρώτο ποστ και εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656

Edited by tora33

δεν έχουν σημασία όλα αυτά για να βάλεις την omega ics η jb

root την συσκευή σου , και full wipe , οδηγίες στο πρώτο ποστ και εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656

Τη έχω περάσει την omega rom.στην εργοστασιακή 4.0.4 πως ξανά γυρνάω;

Τη έχω περάσει την omega rom.στην εργοστασιακή 4.0.4 πως ξανά γυρνάω;

εργοστασιακές ρυθμίσεις , θα χαθούν οι φάκελοι από την κύρια μνήμη , αποθήκευσε τους φακέλλους στον υπολογιστή σου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4145294#post4145294

και όταν όλα πάνε καλά , σε περιμένουμε

εργοστασιακές ρυθμίσεις , θα χαθούν οι φάκελοι από την κύρια μνήμη , αποθήκευσε τους φακέλλους στον υπολογιστή σου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4145294#post4145294

και όταν όλα πάνε καλά , σε περιμένουμε

Οκ σε ευχαριστω για την απάντηση αλλά ποια απ´ολες κατεβαζω;

Οκ σε ευχαριστω για την απάντηση αλλά ποια απ´ολες κατεβαζω;

αυτήν που είχες Ελληνική , Γερμανική ... ότι είχες , κάνε ερώτηση εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

Εγω και ενας φιλος μου εχουμε την 27.2 . εδω και καιρο ομως, απο την 27 αν θυμαμαι καλα, εχουμε το εξης σοβαρο προβλημα και οι 2, και ειναι πολυ σπαστικο.

χανουμε κλησεις συνεχεια. δηλαδη μπορει και 7 στις 10 κλησεις. ενω μιλαμε μπορει να κοπει στα καλα καθουμενα, η μπορει την ωρα που παιρνεις, γενικα τετοια κουφα. το εχει αντιμετωπιση κανενας αυτο το θεμα??? :( :(

Εγω και ενας φιλος μου εχουμε την 27.2 . εδω και καιρο ομως, απο την 27 αν θυμαμαι καλα, εχουμε το εξης σοβαρο προβλημα και οι 2, και ειναι πολυ σπαστικο.

χανουμε κλησεις συνεχεια. δηλαδη μπορει και 7 στις 10 κλησεις. ενω μιλαμε μπορει να κοπει στα καλα καθουμενα, η μπορει την ωρα που παιρνεις, γενικα τετοια κουφα. το εχει αντιμετωπιση κανενας αυτο το θεμα??? :( :(

πρέπει να είναι θέμα εταιρείας , εγώ με wind και ics official (την έβαλα για δυο ημέρες) από τα 5 τηλεφωνήματα , τα τρία θα είναι χάλια , ακούω δεν μ ακούνε , κόβεται η γραμμή ... κάτι γίνετε , γίναμε πολλοί στην κινητή τηλεφωνία και δεν σηκώνει το σύστημα πολλές γραμμές , ποιος να ξέρει

Ρε παιδιά μόνο σε μένα συνεχίζεται το bug με ττην αναγνώρηση κλήσης στην 27.2?

Όταν με παίρνει κάποιος τηλ, για 2-3 δευτερολεπτα εμφανίζεται η προηγούμενη κλήση....

Είναι ενοχλητικό...Υπάρχει λύση?

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Ρε παιδιά μόνο σε μένα συνεχίζεται το bug με ττην αναγνώρηση κλήσης στην 27.2?

Όταν με παίρνει κάποιος τηλ, για 2-3 δευτερολεπτα εμφανίζεται η προηγούμενη κλήση....

Είναι ενοχλητικό...Υπάρχει λύση?

Και σε μένα το ίδιο....

Και εκτός αυτου οι φωτογραφίες επαφών μου έχουν ξαναγίνει μικρές...

Και σε μένα το ίδιο....

Και εκτός αυτου οι φωτογραφίες επαφών μου έχουν ξαναγίνει μικρές...

σε μένα δεν το κάνει (σε παλιές εκδώσεις ¨διαρροών" ναι)

για τις οι φωτογραφίες επαφών , δεν είναι θέμα rom , αλλά auto sync , εάν περάσεις πάλι τις φωτογραφίες επαφών και ξετικάρεις το auto sync , θα τις έχεις μεγάλες (μόλις γίνει συγχρονισμός επαφών μικραίνουν)